مشاهده نسخه کامل
: درخواست و پیشنهاد: امکان ایجاد یه تاپیک اختصاصی برای طراحان وب و ... در این بخش هست؟ ?!؟
DaRiOuShJh
20-02-2009, 16:07
ساملیک:20:
میگم اگه امکانش باشه یه تاپیک اختصاصی مربوط به طراحی و این چیزایی مربوط به طراحی وب باشه خیلی خوب میشه (البته منظورم آموزش ساخت قالب و اینا نیست ها!)
البته نمیدونم اینجا چه قدر کاربر طراح و دست اندر کار در این زمینه داریم ولی در کل تو بخش طراحی وب که نمیشه در مورد گرافیک و مثلا icon set و smiley set و این چیزا برای انمن ها و cms ها بحث کرد
اونجا بیشتر مربوط به برنامه نویسی و این چیزاس:46:
چه کنیم همی؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا الان خودم برای این قالبه که طراحی کردم لنگ آیکون و اسمایلی هستم به هر دری میزنم پیدا نمیکنم
با این سرعته 2 کیلو هم که نمیشه گشت دنبال گرافیک و ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب دوست خوبم الان چه کمکی از دست ما بر میاد....؟
اونجا که چیزی نیست...
huti_421
20-02-2009, 17:39
آمو علیک داریوش خان
ما تو بخش گالری عکس بانک png داریم
و عارضم خدمتت بانک اسمایل یه گروهه :دی
دگر چه خواهی ؟
برای بنر و اینا هم تو بانک psd مقادیری طرح من باب این زمینه میباشد :دی
امری ؟ فرمایشی ؟ دستوری ؟ امثالهم ؟
DaRiOuShJh
20-02-2009, 18:30
خوب دوست خوبم الان چه کمکی از دست ما بر میاد....؟
اونجا که چیزی نیست...
آمو علیک داریوش خان
ما تو بخش گالری عکس بانک png داریم
و عارضم خدمتت بانک اسمایل یه گروهه :دی
دگر چه خواهی ؟
برای بنر و اینا هم تو بانک psd مقادیری طرح من باب این زمینه میباشد :دی
امری ؟ فرمایشی ؟ دستوری ؟ امثالهم ؟
:10:
به به به
اینهمه چیز میز داشتیم وخبر نداشتیم؟ میگم یه دکه ی information center هم بزنیم اینجا:27::31:
من بیشتر منظورم روی cms ها و انجمن سازهای متداول بود که به کاره همه بیاد
مثلا همین vbulletin یا سیستم های مدیریت محتوایی مثله joomla و movable type و ....
ولی خودمونیم ها با این سرعته دو کیلویی حالا کی میره این همه راه رو
تاپیک اسمایلی تو متفرقه رو میگی؟:40::11:
huti_421
20-02-2009, 19:26
:10:
به به به
اینهمه چیز میز داشتیم وخبر نداشتیم؟ میگم یه دکه ی information center هم بزنیم اینجا:27::31:
من بیشتر منظورم روی cms ها و انجمن سازهای متداول بود که به کاره همه بیاد
مثلا همین vbulletin یا سیستم های مدیریت محتوایی مثله joomla و movable type و ....
ولی خودمونیم ها با این سرعته دو کیلویی حالا کی میره این همه راه رو
تاپیک اسمایلی تو متفرقه رو میگی؟:40::11:
نه گروه => بانک اسمایل ( کپی رایت ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کلا من خودم با سرعت های همی بالا نمیتونم کل اطلاعات ارزنده ارائه شده در آرشیو های انجمن گرانقدر گرافیک رو دانلود بنمایم یعنی اینقدر زیاده داریوش
بگرد ، بی نصیب نخواهی ماند !
DaRiOuShJh
21-02-2009, 02:26
نه گروه => بانک اسمایل ( کپی رایت ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همی جلل الخالق!×!:18:
کلا من خودم با سرعت های همی بالا نمیتونم کل اطلاعات ارزنده ارائه شده در آرشیو های انجمن گرانقدر گرافیک رو دانلود بنمایم یعنی اینقدر زیاده داریوش
بگرد ، بی نصیب نخواهی ماند !
دسته شما درد نکنه
پس تاپیک بی تاپیک:31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.