مشاهده نسخه کامل
: Apacer AU581U
yas_6969
20-02-2009, 21:37
دوستان این پلیر من یک دفعه که دارم حرکت میکنم خاموش میشه و
بعضی اوقات خود به خود آهنگ هام پاک میشه مثلا از 450 تا یه دفعه شد 66 تا آپدیت هم کردم ولی باز درست نشد کمک کنید
چند وقته این دستگاه رو داری؟ ....
منظورت از "یه دفعه که دارم حرکت می کنم خاموش میشه " چیه ؟ ... یعنی وقتی داری راه میری مثلا ، خاموش میشه ؟ ...
وضعیت باتری اش چطوره ؟ ... بخصوص موقعی که این اتفاقات میفته ؟ ...
چند وقته این دستگاه رو داری؟ ....
منظورت از "یه دفعه که دارم حرکت می کنم خاموش میشه " چیه ؟ ... یعنی وقتی داری راه میری مثلا ، خاموش میشه ؟ ...
وضعیت باتری اش چطوره ؟ ... بخصوص موقعی که این اتفاقات میفته ؟ ...
yas_6969
21-02-2009, 22:41
تقریبا 10 ماه دارم آره وقتی راه میرم خاموش میشه باتری هم هیچ مشکلی نداره کاملا سالمه.
به نظر سخت افزاری میاد ... آیا توی گارانتی هست که مراجعه کنی ؟
از این نظر در مورد باتری پرسیدم که گفتم نکنه مشکل باتری باشه ، مثلا یه دفعه خالی کنه - یا مثلا اتصالات یا محلش بر اثر تکان موقتا قطع بشه ...
yas_6969
23-02-2009, 22:33
مرسی گارانتی داره ولی یه بار پایه هدفون از داخل پلیر قطق شده بود که خودم باز کردم و لحیم کردم حالا می ترسم ببرم اونجا قبول نکنن
بهرحال به نظر من مشکل سخت افزاریه و شما ببرش واسه گارانتی ... حالا اونجا یا نمی فهمن که شما بازش کردی ، یا فوقش می فهمن که در این حالت دوم بهرحال گردنت رو که نمی زنن (شوخی) ، خیلی اگه غر زدن میگی هزینه اش چقدره میشه ...
معمولا گارانتی ها سعی می کنن مشتری رو راه بندازن .. apacer هم گارانتی اش بد نیست (اگه همون سازگار ارقام باشه که فکر می کنم)
yas_6969
25-02-2009, 21:41
آره سازگار ممنون از کمکت و راهنمایی های خوبت
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.