مشاهده نسخه کامل
: تورو خدا كمكم كنيد pmp maxian تو ايران نمايندگي داره؟
سلام به تمامي دوستان عزيز من يك PMP ماكسين خريدم از شانس بعد وقتي داشتم فيلم ميديدم خواب برد رفتم روش!!
حالا صفحه ي LCD نازش از داخل شكسته يعني يه لكه روشه و 2 تا ترك!
هرجا بردم تو اصفهان گفتن ما نمي تونيم تعمير كنيم نداريم قطعشو
شركت رز ايرانم نمايندگيشه اما اصلا هيچ شماره اي ازش نيست!:41::41::41::41:
از جايي كم كه اينو خريدم پرسيدم اونا هم نمي دونستند.
كمكم كنيد كجا ببرم درست كنند برام
خيلي بش احتياج دارم
انم عكسش :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسي
خب نمایندگی بودن این شرکت رو از کجا فهمیدی ؟ ... همراهش شماره ای - آدرسی نداره ؟ ... از 118 بپرس اصلا ... اینطور چیزا رو باید پیگیر باشی ... روی اینترنت سرچ کن ...
وگرنه مارک محصول شما گمنامه ... و حتی اگه شرکت رو پیدا کنی احتمال اینکه واسه ات جایگزین کنه یا تعمیر کنه اندکه ... بخصوص اینکه اولا تقصیر خودت بوده و ثانیا تعویض صفحه نمایش گران تمام خواهد شد .. انقدری که اصلا شاید نیرزه نسبت به قیمت کلی دستگاه ..
faba3018
15-07-2012, 01:11
سلام دوست خوبم منم مثل تو مشکل دارم یه پی ام پی مدل تی 600 دارم با هارد 20 تقریبا 6 سال پیش خردیم ولی 2سال مشکل دارده ویندوزش بالا نمی آد . من شماره رز ایران و داشتم ولی چند وقت پیش که زنگ زدم یه آقایی گوشی رو برداشت گفت جمع کردن رفتن و ادرس دقیقشم نمی دونه کجاست. الان دارم تو اینترنت یه سرچی میزنم ببینم می تونم یه نمایندگی واسش پیدا کنم اگه پیدا نشه باید بندازمش دور انشاالله که بشه. اگه چیزی پیدا کردم یه خبر بهت می دم.
faba3018
15-07-2012, 01:11
سلام دوست خوبم منم مثل تو مشکل دارم یه پی ام پی مدل تی 600 دارم با هارد 20 تقریبا 6 سال پیش خردیم ولی 2سال مشکل دارده ویندوزش بالا نمی آد . من شماره رز ایران و داشتم ولی چند وقت پیش که زنگ زدم یه آقایی گوشی رو برداشت گفت جمع کردن رفتن و ادرس دقیقشم نمی دونه کجاست. الان دارم تو اینترنت یه سرچی میزنم ببینم می تونم یه نمایندگی واسش پیدا کنم اگه پیدا نشه باید بندازمش دور انشاالله که بشه. اگه چیزی پیدا کردم یه خبر بهت می دم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.