ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ارتقا از mysql 4.x به 5.x

MATRIX reloaded
22-02-2009, 12:16
دوستان عزیز من یکی از سایت هام رو روی هاستی گذاشتم که به هیچ قیمتی ورژن mysql خودش رو به 5.x ارتقا نمی ده مگر این که من لینک صفحه معتبر از سایت mysql یا یه سایت معتبر رو براش ارسال کنم که نوشته باشه : ارتقا از 4.x به 5.x هیچ مشکلی برای سایتهایی که با 4.x طراحی شده اند بوجود نخواهد آورد.

دوستانی که تاییدش می کنند لطفا این لینک رو برام بذارند
من خودمم سرچ می کنم ولی تا حالا چیزی پیدا نکردم!

MATRIX reloaded
23-02-2009, 15:27
جدیدن چی شده؟
هیشکی جواب نمی ده ! نمی دونم 1 ماه مونده به عید همه رفتن مسافرت؟؟

neopersia
23-02-2009, 15:51
توی سایت Mysql کلی مطلب در مورد تغییرات و نحوه آپگرید نوشته که کاملاً کافیه!
خوب هیچکس نمیتونه تضمین بده که یه دیتابیس کقدیمی با ورژن جدید کاملاً مطابقت داشته باشه. بالاخره تغییر پیدا کرده دیگه. اما به نظرم فقط اون دیتابیسهایی که خیلی زیرخاکی باشن ممکنه تا حدی مشکل پیدا کنن. چون این قسمتهایی که توی mysql 5 حذف شده دیگه مورد استفاده ای ندارن. این متن رو من از رفرنس mysql توی کامپیوتر خودم کپی کردم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کلی متن دیگه هم هست در مورد نحوه اپگرید و تغییر ورژن که نمیتونم اینجا بنویسم. اما همه اون ریفرنس هم برای مطالعه و هم برا دانلود تو سایت خودشون هست. کجا رو میخواید معتبر تر از خود پرتقال فروش ؟ :31:

در ضمن دلی خیلی مسخره ای آوردن برای آپگرین نکردن. مثل این میمونه که من بگم چون یه برنامه کوچیک دارم که فقط با ویندوز 95 کار میکنه هنوز باید از همون ویندوز استفاده کنم!

MATRIX reloaded
23-02-2009, 19:46
مرسی
خلاصه هاست ارزون این دنگ و فنگارو هم داره.
تقصیر من نیست. صدبار به صاحب سایت گفتم یه هاست مطمئن کرایه کن ولی گول قیمت ارزون رو خورد!!!!

MATRIX reloaded
23-02-2009, 19:47
مرسی
خلاصه هاست ارزون این دنگ و فنگارو هم داره.
تقصیر من نیست. صدبار به صاحب سایت گفتم یه هاست مطمئن کرایه کن ولی گول قیمت ارزون رو خورد!!!!