مشاهده نسخه کامل
: برنامه ها و مشکلات و ويژگی های( نرم افزاری i8510)
captain JAVID
20-02-2009, 17:35
آقا اين بحث رو ساختم بسه نرم افزارها يه اين گوشی و امکاناتی که سيستم عامل اين گوشی در اختيا ر
کاربران ميزاره متأسفنه خيلی ها از امکانات گوشی خودشا ن خبر ندارن يکيش خودم هستم:31:
(به کسی بر نخوره):10:
captain JAVID
20-02-2009, 17:39
دوستان کسی برايه اين گوشی نرم افزار gpsاستفاده ميکنه آخه من که خودم هر کاري کردم
نتونستم با نرم افزار های gpsاون کار کنم تازه سري هيه جديد ماکرتل روتيت 66 ندارن اينه که اگه کسي نرم افزاری داره
بگه بقيه هم استفاده کنن
captain JAVID
20-02-2009, 17:43
مشکل ديگه اينکه نرم افزار تبديل divxاين گوشی full نيست و اين برايه کسايی مثل من که فيلم براشون
مهمه وclipميخوان ببينن خيلی مهمه
دوستان اگه کسی نرم افزار تبديل داره بگه
captain JAVID
20-02-2009, 17:48
دوستان يکی از مشکلات اين گوش باطری اون هست(خيلی مهم نيست نظر شخصی)
دوستانی که واردن تنظيماتی که تو باطری نگاه داشتن تأثير داره بگن مثلاً يکی از سؤالت من اينه که
برايه آنتن دهی رو چه حالتی باشه بهتره؟
مشکل ديگه اينکه نرم افزار تبديل divxاين گوشی full نيست و اين برايه کسايی مثل من که فيلم براشون
مهمه وclipميخوان ببينن خيلی مهمه
دوستان اگه کسی نرم افزار تبديل داره بگه
سلام دوست عزیز
نرم افزار DivX Player v0.91 ؛نرم افزاری کاربردی برای مشاهده فایلهای ویدئویی با فرمت DivX و Avi در گوشیهای نگارش سوم از سیمبین سری 60 که علاوه بر کیفیت بالای صدا و تصویر ، امکانات جالبی مانند تنظیم کنتراست نور تصویر و ... را در خود جای داده است که می تواند به عنوان یکی از قدرتمندترین Player ها محسوب گردد:11:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hasanmotori
20-02-2009, 20:09
دوستان کسی برايه اين گوشی نرم افزار gpsاستفاده ميکنه آخه من که خودم هر کاري کردم
نتونستم با نرم افزار های gpsاون کار کنم تازه سري هيه جديد ماکرتل روتيت 66 ندارن اينه که اگه کسي نرم افزاری داره
بگه بقيه هم استفاده کنن
پس ماله شما هم روت 66 نداشت؟
نمیدونم این نامردا چی کار میکنن
من قبلاً توی ی کلیپ دیدم که ی cd توی جعبشه و پشتش serial روت 66 نوشته بود
فکر کنم باید cd روت 66 توی جعبه باشه ولی اینا برش میدارن بعضی وقتا هم یادشون میره که روش نصبش کنن
بهترین نرم افزار برای استفاده از GPS در گوشی های نگارش سوم از سیمبین سری 60 ؛Garmin است که از این قابلیت پشتیبانی می کنند (مانند : N95/N95/N82 و ...) .
با استفاده از این نرم افزار به همراه سرویس GPS یا GPRS (در صورت نداشتن GPS داخلی) قادر به مشاهده نقشه ی ایران و شهر های آن خواهید بود و از آن برای راه یابی و پیدا کردن محل مورد نظر و رسیدن به مقصد خود استفاده نمایید یک سرچی بکن تا خودت همراه بانقشه هاش که توسایت هستش پیدا کنی وگرنه من الان کار دارم بعدا برات آپ مکنم:10:
captain JAVID
21-02-2009, 16:54
آقا ما نفهميديم حرف کی رو با ور کنيم samsungميگه 1200 امپر
نمايندگی samsung ميگه 1000 امپر حالا دوستان تنظيمت خاصی کسی ميدونه که مصرف رو کاهش بده
کارت درستهmomfilm
tank you
آقا ما نفهميديم حرف کی رو با ور کنيم samsungميگه 1200 امپر
نمايندگی samsung ميگه 1000 امپر حالا دوستان تنظيمت خاصی کسی ميدونه که مصرف رو کاهش بده
کارت درستهmomfilm
tank you
اولا :خواهش میکنم
دوما :دوست عزیز کلیه سایتها چه gsmarena و چه phonearena و.... همگی اطلاعات خودشون را از شرکت تولید کننده میگیرند پس معتبرترین منبع تولید کننده ویا همان سایت رسمی هر شرکت وکمپانی هستش در سایت رسمی سامسونگ باطری این گوشی را 1200mAh اعلام کرده شما میتونید با این مدرک نمایندگی را قانع ومحکوم کنید :19:
این هم آدرس سایت:
تمام اطلاعات گوشی را به طور درست در آدرس بالا میتونید ببینید
سوما: یک سوال داشتم ایا روی باطری گوشی 1000mAh نوشته یا روی خود گوشی ؟ ای دوتا باهم خیلی فرق دارند:21:
captain JAVID
23-02-2009, 16:28
رو خود گوشی زده بود رو باطری هيچی نزده بود فقط made in koria finished in china و اينم
بگم که باطريش از 1000امپر های مملی بزرگتره حالا نميدونم البته اينم بگم اگه سنگين باهاش کار کنم
يه روز رو به زور نگاه ميداره
captain JAVID
23-02-2009, 16:42
آقا اينgarmin رو يبار نصب کردم باز نميکرد unistalکردم بد دوباره instal کردم کردم iconنداشت نميدونم چيکار
کنم
اين هک کردن که مشکلی به وجود نميآره که؟
kalakzadeh
13-03-2009, 19:01
بگه بقيه هم استفاده کنن
Sakht Nist!!!!!!!!!! :10:Really
hell_boy3333
10-10-2009, 12:06
سلام ببخشید که مزاحم شدم میخواستم بدونم ایا تمام نرم افزارهای سیمبین سری60 با ورزن 3.2 که روی n96 یا n95 نصب میشه روی این گوشی هم نصب میشه تمهایش چطور؟؟؟؟؟
باتشکر از شماhell_boy
FreeMagic
02-11-2009, 00:04
سلام ببخشید که مزاحم شدم میخواستم بدونم ایا تمام نرم افزارهای سیمبین سری60 با ورزن 3.2 که روی n96 یا n95 نصب میشه روی این گوشی هم نصب میشه تمهایش چطور؟؟؟؟؟
باتشکر از شماhell_boy
بله تمامی برنامه ها نصب شده و مشکلی نداره مگر یه سری برنامه های خاص که مخصوص سری N نوکیست و روی گوشی های دیگه نوکیا هم اجرا نمیشن البته خیلی کم به همچین برنامه هایی می خوری
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.