مشاهده نسخه کامل
: این قطعات از نظر کارایی چطور هستن ؟
aaaammmm87
17-02-2009, 22:58
سلام
دوستان بلاخره ارتقا دادم :46: خوب من این قطعات رو با این قیمت ها اوردم :31:
Motherboard : FOXCONN MCP73M05 68
Ram : 2Gb Patriot DDR2 2X1 35
CPU : E5200 Dual core 70
خوب حالا از نظر سازگاری با هم چطور هستن ؟
از نظر قیمت چی ؟
قطعات بهتر از اینا با این رده قیمت ؟
در ضمن در مورد مین برد نظرتون چیه ؟ من از چند جا که پرسیدم همینو پیشنهاد دادن ! البته خودم اول میخواستم asus p5kpl-1m بگیرم که همه گفتن این یکی بهتره ؟
و هر نکته اضافه رو هم که بودد بگید :11:
mhv_kntu
17-02-2009, 23:13
از تهران خریدی؟؟
رم رو گرون خریدی.
aaaammmm87
17-02-2009, 23:29
از تهران خریدی؟؟
رم رو گرون خریدی.
سلام
نه تهران نخریدم :13:
اره باهات موافقم رم رو دو سه تومن گرون خریدم نه بیشتر :20:
راستی در مورد مین نظرتون چیه ؟ مین خوبی هست یا نه ؟ از نظر مقایسه با asus p5kplam یا هر مدل دیگه ای که در این رنج قیمت مد نظرتون هست ؟ :10:
MoHaMaD ZaNd
18-02-2009, 00:30
نمیشه مقایسشون را آسون دونست!!!!!!!!! شما ول کن! بزار واست باشه! تو که خریدی چرا میپرسی! تفاوت کاراییشون واسه تو فرقی نداره!!!!!!
درسته منم با حرف ايشون موافقم !!!
سلام
نه تهران نخریدم :13:
اره باهات موافقم رم رو دو سه تومن گرون خریدم نه بیشتر :20:
راستی در مورد مین نظرتون چیه ؟ مین خوبی هست یا نه ؟ از نظر مقایسه با asus p5kplam یا هر مدل دیگه ای که در این رنج قیمت مد نظرتون هست ؟ :10:
8 تومن رم هارو گرون خریدی! Foxccon هم مادربرداش کیفیتش بد نیست!
aaaammmm87
18-02-2009, 12:35
درسته منم با حرف ايشون موافقم !!!
میشه یه دلیل قانع کننده بدی ؟
8 تومن رم هارو گرون خریدی! Foxccon هم مادربرداش کیفیتش بد نیست!
نه 8 تومن نه حدود 3 تومن نه بیشتر نه کمتر !
بزارین منم یه سوال کنم شما بخندین!!!!!!!!! من رم کینگ مکس رو چهار گیگشو باس 800 زمان تاخیر 5 گرفتم 85 تومن! سه ماه پیش ! از منطقه ی محروم ارومیه!!!!!!! به نظر شما من چقدر خرم؟
اینو من نمی دونم ؟:31:
نمیشه مقایسشون را آسون دونست!!!!!!!!! شما ول کن! بزار واست باشه! تو که خریدی چرا میپرسی! تفاوت کاراییشون واسه تو فرقی نداره!!!!!!
خوب دیگه واسم هست ! ولی خوب میخواهم بدونم سرم کلاه رفته یا نه ؟ اخه فروشنده خیلی گیر میداد که فکسکان بهتره از ایسوس ؟ !اره واسم خیلی مهمه !
manreza71
18-02-2009, 12:48
آره دوست عزیز متا سفانه باید بگم کلا سرت رفته اون فروشنده بی شرف اون جنسش مونده بوده که به تو انداخته
مشکل ما ایرانی ها اینه که خیلی تحت تاثیر حرف دیگران قرار میگیریم
وبا یک جمله میایم ومیریم
امیدوارم موفق باشی
aaaammmm87
19-02-2009, 09:22
آره دوست عزیز متا سفانه باید بگم کلا سرت رفته اون فروشنده بی شرف اون جنسش مونده بوده که به تو انداخته
مشکل ما ایرانی ها اینه که خیلی تحت تاثیر حرف دیگران قرار میگیریم
وبا یک جمله میایم ومیریم
امیدوارم موفق باشی
سلام .........
دوست عزیز چرا همینجوری بدون دلیل حرف میزنی بهتره با دلیل بگی مشکل قطعات چیه ؟؟؟؟ :46: اینجوری خیلی بهتره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و یه نکته دیگه هم که هست اصلا اون فروشنده هیچ اصراری نداشت ... گفت اگه نظر منو بخواهی این بهتره اون هم هست دو تا رو گذاشت جلو دستم ! :10:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.