مشاهده نسخه کامل
: مشكل در ريكاوري عكس ها!
من با استفاده از یه نرم افزار ریکاوری عکسهایی رو که از یه مموری دوربین کانون پاک شده بود ریکاور کردم. کل مموری پر بود (حدود 3.7GB ). وقتی این کارو کردم تونستم 3 تا فایل رو برگردونم که دوتاشون طبیعی بودن با حجم حدود 150 kb که عکس دوربین نبودن ولی یکی از فایلها حجمش حدود 3.6GB هستش. نرم افزار ریکاوری نقطه شروع رو تشخیص داده ولی نقطه پایان اونو تشخیص نداده و تا ته رفته. فک کنم کل عکسها توی اون یدونه فایل باشن. وقتی بازش می کنم با acdsee یا photoshop فقط یه عکس معمولی میاره از یرعد و برق که به نظرم عکس اول باشه که تو مموری بوده. به نظر دوستان عزیز من چی کار کنم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Saeed kmss-D
21-02-2009, 16:32
سلام...
دوست عزيز...
( هر چند موضوع ارتباط چنداني با اين بخش نداره )
از چه نرم افزاري استفاده كردي؟
موفق باشي♥♥♥
huti_421
21-02-2009, 20:48
این ها بهترین ها هستن :
Get Data Back
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Recover My Files v3.98
برای اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه کنید :
نرم افزارهای بازيابي فايلهاي پاك شده بحث و تبادل نظر
خیلی شرمنده که سر نزدم. آخه سرم شلوغ بود.
یادم نیست کدوم نرم افزار بود ولی خیلی از بهترین ها رو امتحان کردیم مثل get data back یا oo recovery و ... یا جواب نمی دن و یا همینطوری یه فایل داریم با حجم 3.8 GB .
فک کنم با testdisck ریکاور کردم.
بازم شرمنده که سر نزدم.
باسلام،دوستان من چندتا عکس توی رم موبایلم داشتم که بعد از مدتی متوجه شدم که پاک شدن!حالا میخوام ریکاوری کنم متاسفانه هیچ برنامه ایی اون هارو برنمیگردونه!بنظر شما راهی هست؟
Mohammad King
11-11-2010, 16:28
سلام
تاپیک قدیمیه!!!
با توجه به نوع درخواست خودتون در انجمن یا یکی از زیر شاخهای انجمن زیر سوال کنید:
برنامه های کاربردی موبایل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (30 نفر در حال ديدن اين بخش)
معرفی و دانلود برنامه های کاربردی برای گوشی های موبایل ، کلیه برنامه ها برای سیستم عامل های سیمبیان سری 60 ، 80 ، 90 و جاوا
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.