ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : محبوب‌ترین پسوورد‌های کاربران کدام هستند؟ ??

befermatooo
15-02-2009, 18:22
قبل از این که بخواهید برای ایمیل‌ها، حسابهای بانکی و بلیط‌های شرکت‌های هواپیمایی پسوورد انتخاب کنید، کمی بیشتر تأمل کنید.
بنا بر نتایج مطالعه‌ای جدید که در آمریکا انجام شده، پسووردهایی که هیچ گونه خلاقیت و تفاوتی در آن‌ها دیده نمی‌شود، طعمه و لقمه‌ی آسانی برای دزدان اطلاعات به حساب می‌آیند.
یک تحقیق آماری که بر روی 28 هزار پسووردی که از یک سایت آمریکایی محبوب دزدیده و روی اینترنت منتشر شده بود، نشان می‌دهد که افراد در هنگام انتخاب پسوورد معمولآ به خودشان سختی نمي‌دهند.
16 درصد از مردم نام کوچک خود یا فرزندشان را برای پسوورد انتخاب کرده بودند. 14 درصد دیگر یک ترکیب بسیار ساده روی صفحه کلید مانند 1234 یا 12345678 را انتخاب کرده بودند. کسانی که صفحه کلید انگلیسی داشتند ترکیب ساده‌ی “QWERTY” و کسانی که صفحه کلید اروپایی داشتند، ترکیب “AZERTY” را انتخاب نموده بودند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5درصد از پسووردهایی که دزدیده و هک شده بودند، نام شوهای تلویزیونی و یا ستارگان محبوب نوجوانان بودند، مثل “hannah” (خواننده؛ نام کامل: هانا مونتانا) و یا Pokemon، Matrix و Ironman.
همچنین 4 درصد از پسووردها، خود کلمه‌ی “password” و یا ترکیبات ساده‌ای از آن مثل “password1″ بودند.
سه درصد از پسووردها، بیان حالات مختلف رفتاری و کلامی مثل: “I don’t care” (واسم مهم نیست)، “Whatever” (هر چیزی)، “Yes” و یا “No” بودند.
بعضی دیگر، بیان حالات احساسی مانند :”دوستت دارم” و یا “ازت بدم میاد” بودند.
رابرت گراهام (Robert Graham) که این تحقیق را انجام داده و نتایج آن را منتشر ساخته است، توصیه می‌کند: “برای مقابله‌ی بهتر با حملات سایبر، پسووردی را انتخاب کنید که بیش از 8 کاراکتر داشته باشد، همچنین یک حرف بزرگ و یک علامت خاص (٪،@، ^ و …) در آن به کار رفته باشد.”

آیا پسووردتان قوی است؟

برای این که ببینید پسووردتان در مقابل حمله‌ی هکرها، به اندازه‌ی کافی قوی هست یا نه، می‌توانید از سایت مایکروسافت کمک بگیرید،

اینجا :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

++

من پسوردم خیلی ضعیف بود : دی

فکر بد به سرتون نزنه : دی

منبع :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MORINIO
15-02-2009, 20:31
من که هر پسوردی میزنم ضعیف مینویسه .. یه پسورد بزنی 20 کاراکتر بازهم مینویسه ضعیف!!!

Libra
15-02-2009, 21:15
مال من ضعیف بود ، عجیبه

اما خب من امتحان کردم ، به یک پسورد 8 حرفی که از حروف کوچک و بزرگ + کاراکتر های غیر مجاز + کاراکتر های شکلی + عدد تشکیل شده ، قوی داد

'POP'
15-02-2009, 21:59
ار قسمت خارج از دنیای کامپیوتر آمد این‌طرف تا دکمه‌ی تشکر هم داشته باشه:46:
نتیجه‌ی اخلاقی اینکه پسورد قدیمی من امن‌تر از جدیده بود

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

devil_ff2008
15-02-2009, 22:00
با اجازتون پسورد امن از دیدگاه امنیت پسوردیه که هم توش عدد داشته باشه هم حرف هم کاراکترهای دیگه ( - , . ! )
من که پسوردم کاملا امنه !!! :31:

s_paliz
15-02-2009, 23:51
گول نخورین الان دیگه ماکروسافت هکتون میکنه دی:

Libra
16-02-2009, 01:03
مال من فعلا قوی هست ، با یک کاراکتر دیگه ؛ بهترین میشه ، البته قبلنا ششصد برابر بهترین این قدرت داشت ... اما فعلا همین کفایت میکنه

Mo7amad
16-02-2009, 12:19
واسه من medium زد.پسوردم 17رقمی هستش!!!

befermatooo
16-02-2009, 12:53
واسه من medium زد.پسوردم 17رقمی هستش!!!

بستگی داره از چه حروفی استفاده کنی !!!

اینم یک نوع پسورد که دیگه محشره :

HDF53@!@J*($($JFNC362Ffgg

avecina.ir
16-02-2009, 13:15
بستگی داره از چه حروفی استفاده کنی !!!

اینم یک نوع پسورد که دیگه محشره :

HDF53@!@J*($($JFNC362Ffgg
سلامم.. نه ببین این پسوردت همچینم محشر نیستش:41: چونکه اصلیترین خصوصیت پسورد این باید باشه که فراموش نکنینش ینی بتونی راحت حفظ کنیش حتی جایی هم سیو نکنیش.......بعضیا ره میشناسم یه همچین پسوردای به خیال خودشون خفنی جاهای حساس گذاشتن و بعد فراموششون شده و بینهایت به مصیبت افتادن.........
چن جور الگوی پسورد گذاری هستش تا یادتون نره یجورش اینه مثلن خونه ی شما رشت هستش و شماره تلفن خونتون 3870912 اینه اگه اینجوری پسورد کنی خیلی امن نیستش و بوسیله ی یگ ادم دیگه زود قابل حدسه: Rasht3870912 ولی اگه اینجوری پسورد کنیش R4$ht387o912 برعکس اون یکی پسورد که زودتر قابل حدس بودش این یکی بوسیله ی انسان بزحمت قابل حدسه واسه نرم افزار و ماشین هم یخورده کار سختتر شده.مهم اینه که فراموشت نمیشه

Masоud
16-02-2009, 14:25
من که هر پسوردی میزنم ضعیف مینویسه .. یه پسورد بزنی 20 کاراکتر بازهم مینویسه ضعیف!!!
بستگی به رقم نداره
شما می تونی یه پسوورد 7-8 رقمی بزنی ولی بهترین پسوورد باشه
برای قوی بودن پسوورد مثلا باید بجای حرف s از $ استفاده کنی یا مثلا بجای a از @ استفاده کنی.اگر هم از ارقام استفاده کردی که چه بهتر.