ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویروس یکم عجیب و جالب ..کممممک

ofoqe
21-02-2009, 00:45
سلام دوستان ضد الودگی
دوستان عزیز متاسفانه یه مشکل جدید الوده پیدا کردم که داره اذیت میکنه من توی تایپیک ها متاسفانه از این ویروس مطلبی ندیدم ناچارا مزاحم شدم
اقا این ویروس فقط روی درایو های خروجی کار میکنه و اصلا روی هارد سیستم اثاری نمیزاره ظاهرا
کارشم اینه که روی هر خروجی که به سیستم میزنم از فولدرها و فایلهای درون فلش یا هارد اکسترنال یه کپی شبیه اون درست میکنه و خود فولدر اصلی رو مخفی میکنه و ظاهرا این ویروس فقط روی فلش یا هارد اکسترناله به دو دلیل اول اینکه روس فولدرهای سیستم هیچ اثری نزاشته دوم اینکه رو هر سیستم که میزارم اینا رو میبیتم و وقتی که این فولدرهای ساخته شده توسط ویروس که با پسوند exe هم هست رو پاک میکنم راحت پاک میشن اما به محظ اینکه روی یه سیستم دیگه میزنم میبینم که دوباره اینا رو دست کرده و اصلی ها رو مخفی کرده
انتی ویروس نشناختش متاسفانه
دوستان گلم بفرمائید که من چه خاکی رو سرم بریزم ؟؟؟

tolke
21-02-2009, 01:07
Salam . Esme virus copyy.exe

az tamame file haei ke u ejra koni ye copy misaze va aslesho protect windowsi mikone az avast update shode estefade kon

ya mitoni aval regedito repir koni bad folder optioneto be halate aval bargardoni tike hideno bardari az filat estefade koni

ofoqe
23-02-2009, 21:42
ممنون از راهنماییتون اما سوالم اینه که این ویروس کجا میره و چطوری خودشو کپی میکنه اخه من کل فایلهای exe رو که می سازه از تو فلش پاک میکنم اما تا توی یه سیستم دیگه میزنم میبینم دوباره فایلهای هم نام اما exe ساخته . چطور میشه بدون انتی ویروس جلوشو گرفت ؟؟

p_s_m
24-02-2009, 08:40
ممنون از راهنماییتون اما سوالم اینه که این ویروس کجا میره و چطوری خودشو کپی میکنه اخه من کل فایلهای exe رو که می سازه از تو فلش پاک میکنم اما تا توی یه سیستم دیگه میزنم میبینم دوباره فایلهای هم نام اما exe ساخته . چطور میشه بدون انتی ویروس جلوشو گرفت ؟؟

سیستمی که این فلش رو بهش زدین آلوده هست

اگه منظورتون خود فلش مموری هست باید پارتیشن تیبل فلش رو پاک کنید و دوباره پارتیشن بندی کنید تا کاملا

بشه بهش اطمینان کرد. اینکار رو با partition magic bootable ( نسخه قابل اجرا از سیدی یا فلاپی ) یا

acronis disk director بوتیبل میشه انجام داد

ofoqe
02-03-2009, 21:05
سلام
دوست عزیزممنون از راهنماییتون اما من منظورم از روی سیستم هست یعنی این ویروس به چه اسمی و کجا میره و چطوری میشه دستی پاکش کرد ؟؟؟؟