مشاهده نسخه کامل
: مشکل با Asus EN 8600 GT Silent
Hossein 12
20-02-2009, 21:18
الان 9 ماهه که اين سيستمو دارم.
دوستان يه مدت موقع بازي کردن Need for speed براي چند لحظه از بازي خارج ميشد (ويندوز ويستا) بعد دوباره وارد ميشد. وقتي خارج ميشدم کنار ساعت يه چيزي ميومد که شبيه اينو مينوشت:
your graphic hardware start working & restart succesfully
ديروز يه دفعه از بازي خارج شد و کامپيوتر خاموش شد.
وقتي کامپيوترو روشن کردم. نوشتهها آبي شدن .
يعني تصوير رنگ قرمز نداره!!
Hossein 12
20-02-2009, 21:22
يه بار درش آوردم دوباره جا زدم. فرقي نکرد.
يه خروجي مانيتور ديگه هم داره. مانيتورو بهش وصل کردم اون رنگاش درسته ... ولي وقتي ميرم تو ويندوز xp فقط عکس دسکتاپ مياد و هيچي ديگه نداره نه آيکنا نه موس. توي ويستا هم وقتي ويندوز بالا مياد مانيتور خاموش ميشه.
يه کارت کپچر پيناکل دارم الان که وارد قسمت کپچر کردن ميشم. کامپيوترم خاموش ميشه...
mhv_kntu
20-02-2009, 23:08
هیچ eror خاصی نمیده؟
Hossein 12
20-02-2009, 23:14
نه هيچ اروري نميده. وقتي کامپيوترو روشن ميکني مثل حالت عادي ميمونه.
فقط رنگ قرمزي وجود نداره + وقتي ميرم واسه کپچر کامپيوتر خاموش ميشه.
Hossein 12
20-02-2009, 23:22
الان رفتم توي يوليد واسه کپچر مشکلي نداره.
تنها مشکل : آبي بودن رنگها (نبودن رنگ قرمز)
milky way
21-02-2009, 00:13
یبار درایور گرافیک رو کاملا با برنامه های Uninstall این کار مثل Driver Sweeper پاک کن و آخرین نسخه رو دوباره بریز، تعویض ویندوز هم ممکنه کارساز باشه اگر بازم درست نشد، بهتره کارت رو به گارانتی ببری، البته میتونی رویه یه مینبورد دیگه هم برای اطمینان تست کنی کارت رو ولی در این حالت احتمال خیلی زیاد کارتتون مشکل داره و احتمالش کمه مشکل از مینبورد یا قطعه دیگه ای باشه.
chaos theory
21-02-2009, 01:49
به نظر من بهتره یه کارت سالم رو روی سیستمت تست کنی اینطوری همه چیز مشخص میشه که اگه بازم اینطوری بود که مشکل از جای دیگه اس (که یه مقدار بعیده) اما اگه مشکل حل شد میتونه از کارت باشه و البته قبل از این کارا بقول دوستمون یه بار درایور کارت رو عوض کن و آپدیت کن بعدش برو سراغ اینکارا...
Hossein 12
21-02-2009, 09:19
يه چيز ديگه اينکه ديروز خروجيه تلويزيون کارت رو واسه وصل کردن به تلويزيون چون کابل av 3 تايي ميخواست ، و ميخواستم از ديواز ردش کنم، سيم تلفن برداشتم به سراش فيش av وصل کردم و همين ديروز از اون استفاده کردم. آخه تصوير اصلاً نويز نداشت.
الان خروجيه tv کار نميکنه. ممکنه به خاطر اون باشه؟
سلام
شما درایور رو عوض کن رو یک سیستم دیگه امتحان کن............... نشد!
بر سراغ آپدیت بایوس کارت گرافیک!
Hossein 12
21-02-2009, 10:38
سلام
شما درایور رو عوض کن رو یک سیستم دیگه امتحان کن............... نشد!
بر سراغ آپدیت بایوس کارت گرافیک!
ممنون از همه دوستان ...
درايور رو عوض کردم .... سيستم ديگه ندارم که امتحان کنم ، يکي هست که خيلي قديميه به اون نميخوره.
آپديت بايوس کارت گرافيک رو بلد نيستم. با خرابکاري که کردم ديگه ميترسم کاري بکنم.
Hossein 12
21-02-2009, 10:48
کل قطعات رو از يه شرکت توي وليعصر سفارش دادم که يه کمي آشنا بود اونا برام جمع کردن و اسمبل هم کردن.
هيچ کدوم از قطعات برگ گارانتي ندارن. بهشون گفته بوديم، جواب دادن اگه ميخواي با گارانتيه خودشون بهت بديم يا خودمون واست سيستمو ميبنديم و خودمون گارانتي ميکنيم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پشت کارت گرافيک هولوگرام شرکت ويستا پخش رايانه خورده ولي من هيچ برگ گارانتي ندارم.
حالا چيکار کنم؟
اصلا کارت گرافيکهاي با گارانتي اين شرکت مدت گارانتيشون چقدره؟ من 87/3/7 يعني حدود 9 ماه پيش خريدم.
Hossein 12
21-02-2009, 10:54
اون جور که توي سايت ويستا پخش رايانه نوشته از تاريخ روي برچسب به مدت 3 سال ( اگر 03y معني 3 سال رو در عکس بالا بده) گارانتي داره. اما
من کارت گارانتي ندارم...............
حالا اگه گارانتي رو هم قبول نکردن، واسم تعميرش ميکنن؟
این شرکت فک کنم اصلا کارت گارانتی نداره . همون کارت رو ببر بده گارانتی . اگه میتونستی رو یه سیستم دیگه تست میزدی بهتر بود.
اون جور که توي سايت ويستا پخش رايانه نوشته از تاريخ روي برچسب به مدت 3 سال ( اگر 03y معني 3 سال رو در عکس بالا بده) گارانتي داره. اما
من کارت گارانتي ندارم...............
حالا اگه گارانتي رو هم قبول نکردن، واسم تعميرش ميکنن؟
کلا شرکت ویستا کارت گارانتی صادر نمی کنه و همه محصولاتش رو به همین شکل گارانتی می کنه.
Hossein 12
21-02-2009, 15:43
خيلي ممنون که جواب منو داديد.
فقط به نظر شما :
پيش اون کسي که ازش کل سيستمو خريدم و گفت خودم گارانتي ميکنم برم يا خودم کارت گرافيک رو ببرم گارانتي؟
آدرس شرکت ويستا همينه که تو سايتش نوشته؟دفتر تهران : خیابان وزراء ، خیابان 14 ، پلاک 5
فروش : تلفن : 02188707080 فکس : 02188718440
خدمات : تلفن : 02188728700 فکس : 02188728515
پست الکترونیکی : info@vista-itd.com
مشکلات من:
1- خروجيه مانيتور رنگ قرمز نداره.
2
- اگه بزارم فيلم پخش بشه (چه توي خروجيه tv چه مانيتور) سيستم بعد از 7 دقيقه خاموش ميشه. بعد از يک ثانيه روشن ميشه ولي مانيتور و لامپ کليد پاور کيس خاموشه . مجبورم کليد پاورو نگه دارم تا سيستم خاموش بشه بعد برقو قطع و بعد از اول پي سي رو روشن کنم.
قبلاً يه xp داشتم مشکلي نبود، بعداً از اول يه xp نصب کردم با يه ويستا، توي اکس پي که ميزدم فيلم پخش بشه يه صفحه ابي ميومد و کامپيوتر ريستارت ميشد ولي ويستا مشکلي نداشت. منم با اکس پي کار نمي کردم. ولي الان ...
با اين مشکلات، عيب از کارت گرافيکه؟
Hossein 12
21-02-2009, 16:02
باياس مادربورد رو يک هفته پيش آپديت کردم ولي مشکلي نداشت.
Motherboard: ASUS P5K
CPU: Q6600
RAM: OCZ 800 1GB*2
VGA: ASUS EN8600GT 512
POWER: GREEN GP 580 B
HARD : MAXTOR 500 GB
CASE: GREEN VINE2
MicroSystem
21-02-2009, 19:48
كارت رو روي يه سيستم ديگه تست كن مشكا داشت بهتره کارت رو به گارانتی ببری
Hossein 12
22-02-2009, 18:22
ممنون از جوابهای دوستان،
بردم گارانتی، ایشالا که حل بشه...
Hossein 12
02-03-2009, 23:50
سلام به دوستان،
کسی تجربه ای با گارانتیه .:: ویستا پخش رایانه ::. داره؟
آخه یکشنبه هفته پیش کارت گرافیکو بردم گارانتی، الآن بعد از 8 روز (با تعطیلیا) به تلفن گویاشون زنگ می زنم میگه در حال تعمیر است. :41: :13:
کسی میدونه حدوداً چقدر طول میکشه؟
سایتشونم به سلامتی امروز از کار افتاده:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویرایش : زنگ زدم، گفتن باید تعویض شه، الآن نداریم. 2 روز دیگه تماس بگیر.
rezidentevilone
03-03-2009, 14:13
اصلا شما مانیتورت رو چک کردی ؟
ممکنه طبقه r مانیتورت مسکل پیدا کرده باشه...
گارانتی هم رو پایه ی یه ماه بزار
Hossein 12
07-03-2009, 06:32
اصلا شما مانیتورت رو چک کردی ؟
ممکنه طبقه r مانیتورت مسکل پیدا کرده باشه...
گارانتی هم رو پایه ی یه ماه بزار
بله، مانيتور سالمه.
...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.