ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک فوری

mahtab70
24-02-2009, 21:46
من یه مزاحم خفن از نوع ایرانسل دارم که ول کن نیست.لطفا راهی بهم نشون بدید که بفهمم از کدوم شهر هست و چطور می تونم قانونی پیگیری کنم
با تشکر

Olis
24-02-2009, 21:52
من یه مزاحم خفن از نوع ایرانسل دارم که ول کن نیست.لطفا راهی بهم نشون بدید که بفهمم از کدوم شهر هست و چطور می تونم قانونی پیگیری کنم
با تشکر

شهر رو اینا رو باید مخابرات بگه که اونم به شما نمیگه تازه اگه ثبت شده باشه میتونه مشخصات رو بده اگه نه که فقط شهر رو میگه

بدشم باید به کلانتری منطقه بری کلا یه بخش واسه مزاحمت های تلفنی داره که اونجا مطرح میکنی پیگیری میکنن ولی شخصا کاری ازت بر نمیاد

Mr MD
25-02-2009, 09:39
سلام،
مشکلتون فعلا راه حلی نداره، آخه تو شبکه ی ایرانسل فعلا هیچ قانون خاصی برای ثبت نام وجود نداره، من می تونم همین الان برم یه سیم کارت اعتباری ایرانسل بخرم ، تلفنی ثبت نام کنم و مدرک هم نفرستم!! اطلاعات رو هم الکی می دم، کی میفهمه؟!
باهاش خیلی کارا مثل مزاحمت و ... بکنم، آخرشم بندازمش دور!!
اما اگه همراه اول بود می تونستید به راحتی پدره صاحب خط رو درارید! (با اعلام مزاحمت) آخه همه ی خط ها صاحب مشخص و قانونی دارن.

اگه می خواید می تونین برای گوشیتون یه لسیت تماس تعریف کنید که فقط شماره هایی رو که مشخص می کنین بتونن باهاتون تماس بگیرن و بقیه قطع و یا ریجکت بشن. اینجوری از شر هر مزاحم و یا غیر آشنا راحت می شید.

سلامت باشید.

Olis
25-02-2009, 10:09
استفاده از نرم افزار های بلک لیست هم روش مناسبیه

Mr MD
25-02-2009, 10:31
آخه نرم افزارهای بلک لیست کلی دردسر داره ( پیدا کردن، سازگار بودن، نصب کردن، تنظیم کردن و ...) !! اما اکثر گوشی ها این امکان رو دارن و دیگه دردسری هم نداره!!
اگه دوستمون مدل گوشیشون رو بگن شاید بتونیم بیشتر کمکشون کنیم.

Mr MD
25-02-2009, 10:35
با تشکر

تا جایی که من می دونم تو شبکه ی ایرانسل نه مکان معلومه نه مکان یابی امکان داره!!
به خاطره همین اگه گوشیتون رو خدایی نکرده بدزدن و یارو یه سیم کارت ایرانسل روش بندازه ، فاتحه ی گوشیتون خوندست! شهر و استان و دیگه بیخیال!!

.SA33D.
25-02-2009, 11:13
تا جایی که من می دونم تو شبکه ی ایرانسل نه مکان معلومه نه مکان یابی امکان داره!!
به خاطره همین اگه گوشیتون رو خدایی نکرده بدزدن و یارو یه سیم کارت ایرانسل روش بندازه ، فاتحه ی گوشیتون خوندست! شهر و استان و دیگه بیخیال!!

بدترین اشکال ایرانسل... :41:هرکس میتونه بدون هیچ مدرک شناسایی هرچقدر خواست سیمکارت بخره و مدارکش رو بعدا جهت ثبت نام کامل کنه!!!چه شود!!!

Olis
25-02-2009, 11:17
چرا معلوم نباشه !!!

مگه میشه... اون قضیه ی گوشی اینه که گوشی باید ریجستر بشه تو مخابرات تا شناسایی بشه ولی سیم کارت که شناسایی میشه

T I M S A R
25-02-2009, 11:29

ردگیری و مکان یابی خطهای ایرانسل امکانپذیر هست.
برید شکایت کنید و دستور ردگیری خط رو از قاضی بگیرید .
یا شماره رو در لیست سیاه گوشی قرار بدید.

mahtab70
25-02-2009, 21:45
من گوشیم نوکیا 5310 هستش خوشحال میشم راهنماییم کنید چطوری اون لیست رو تشکیل بدم:11:
از همه دوستانی که لطف کردند و اومدن راهنمایی کردن ممنونم:31:

Saman-tci
26-02-2009, 00:55
مهتاب جان شما میتونی هم در این فروم و هم در فرومهای دیگه با یه سرچ ساده نرم افزار بلک لیست یا همون لیست سیاه رو که به سیستم عامل گوشیتون بخوره رو دانلود و نصب کنید .....
و هر موقع اون بنده خدا با شمارت تماس بگیره بوق اشغال میشنوه و دیگه گوشیت زنگ نمیخوره ....

Mr MD
02-03-2009, 21:54
ردگیری و مکان یابی خطهای ایرانسل امکانپذیر هست.
برید شکایت کنید و دستور ردگیری خط رو از قاضی بگیرید .
یا شماره رو در لیست سیاه گوشی قرار بدید.

سلام،
آخه قبلا نبود! مگه این امکان رو تازه گذاشته باشن، ( البته برای مردم!!)
از نظر امکانات سیستمی ( چک کردن این که گوشی و سیم کارت از کدوم بی.تی.اس استفاده می کنن ) کار خیلی راحت و امکان پذیریه، اما من که تا الان ندیدم شکایت و پیگیری قانونی نتیجه ای داده باشه ( برای مکان یابی و ...)!! به خاطر همین گفتم.

Mr MD
02-03-2009, 22:04
چرا معلوم نباشه !!!

مگه میشه... اون قضیه ی گوشی اینه که گوشی باید ریجستر بشه تو مخابرات تا شناسایی بشه ولی سیم کارت که شناسایی میشه

سلام،
Olis جان اون که مال اول ماجراست، اگه رجیستر نباشه که کار نمی کنه!! وقتی یکی داره از گوشیش استفاده می کنه، پس تو شبکه رجیستر شده بوده!

----------------------------------------------------------
مشکل پیدا شد!
من رفتم پرسیدم ، مشکل گم شدن گوشی و پیدا نشدش!
شبکه های همراه اول و ایرانسل تو این زمینه ( بلک لیستها ) همکاری خوبی با هم ندارن! به همین خاطر اگه گوشیه شما رو خدایی نکرده بدزدن و طرف یه سیم کارت از شبکه ی دیگه روش بندازه ، اون گوشی تو شبکه ی جدید به عنوان یه گوشیه جدید شناخته می شه و متاسفانه نمی ره تو بلک لیست شبکه ی جدید!
مثلا : رو گوشی ایرانسل بوده ، آقا دزده یه همراه اول روش میندازه یا برعکس.
تو هر دو شبکه امکان رهگیری و مکان یابی و ... وجود داره . ( باید از راه قانونی وارد بشین) ( اما فکر نکنم تو ایرانسل فایده ای داشته باشه!!)

musketeer
04-03-2009, 14:15
من گوشیم موتورولا l7 من چطور میتونم یه لیست سیاه درست کنم؟

Mr MD
05-03-2009, 14:33
من گوشیم نوکیا 5310 هستش خوشحال میشم راهنماییم کنید چطوری اون لیست رو تشکیل بدم:11:
از همه دوستانی که لطف کردند و اومدن راهنمایی کردن ممنونم:31:

سلام .
من مدل های n73 , 5310 , 6300 و یکی دوتا دیگه از نوکیا رو زیر و رو کردم اما متاسفانه هیچ کدوم تنظیماتی برای ف.ی.ل.ت.ر کردن تماس های ورودی نداشتن !! تنها راه نصب کردن برنامه ی بلک لیسته! متاسفم.:13:
شما می تونین سرچ کنین و یه برنامه ای که با گوشیتون سازگار باشه پیدا کنین. یا یه پکیج نرم افزار موبایل بخرید ( باز هم سازگار !) .