ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ur Metal Top 10

neo_345
23-02-2009, 19:58
لطفا هر کی تاپ 10 متالی رو که دوست داره اینجا بزاره
لازم نیست تاپ 10 نتون خیلی درست هم باشه از نظر خودتون بگین
مثلا من اصلا از Black Sabbath یا ACDC ( و کلا کارهای قدیمی به جز چندتاشون ) خوشم نمیاد با اینکه می دونم کارشون خیلی درسته و آهنگ هاشون تو اکثر رنکینگ ها جزو چندتای اوله
نظر خودتون رو بگین

11 nightwish - sleepwalker (Wish I Had an Angel ham khube )
10 RAMMSTEIN - DAS MODELL ( این فقط یه خاطر 30 ثانیه اولش ) هم بد نبودstripped & amerika
9 Evanescence - Sweet Sacrifice
8 Korn - evolution (blind ham bad nis)
7 Haggard - Chapter III - La Terra Santa (اینو عمرا هیچکی نشنیده ولی عشق منه :27: وقتی می خوام wow بازی کنم گوش می دم )
6 robzombie - super beast
5 slipknot - Psychosocial
4 Metallica - Enter sandman
3 system of a down - sugar
2 Static-X - I'm The One
1 Devildriver - Die & Die now

بجای تاپ 10 شد تاپ 100

neo_345
24-02-2009, 13:43
بابا دوستان لطفا همراهی کنن
نگین این تاپیک بیخوده چون هم آدم با نظر بقیه آشنا می شه هم ممکنه track های خوبی رو از دست داده باشه که اینجا باهاشون آشنا بشه

Gita
25-02-2009, 10:39
احتمالا این تاپیک مفید باشه برای اینکه با آهنگ های موردعلاقه سایرین آشنا بشین

خفن ترین و زیبا ترین ترک متالی که شنیدی رو معرفی کن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

شاید اگر بحث رو در تاپیک قبلی ادامه بدین بدلیل اینکه قبلا خیلیا در اون نظر دادن توجه بیشتری بهش بشه.

TheR0ck
25-02-2009, 23:13
7 haggard - chapter iii - la terra santa (اینو عمرا هیچکی نشنیده ولی عشق منه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتی می خوام wow بازی کنم گوش می دم )
اتفاقا من شنیدم و لذت هم بردم.

اما انتخاب 10 ترک کار واقعا سختی هست!شاید 3 تا یا 5 تا راحت‌تر باشه و حتی 1 ترک راحت‌تره.

neo_345
26-02-2009, 00:26
حالا مهم نیست که تاپ 10 ای که می گین حتما آخنگ هاییم باشه که واقعا دوست دارین چون یه سری اهنگ ها رو ادم شنیده ولی خوب موقعی که می خواد بنویسه یادش نمیاد
اگه 10 تا سخته براتون همون تاپ 5 رو بزارین
در مورد اون تاپیک که انگاری خیلی زیر خاکیه ه ه ه
در ضمن devildriver رو از دست ندین چون گروه زیاد معروفی نیست شاید باهاش آشنا نباشین ولی به نظر من هر track اش از اون یکی بهتره ... در واقع تاپ 10 من همش شامل آهنگ های این گروهه غیر از die اینا رم بگیرین حتما پشیمون نمی شین
Damning the heaven
i could care less

pandemonium
26-02-2009, 20:02
7 haggard - chapter iii - la terra santa (اینو عمرا هیچکی نشنیده ولی عشق منه
مطمئن نباش .
تمامی آلبوم های هاگارد رو دارم و شنیدم .

neo_345
26-02-2009, 23:08
ای بابا تاپ 10 نتون رو بدین ....