مشاهده نسخه کامل
: ساخت كاتالوگ
سلام دوستان وقت به خير
چطور مي تونم كاتالوگ تبليغاتي بسازم؟
لطفا بگين بايد به چه مسائلي در اين زمينه واقف باشم؟ چه نرم افزار يا ابزاري مي خوام؟
لطفا بدون توجه به تسلط من به اين موضوع هر گونه راهنمايي لازم رو كه ضروري مي دونيد عنوان كنيد (من مبتديم)
از توجهتون بسيار سپاسگذارم:11:
شلغم نپخته
23-02-2009, 15:29
سلام
بايد از نرم افزار فلش استفاده کنيد. (جهت اطلاع. جديدترين نسخه فلش:Adobe Flash CS4 Professional)
اگر ميخوايد کاتولگتان ساده باشد يک مقدار بايد اکشن اسکريپت بلد باشيد. يکم درباره پروژتون توضيح بديد تا کمکتون کنيم.
سلام شلغم جان
کاتالوگ تبلیغاتیه می خوام بدونم اگه بخوام این کار رو به شرکتهای مربوطه بسپارم هزینه اش چقدر میشه؟
کلا یه توضیح جامع بهم بدین اگه ممکنه بسیار ممنونم از توجهتون:11:
شلغم نپخته
25-02-2009, 13:57
چنين کاري تو فلش خيلي راحته.
يه مبتدي هم ميتونه اين کارو انجام بده. والا من تو نرخش نيستم اميدوارم ديگر دوستان که تو اين زمينه چيزي ميدونن اعلام کنن.
البته خودتون هم ميتونيد اين کا رو بکنيد!
موفق باشيد
DreaMaryam
25-02-2009, 21:00
معمولن کارهای فلش رو ثانیه ای حساب می کنند و اگر برنامه نویسی خاصی داشته باشه هزینه بالا می رود، بسته به اینکه کار تایپ و عکاسی و ... هم خود طراح انجام بده تا آماده در اختیارش قرار بدید هزینه فرق می کنه. در کل خیلی عوامل روی هزینه نهایی تاثیر داره. معمولن ثانیه ای 15000 بدون هزینه اسکن و تایپ و طراحی و ...
که البته تا 25000 تومان هم قیمت دارم و بیشتر هم مطمئنن هست.
شلغم نپخته
25-02-2009, 22:24
اين که خيلي گرونه!
سلام
منم به همچین اموزشی نیاز دارم اگه میشه لطفا به من مبتدی هم اموزش بدین
راستی چقدر نرخ بیرون گرنه!!! البته با توجه به قیمتی که دوستمون داده
شلغم نپخته
26-02-2009, 09:16
من منظور دوستمون رو نفهميدم، اين قيمتا مربوط به انيميشن هاي تبليغاتيه يا برنامه نويسي؟
اگه براي انيميشنه پس براي برنامه نويسي يا طراحي سايت تمام فلش چقدر ميگرن؟
ممنون!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.