PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خورشيد، منبع اصلي انرژي براي نسل آينده گوشي‌ها



franch
22-02-2009, 13:50
خبرگزاري فارس: "كنگره بين‌المللي تلفن‌همراه " كه بزرگترين اتفاق در دنياي مخابرات و ارتباطات محسوب مي‌شود، به همه جهانيان نشان داد كه صاحبان اين صنعت نيز در حال كنار گذاشتن انرژي‌هاي فسيلي هستند و به سمت انرژي‌هاي تجديدشدني، از جمله انرژي خورشيدي روي آورده‌اند.


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


به گزارش فارس به نقل از پي‌سي‌ورلد، گوشي‌هايي كه هم‌اكنون با قابليت جذب انرژي خورشيدي روانه بازار مي‌شوند و در اصل سازگار با قوانين حمايت از محيط زيست هستند، نسبت به گوشي‌هاي معمولي انرژي كمتري مصرف مي‌كنند و كليه تجهيزات آن‌ها قابليت بازيافت است.
از جمله گوشي‌هاي عرضه شده در "كنگره بين‌المللي تلفن‌همراه " كه قابليت جذب انرژي خورشيدي براي آن در نظر گرفته شده، محصول جديد سامسونگ با نام Blue Earth است كه به رنگ آبي ساخته شده و با نمايشگر لمسي خود، نياز كاربر به استفاده از انرژي برق را براي هميشه برطرف مي‌كند. اين گوشي به فناوري ويژه‌اي با نام Eco Mode مجهز شده است كه وظيفه جذب انرژي خورشيد را دارد و نيروي لازم براي كليه نيازهاي كاربر در طور روز را برطرف مي‌كند.
علاوه بر سامسونگ، شركت چيني ZTE با همكاري Digicel در حال ساخت گوشي جديدي با نام Coral-200- Solar است. اين گوشي نيز به يك شارژر خورشيدي مجهز شده و قرار است ماه ژوئن وارد بازار شود.
شركت ال‌جي نيز هم‌اكنون همكاري‌هاي جديد خود را با شركت Qualcomm آغاز كرده تا گوشي جديدي را با نام Mirasol توليد كند. اين گوشي كه براي آن نيز قابليت جذب انرژي خورشيد در نظر گرفته شده، نسبت به محصولات مشابه در بازار انرژي بسيار كمي مصرف مي‌كند و تمام امكانات يك گوشي پيشرفته را شامل مي‌شود.
شركت نوكيا نيز ادعا مي‌كند كه مواد به‌كار رفته در كليه گوشي‌هاي آن تا 80 درصد قابل بازيافت است و محصول جديد آن با نام 5630 XpressMusic به فناوري ويژه‌اي با نام Green Explorer مجهز شده است كه از قابليت استفاده از انرژي خورشيد را براي كاربران مهيا مي‌سازد و نشان مي‌دهد كه تا چه اندازه گوشي با محيط زيست سازگاري دارد.