مشاهده نسخه کامل
: قفل برای دی وی دی ویدئو
سلام دوستان.من دنبال یک قفل قوی برای دی وی دی میگردم.البته دی وی دی فیلم نه دیتا.می تونین راهنمایی کنین؟البته اینم بگم که دنبال برنامه مجانی نیستم.یک قفل حسابی میخوام و هزینه شم هر چی باشه میدم.نرم افزار چه ایرانی باشه چه خارجی فرقی نمیکنه.متشکرم
persiankitty
22-02-2009, 07:53
به طور كلي بازار DVD و CD ويديويي آنقدر بزرگ هست كه بتونه فعالان زمينه قفل گذاري رو به خودش جذب بكنه ، اما به دليل محدوديت هايي كه در استانداردهاي پخش خانگي وجود داره و نوع ساخت FirmWare اين دستگاه ها ، منطقي ترين راه حل براي ساخت يك سيستم محافظتي ، تغيير در خود دستگاههاي سخت افزاري هست. زماني كه DVD رو استاندارد مي كردند ، قابليت هاي متفاوتي براي كد كردن اطلاعات در سخت افزار و استاندارد قرار دادند ، اما عملا بعد از مدت كوتاهي روشها لو رفت و عملا موضوع مثلا Regional Code يا CSS Encryption اثربخشي خودش رو از دست داد. چون اين موضوع منطقي نيست ، يعني قفل گذاري روي چيزي كه بايد در همه دستگاههاي استاندارد خوانده بشوند ، به همين دليل شما امكان پيدا كردن چيزي كه هم سازگاري داشته باشه و هم امنيت رو نخواهيد داشت. به عنوان مشاوره ميتونم خدمتتون عرض كنم از روش هاي مناسب جهت بازاريابي و فروش محصول به جاي استفاده از قفل حسابي در اين زمينه استفاده كنيد.
دوباره سلام.یک سوال دارم که امیدوارم حرفه ای ها جواب بدن.میزان امنیت قفل لیزری چقدره؟ آیا با نرم افزارهای موجود شکسته میشه؟ هر کسی به راحتی از عهده ش برمیاد؟آیا کار کردن باهاش راحته؟من میخوام تهیه ش کنم و باید بدونم آیا طرز استفاده ش راحته؟ و از کجا و با چه قیمتی میشه تهیه ش کرد؟
متشکرم
persiankitty
26-02-2009, 21:49
ديگه جر زني نداريم آقا ، شما كه گفتي پيدا كردي . آمار هم كه به ما ندادي چي پيدا كردي ... اين قفل ليزري چي هست كه اسمش رو شنيدي ولي جاي تهيه اش رو نميدوني.
میزان امنیت قفل لیزری چقدره؟
اين فقط يك جواب داره ، در برابر چه كسي ؟ شما مي تونيد درصد امنيتش رو اين طوري از صفر تا 100 تعيين كنيد.
ديگه جر زني نداريم آقا ، شما كه گفتي پيدا كردي . آمار هم كه به ما ندادي چي پيدا كردي ... اين قفل ليزري چي هست كه اسمش رو شنيدي ولي جاي تهيه اش رو نميدوني.
اين فقط يك جواب داره ، در برابر چه كسي ؟ شما مي تونيد درصد امنيتش رو اين طوري از صفر تا 100 تعيين كنيد.
سلام.من گفتم پیدا کردم ولی منظورم این بود که برای دی وی دی ویدئو قفل پیدا کردم آخه تا به حال هر چی برنامه پیدا کرده بودم یا برای سی دی بود یا دی وی دی دیتا.یکی پیشنهاد کرد از قفل لیزری استفاده کنید.ولی من هیچ اطلاعاتی راجع بهش ندارم.میزان امنیتش(در برابر کسی که کارش مدام رایته مثلا کسانی که فروش فیلم دارند) چقدره و آیا کسی مثل من که اصلا از برنامه نویسی چیزی نمیدونه میتونه باهاش کار کنه یا نه؟
و اگه اطلاعاتی بدین که حدودا با چه قیمتی و از کجا میشه تهیه ش کرد یا نه ممنون میشم
احمد ترابی
03-05-2009, 14:28
میگم کسی این قفلو نداره که ماهم دانلودش کنیم؟
اگه بزارید ممنونم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.