PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : حمله مجدد هکرها به سایت BitDefender

franch
19-02-2009, 13:44
اين دومين بار در طول يک هفته است که وب سايت BitDefender مورد تعرض هکرها قرار مي‌گيرد.

به گزارش SC Magazine UK، بر اساس پستي که بر hackersblog.org نقش بسته، يک آسيب‌پذيري در BitDefender وجود دارد که هکرها با استفاده از آن مي‌توانند به پايگاه‌داده اين سايت دسترسي يابند.

در اين پست، نويسنده که هکري است به نام Unu گفته است: اين بسيار منزجرکننده و آزاردهنده است که شرکتي به سرشناسي و حجم BitDefender، هيچ آدرس ايميلي بر سايت خود ندارد! شما با استفاده از لينک ارتباطي آنها، مي‌توانيد چند جمله کوتاه به webmaster سايت ارسال کنيد. من همين کار را کردم ولي پاسخي دريافت ننمودم. اين آسيب‌پذيري همچنان وجود دارد.

نويسنده پست با بيان اينکه پارامتر يادشده، دسترسي به پايگاه‌داده را ممکن مي‌سازد، اظهار داشته: من اطلاعات زيادي منتشر نمي‌کنم زيرا منتظر حل شدن اين مشکل هستم.

Unu ادعا کرده است که اين پارامتر مشکل ساز، در بخش اخبار سايت قرار دارد.

گفتني است در چند روز اخير هکرها به چند مورد از مشهورترين سايت‌هاي امنيتي حمله کرده‌اند که کسپرسکي، F-Secure و BitDefender از آن جمله است. «همکاران سيستم» خبر حمله به BitDefender را در تاريخ 26 بهمن منتشر کرده است.

Masоud
19-02-2009, 18:47
چرا هکرها افتادن به جون سایت آنتی ویروس ها ؟

ir-dgm
19-02-2009, 19:44
شنون بدن که اینا امنیت ندارن.
شاید هم این هکر ها از طرف رقیب های این شرکت ها پول گرفتن تا هک شون کنن و مصرف کنندگان این آنتی ویروس ها ولش کنن و به نفع اون رقیبه بشه :دی
همین

موفق باشی
آرش :دی

XMAN9
20-02-2009, 00:44
راست ميگي. شايدم كار رقيبان اين ها باشه.

symk
20-02-2009, 11:25
اي بابا نفوذ بد نزنيد . معمولا" هكرها دنبال افراد و شركتهايي هستند كه كُوري زياد ميخونند . ميگند ديگه امنيت ما 100 درصد . هكرها هم ميخواند ثابت كنند كه در دنياي سايبري امنيت 100 درصد معني نداره كه حتي خوده اين شركتها هم در معرض خطر قرار دارند چه برسه به مشتريان اينها

ehsankalak
20-02-2009, 12:11
دمشونم گرم تاچشم ادمیناشون دربیاد که فکر نکنن سروراشون ته امنیته !!
هک هنر هشتم !!!