مشاهده نسخه کامل
: آیا این همه svchost.exe عادیه ؟
سلام
من وقتی دارم با موزیلا کار میکنم یهو صفحه یه هنگ میکنه و سی پی یو میره رو 90 به بالا بعد که میاد پائین دیگه نت کار نمیکنه و سرعت هم داغون میشه !! این عکس عادیه ؟ لطفا کمک کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mshiraz.2009
20-02-2009, 12:13
تا جایی که من می دونم بیشتر از 5 تا یعنی سیستم ویروس داره !
Anti Virus
اما من خودم الان که فایرفاکس ام باز 8 تا svchost.exe دارم :-D
Anti Virus:31:
اما من خودم الان که فایرفاکس ام باز 8 تا svchost.exe دارم :-D:31::31:
svchost داشتن یه بحثه ترکیدن سرعت پی سی و قطع شدن اینترنت یه بحث دیگه !! من حاضرم 102 داشته باشم اما مشکل نداشته باشم :دی
PLZ HELP ME
mshiraz.2009
20-02-2009, 15:44
من خودم الان 6 تا دارم و هر کاری می کنم آنتی ویروس نصب نمیشه.
حوصله تعویش ویندوز هم ندارم و سرعت سیستم هم که نگو ....
classiquecrime
20-02-2009, 16:09
سلام
من وقتی دارم با موزیلا کار میکنم یهو صفحه یه هنگ میکنه و سی پی یو میره رو 90 به بالا بعد که میاد پائین دیگه نت کار نمیکنه و سرعت هم داغون میشه !! این عکس عادیه ؟ لطفا کمک کنید
sorry ke finglish minvisam
aval az hame link zir ro baz kon va Process explorer ro download kon
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید barnamaro nasb kon va ejrash kon
svchost ro entekhab kon va roosh double click kon
mesle axe bala har kodomo khasti ( bajavjo be masir(path)) rosh click kon va stop ro bezan
hamin - be hamin rahati
avecina.ir
20-02-2009, 16:16
تا جایی که من می دونم بیشتر از 5 تا یعنی سیستم ویروس داره !
سلامم... نه عرزیز جان ربطی نداره........هر چی سرویس ها و برنامه های بیشتری اجرا باشن پروسسهای svchost بیشتری هم اجرا میشن آخه چرا ته دل مردمه الکی خالی میکنین؟؟ اینکه بعضی ویروسها هم میرن خودشونه به این پروسسهای سیستمی میچسبونن دلیل نمیشه که شما این حرفو بزنی ممکنه طرف 3 تا پروسس svchosty داشته باشه که ویروس به یکیشون چسبیده باشه و در مقابل ممکنه 10 تا پروسس svchost داشته باشه ولی سیستمش پاک و امن باشه
mshiraz.2009
21-02-2009, 08:30
سلامم... نه عرزیز جان ربطی نداره........هر چی سرویس ها و برنامه های بیشتری اجرا باشن پروسسهای svchost بیشتری هم اجرا میشن آخه چرا ته دل مردمه الکی خالی میکنین؟؟ اینکه بعضی ویروسها هم میرن خودشونه به این پروسسهای سیستمی میچسبونن دلیل نمیشه که شما این حرفو بزنی ممکنه طرف 3 تا پروسس svchosty داشته باشه که ویروس به یکیشون چسبیده باشه و در مقابل ممکنه 10 تا پروسس svchost داشته باشه ولی سیستمش پاک و امن باشه
دوست عزیز این جمله رو استادمون گفت. (خیلی هم ادعاش می شد)
avecina.ir
21-02-2009, 14:59
دوست عزیز این جمله رو استادمون گفت. (خیلی هم ادعاش می شد)
خیلی ببخشینا استادتون چیزی بارش نیست....واقعن متاسفم واسه همچین استادای محترمی که بجای اینکه برن یخورده مطالعه ی جدید داشته باشن یکسری موهومات و خرافات ره دارن سر کلاس آموزش میدن......
یعنی بار اولی نیستش که میشنوم این استادها از این حرفهای حیرت اور میزنن......استاد ویژوال بیسیک ما هم بلد نبودش که رنگ یک Caption يك كنترل Command ره عوض کنه اودمش این تاپیکه ره نشونش دادم کف بر شد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا یکی از اساتید اووومده بود گفته بود که هاردهای قدیمی هدشون پارک میشده و هاردهای جدید هدشون ثابته!!! درست برعکس چیزی که هستش گفته بود:
واقعن موووندم که این اساتید هم نکنه مدرکشونه مثله کردان از آکسفورد نگرفته باشن:27:
من 7 تا دارم و احتمالا 99% هم ویروس ندارم
معمولا بعد از یه مدت که برنامه ها نصب میشه و توی Start Up اجرا میشه ؛ SVCHOST زیاد میشه
من الان 32 تا پروسس دارم و 7 تا SVCHOST دلیل نمیشه که
در مورد شما هم احتمالا موزیلا خراب شده یا اینکه ممکنه ویروس باشه ( البته خراب بودن موزیلا بیشتر محتمله )
مهرداد خورسند
21-02-2009, 15:17
SvcHost يك پروسه مرتبط با سيستم عامل هست كه سرويسهای مختلفی در متن اون اجرا ميشند و در واقع SvcHost يك پروسس عمومی برای ميزبانی سرويسهایی ست كه از طريق DLL ها اجرا ميشوند، اگه ميخوای بدونی كه چه سرويسهايی توسط SvcHost اجرا شدهاند از دستور Tasklist /svc در خط فرمان استفاده كن و ليست سرويسهايی كه روبروی SvcHost نوشته شدهاند رو ببين.
منم با حرف avecina.ir در مورد اون استاد موافقم، استادتون بیسواد هست.
اقا تا وقتی این پروسس به اسم یوزر شما نیست مشکلی نداره مثلا اسم یوزر شماAdminاست اگه این پروسس به این اسم بود ویروسه و اگر نه مشکل نیست
mshiraz.2009
22-02-2009, 10:23
خیلی ببخشینا استادتون چیزی بارش نیست....واقعن متاسفم واسه همچین استادای محترمی که بجای اینکه برن یخورده مطالعه ی جدید داشته باشن یکسری موهومات و خرافات ره دارن سر کلاس آموزش میدن......
یعنی بار اولی نیستش که میشنوم این استادها از این حرفهای حیرت اور میزنن......استاد ویژوال بیسیک ما هم بلد نبودش که رنگ یک caption يك كنترل command ره عوض کنه اودمش این تاپیکه ره نشونش دادم کف بر شد:
یا یکی از اساتید اووومده بود گفته بود که هاردهای قدیمی هدشون پارک میشده و هاردهای جدید هدشون ثابته!!! درست برعکس چیزی که هستش گفته بود:
واقعن موووندم که این اساتید هم نکنه مدرکشونه مثله کردان از آکسفورد نگرفته باشن:27:
جالب اینجاست که خیلی به مدرکش می نازید. (لیسانس شبکه از دانشگاه استرالیا)
بیشتر از 7 تا svchost غیر عادی هست و سیستم شما ویروسی هست!!
یکی از تروجان های ایرانی(Yakoza) خودشو با این اسم در رجستری مخفی میکنه
ELAHI582000
21-05-2009, 00:25
يكي از اين SVCHOST ها باعث شده CPU تا حد 97 درصد بالا بره منم نميدونم بايد چيكار كنم !!!!!!!!
avecina.ir
21-05-2009, 08:54
يكي از اين SVCHOST ها باعث شده CPU تا حد 97 درصد بالا بره منم نميدونم بايد چيكار كنم !!!!!!!!
با احتمال زیادی میتونه ویروسی شده باشه.هاردت را باز کن و بصورت Slave به یه سیستم دیگه که پاکه وا ویروس کش خوب و به روز شده داره ببند و بذار هاردت را خوب اسکن کنه....
picher_s
21-05-2009, 09:38
سلام
تروجانه 48 کیلوییه TRCrypt.XPAXK.Gen
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفایله اصلیش svchost نام داره و خودش رو در Recycler دایرو C قرار میده و اجرا میکنه. برای اینکه دیده نشه فایله Desktop.ini رو در این پوشه میسازه.
پروسزه این تروجان رو نتونستم با RootKit Unhoocker ببینم!!!!!
روی کول دیسک هم خودش رو در recycler پنهان میکنه.
AVIRA و کسپر و ... به راحتی اون رو میشناسن و پاک میکنن.
موفق باشید.:31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.