مشاهده نسخه کامل
: صحنه اي كه ساختم خيلي خاليه. راهنماييم كنين. لطفاً!
Pejvak61
19-02-2009, 23:51
سلام.
اين عكسو ببينين!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نميدونم اطرافشو چطوري پركنم؟
واقعاً از نماهاي ديگه مضحك ميشه اگه نتونم درختي، جنگلي چيزي بذارم.
اما اونا رو از كجاپيدا كنم؟
من هيچ جنگلي ندارم. اگرم بخوام بسازم حالا حالاها طول ميكشه.
Animators
20-02-2009, 00:47
اوف عالیه.... راست می گی یه کم جزئیات کم داره... جنگ نمی واد که..... تو فقط دو سه ت درخت نارون باید بذاری ( یا هرچی عشقت می کشه ) بعدش چهار تا نرده و .... راستی نگفتی با چه بر نامه ای درست کردی .
اگر تو مکس می سازی برای درخت و این جک و جونور ها باید آدرس زیر را بری.
Animators
20-02-2009, 00:51
این :
Animators
20-02-2009, 00:58
اینم مایا :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Pejvak61
20-02-2009, 11:02
با مكس ساختم.
اينو ميدونستم ولي چندان تمايل نداشتم از ابزار موجود در مكس استفاده كنم.البته دراين مدت يك سري مجموعه از Evermotion پيدا كردم كه دانلودش با توجه به حجم بالاش برام نا ممكنه.
دوست عزیز نمایی که ساختی خیلی قشنگ شده ولی خیلی تو صحنه بزرگه و اگه چیزی هم بزاری زیاد تو چشم نمیاد...
یکی دیگه از مشکلاتش Backgrunِd هستش که خیلی بزرگ و نا مناسب این صحنه هستش...
از دیگر مشکلات اینه که شیشه ها نمای backgound نشون میدن و این اصلا قشنگ نیست باید روی متریال شیشه بیشتر کار
کنی....
اون دیواری که گزاشتی دور ساختمون یه مقدار تصویرتو بد کرده...
خوده مدل ساختمونو عالی ساختی...
میتونی برای درخت از texture استفاده کنی و یا اینکه از عکس های RPC ...(اگه درست نوشته باشم...)
میتونی از ماشین و آدم استفاده کنی....RPC
Pejvak61
20-02-2009, 14:17
متشكرم.
منظورت از بزرگي Background چيه؟
شيشه Reflect داره. چيزيكه تو شيشه نشون ميده تصوير مقابل شيشه هستش نه پشتش. من براي Background از HDRI آسمان نيمه ابري استفاده كردم. و تمام اشياء از اون براي Reflection استفاده ميكنن. مثل دنياي واقعي.
البته اين مشكل سفارش دهنده هست كه گفته ديوارو طوري بذارم كه پاركينگ ديده نشه. چرا؟ نميدونم.
Pejvak61
21-02-2009, 00:34
اينم يكي ديگه.
اين چند تا دارو درختي رو هم كه گذاشتم سيستمم داشت خودكشي ميكرد. چند تا لز درختها رو پاك كردم تا تونستم رندر بگيرم. تازه همينم 2 ساعت و 11 دقيقه طول كشيد. البته سايز اصليش 1500*2000 بود كه براي راحت نشون دادن تو اين وب سايت حجمشو كم كردم.
i-like-ddd
21-02-2009, 01:31
دوست عزيز شما هنوز شيشه هات مشكل داره دقيقا همون عكس پشت رو نشون ميده .بعد زاويه دوربينتم خيلي بده.واسه درخت هم ميتوني از تكسچر ايتفاده كني كه كارت سبك تر شه.و اخر اينكه شما با اسكن لاين رندر كردي يا چيز ديگه؟
i-like-ddd
21-02-2009, 01:36
شما تو اين سايت يه سر بزن شايد بتوني درختي چيزي پيدا كني
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
G LADIATOR
21-02-2009, 15:15
سلام
خوب واسه بک گراند که بنظر میاد نوع بکگراند روی اسکرین باشه...مطمعن نیستم ولی تصویر زیر رو یه نیگاهی بنداز و همینکارو واسه بک گراند انجام بده اینجوری دیگه انعکاس شیشه های اینجوری نمیشن:
در ضمن واسه تصویر بک گراند هم فکر کنم اگه از یه عکس دیگه استفاده کنی بهتره..سعس میکنم تو پست بعدی یه چند تا تصویر مناسب تر بزارم.
G LADIATOR
21-02-2009, 15:20
آقا من این دو تا تصویر رو واسه بک گراند پیدا کردم که کیفیت خوبی هم دارن البته اگه خوت تو گوگل و سایت های تکسچر سرچ کنی از این بهتر هم پیدا میکنی:
اگه یه سری به سایت: cgtextures.com بزنی از این تصویر ها داخلش زیاده.
Animators
21-02-2009, 17:15
این ساختمون فک کنم کمی مشکل داره....آخه مگه می شه یه ساختمان به اون بزرگی روی 10 تا ستون وایسه؟.... نمی دونم!
Pejvak61
21-02-2009, 20:09
ممنونم Gladiator جان. آخه به چه زبوني بگم من هم از همون روشي كه شما در پست 11 گفتي استفاده كردم. حالا اينكه اينطوري به نظر مياد كه Reflect نداشته باشه و تصوير پشت سرشو نشون بده كاملاً شانسيه. والا من كاملاً شيشه رو رفلكت دادم.
تازه من از HDRI استفاده كردم. فكر ميكنم كه يكمي زيادي دارين منو كم سواد فرض ميكنين.
شيشه رفلكت داره نشونه هم اين كه در قسمت وسط كار عكس چند تا درخت تو شيشه هاي پاييني وسطي افتاده كه من اصلاً پشت ساختمون در اون قسمتي كه شما فكر ميكنين درختي نذاشتم و درخت ها پشت دوربين هستن. و خاصيت آينه اي اون شيشه باعث اونجوري نشون دادنش شده.
در ضمن اين ساختمون روي 15 تا ستون بنا شده و از لحاظ استحكام مشكلي نداره. محاسبات مهندسي روش انجام گرفته.
Pejvak61
21-02-2009, 20:12
آقا من این دو تا تصویر رو واسه بک گراند پیدا کردم که کیفیت خوبی هم دارن البته اگه خوت تو گوگل و سایت های تکسچر سرچ کنی از این بهتر هم پیدا میکنی:
اگه یه سری به سایت: cgtextures.com بزنی از این تصویر ها داخلش زیاده.
خوب عزيز من! من هم از همين عكس ها استفاده كردم و با استفاده از نرم افزار HDRI Shop اونا رو به HDRI تبديل كردم ديگه.
G LADIATOR
21-02-2009, 21:22
خوب پس این تصویر بک گراند رو عوض کن و یه تصویر دیگه بزار آخه این ابرا هم زیادی بزرگ اند و هم این مشکل شیش ها رو به وجود می آرن.
در ضمن اگه از Glare هم واسه انعکاس نور شیشه ها استفاده کنی خیلی خوبه..
Pejvak61
21-02-2009, 22:35
چي بگم والا.
اگه با عوض كردن اينا از نظر شما درست ميشه عوضش ميكنم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.