مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید مودم adsl با usb و wireless
سلام دوستان راهنمایی کنین لطفا ببینید من یه مودم adsl می خوام که با یو اس بی به پیسیم وصل شه که کار اینترنتو برام کنه همینطور به صورت wireless همون اینترنت رو توی فضای خونه باهاش داشته باشم پس شد هم با usb به کامپیوترم وصل شه که کار مودم معمولیه adsl رو بکنه هم وایرلس کنه اینترنتو که توی هر جای خونه با لپتاپ برم اینترنت حالا یه کار دیگم بکنه اینکه بتونم با وایرلسش از کامپیوترم به گوشی یا پلیر پرتابل که wifi داره فایل ترنسفر کنم.
لطفا راهنمایی کنین ضروریه ممنـــــــــــــــــــــو نم
من تا الانشم که یه هفته گذشته منتظر جوابم!!!
amirrez4
17-03-2009, 13:19
بهترین انتخاب برای شما یک وایرلس adsl router هست که متاسفانه اینجور دستگاهها با usb به کامپیوتر وصل نمیشن !!
بجاش میتونی یک آداپتور lan به usb بخری (اگر خیلی اصرار داری که آخرش با USB وصل بشی به اینترنت) ! یا خیلی راحت یک کارت شبکه 10/100 که قیمتش بیشتر از 7 تومن نیست ، بخری و روی دستگاهت نصب کنی !
من خودم US ROBOTICS 9108 دارم و راضی هستم ! اگر پیدا کنی و بخریش چیزه خوبیه !
armin_software
17-03-2009, 13:59
من تا الانشم که یه هفته گذشته منتظر جوابم!!!
اگر خواستی بیا به این تاپیک بهتر راهنمایی می کنن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهترین انتخاب برای شما یک وایرلس adsl router هست که متاسفانه اینجور دستگاهها با usb به کامپیوتر وصل نمیشن !!
بجاش میتونی یک آداپتور lan به usb بخری (اگر خیلی اصرار داری که آخرش با USB وصل بشی به اینترنت) ! یا خیلی راحت یک کارت شبکه 10/100 که قیمتش بیشتر از 7 تومن نیست ، بخری و روی دستگاهت نصب کنی !
من خودم US ROBOTICS 9108 دارم و راضی هستم ! اگر پیدا کنی و بخریش چیزه خوبیه !
ایشون هم جوابتون رو داد.
ولی برای اطلاعات بیشتر
بیا اینجا:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.