مشاهده نسخه کامل
: شکستن قفلی که به عکس پسوند jpg or psd.$cr را اضافه میکنه ؟
خدایش نمی دونستم سوالم را کجا بپرسم . اگه کسی می دونه کمک کنه ؟:11:
خیلی فوری
سلام
دوست عزیز یکم بیشتر توضیح بده (در صورت امکان عکس قرار بده)
مطمئنی قفل این فایل ها هست؟؟
بای
خودم هم سر در نمی یارم .
این به عکس پسوند $CR را اضافه می کنه یعنی چه jpg باشه یا psd داریم : jpg.$cr یا psd.$cr
یه بار پسوند اضافی یعنی $cr را پاک کردم ولی هیچ برنامه ای قادر به بازکردنش نیست
تو سیستم عامل لینوکس یوبونتو همین کار را کردم انجا جالب بود عکس را مشناسه و یک قفل میگذاره کنارش زمانیکه پسوند اضافی را پاک می کنی و اگر بخوای مشاهده کنی جالبتر هم میشه ارری که میده اینه :
Error interpreting jpeg image file (not a jpeg file : starts with 0x00 0x5f
راستی شاید این ها هم که میگم براتون مفید باشه :
این عکسها داخل سی دی اند و همگی داخل یک پوشه به نام خودم که کنار پوشه چند فایل دیگه هم هست
به نام های :
1- fileonCD.exe
2- AUTORUN.INF
3- و سومی که هیدن هست به نام $OVRSPN$.$CR
4 - راستی آنتی ویروسم اون فایل FILEONCD.EXE را
virus .win32.hidrag
میشناسه !
:11:
ههیچ کس نیست کمک کنه ؟
kral_pontiac
19-02-2009, 01:32
فابل اتوران رو با نوت پد بازش کن و بعد محتواتش رو کپی کن اینجا تا بگم .
الان در دسترس نیست که بگذرم . اما چیز مهمی داخلش نبود . همین دو تاجمله کوتاه که یکیش کلمه اتوران را نوشته بود . انشاالله تا شب حتما می زارم . ممنون :11:
shahrokh2008
19-02-2009, 15:03
آخه میشه با برنامه نویسی فایل رو atach کرد به برنامه نوشته شده با هر پسوندی که بخوایی...جوری که فقط از طریق اتوران باز بشه....من تازه با #c کار میکنم ولی اکثر قابلیتهاش رو بلدم.....ببین اینهایی که میگی عکسه rar نیست.....چون میتونی داخل محتوای rar رو از برنامه فراخوانی کنی....
فابل اتوران رو با نوت پد بازش کن و بعد محتواتش رو کپی کن اینجا تا بگم .
اینم محتویات فایل اتوران :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخه میشه با برنامه نویسی فایل رو atach کرد به برنامه نوشته شده با هر پسوندی که بخوایی...جوری که فقط از طریق اتوران باز بشه....من تازه با #c کار میکنم ولی اکثر قابلیتهاش رو بلدم.....ببین اینهایی که میگی عکسه rar نیست.....چون میتونی داخل محتوای rar رو از برنامه فراخوانی کنی....
نه rar نیست !
یعنی هیچ کس بلد نیست جواب بده .
من که سرچ کردم داخل اینترنت چند تا مقاله به زبان اصلی بود در مورد فایلهای $cr ها
file $cr "
???????????:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.