ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلیپ خود سوزی فردی مقابل مجلس

s-b
20-02-2009, 12:34
دوستان اگه کسی کلیپ خودسوزی اون پسره جلویه مجلس را داره بزاره
ممنون:11:

avecina.ir
20-02-2009, 14:00
دوستان اگه کسی کلیپ خودسوزی اون پسره جلویه مجلس را داره بزارهاولن که پسره نه و مرد 50 ساله:13:
دومن که متاسفم برای کسانیکه دنبال چنین کلیپهایی هستن که یکی از سر مستاصل بودن خودشه آتیش میزنه و یک عده که حیف اسم انسان واسشون بشینن نگاش کنن:2:

s-b
20-02-2009, 21:06
الان توهین کردی....؟؟؟؟
بعد هم من میخواستم ببینم واقعیت داره یا نه واقعا اگه همچین چیزی باشه برایه خودم متاسفم که به این رژیم رای دادم

danavan
20-02-2009, 21:56
اولن که پسره نه و مرد 50 ساله:13:
دومن که متاسفم برای کسانیکه دنبال چنین کلیپهایی هستن که یکی از سر مستاصل بودن خودشه آتیش میزنه و یک عده که حیف اسم انسان واسشون بشینن نگاش کنن:2:
چند ماه پیش یکی از دوستانم یه دی وی دی بهم داد و گفت توش فیلمهای کوتاه خنده داره و دوربین مخفی و از این جور چیزها ، خلاصه ماهم گرفتیم بردیم خونه نگاه کردیم کلی هم خندیدیم.
تا اینکه یه فولدر توش دیدم به اسم siasi بازش کردم دیدم چند تا فیلم کوتاهه از قصاص کردن مثل قطع انگشت یا درآوردن چشم یا سنگسار کردن.
باید بگم تصاویر واقعا تکان دهنده ای بود بطوریکه بعد از چن ماه هنوز هم تحت تاثیرش هستم.
نتیجه: بعضی وقتها یه تصویر یا فیلم میتونه خیلی تاثیر گزار تر باشه تا هزاران جلسه درباره یه مساله خاص.
شاید اگر یکی از موافقان سر سخت قصاص و یا حتی ولیان دم این تصاویر رو ببینند از خواسته هاشون کوتاه بیان .

faranak_er
10-03-2009, 09:34
منم میخوام.
اگه ندارین بگین ندارم دیگه، چرا بحث الکی میکنین