مشاهده نسخه کامل
: روش نصب نرم افزار مخصوص بانك ملت
rsystem84
19-02-2009, 23:29
سلام
از سايت بانك ملت اين نرم افزار رو دانلود كردم اما در اينكه فايل دريافتي رو كجاي گوشي بايد كپي كنم و نرم افزار رو اجرا كنم چيزيه كه نتونستم اونو انجام بدم .
گوشيم سوني اريكسون k510 .
َما برنامه رو بوسیله گوشی بلوتوث کنید بعد شروع به نصب میکنه و شما باید محل زخیره رو برنامه های کاربردی رو انتخاب کنی !
فایل جاوا است دیگه
مثل همه نرم افزارهای گوشی نصب میشه
÷لت فرم گوشیتو فقط درست انتخاب کردی
gladiator.shiraz
24-02-2009, 14:09
بریز تو شاخه other . بعد نصب رو بزن سپس برنامه کاربردی رو انتخاب کن ...بعد از نصب هم اجرا میشه...
rsystem84
25-02-2009, 21:26
بریز تو شاخه other . بعد نصب رو بزن سپس برنامه کاربردی رو انتخاب کن ...بعد از نصب هم اجرا میشه...
دستتون درد نكنه .
توي Other ريختم و اجرا هم كردم نصب هم شد .
ولي ظاهرا اطلاعات رو از مركز نميگيره .
بعد از بروز رساني كه مي زنم پيامك بروز رساني ارسال ميشه ولي ظاهرا اطلاعاتي دريافت نميشه .
شما با نحوه دقيق عملكرد همراه بانك ملت اطلاع داريد ؟
تمام موارد مربوط به تغيير رمز و كليد تبادل رو به دقت رعايت كردم اما نميدونم چرا اطلاعاتي دريافت نميشه ؟
Backstreetboys
28-02-2009, 22:45
شما سعی کن آخره شب sms بفرستی چون روزها اکثرا شلوغه و پیام نمیرسه
در ضمن همه شماره های مرکز پیام برنامه رو به 30007502 تغییر بده
rsystem84
28-02-2009, 23:38
شما سعی کن آخره شب sms بفرستی چون روزها اکثرا شلوغه و پیام نمیرسه
در ضمن همه شماره های مرکز پیام برنامه رو به 30007502 تغییر بده
اولين باري كه برنامه رو نصب كرده بودم شماره ها 30007502 بود .
بعد از سي چهل باري كه با اين شماره پيام فرستادم ديدم يه بار از شماره 30007501 دو تا پيام متني اومد كه ظاهرا با كامپيوتر فرستاده بودن كه هيچ كدام از متناش قابل خوندن نبود .
بعد از اين جريان گفتم شايد گفتن كه شماره رو به 30007501 تغيير بدم كه بعد از تغيير هم ديدم هيچ فايده اي نكرد .
كه الان شما فرموديد به 30007502 تغيير بده . اين كار رو هم كردم ولي باز هم توفيقي حاصل نشد الان هم ساعت يازده و نيم شبه ديگه فكر نكنم تا اين وقت شب خط شلوغ باشه .
يه چيز ديگه : برنامه اي كه من نصب كردم نسخه متني ايي هست كه بانك تو سايتش ارائه داده بود .
نميدونم برنامه اشكال داره يا اشكال از يه جاي ديگس
وقتي بروز رساني رو ميزنم پيام ارسال ميشه ولي هيچ عكس العملي نشون نميده و براي گرفتن اطلاعات مثلا توي موجودي كه ميرم ارسال رو كه ميزنم ميگه :
" لطفا حساب مورد نظر خود را انتخاب كنيد " و بعد هيچي
نميدونم گفتم يا نه : موبايلم سوني اريكسون k510
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.