مشاهده نسخه کامل
: Connect3D HD4870 & Connect3D HD4850
سلام دوستان.
ميخواستم از دوستان اگه كسي برسي تخصصي ،مقايسه باكارتهاي هم رده خودش ، و... از اين دوكارت رو داره ارائه بده.
كسي ميدونه دليل ارزون بودن اين كارتها از بقيه برندها چيه؟
يعني ميشه گفت قدرتش پائينه؟
اطلاعات خودم اينه :
Connect3D HD4870
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Radeon HD4870
/ Core clock : 750MHz
Memory Clock :3600MHz
Memory Size : 512MB DDR5
Interface PCI Express 2.0 x16
Memory Interface : 256-bit
Output:Dual Link DVI x 1 / HDMI x 1
Connect3D HD4850 Extreme OC
Core clock : 670MHz
Memory Clock :2100MHz
Memory Size : 512MB DDR3
Interface PCI Express 2.0 x16
Memory Interface : 256-bit
Output:Dual Link DVI x 2/HDTV x 1
4870
شرمنده تعدادشون زیاده!
منظورم مقايسه با 4870 و 4850 هايي از برند هاي ديگه بود.مثل asus 4850 و ....?
Radeon® HD4870 512MB / 1024 DDR5 256-bit Extreme
Product Features
GDDR5 memory
256-bit memory interface
DirectX® 10.1
24x custom filter anti-aliasing (CFAA) and high performance an isotropic filtering
ATI Cross FireX™ multi-GPU support for highly scalable performance
Use up to four discrete cards with an AMD 790FX based motherboard
PCI Express® 2.0 support
Dynamic geometry acceleration
Game physics processing capability
ATI Avivo™ HD video and display technology Unified Video Decoder 2 (UVD) for Blu-ray™ and HD Video Built-in HDMI with 7.1 surround sound support On-chip HDCP
ATI Power Play™ technology
Chipset:
HD4870 RV770
Onboard Memory Size MB
512MB / 1024MB
Memory Speed
DDR5
Core Clock ( MHz)770MHz
Memory Clock ( MHz)3800MHz
Memory Interface
256-bit
Output
Dual Link DVI x 2
HDTV x 1
System Bus Sup
HD4870 512MB /1024Mo DDR5 256-bit/DUAL DVI HDTV
Product Features
GDDR5 memory
256-bit memory interface
DirectX® 10.1
24x custom filter anti-aliasing (CFAA) and high performance an isotropic filtering
PCI Express® 2.0 support
ATI Avivo™ HD video and display technology Unified Video Decoder 2 (UVD) for Blu-ray™ and HD Video Built-in HDMI with 7.1 surround sound support On-chip HDCP
Chipset:
HD4870 RV770
Onboard Memory Size MB
512MB / 1024MB
Memory Speed
DDR5
Core Clock MHz
750MHz
Memory Clock MHz
3600MHz
Memory Interface
256-bit
Output
Dual Link DVI x 2
HDTV x 1
System Bus Support
PCI Express 2.0 , x16
HD4850 512MB DDR3 256-bit/DUAL DVI HDTV
Product Features
GDDR3 memory
256-bit memory interface
DirectX® 10.1
PCI Express® 2.0 support
PRODUCT CODE
C3-HD4850-512D3E
Chipset:
HD4850
Onboard Memory Size Mb
512MB
Memory Speed
DDR3
Core Clock MHz
625 MHz
Memory Clock MHz
1986 MHz
Memory Interface
256-bit
Output
Dual Link DVI x 2
HDTV x 1
System Bus Support
PCI Express 2.0 , x16
HD4850 512MB DDR3 256-bit / Value Pack
Product Features
GDDR3 memory
256-bit memory interface
DirectX® 10.1
PCI Express® 2.0 support
PRODUCT CODE
C3-HD4850-512D3E
Chipset:
HD4850
Onboard Memory Size MB
512MB
Memory Speed
DDR3
Core Clock MHz
625 MHz
Memory Clock ( MHz)1986 MHz
Memory Interface
256-bit
Output
Dual Link DVI x 2
HDTV x 1
System Bus Support
PCI Express 2.0 , x16
Package content
· HD4850 Card x1
· CD Driver x 1
· User Manual x 1
· S-Video Cable x 1
· DVI Adapter x 1
iraniran2
19-02-2009, 16:03
سلام اين يه كمپاني چيني هستش كه محصولاتش بيشتر در همون آسياي شرقي فروش ميره.
در اين كه گفتيد ارزونه، زياد هم با كارتهاي بورس همانند اسوس و سفاير و ... اختلاف چنداني نداره. اگر بگرديد زير قيمت اين كارت هم ميتونيد با همون برندها پيدا كنيد.
در كل بازار كارت گرافيك ايران خر تو خره شما دنبال اين نباش كه كارت گرافيك رو بتوني با اختلاف قيمت كم نسبت به بازار جهاني پيدا كني.
در اين كه گفتيد ارزونه، زياد هم با كارتهاي بورس همانند اسوس و سفاير و ... اختلاف چنداني نداره. اگر بگرديد زير قيمت اين كارت هم ميتونيد با همون برندها پيدا كنيد.
در كل بازار كارت گرافيك ايران خر تو خره شما دنبال اين نباش كه كارت گرافيك رو بتوني با اختلاف قيمت كم نسبت به بازار جهاني پيدا كني.
دوست عزیز فکر می کنم اطلاعات شما درباره Connect3D اشتباه است.
این کمپانی، یک کمپانی اروپایی هست که محصولاتش در چین تولید میشه و تمرکزش هم بازارهای اروپاست.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mhv_kntu
19-02-2009, 16:35
اینطور نیست. این ارزونی رو فقط باید دلیلش رو تو بازار ایران جستجو کنید. دلیل اصلیش برمی گرده به سیاست های شرکت برین .
به عنوان مثال در حال حاضر کارت های zotac 260 , 280 رو می تونین با دو گارانتی برین و یونیکام پیدا کنین منتها با اختلاف 50 تا 70 هزار تومنی!! که برین ارزونتر میده.
در ضمن کارت zotac 4870 دیگه چیه؟؟!!
اگه انتخاب شما از برد مرجع باشه مال همه ی برند ها تقریبا یک توانائی داره.
ازراهنماييهاي دوستان متشكرم.
نتيجه گيري من اين شد كه ارزوني اين برند دليل ضعف وناتواني اون نسبت به ديگر برندها نيست.
دوست عزیز من مدل Connect3D Hd4870 Extreme OC این کمپانی رو دارم و واقعا ازش راضی هستم.
در موردش هم باید بگم که دقیقا از برد مرجه ATI با همون چیپها استفاده می کنه و فقط کمی اوورکلاک شده و فنش هم عوض شده!
در ضمن در مورد فنش باید بگم که واقعا محشره و تابحال هیچ گاه دمای کارت از 52 درجه در حالت Load کامل بالاتر نرفته!
Professor Massoud
19-02-2009, 21:33
دوست عزیز من مدل connect3d hd4870 extreme oc این کمپانی رو دارم و واقعا ازش راضی هستم.
در موردش هم باید بگم که دقیقا از برد مرجه ati با همون چیپها استفاده می کنه و فقط کمی اوورکلاک شده و فنش هم عوض شده!
در ضمن در مورد فنش باید بگم که واقعا محشره و تابحال هیچ گاه دمای کارت از 52 درجه در حالت load کامل بالاتر نرفته!
سلام.
شما این کارت رو چند خریدید ؟ آیا 2 تا فن داره ؟
با سلام
دوست عزیز این سیاست وارد کننده است که برین و لیوووووووووووون کامپیوتر مشترکا آوردن و با قیمت پائین عرضه میکنن و شما میتونید برین در سایت لییییووووووووون کامپیوتر و مقایسه این کارت رو ببینید چون من اگر طرف داری کنم شما باورتون نمیشه ولی در مقابل سفایر که قیمت بالایی داره میشه گفت کم نیاورده و از نظر من تقریبا مساوی شدن
بات تشکر
mhv_kntu
19-02-2009, 22:01
با سلام
دوست عزیز این سیاست وارد کننده است که برین و لیوووووووووووون کامپیوتر مشترکا آوردن و با قیمت پائین عرضه میکنن و شما میتونید برین در سایت لییییووووووووون کامپیوتر و مقایسه این کارت رو ببینید چون من اگر طرف داری کنم شما باورتون نمیشه ولی در مقابل سفایر که قیمت بالایی داره میشه گفت کم نیاورده و از نظر من تقریبا مساوی شدن
بات تشکر
تمام ماجرا این نیست. کلا اینجا جا جاش نیست که بحث رو باز کنم.
سلام.
شما این کارت رو چند خریدید ؟ آیا 2 تا فن داره ؟
درود بر شما دوست عزیز.
من این کارت رو از لیوووون خریدم 325 هزار تومان با گارانتی برین.
بله 2 عدد فن داره و فن هم ساخت Accelero با نام Twin Turbo است.
Professor Massoud
19-02-2009, 22:31
درود بر شما دوست عزیز.
من این کارت رو از لیوووون خریدم 325 هزار تومان با گارانتی برین.
بله 2 عدد فن داره و فن هم ساخت accelero با نام twin turbo است.
ممنون .
آره عکسش رو دیدم . کارت خوبیه . مبارک باشه . ولی کارت معمولی نیست ! تا نزدیک خرخره ( ! ) اورکلاک شده و فنش هم غیر مرجعه و خنک کننده خیلی خوبی داره . شنیدم اگه فن مرجع باشه و و دور فن بالا برده نشه ، دمای این کارت تو بازی به 90 درجه میرسه ؟!!
گرون نگرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ زده بود 295 تومن تو چطوری 325 تومن گرفتی؟
اون با فن مرجعه که زده 295 تومن .
Professor Massoud
19-02-2009, 22:58
تا نزدیک خرخره ( ! ) اورکلاک شده
ببخشید اینجا یه اصلاحی میکنم ! این کارت کم اورکلاک شده : Core clock 20 و Mclock 200 Mhz .
به نظر شما قیمتش تا بعد عید چقدر فرق میکنه؟
تو ایران درست نمیشه پیش بینی کرد ولی اگه رو همین روال باشه فکر کنم 250 تومن بشه ؟!
اون با فن مرجعه که زده 295 تومن .
نه دوست عزیز، این مدل 295 تومانی هم فنش بهتر از فن مرجع ati است.
در ضمن من با این فن دوتایی خیلی راحت میتونم کارتو اوورکلاک کنم بدون اینکه نگران دما باشم.
Professor Massoud
20-02-2009, 14:44
در ضمن من با این فن دوتایی خیلی راحت میتونم کارتو اوورکلاک کنم بدون اینکه نگران دما باشم.
خب وقتی کارت دو تا فن داشته باشه ، دیگه مشکلی از بابت دما نیست . شما Core clock رو با اورکلاک به چقدر رسوندید ؟
اين كارت خودش اور شده است.فكرنمي كنم بيشتر ازاين بشه اورش كرد.
mhv_kntu
20-02-2009, 16:21
این کارت اور آنچنانی نشده و برتری اصلیش سیستم خنک کننده اش است. هنوز جا برای اور داره ولی خوب در کل از 4870 نباید انتظار خیلی زیادی داشت برای اور خفن و افزایش کارایی چشمگیر.
خب وقتی کارت دو تا فن داشته باشه ، دیگه مشکلی از بابت دما نیست . شما Core clock رو با اورکلاک به چقدر رسوندید ؟
درود دوست عزیز.
چون این کارت تا حالا هیچ جا کم نیاورده و منم زیاد اهل اور نیستم حداکثر اوری که روش کردم به این صورته:
GPU Clock : 800
Memory Clock : 1100
mhv_kntu
20-02-2009, 19:09
درود دوست عزیز.
چون این کارت تا حالا هیچ جا کم نیاورده و منم زیاد اهل اور نیستم حداکثر اوری که روش کردم به این صورته:
Gpu clock : 800
memory clock : 1100
خیلی خوب اور کردی.
Kianoosh
21-02-2009, 16:29
با سلام
بات تشکر
تمام ماجرا این نیست. کلا اینجا جا جاش نیست که بحث رو باز کنم.
سیاست اون شرکت و ....هرچی می خواد باشه طبق قوانین فروم شما حق ندارید در موردش تبلیغ نظر و ....بدید!
یا حداقل به من اینطور گفتن!:46:
ببخشید اینجا یه اصلاحی میکنم ! این کارت کم اورکلاک شده : Core clock 20 و Mclock 200 Mhz .
نه دوست عزیز، این مدل 295 تومانی هم فنش بهتر از فن مرجع ati است.
درسته!
این کارت اور آنچنانی نشده و برتری اصلیش سیستم خنک کننده اش است. هنوز جا برای اور داره ولی خوب در کل از 4870 نباید انتظار خیلی زیادی داشت برای اور خفن و افزایش کارایی چشمگیر.
درسته!
درود دوست عزیز.
GPU Clock : 800
Memory Clock : 1100
خیلی خوب اور کردی.
کجاش خوبه!؟:31:
...
ببینید اینطور به نظر میرسه که شما فقط دما و خنک کننده کارت رو عاملی برای اورکلاکش در نظر میگیرید!؟!؟!؟!؟!:13:
اصلا اینطور نیست!
ببینید کارت هایی که تو حداکثر لود هم دمایی بین 55 تا 60 دارن حتما محدودیت اور مخصوصا برای مموری کلاک دارن!
البته میشه بایوس کارت رو دستکاری کرد که خیلی خطرناکه و ریسک بالایی داره!و برخی از برندها هم ولتاژ تیونر دادن برای برخی مدلها که قابلیت اور رو کمی می تونید افزایش بدید
در آخر هم کارتهای جدید خیلی کم اور میشن و اگه هم مدلی باشه توسط سازنده ها و با برندهای مخصوص oc میشه و اینکه تاثیر اورکلاک کارت گرافیک اصلا اونقدر نیست که خودتون رو اذیت می کنید براش!و به تنهایی که هیچی!یکم امتیاز 3d mark06 زیاد بشه فکر می کنید چند فریم تاثیر داره!؟5 فریم یا کمتر!؟
اورکلاک در صورتی تاثیرش رو نشون میده که شما کل قطعات مخصوصا پردازنده رو حد اقل بین 25تا 30 درصد اور کنید اونوقت یه تفاوت کاملا محسوس ایجاد میشه!
موفق باشید:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.