مشاهده نسخه کامل
: بلوتوث براي سيستم؟
kavehmech
16-02-2009, 20:41
يه دستگاه usb بلوتوث ميخوام واسه سيستم جديدي كه دارم ميگيرم.اصلا نميدونم چه مارك هايي هست؟و چه قيمت هايي داره.بهترين مدلش رو اگه ميشه معرفي كنيد؟
ممنون
يه دستگاه usb بلوتوث ميخوام واسه سيستم جديدي كه دارم ميگيرم.اصلا نميدونم چه مارك هايي هست؟و چه قيمت هايي داره.بهترين مدلش رو اگه ميشه معرفي كنيد؟
ممنون
دوست عزیز
این دستگاه ها بیشتر ساختار های مشابهی دارند و کلیت کار اونها به یک شکله و مارک اون خیلی نمیتونه در کارایی اون تاثیر داشته باشه
تو بازار میتونید این دستگاه ها رو با مارک هایی مثل Billionton ، Samsung و ... پیدا کنید.(قیمت هایی تا حدود 10 هزار تومان)
البته توجه داشته باشید که دستگاه های حرفه ای بلوتوث تولید شرکت های معتبر هستند و متعاقبا قیمت های بالایی هم دارند.:20:
موفق باشید:11:
extreme2006gh
08-03-2009, 11:41
سعی کنید Bluetooth ورژن 2 پیدا کنید چون تو سرعتتون خیلی تاثیر داره .
من چندین مدل Usb Bluetooth توی بازار دیدم و استفاده کردم و همه شون هم با وجود اینکه روشون مارک ورژن 2 خورده ولی ورژن 1 بودند
تنها مارکی که من ورژن 2 دیدم به این نام بود Levono . البته اگه اشتباه نکنم .
خودم دنبالش میگشتم ولی پیدا نکردم . ولی فکر کنم جزو معدود Usb Bluetoothهای ورژن 2 بازار باشه
Maryam-Z
08-03-2009, 11:54
من یه بلوتوث مارک میکروسیم (MicroSim) دارم که ویندوز ایکس پی نمی شناستش و باید حتما نرم افزار bluesoleil رو نصب کنی. از این مارک نگیر
سلام
من یه مدل بلوتوس میخوام که توی ویندوز 7 راحت کارکنه
من 2 مدل از اینا که مثل ناخن(بند انگشت ) هست خریدم کارنمیکنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.