مشاهده نسخه کامل
: Dante's Inferno
هر چي باشه از داركسايدر بهتر ميشه.
Masoud King
04-02-2010, 18:13
نشنيده ميگيرم : دي !
اما با بقيه جملاتت موافقم
اوهوم : دی
یه موضوع دیگه هم هست که این بازی با بایونتا تقریبا تو یه سبک قرار میگیره... وقتی اون بگیره 9 ااونوقت به این بازی چند باید داد؟!
منکه کلا از این اکشن های صرف خوشم نمیاد ولی این بازی اگه نمود کتاب دانته باشه میتونه داستان خیلی جذابی داشته باشه که از همه چیز مهم تره چون همش می خوای بدونی آخرش چی میشه!!
+
اینطور که IGN نوشته بازی از نظر سیستم کمبو و نبرد ها قابل قبول نیست و همین موضوع باعث شده تا به یک تجربه ناب تبدیل نشه!
گرافیک بازی رو هم با ابهت دوسنته و گیم پلی بازی رو هم عنوان کرده که اصالت بازی های اکشن رو نداره!
هر چي باشه از داركسايدر بهتر ميشه.
چرا وقتی هنوز بازی نکردین اظهار نظر میکنین؟ از کجا میدونی بهتر از اون میشه؟
halflife g
04-02-2010, 18:54
چرا وقتی هنوز بازی نکردین اظهار نظر میکنین؟ از کجا میدونی بهتر از اون میشه؟
حس ششم گيمري اينو ميگه عزيز.......... .اگه از كسايي كه تريلرا رو ديدن و دمو رو بازي كردن بپرسي اونا هم اكثرا همين نظرو دارن.......... .
من که امیدوارم روی psp گند زدنه!بقیه رو بیخیال:31:
resident_evil
04-02-2010, 21:15
مسعود واقعا به نظرت darksiders فقط اکشن بود ؟ احساس نکردی داستانش خیلی عالی بود ؟ یا اون همه لپازل تو بازی . از تو بعید بود این حرف .
در کل منتظر پست های بسیار قشنگ تر بعد از انتشار " گاو 3 " هستیم .
Masoud King
04-02-2010, 22:25
مسعود واقعا به نظرت darksiders فقط اکشن بود ؟ احساس نکردی داستانش خیلی عالی بود ؟ یا اون همه لپازل تو بازی . از تو بعید بود این حرف .
در کل منتظر پست های بسیار قشنگ تر بعد از انتشار " گاو 3 " هستیم .خوبه گفتم کلا... منظورم اصلا اون دارکسایدرز نبود که داستان قشنگی داره یا نه نوید.... پست قبلیم هم اصلا ربطی به دارکسایدرز نداشت.... دارکسایدرز یه بازی با گیم پلی و نکمبو و نبرد های خیلی سرگرم کننده و شناور هستش... در مورد داستان هم چیزی نمیگم چون هنوز زیاد جلو نرفتم!
اما این دانته هم اگه اینطور که ign گفته باشه تو کمبو ها و نبرد ها مشکل داشته باشه و محدودیت, خیلی از جذابیت بازی کم میکنه... چون جذابیت بازی اکشن به تنوع کمبو ها و همچنین سیستم مبارزات هستش.... دلیل دیگه امتیازات نه چندان بالا که پست قبل هم گفتم وجود بازی هایی مثه GOW III و بایونتا هستش.... واقعا اگه به این بازی بدن 9 اونوقت به GOW III باید چند داد؟
شاهکار بودن بازی هم به خیلی از موارد بستگی داره..یعنی بازی از هر نظر کامل باشه.... این بازی از هر نظر کامله؟
البته 8 هم نمره کمی نیست... 8 میشه great !!
چرا وقتی هنوز بازی نکردین اظهار نظر میکنین؟ از کجا میدونی بهتر از اون میشه؟ براي اينكه فوق بازي به نام بايونتا رو بازي كردم و پشت سرش رفتم دارك سايدر بازي كردم سبك بازيش و نوع
دشمناش طوري هست كه هر ان و هر حركتش حس تكرار بودنو داره و ادم احساس ميكنه كه در يك بازي ديگه اين
حركات رو رفته و تكراريه واسش ...
و اگه اين طور كه مسعود ميگه كمبود كمبو يكي از عواملي باشه كه در بازي دانته هست باز
نميتونه حس كمبوهاي بي درو پيكر بايونتا رو القا كنه .
شاهکار بودن بازی هم به خیلی از موارد بستگی داره..یعنی بازی از هر نظر کامل باشه.... این بازی از هر نظر کامله؟بله شاهكار بودن شرايط خاصي مي خواد الان خيلي وقته كه يه بازي نتونسته يك شاهكار بشه مثلا همين بايونتا درسته كه بازي عالي هستش ولي نتونسته به مرز شاهكار بودن برسه.
فعلا كه اولين شاهكار سال 2010 ميشه به Mass Efect 2 گفت. بسيار بسيار بازي نمونه اي بود.
و در چند روز اينده نيز Heavy Rain ممكنه يك شاهكار بشه
چون بازي هاي سبك سوم شخص به قول خودمون شمشير بازي امسال زياد داريم.
و God of War3 هم يكي از اونها خواهد بود كه يه نموره فك كنم نتونه شاهكار بشه چون من در دمويي كه ديدم كردم
عنصر تكرار زياد رونمايي مي كرد.
resident_evil
06-02-2010, 00:25
God of War3 هم يكي از اونها خواهد بود كه يه نموره فك كنم نتونه شاهكار بشه چون من در دمويي كه ديدم كردم
يه توضيحي در مورد اين عناصر تكراري ميدي ؟
مثلا تو يه بازي فقط تير ميزنيم ميشه يكي از عناصر تكراري ؟! كدوم بازي تا به امروز بوده كه هيچ كدوم از حركات درونش شبيه به هم نبودن ؟ من واقعا تعجب ميكنم شما ميگي گاو 3 شاهكار نميشه . يا مثلا بايونتا با ميانگين 90 يا 91 شاهكار نبود !
براي اينكه فوق بازي به نام بايونتا رو بازي كردم و پشت سرش رفتم دارك سايدر بازي كردم سبك بازيش و نوع
دشمناش طوري هست كه هر ان و هر حركتش حس تكرار بودنو داره و ادم احساس ميكنه كه در يك بازي ديگه اين
حركات رو رفته و تكراريه واسش ...
و اگه اين طور كه مسعود ميگه كمبود كمبو يكي از عواملي باشه كه در بازي دانته هست باز
نميتونه حس كمبوهاي بي درو پيكر بايونتا رو القا كنه .
بله شاهكار بودن شرايط خاصي مي خواد الان خيلي وقته كه يه بازي نتونسته يك شاهكار بشه مثلا همين بايونتا درسته كه بازي عالي هستش ولي نتونسته به مرز شاهكار بودن برسه.
فعلا كه اولين شاهكار سال 2010 ميشه به Mass Efect 2 گفت. بسيار بسيار بازي نمونه اي بود.
و در چند روز اينده نيز Heavy Rain ممكنه يك شاهكار بشه
چون بازي هاي سبك سوم شخص به قول خودمون شمشير بازي امسال زياد داريم.
و God of War3 هم يكي از اونها خواهد بود كه يه نموره فك كنم نتونه شاهكار بشه چون من در دمويي كه ديدم كردم
GodofWar 3! من نمیدونم از کجا به این نتیجه رسیدی؟ دموها فوقالعاده هستن؛ تکرار!
در هر صورت آدم وقتی در مورد بازی مثل God of War حرف میزه باید مراقب باشه چون بدون شک یکی از بهترین بازیهایه که تا الان ساخته شده.
mohammad_twe
06-02-2010, 00:43
GodofWar 3! من نمیدونم از کجا به این نتیجه رسیدی؟ دموها فوقالعاده هستن؛ تکرار!
در هر صورت آدم وقتی در مورد بازی مثل God of War حرف میزه باید مراقب باشه چون بدون شک یکی از بهترین بازیهایه که تا الان ساخته شده
حداقل شما 1% هم احتمال بده که بازیهایی که خیلی برای ما ارزش داره یهو گند بزنن ... هستن بازیهایی که اینجوری شدن
منظور اون دوستمون با زیاد شدن همچین سبک هایی یه تیکه های god of war 3 تکراری به نظر میاد که جای تعجب نداره !!!
حداقل شما 1% هم احتمال بده که بازیهایی که خیلی برای ما ارزش داره یهو گند بزنن ... هستن بازیهایی که اینجوری شدن
منظور اون دوستمون با زیاد شدن همچین سبک هایی یه تیکه های god of war 3 تکراری به نظر میاد که جای تعجب نداره !!!
مهم GamePlay هست که God of War عرضه میکنه که منحصربفرده و واقعاً لذت بخشه بازی کردنش تنها بازیه نزدیکم به God of War همین Dante هست اما باید قبول کرد God of War در نسخه سوم هست و تجربه و زمینهی بسیار قوی سازندگان دارن اما Dante یک IP جدیده که اصلاً مشخص نیست ادامه پیدا کنه، پس نمیشه انتظار داشت واقعاً Dante یا هر بازیه دیگهای در حد God of War باشن.
دو تا امتیاز جدید :
edge : 6/10
gamespot : 6.5/10
resident_evil
06-02-2010, 13:33
امتيازات فوق العاده خوشحالي به بازي دادن اما جالبه من تاحالا نديدم كسي ازين بازي ايرادي بگيره كه بشه بهش امتياز 6 يا 7 داد !
در كل تو اين چندين سال بازي كردن متوجه شديم نبايد به اين امتيازها كاري داشت .
mohammad_twe
06-02-2010, 14:11
جلل خالق این سایت ها هم گندش رو در اوردن ها اینا دیگه چه جور امتیازهایی هست !! حتما به خاطره صحنه های خفنیه که داره :دی
نه8 برای اونم نیست چون واس اونا این چیزا عادی میباشد :دی پس برای چیه :ِدی ؟
دو تا امتیاز جدید :
edge : 6/10
gamespot : 6.5/10
عجب افتضاحی!
کلا بازی افتضاح جدیدا زیاد داره منتشر میشه اون از Dark void اینم از Dante inferno ...
عجب افتضاحی!
کلا بازی افتضاح جدیدا زیاد داره منتشر میشه اون از Dark void اینم از Dante inferno ...
dante بازی افتضاحی نیست. بازیه متوسطیه.
dante بازی افتضاحی نیست. بازیه متوسطیه.
نه بحث سر اینه که من یکی اصلا انتظار نداشتم یه بازی با این همه دبدبه و کبکبه که واقعا ازش انتظارات زیادی میرفت این امتیازها رو بگیره...من که عمرا فکر نمیکردم از هیچ لحاظ زیر 8.5 بگیره!!
حالا دلیل اصلی این امتیازهای پایین چی بوده؟؟
گرافیک پایین...گیم پلی ضعیف یا...چون احتمالا یه جاش بد میلنگیده که این امتیازها رو گرفته؟؟
mohammad_twe
06-02-2010, 17:47
1 ساعت بازی کردم فقط میگم بازی توپیه !!
توصیه میشه حتما تنها بازی کنین :دی
منم همینرو میگم در حالت عادی شاید این امتیاز خیلی افتضاح نباشه یکمی افتضاح باشه ولی برای همچین بازی با این همه تبلیغات و سر و صدا واقعاً امتیاز خیلی افتضاحی حساب میشه. فیلم انیمیشنش رو من دانلود کردم دیدم خیلی خوب نبود ولی بازم افتضاح نبود.
نه بحث سر اینه که من یکی اصلا انتظار نداشتم یه بازی با این همه دبدبه و کبکبه که واقعا ازش انتظارات زیادی میرفت این امتیازها رو بگیره...من که عمرا فکر نمیکردم از هیچ لحاظ زیر 8.5 بگیره!!
حالا دلیل اصلی این امتیازهای پایین چی بوده؟؟
گرافیک پایین...گیم پلی ضعیف یا...چون احتمالا یه جاش بد میلنگیده که این امتیازها رو گرفته؟؟
منم موافقم باید با لحن خوب کامنت گذاشت ولی متاسفانه بعضی از کاربران ... جنبه صحبت محترمانه رو ندارن و باید مثل خودشون باهاشون رفتار کرد !!!!
و در مورد بازی هم Gamespot این طور که تو نقدش گفته سازندگان بازی تمام سعی خودشون کردن تا بازی خوبی مثل God of war بسازن و به این هدف هم نرسیدن کلا این بازی نسخه تقلیدی و بی ارزشی از God of war هست !
ali_ranger22
06-02-2010, 19:21
کلا گیم اسپات خیلی سخت گیره وقتی به مس افکت 2 میده 9 دیگه حساب کار بیاد دستتون دیگه
مس افکت 2 از همین الان کاندید بهترین بازی ساله 9 گرفته از گیم اسپات
دانته که از همون اول هم یه اکشن متوسط بود دیگه عادیه 6.5 بگیره از گیم اسپات !
يه توضيحي در مورد اين عناصر تكراري ميدي ؟
مثلا تو يه بازي فقط تير ميزنيم ميشه يكي از عناصر تكراري ؟! كدوم بازي تا به امروز بوده كه هيچ كدوم از حركات درونش شبيه به هم نبودن ؟ من واقعا تعجب ميكنم شما ميگي گاو 3 شاهكار نميشه . يا مثلا بايونتا با ميانگين 90 يا 91 شاهكار نبود !سلام
نوید جان من یه درخواست از شما دارم و اینه که دیگه اون کلمه نامناسب در خور بازی God of war رو تکرار نکن.
واقعا ممنون میشم چون شما یکی از اعضای قابل احترام برای من در انجمن هستین.
تشکر.:11:
سلام
نوید جان من یه درخواست از شما دارم و اینه که دیگه اون کلمه نامناسب در خور بازی God of war رو تکرار نکن.
واقعا ممنون میشم چون شما یکی از اعضای قابل احترام برای من در انجمن هستین.
تشکر.:11:
حالا فکر کن منظورش از گاو ، GEARS OF WAR هست که ناراحتت نکنه.
resident_evil
07-02-2010, 00:28
از قديم گفتن فارسي را پاس بداريد اونم تو يه انجمن فارسي :
GOW = گاو !
سفارش دادیم واسه 360 بیاد تا از این بازی هم لذت ببریم.
از قديم گفتن فارسي را پاس بداريد اونم تو يه انجمن فارسي :
GOW = گاو !
ما چاکریم گفتیم تو عالم دوستی شاید حرفمون رو زمین نندازی. که....شد
حالا فکر کن منظورش از گاو ، GEARS OF WAR هست که ناراحتت نکنه.
خوشبختانه یا متاسفانه من اون بازی رو هم دوست دارم.
مطلب واسه گفتن زیاده ولی خب من ...ادامه نمیدم. ارادتمند همتون هم هستیم.
resident_evil
07-02-2010, 01:18
حالا تو كل پست مارو ول كردي چسبيدي به اين ؟
GOW (ع) . خوبه الان ؟
Masoud King
07-02-2010, 14:29
GOW (ع) . خوبه الان ؟
نوید مردم از خنده : دی
+
در چند خط آخر نقد گیم اسپات اومده بود که :
شرم آور است که Dante's Inferno به کلی نتونست قدم های آتشی و پندار مهیبی که در اول ماجراجویی وجود دارد رو تا پایان مطابقت بده زیرا این بازی میتونست جایگزینی شایسته برای سری عالی GOW باشه. اما بسیاری از بازی بعد از شروع با عظمت خود افت میکنند که منجبر به ماجراجویی های تکراری و کسل کننده میشود و بازی قبل از اینکه به پایان تلخش برسه برای شما دیگه جذابیتی نداره. Dante's Inferno مطمئنا در چند ساعت اول سرگرم کننده و لذت بخش خواهد بود اما دلایلی بسیار اندکی هم برای ادامه بازی هست. سزاوار نیست ملاقات جهنم بدون وعده ی بهشت در طرف دیگر!
Khan gholi
10-02-2010, 08:34
این بازی برای pc اومده اگر نیومده کی میاد؟
این بازی برای pc اومده اگر نیومده کی میاد؟
هیچ وقت نمیاد.
دوستان اخر این بازی شبیه DMC هستش یا GOD OF WAR ؟
بعد ارزش داره بگیریمش؟
امتيازات فوق العاده خوشحالي به بازي دادن اما جالبه من تاحالا نديدم كسي ازين بازي ايرادي بگيره كه بشه بهش امتياز 6 يا 7 داد !
در كل تو اين چندين سال بازي كردن متوجه شديم نبايد به اين امتيازها كاري داشت .
سلام
به شدت با نظرتون موافقم . نباید چندان اعتنایی به امتیازا کرد. ب هر حال سلیقه گیمیر های ایرانی با اونور ابی خیلی توفیر داره . به نظر من ما بیشتر بازی ها رو می فهمیم. منم دموی کوتاهی از بازی دیدم به نظر جذاب میومد. حالا اگر در انتها به قول سایتها کسل کننده میشه باید بازی کرد بعد قضاوت.
resident_evil
10-02-2010, 20:25
شروع بازي خيلي عاليه . گيم پلي فوق العاده زيبا و رووني داره به همراه كبموهاي بسيار خوب و روون ! از نظر سختي هم اگه با نرمال برين به مشكلي بر نميخورين اما اگه با Hellish برين واقعا سخت ميشه ! بايد تمام ضربات رو دفاع كنين ! در كل تا اينجا كه حدود 2 ساعت بازي كردم عالي بوده همه چيز
اينم اضاف كنم كه براي من جذابيت DarkSiders رو نداشته !
دوستان اخر این بازی شبیه DMC هستش یا GOD OF WAR ؟
بعد ارزش داره بگیریمش؟
بي حُرمتي كردي به بُت ـه بزرگ ؟ بايد بگي GOW (ع) ! شبيه به GOW هستش !
halflife g
10-02-2010, 22:49
خوب من هم حدود يه ساعتي بازي كردم تا حالا كه خيلي خيلي خفن بوده همه چي سرجاشه و درسته .............فقط از گرافيك بيشتر از اينا انتظار داشتم........ .
تا حالا كه بازي كردم بازي در مقابل بايونتا حرفي براي گفتن نداره يعني بايونتا فراتر از فوق العاده بود ولي اين فعلا فقط فوق العادس..... .(البته منظورم گيم پلي هستش)
resident_evil
10-02-2010, 23:41
حدود 2 ساعت بازي كردن :
شروع بازي خيلي عاليه . گيم پلي فوق العاده زيبا و رووني داره به همراه كبموهاي بسيار خوب و روون ! از نظر سختي هم اگه با نرمال برين به مشكلي بر نميخورين اما اگه با Hellish برين واقعا سخت ميشه ! بايد تمام ضربات رو دفاع كنين ! در كل تا اينجا كه حدود 2 ساعت بازي كردم عالي بوده همه چيز
بعد از حدودا 3 ساعت بازي كردن
گيم پلي بازي فوق العاده خسته كننده و تكراري و خُشك ميشه و واقعا غير قابل تحمل ميشه . الان فقط دارم بازي ميكنم تا زودتر تموم شه از شَرش خلاص شم ! واقعا فكر نميكردم اينقدر مسخره بشه بازي . بعضي جاها هم بازي به شدت رو اعصاب هستش . كلا يه عنوان كاملا متوسط كه تمام امتيازاتش به جا بوده !
درود بي كران بر DarkSiderS
vahidgame
11-02-2010, 11:58
دوستان میشه یه نفر بیشتر درباره این سبک بازی توضیح بده.من چون کنسول ندارم خیلی باهاش آشنا نیستم.این بازی ها شبیه پرنس هستند؟ مثلا همین بازی gow (ع) و همین طور بازی DarkSiderS (اگر این هم پسوند داره حتما بگید:31:) سبکی اونا چه جوری هست.سبک اونا اکشن ماجرایی هست یا بیشتر این بازی ها اکشن هستند؟
Alireza.M67
11-02-2010, 13:18
گيم پلي بازي فوق العاده خسته كننده و تكراري و خُشك ميشه و واقعا غير قابل تحمل ميشه . الان فقط دارم بازي ميكنم تا زودتر تموم شه از شَرش خلاص شم ! واقعا فكر نميكردم اينقدر مسخره بشه بازي . بعضي جاها هم بازي به شدت رو اعصاب هستش . كلا يه عنوان كاملا متوسط كه تمام امتيازاتش به جا بوده !
یعنی چی خشک میشه ؟
یعنی اول روونه بعد خشک و غیر قابل تحمل میشه ؟ یا از بس تکراریه کسل کننده میشه ؟
(شما هم خودتو با این دارک سایدرز خفه کردی):31:
درسته داركسايدر خيلي سرتر از اين بازي هستش... من خودم هنوز وقت نكردم بازي كنم ولي دوستم بازي مي كرد نگاه مي كردم.
زياد در روند گيم پلي تحول نشون نمي ده. ...ولي يه علت داره مثلا من گذاشتم بعد بايوشاك بازي كنم.
چون بايونتا بعد داركسايدر بعد دانته اينفرنو كمي فضا رو تكرار مي كرد واسم واسه همين بعد بايوشاك.
resident_evil
11-02-2010, 18:18
چون بايونتا بعد داركسايدر بعد دانته اينفرنو كمي فضا رو تكرار مي كرد واسم واسه همين بعد بايوشاك.
آده خُب اين هست اما خيلي ها Darksiders رو بازي نكردن يا اين بازي رو بعد از تموم كردن ME2 بازي كردن باز هم براشون خسته كننده بود و جذابيتي نداشت ! در كل من يكي خيلي اعصابم خورد شد چون انتظار چيز بهتري رو داشتم . چيزي كه اونور نوشتم رو اينور هم ميزارم !
صداهايي كه تو بازي هستن حالا با در نظر نگرفتن صداي فرياد و جيغ كه از روي رنج و درد و عذاب هستن يه سري صداها الهام گرفته از فيلم هاي p*rn هستن كه به شدت رو اعصاب و روان آدم تراكتور سواري ميكنن ! مثل همون بانوان ملعون كه يه چيزي از يه جاييشون ميزنه بيرون يوهو ميبيني وسط بازي داره خود ارضايي ميكنه با كُلي سر و صدا ! من فكر ميكنم هدفشون اين بوده كه برن رو مُخ ـه گيمرها كه كاملا هم موفق بودن چون صداگذاري واقعا رو اعصاب هستش . موجوداتي هم كه ميان براي مبارزه در درجه ي بعدي خيلي رو مُخ هستن ! اما در كل جهنم رو خوب به تصوير كشيدن . طراحي هنري عالي هستش
در مورد امتياز هم فكر كنم 6.5 براش خوب باشه البته اگه منطقي نگاه كنيم اما من خودم تا 7.0 هم ميتونم بهش بدم
p3yman_xl
11-02-2010, 20:39
بازی بدی نیست؛ همین اول بگم تقلید از Gow هست اما عناصر بازی تفاوت اساسی داره و در جهنم جریان داره... تا اینجا فقط از دشمنها و موزیک بازی خوشم اومده!
بدی بازی اینکه سخته و باید به اعصابتون مسلط باشین؛ بعضی مواقع دشمن از سر کول محیط بالا میره... 10 دقیقه همه رو میکشید بعد یه مینیون کوچیک میاد با یه ضربه میشکه شمارو و باید دوباره از اول همه رو بکشید!!
به خاطر اینه زیاد از بازی های button smashing خوشم نمیاد..
موفق باشید
resident_evil
11-02-2010, 23:22
7.0/10
حُب اين بازي هم به پايان رسيد ! واقعا چندتا نكته فوق العاده خوب داشت . به بهترين شكل جهنم رو به تصوير كشيدن . طراحي هنري عالي بود و همچنين Cut Scense هاي بازي هم خيلي خوب بود و داستان بازي رو خوب روايت ميكرد ! پايان قشنگي هم داشت ! اولين بازي هم بود كه ميديدم كاملا بدن لخت يه مرد رو به تصوير ميكشن كه اين جالب بود ! نكات منفي بازي رو هم كه قبلا در موردش به اندازه ي كافي بحث شده . در كل عنوان متوسط خوبي بود
اواخر بازي يه جا بود كه بايد روي يخ راه ميرفتي واقعا اعصابم رو به هم ريخت خواستم به صورت كاملا احساسي به بازي 5.5 بدم اما 3 4 ساعتي از تموم شدنش گذشت بعد اومدم امتياز دادم !
Zhangooler
12-02-2010, 23:08
نهایت بازی!واقعا لذت بردم.روی درجه ی Hellish هم امروز تمومش کردم.من نمیدونم چرا شما از این بازی خوشتون نیومده زیاد!!!!!
امتیازات من به این بازی:
موزیک:10/10 اگر آهنگ و موزیک های این بازی 10 نگیره چی میخواد ده بگیره؟؟!!!
گیم پلی:9.5/10 کمبو های خفن!Relic های جالب و میکس های که بستنش نیاز به فکر کردن و داشتن استراتژی خاصه...کشتن دشمنا هم که دیگه تهشه...Punish رو من بیشتر دوست دارم چون گرافیکی تر میکشه.کلا تکه بازی!حتی از GOW هم شاخ تره.
گرافیک:9/10 به غیر از یه سری Bug کوچیک مثل طراحی معمولی بعضی آبجکت ها مشکلی نبود.
داستان:10/10 عالی بود...تراژدی و bliss رو تو کنتراست گذاشته بود.واقعا بعضی جاها خشم رو تو خودم احساس میکردم و بعضی جاها حرس و طمع و ترس رو!جالب بود.تجربه ی جدیدی بود.ولی برای بار دوم که بازی میکنی داستان دست میخوره!من نمیدونستم...تا اینکه Hellish رو باز کردم و تمومش کردم/
طراحی:10/10 همه جوره سعی شده بود محیط جهنم و برزخ به تصویر کشیده بشه و واقعا معلوم بود که برای کار زحمت کشیده شده .از اون طراحی های دست نویس توی منوی بازی تا طراحی شخصیت هاش که هر کدوم نقطه های ضعف و قوتی داشتن میشد فهمید...
در آخر...GOW, Darksiders سگه کیه؟!هنوزم دارم بازی میکنم.برای دوستان طرفدار هم خبر خوبی دارم.بخش St.Lucia اش که مولتی پلایر هستش بزودی میاد.
و در نهایت از سازندگان این بازی تشکر می کنم که همچنین بازی یکنواخت و خوش ساختی رو ساختن که حس رو بهت منتقل میکنه.
امتیاز نهایی رو یادم رفت بگم:9.75/10
در انتظار Alan Wake هستیم تا یک بازی خوب و خوش ساخت دیگه رو هم بازی کنیم.
در ضمن به نظر من شما باید برای بازی کردن این بازی تمام دهنیت های GOW رو فراموش کنین.و برای کشتن هم باید یه مقدار از کمبو ها به صورت هوشمندانه استفاده کنین.ترکیب Holy ها و Unholy ها...بهترین جادو یا مجیک اش هم Lust Storm هه.به نظر من از همه قویتره
CATALONIA
12-02-2010, 23:37
به يك نفر كه بازي رو تموم كرده نيازمنديم كه داستان را اگه ممكنه روايت كنه
با تشكر
vahidgame
13-02-2010, 00:10
در آخر...GOW, Darksiders سگه کیه؟
به بت بزرگ توهین کردی.حالا حداقل gow(ع) نگفتی چرا بهش توهین کردی.الان هست که خشم gow(ع) تو رو بگیره:27:
ولی واقعا این بازی در حد امتیاز 9.75 هستش؟ اگه اینجوری بود من حاظر بودم به خاطرش یه کنسول بخرم ولی خیلی بعید می دونم در این حد باشه.
shab_2008
13-02-2010, 12:57
درسته بايد پاك كنين تا امتياز داده شده به -10 نرسه...
من نمي فهمم چرا هر ...اي خدا ادب حكم مي كنه كه چيزي نگم.
همين بهتر كه اين بازي براي pc نياد چون ارزش Pc رو مياره پايين....
عجیبه! همه ارزوشونه یه همچین بازیهایی که تو سبک GOW هستو بازی کنن اونوقت شما ..!
من نمیدونم چرا بعضیا فقط دوست دارن نکات منفی این بازی را ببینن و بازگو کنن!
Alireza.M67
13-02-2010, 15:00
درسته بايد پاك كنين تا امتياز داده شده به -10 نرسه...
من نمي فهمم چرا هر ...اي خدا ادب حكم مي كنه كه چيزي نگم.
همين بهتر كه اين بازي براي pc نياد چون ارزش Pc رو مياره پايين....
حامد جان بی خیال تو چرا انقدر خون خودتو کثیف می کنی ...
انقدر که تو روی GOW تعصب داری من روی تیم منچستر یونایتد ندارم . .:10:
خب هر کسی یه سلیقه ای داره بابا جان ، در ضمن شاید بعضی ها اصلا GOW تو زندگیشون بازی نکردن.
(برو یه لیوان گل گاو زبون بخور واسه اعصاب خوبه ):31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين رو خواهشا امضا كنيد.برای نسخه ي PC
Torch Bearer
14-02-2010, 02:19
ایول
رفتم امضا کردم.118 و 119.خدا کنه تعداد زیاد شه!
Zhangooler
15-02-2010, 03:31
به بت بزرگ توهین کردی.حالا حداقل gow(ع) نگفتی چرا بهش توهین کردی.الان هست که خشم gow(ع) تو رو بگیره:27:
ولی واقعا این بازی در حد امتیاز 9.75 هستش؟ اگه اینجوری بود من حاظر بودم به خاطرش یه کنسول بخرم ولی خیلی بعید می دونم در این حد باشه.
فوق العاده است...البته سلیقه هم شرطه ولی من خودم به شخصه گیمر درگیر و هوادار پر و پاقرص gow بودم ولی با گذاشتن این بازی در درایور ایکس باکس و بازی کردنش تا همین 5 دقیقه پیش تاثیری روی من گذاشته که حتی xbox امم سه چراغه شه برای این بازی میرم یکی دیگه میخرم.!!
جدا بازی کردن این بازی توصیه میشه.
برای بار سوم این بازی رو دارم تموم میکنم.روی سختیه Inferno.واقعا نفس گیره.
موفق باشید
Zhangooler
15-02-2010, 03:44
به يك نفر كه بازي رو تموم كرده نيازمنديم كه داستان را اگه ممكنه روايت كنه
با تشكر
داستان در مورد یه نفر به اسم دانته است که گناهان زیادی رو در سایه ی دین و مذهب انجام داده و به زنش و بقیه افراد خانواده اش خیانت کرده ولی به عنوان یک کار خوب که کشیشی پلید دانته و بقیه سربازان صلیبی رو وادار به این کارا کرده.(در دنیای قدیم همچین موضوعی واقعیت داشته...در زمان جنگ های صلیبی)
حالا دانته که با دیدن مرگ پدرش و همسر عزیزش به سفری به اعماق برزخ و جهنم میره.البته با قصد باز پس گرفتن روح همسرش از شیطان.در داستان فردی به نام Poet که شاعر بوده در زندگی قبلیش اونو راهنمایی میکنه و در مورد هر مرحله به اون توضیحاتی میده.اون توضیحات از کتاب Inferno که شاعری به نام دانته اونو سروده گرفته شده.اصلا کل بازی بر اساس اون کتاب شعره.
در آخر دانته با شیطان مواجه میشه(بعد از اینکه به گناهانش پی میبره و در به در به دنبال بخشش از زنش هست)که با استفاده از روح هایی که جذب کرده(Absolve) شیطان رو در دام ابدی حبسش میکنه و خودش به زنش Beatrice در بهشت میرسه و بعد از پایان بازی مینویسه که این داستان ادامه دارد!!(من در آخر این بازی گریه ام گرفته بود!:18:)
------------------------
اگر احساس کردی جاییش کمه بگو تا اضاف کنم!
موفق باشی
---------- Post added at 03:44 AM ---------- Previous post was at 03:40 AM ----------
اين رو خواهشا امضا كنيد.برای نسخه ي PC
با اینکارا نمیشه کاری از پیش برد.مایکروسافت نمیاد بازی انحصاری خودش رو با تبدیل اون به بازی همگانی به ** بده.
در ضمن برای پورت این بازی به pc یا هر کنسول دیگه ای کلی هزینه میخواد.اینا رو هم در نظر بگیر.در ضمن شما چجوری میخوای کمبو های DI رو با کیبرد اجرا کنی؟؟؟
اولا هر بازی کلی هزینه میخواد.اينكه دليل نميشه!! با كيبورد هر كاري ميشه كرد قبلا هم از اين جور بازيها برا pc اومده
البته شما بايد به اونايي كه اين petition رو درست كردن اينارو بگيد نه من
بر اساس ريويوها اش دهن سوزي هم نيست همچين البته.........
halflife g
15-02-2010, 11:29
اولا هر بازی کلی هزینه میخواد.اينكه دليل نميشه!! با كيبورد هر كاري ميشه كرد قبلا هم از اين جور بازيها برا pc اومده
البته شما بايد به اونايي كه اين petition رو درست كردن اينارو بگيد نه من
بر اساس ريويوها اش دهن سوزي هم نيست همچين البته.........
ديدي آخه....داريم بحث مي كنيم..تيكه نندازين لطفا............. .
من خودم بازي رو چند روزي ميشه تموم كردم ...ولي چون تعليق شده بودم نتونستم بيام نظرمو بگم...ولي حالا يه نقد خلاصه اي ميذارم تا اونايي كه در مورد خريد بازي دو دل هستن مطمينتر بشن:
1-گرافيك:عالي نيس ولي خيلي خوب.....در كل بافتها بد نيس ولي ميشد بهتر از اين روش كار كرد...البته درسته بازي در اين سبك خيلي نياز به گرافيك خفني نداره مخصوصا اين بازي كه اكثرا تو تاريكي ميگذشت .در كل من به گرافيگ 8.25 ميدم....... .
2-موزيك وصدا گذاري:موزيكا خيلي زيبا هستن و متناسب با جو بازي ..موزيكاي گاها حماسي و گاها حتي بعضي جاها هم سولو نوازي كه براي من جالب بود..در مورد صداگذاري هم صداي مبارزات و جيغ و داد مردم گناهكار جهنم هم خوب كار شده...در كل اين بخش هم 9 ميگيره
3-گيم پلي:ميرسيم به جنجالي ترين قسمت بازي...كلا دانته دو تا سلاح داره ...يك اسلحه داس مانند كه انواع كمبوها رو با انجام ميده و يكي هم يك صليب كه يا پرتاب ميشه يا زمين ميكوبه و يا كاراي ديگه باهاش مي كنه و چهار تا هم جادو به مرور زمان ميگيره ...از تركيب همه اينها (داس و صليب و جادوها) حركات زيبا و مبارزات جالبي رو ميشه انجام داد..واقعا مبارزات زيبا هستن .....(تو سايت گيم اسپات هم در مورد خوبي هاي بازي به مبارزات اشاره شده)
دو نوع هم آپگريد(و كلا تصمصيم) تو بازي وجود داره يكي مقدس و غير مقدس.....21 نفر رو در طول بازي تو جهنم خواهيد ديد كه به خاطر كاراشون شرمنده هستن..وقتي به اونا ميرسين گناهي كه به خاطرش جهنم افتادن رو خواهيد خووند و تصميم خواهيد گرفت كه "absolve" بكنيدش يا "punish" كه اولي كار مقدس هستش و دومي نامقدس كه هر كدوم از اينا با انيمه جالب خشن و لطيفي نشون داده ميشه...........
با انتخاب كار مقدس حركات صليب آپگريد ميشه و با انتخاب حركات نامقدس آپگريد داس.......البته در طول بازي هم وقتي بعضي از دشمنا ميافتن زمين ميتونين اين كارو روشون انجام بدين كه خيلي گرافيك زيبا و جالبي دارن اين قسمتا....در كل اين مقدس و نا مقدس بودن ميل به تكرار بازي رو آفزايش ميده.........
در مورد تنوع دشمنا هم بازي خيلي خوبه و مراحل هم خيلي متنوع هستن و باس ها هم همشون بزرگ و عظيم الجثه
اما ايرادي كه اين قسمت داره به نظر خود (كه گيم اسپات هم اشاره كرده) آسون بودن معماهاي بازي هستش(البته گيم اسپات گفته يا آسون يا خيلي سخت كه ما خيلي سخت نديديم).........
البته يه ايراد كوچوليي هم گيم پلي داره واون هم اينكه كمي تقليد كرده از gow ولي انصافا تقليد موفقي بوده و ارزششو داشته...و اي كاش بيش از يك شمشير به بازي اضافه ميشد تا دهن منتقدا رو مي بست
راستي بعد تموم كردن بازي قسمتي به نام gates of hell باز ميشه كه مثه قسمت horde بازي gears of war2 هستش يعني 50 موج دشمن در 50 مرحله ميريزن سرت (از بچه گرفته تا غولهاي بزرگ:31:)كه بايد پشت سر هم مبارزه كني و به پايان موج 50 برسي تا اچيومنت يا ترافي بگيري كه اين قست خيلي اعتياد آور و جذاب....... .
در نهايت من به اين قسمت هم 7.75 ميدم........... .
4-داستان:اين قسمت حتما نمره 10 رو ميگيره شك نكنيد...روايت داستان عاليه و پايان داستان هم فوق العاده.....بعد اينهمه مبارزه آخرش ميفهمين كه........(نميگم تا خودتون بازي كنين:31:)
در كل من خودم كه هميشه پيگير امتياز و نقدهاي سايتاي بازي هستم براي بار چندم ديدم كه بازي به اين زيبايي با بي مهري روبرو شد...ولي ايرادي نداره مطمينا اين بازي نسخه 2 هم خواهد داشت(به خاطر ادامه كتاب كمدي الهه) و اميدوارم اون ايرادات جزيي رو هم بر طرف كنن تا امتياز كامل خودش رو بگيره.....
در تهايت به نظر من كه امتياز بازي ميشه8.75 كه انصافا برازندش هستش........
راستي از نظر مقايسه با بازيهاي هم سبكش (البته جديدا):
بايونتا از لحاظ گيم پلي و سرعت از اين سرتر ولي از لحاظ اتمسفر و فضا و نوع دشمنا دانته بهتره....
تقريبا از همه لحاظ از داركسايدر سرتر چون داركسايدر تعادل چنداني تو معما و اكشن نداشت و به نظر من كمبوهاش حال نميداد......
در مقايسه يا god of war3 كه امسال خواهد اومد مطمينا ضعيفتر خواهد بود و حرفي براي گفتن نخواهد داشت..ولي از شمار ه هاي 1 و 2 اين بازي بهتره........ .
vahidgame
15-02-2010, 12:55
در كل من خودم كه هميشه پيگير امتياز و نقدهاي سايتاي بازي هستم براي بار چندم ديدم كه بازي به اين زيبايي با بي مهري روبرو شد...ولي ايرادي نداره مطمينا اين بازي نسخه 2 هم خواهد داشت(به خاطر ادامه كتاب كمدي الهه) و اميدوارم اون ايرادات جزيي رو هم بر طرف كنن تا امتياز كامل خودش رو بگيره.....
شماره دوم با توجه به کتاب باید داشته باشه ولی مثلا بهشت دانته رو چه جوری می خوان بسازن دیگه توی بهشت که مبارزه ای وجود نداره:31: ولی شاید برای برزخ دانته یه شماره دیگه درست کنن.
راستی یعنی این بازی به هیچ وجه برای کامپیوتر نمیاد؟ با این توضیحاتی که شما دادین یکمی شبیه بازی prince of persia:warrior within هستش که من عاشق این بازی هستم. البته بازم میگم یکمی شبیه اون هست حالا نگید مقایسه می کنم:31:من امیدوارم برای کامپیوتر بیاد.
yoosef_st
15-02-2010, 13:58
من واقعا موندم که این گیم اسپات چه سایت مزخرفیه! عوضیها گرفتن 6 به این بازی دادن؟
به نظرم که حداقل 8 ، تازه اون هم با کلی بی انصافی واسه این بازی مناسبه!
در مورد این نقدی هم که دوستمون تو چند پست بالاتر نوشتن
خداییش به نظر من گرافیک بازی خیلی عالیه! من که گرافیک بهتری تا حالا ندیده بودم. البته تجربه زیادی هم توی کنسول ندارم. ولی بازم به نظرم خیلی خوب بود.
راستی آقا، چرا این بازی انقدر +18 ساله؟؟؟؟ همش باید مواظب باشیم که الان تو این صحنه یکی نیاد بالا تنه رو ل*خت کنه و... :دی
halflife g
15-02-2010, 15:26
شماره دوم با توجه به کتاب باید داشته باشه ولی مثلا بهشت دانته رو چه جوری می خوان بسازن دیگه توی بهشت که مبارزه ای وجود نداره:31: ولی شاید برای برزخ دانته یه شماره دیگه درست کنن.
راستی یعنی این بازی به هیچ وجه برای کامپیوتر نمیاد؟ با این توضیحاتی که شما دادین یکمی شبیه بازی prince of persia:warrior within هستش که من عاشق این بازی هستم. البته بازم میگم یکمی شبیه اون هست حالا نگید مقایسه می کنم:31:من امیدوارم برای کامپیوتر بیاد.
بعد از جهنم كه ميره برزخ
بعضي جاهاش شبيه پرنس 2 هستش ..مثه اون طناب بازي اينا داره......ولي تاكيد اين بيشتر بر مبارزات و اكشن هست نه مثه پرنس كه 2 نفر رو ميكشيم بعدش 2 ساعت بايد از در و ديوار رد شيم....... .
من واقعا موندم که این گیم اسپات چه سایت مزخرفیه! عوضیها گرفتن 6 به این بازی دادن؟
خداییش به نظر من گرافیک بازی خیلی عالیه! من که گرافیک بهتری تا حالا ندیده بودم. البته تجربه زیادی هم توی کنسول ندارم. ولی بازم به نظرم خیلی خوب بود.
راستی آقا، چرا این بازی انقدر +18 ساله؟؟؟؟ همش باید مواظب باشیم که الان تو این صحنه یکی نیاد بالا تنه رو ل*خت کنه و... :دی
در مورد گرافيك نميتونه بيشتر از اين امتياز بگيره چون گرافيك god of war3 رو كه در تريلرها ديدم مست كنندس ....ديوانه كنندس....ولي در كل گرافيك خيلي خوبه..... .
راستي يه چيز مهم هم يادم رفت بگم...بازي اصلا افت فريم نداشت كه واقعا بايد به سازنده ها آفرين گفت.....بايونتا گاها بدجوري ميرفت تو فاز افت فريم.
اين اولين بازي بود كه هم بالا و پايين تنه رو كامل نشون داد....بدن زن و حتي مرد رو (كه نويدم اشاره كرده)كه واسه من جالب بود.....ولي در كل خوب بود كه اينكارو كردن باعث شد اصالت داستان و اتمسفرش حفظ بشه..بالاخره بازي M هستش ديگه........
sam_sali
15-02-2010, 15:35
بعد از جهنم كه ميره دوزخ.....چون تو آخر بازي هم تو اون فيلم خودش ميگه:من حالا نه در جهنم هستم و نه در بهشت............ .
فکر کنم منظورت برزخ هست!چون دوزخ همون جهنمه!در ضمن آخر بازی نگفت من حالا نه در جهنم هستم و نه در بهشت!!!!گفت الان من نه زنده هستم و نه مرده!
I'm not live and I'm not dead
halflife g
15-02-2010, 15:41
فکر کنم منظورت برزخ هست!چون دوزخ همون جهنمه!در ضمن آخر بازی نگفت من حالا نه در جهنم هستم و نه در بهشت!!!!گفت الان من نه زنده هستم و نه مرده!
ببخشيد منظورم برزخ بود.......اون فيلم رو هم الان نگاه كردم ديدم شما راس ميگي...... .
ببخشيد ديده تازه از تعليق اومديم از شوقمون پستاي اشتباهي از خودمون در مي كنيم:31::31:
yoosef_st
15-02-2010, 17:21
راستي يه چيز مهم هم يادم رفت بگم...بازي اصلا افت فريم نداشت كه واقعا بايد به سازنده ها آفرين گفت.....بايونتا گاها بدجوري ميرفت تو فاز افت فريم.
اين اولين بازي بود كه هم بالا و پايين تنه رو كامل نشون داد....بدن زن و حتي مرد رو (كه نويدم اشاره كرده)كه واسه من جالب بود.....ولي در كل خوب بود كه اينكارو كردن باعث شد اصالت داستان و اتمسفرش حفظ بشه..بالاخره بازي M هستش ديگه........
در مورد افت فریم نکته خوبی رو اشاره کردین. وانمن این رو اضافه کنم که خیلی روون لود و اجرا میشد. تو کل بازی اصلا به هیچ وجه صفحه لودینگی وجود نداشت.
آقا یعنی میخوای بگی یکم جلوتر پایین تنه کامل هم میخواد نشون بده؟؟ خدا رحم کنه برم خونواده رو بفرستم دنبال نخود سیاه...:21::46:
ديدي آخه....داريم بحث مي كنيم..تيكه نندازين لطفا............. .
.
تيكه نبود. انتقاد هم نميشه كرد؟؟:41:
halflife g
15-02-2010, 21:40
تيكه نبود. انتقاد هم نميشه كرد؟؟:41:
اون لحني كه شما تو جوابت بود بيشتر تيكه بود تا.......... .بهر حال بگذريم..
Zhangooler
15-02-2010, 21:58
شماره ی یک این بازی که همین بازی ای هست که ما الان بازی کردیم در بخشی از برزخ میگزره...(دقت کنین که بخشی از اون نه کل برزخ)برزخ 3 طبقه ی کلی داره بر اساس کتاب دانته که ما فعلا طبقه ی اولش رو تجربه کردیم که شامل طبقه ی لعین شده ها بود که گناهای مختلفی مرتکب شده بودند از جمله Anger و Heresy که در آخر با سایه ی شیطان یا لوسیفر مواجه میشین که این لوسیفر حتی تا بهشتم باهامون میاد/.
در ضمن شما در کتاب دانته در بهشت هم درگیری خواهید داشت که نتیجتا باید کمتر باشه ولی بالاخره هست.
اون لحني كه شما تو جوابت بود بيشتر تيكه بود تا.......... .بهر حال بگذريم..
درست میگی دوست من.اگرم شما ico عزیز میخوای انتقاد کنی یه دلیل بیار و بگو مثلا به این دلیل این بازی ضعیفه.نه اینکه این چه گ*یه!یا آش دهن سوزیم نیست...چون منی که مثلا با این بازی شب و روزم میگزره بهم توهین میشه!نمیشه؟
حالا بگذریم.
در مورد سایت های گیم که اصلا به نقداشون توجه نکن مخصوصا GameSpot.حالا IGM یه چیزی.
بازی سلیقه ای کلا.
در مورد Sexual Refrences هم باید بگم که بله لخ تی داره ولی نه در حد ضایع...ولی در کل اونقدر زیادم نیست که دیگه بخواد خانواده رو دک کنی.
این جمله دقیقا از یک بیت این کتاب دانته برداشته شده.این کتاب به زبان اصلی توی گوگل موجوده با قیمت بالا البته...
در ضمن معنیه این جمله اینه که هنوز من به پاکی کامل نرسیدم.نه اینکه نه زنده ام و نه مرده.(البته چون ما در برزخ بازی میکردیم این احتمال هم میشه داد.)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
و در آخر سختی Inferno هم تموم کردم.واقعا نفس گیر بود.دشمنا رسما نمیمردن.باید عاقلانه از کمبوها استفاده بکنی.معما ها سخت تر شده بود...و کلا نفسم گرفت تا تمام شد.توی بخش آخرشم شیطان توی 4 مرحله اسیر میشه نه 2 مرحله.
halflife g
15-02-2010, 22:19
در مورد سایت های گیم که اصلا به نقداشون توجه نکن مخصوصا GameSpot.حالا IGM یه چیزی.
بازی سلیقه ای کلا.
كلا من به شخصه نتونستم ايراد بزرگي از بازي بگيرم...ايرادي كه باعث بشه بازي 6.5 يا 7 بگيره............ .تنها ايرادايي كه به چشم ميان يكي اينكه كه دانته فقط يه اسلحه داره و اين شايد بعضا بازي رو خسته كننده كنه(البته به نظر ميرسه براي اكثر گيمرها خسته كننده نبوده و بيشتر براي منتقدها اسباب ناراحتي رو فراهم آورده)و يكي هم معماهاي به نسبت آسون بازي........كه هر جوري اين دو تا رو كنار هم بذاري بازم اونقدر ايراداي خفني نيستن كه بازي رو مستحق اين امتياز بكنن........ .
البته يه مساله ديگه اي هم هس كه فك كنم مسعود جان هم قبلا بهش اشاره كرده بودن اونم اينه كه چون بازي تو اين سبك كلا خيلي كمه در نتيجه وقتي بازي مثه god of war3 مياد 9 ميگيره.......اينكه بياييم به اين بازي 8 يا 8.5 بديم كمي غير منطقيه ...يعني از لحاظ مقايسه اي جور در نمياد.......كه البته بازم اين دليل نميشه كه بازي اين امتيازا رو بگيره:31::31:
Zhangooler
16-02-2010, 01:09
كلا من به شخصه نتونستم ايراد بزرگي از بازي بگيرم...ايرادي كه باعث بشه بازي 6.5 يا 7 بگيره............ .تنها ايرادايي كه به چشم ميان يكي اينكه كه دانته فقط يه اسلحه داره و اين شايد بعضا بازي رو خسته كننده كنه(البته به نظر ميرسه براي اكثر گيمرها خسته كننده نبوده و بيشتر براي منتقدها اسباب ناراحتي رو فراهم آورده)و يكي هم معماهاي به نسبت آسون بازي........كه هر جوري اين دو تا رو كنار هم بذاري بازم اونقدر ايراداي خفني نيستن كه بازي رو مستحق اين امتياز بكنن........ .
البته يه مساله ديگه اي هم هس كه فك كنم مسعود جان هم قبلا بهش اشاره كرده بودن اونم اينه كه چون بازي تو اين سبك كلا خيلي كمه در نتيجه وقتي بازي مثه god of war3 مياد 9 ميگيره.......اينكه بياييم به اين بازي 8 يا 8.5 بديم كمي غير منطقيه ...يعني از لحاظ مقايسه اي جور در نمياد.......كه البته بازم اين دليل نميشه كه بازي اين امتيازا رو بگيره:31::31:
درست میگی...اصولا منتقدا کرم دارن...در ضمن همون اسلحه ی دانته کار 40 تا اسلحه رو میکنه...به شرطی که از کمبو های موجود استفاده لازم رو ببری.
metaler-soad
16-02-2010, 14:22
آقا دانته که برا pc نمیاد
فقط برا 360 و psp هست
Bs_panzer
16-02-2010, 18:34
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینقدر ماشالا تعریف می کنید معلومه نمیشه وسط خونه بازی کرد باید بیارم به مانیتور وصل کنم !
البته هنوز بازی رو نگرفتم....
Zhangooler
17-02-2010, 01:57
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینقدر ماشالا تعریف می کنید معلومه نمیشه وسط خونه بازی کرد باید بیارم به مانیتور وصل کنم !
شما 100% بازی رو بگیر و بازی کردن با خانواده و در مقابلشونم که بستگی به جنبه ی خانوادت و جو خونه داره...اگر مثل من American Pie رو با بابات و مامانت می تونی ببینی بشین بازی کن اگر نه که هیچی برو توی کار مانیتور.
---------- Post added at 01:57 AM ---------- Previous post was at 01:56 AM ----------
آقا دانته که برا pc نمیاد
فقط برا 360 و psp هست
بله...دانته نمیاد برای PC ...زور زدن ولی نمیشه...یکمی دور از انتظاره.
LORD GAMES
17-02-2010, 16:12
سلام
اقا من یک تیکه رسیدم یک مجسمه گندست بهد یک اهرم رو میکشیم مجسمه میره بالا و یک کم از کلش که به نور میخوره میترکه بهد دوباره میاد پایین کسی میدونه اونجا باید چی کار کرد؟
SIR MAMAD
17-02-2010, 16:39
سلام
اقا من یک تیکه رسیدم یک مجسمه گندست بهد یک اهرم رو میکشیم مجسمه میره بالا و یک کم از کلش که به نور میخوره میترکه بهد دوباره میاد پایین کسی میدونه اونجا باید چی کار کرد؟
سلام
همون دو رو بر یک سنگ مکعبی هست بر دارش بکشش بیار جلو دقیقا باید بزاریش پشت اون ظرفی که مواد مذاب میریزه توش وخم می شه وقتی اهرم رو چرخوندی و ظرف خم شد پشتش فضای کافی هست که اون سنگ رو پشتش جا بدی و دیگه اون اجازه نمیده تا ظرف سرجای اولش برگرده بعد ادامه ماجرا.:46:
سلام
دوستان من یه جای بازی گیر کردم اونجایی که باید هی بر حسب زمان یه دستوراتی رو با توجه به ضرباتت اجرا کنی.
من اکثرشو رد کردم ولی یه جاش هست که میگه حتی وقتی یه ضربه میزنم باز رست شکست می خورم.
فکر کنم باید دفاع کنم بعد ضذبه بزنم که این کار زیاد فایده ای نداشت.
میگه Reseting Hut یادم رفت بقیش. اگه ممکنه یه کمکی در حق ما بکنید تموم کنیم بره..ممنون.
SIR MAMAD
19-02-2010, 11:22
سلام
دوستان من یه جای بازی گیر کردم اونجایی که باید هی بر حسب زمان یه دستوراتی رو با توجه به ضرباتت اجرا کنی.
من اکثرشو رد کردم ولی یه جاش هست که میگه حتی وقتی یه ضربه میزنم باز رست شکست می خورم.
میگه Reseting Hut یادم رفت بقیش. اگه ممکنه یه کمکی در حق ما بکنید تموم کنیم بره..ممنون.
سلام
همون که می گهUse a single combo only. Kill all enemies without resetting the hit counter.??
وقتی حدودا یه جا جمع شدن همه رو بی وقفه با فقط همون ضربه صلیب بزن من این طوری ردش کردم.خیلی مسخره بود این که می خواست یک طور خاص بکشیم.
Alireza.M67
19-02-2010, 17:27
بازی بسیار خوش ساخت و جالب هست .
البته منم چون فعلا بایونتا بازی میکنم فقط در حد نیم ساعت دانته بازی کردم تا ببینم چطوره .
فکر کنم امتیاز های سایتها طبق معمول شدیدا نا عادلانست .
اگه بهونه ی همه اینه که بازی زیادی تکراری میشه ، فکر نکنم دیگه از اون AC 1 بیشتر تکراری باشه ، پس چرا به اون نمره ی بالا دادن .طبق معمول نباید به این امتیاز ها توجه کرد .
[CODE]
اینقدر ماشالا تعریف می کنید معلومه نمیشه وسط خونه بازی کرد باید بیارم به مانیتور وصل کنم !
والا چی بگم ؟
من یکی که جلوی بقیه بازی نمی کنم چون یکم زیادی دیگه +18 هست .
Zhangooler
20-02-2010, 00:47
سلام
اون یکی از مراحل Malbolage هستش که میگه بدون ریست شدن کمبو همه ی دشمنان رو بکش...دو راه داره...
1.استفاده از صلیب برای آماتورها 2.استفاده از کمبو های لول 7و6 به صورت Non-stop
بازی بسیار خوش ساخت و جالب هست .
البته منم چون فعلا بایونتا بازی میکنم فقط در حد نیم ساعت دانته بازی کردم تا ببینم چطوره .
فکر کنم امتیاز های سایتها طبق معمول شدیدا نا عادلانست .
اگه بهونه ی همه اینه که بازی زیادی تکراری میشه ، فکر نکنم دیگه از اون AC 1 بیشتر تکراری باشه ، پس چرا به اون نمره ی بالا دادن .طبق معمول نباید به این امتیاز ها توجه کرد .
والا چی بگم ؟
من یکی که جلوی بقیه بازی نمی کنم چون یکم زیادی دیگه +18 هست .
1.دقیقا درست فکر کردی جانم...امتیاز ها نا عادلانه ست.ولی شما تقریبا میتونی به امتیاز های بازی رایانه و IGN.COM توجه کنی.
2.زیادم دیگه +18 نیست.تنها صحنه ی نا مناسبش انیمیشن آخرشه...:31:
pedram_sad
20-02-2010, 20:03
خوب بازی عصری با 10 تا بازی دیگه رسید بدستم و یکم بازی کردم
از همون اول logo های developer و publisher خیلی جالب کار شده بود
منو بندی های خوشکلی هم داشت بازی
و یک نکته فوق العاده CG MOive های بازی هست که خارق العاده کار شده
به خصوص اونجایی که پای اسب میره توی گودال پر از اب گل الود
خود بازی خیلی روان هست
گرافیک و نورپردازی خیلی خوبی داره
در نگاه اول به شدت شبیه به God of war هست بازی از hud و osd گرفته تا combo های بازی و حتی همون مرحله ابتدایی بازی و سیستم button mashing
و همه این موارد هم عالی کار شده
هیجان و ریتم بازی به شدن بالاست ( حد اقل تو این 2 مرحله )
boss اول بازی هم خیلی لذت بخش بود کشتنش
خلاصه اینم یک نیمچه review از من گرچه دوستان مدت ها قبل این بازی رو زیر و رو کردن
Zhangooler
20-02-2010, 21:48
خوب بازی عصری با 10 تا بازی دیگه رسید بدستم و یکم بازی کردم
از همون اول logo های developer و publisher خیلی جالب کار شده بود
منو بندی های خوشکلی هم داشت بازی
و یک نکته فوق العاده CG MOive های بازی هست که خارق العاده کار شده
به خصوص اونجایی که پای اسب میره توی گودال پر از اب گل الود
خود بازی خیلی روان هست
گرافیک و نورپردازی خیلی خوبی داره
در نگاه اول به شدت شبیه به God of war هست بازی از hud و osd گرفته تا combo های بازی و حتی همون مرحله ابتدایی بازی و سیستم button mashing
و همه این موارد هم عالی کار شده
هیجان و ریتم بازی به شدن بالاست ( حد اقل تو این 2 مرحله )
boss اول بازی هم خیلی لذت بخش بود کشتنش
خلاصه اینم یک نیمچه review از من گرچه دوستان مدت ها قبل این بازی رو زیر و رو کردن
کانسپت های این بازی فوق العاده است...گرچه به نظر شبیه GOW میاد ولی بعد از مدتی بازی متوجه میشین که خوش ساخت تر از اونه.
در ضمن اون بازی ها اسمشون Button Smashing هستش...نه Mashing البته با رعایت احترام پدرام جان
بلی این بازی بخش بزرگی که اصلا وقت زیادی گرفته از سازندگانش طراحی Boss ها و Pros & Cons هستش.
از Review شما هم ممنون.
pedram_sad
21-02-2010, 00:27
در ضمن اون بازی ها اسمشون Button Smashing هستش...نه Mashing البته با رعایت احترام پدرام جان
ب
Button mashing – The aimless pressing of multiple buttons in a single instance for the purpose of performing an action in-game.
منبع :
البته بهش smashing هم گاهی گفته میشه
yoosef_st
21-02-2010, 01:07
من یکم این چند روز این رو گیر کرده بودم، بایونتا هم به دستم رسید مشغول اون شدم.
به نظر من بایونتا یه تقلید تقریبا ضعیف از DMC هست که یارو اومده مثلا ادای میان پرده های اون رو در بیاره، منتها اونقدر طولانی شده که دیگه اکثر میان پرده ها رو باید بزنی بره!
اونوقت میان به این بازی به این خوبی میدن 6!! به اون میدن 9! چقدر عوضی هستین آخه؟
اون بایونتا همین که تعداد دشمنها از 6 تا بیشتر میشه فریم ریت میاد زیر 6! اما من تا حالا ندیدم تو شلوغترین و پر جزئیات ترین صفنه دانته یکم گیر کنه!
کل بازی از اول تا آخر یدونه Loading نداره!
آقا یکی به ما یه ندایی بده، من الان اون جایی رو رد کردم که مادرش رو پیدا کرد. یه مدتیه صحنه های +18 کم شده. باز الان زیاد میشه؟
چه کنیم؟
konami-pes
21-02-2010, 15:20
دوستان من این بازی امروز گرفتم ولی کم کم با حرفهای شما دارم می ترسم بازی کنم ! آخه کنسول من تو حال هستش و خونواده می بینن که دارم چی بازی می کنم بازی واقعا صحنش زیاده و باید به مونیتور وصل کنم واسه بازی؟
resident_evil
21-02-2010, 15:39
دوستان من این بازی امروز گرفتم ولی کم کم با حرفهای شما دارم می ترسم بازی کنم ! آخه کنسول من تو حال هستش و خونواده می بینن که دارم چی بازی می کنم بازی واقعا صحنش زیاده و باید به مونیتور وصل کنم واسه بازی؟
بازي بسيار صحنه داره ! اندام برهنه رو به زيبايي هرچه تمام تر نشون ميده . يك عدد French Kiss هم داره ! خلاصه اينكه تنها بازي كني بهتره اكه ميدوني خانواده گير ميدت بهت .
يك عدد French Kiss هم داره
:16::16:
اولا حال نیست و هال هست.
بعدشم تازه خودتم نباید نگاه کنی،چون میری پیش دانته ینی چهندم
من مرده شعار این بازیم
:4: GO TO HELL :devil:
konami-pes
21-02-2010, 16:17
:16::16:
اولا حال نیست و هال هست.
بعدشم تازه خودتم نباید نگاه کنی،چون میری پیش دانته ینی چهندم
من مرده شعار این بازیم
:4: GO TO HELL :devil:
والا من که از حرفات چیزی دستگیرم نشد !! فقط با توجه به آواتارت فکر کنم از EA به خاطر این بازی دلخوری! درسته؟ به خاطر همون ماجرای پیامبر اسلام؟؟!! بابا بس کنید این ماجرای مذهبی رو . الان داشتم از صفحه اول تایپک رو می خوندم همش شده بود بحث پیامبر اسلام !!!!!!! اصلا پیامبر اسلام تو بازی باشه یا نباشه به من و شما چه مربوطه . سازننده بازی این بازی رو از روی کتاب ساخته و وقتی تو کتاب هست طبیعتا تو بازی هم احتمال داره باشه. واسه همین چیزاست که ماها شدیم جهان سوم !!! ضمنا شما از کجا می دونید دانته رفته جهنم؟!!
والا من که از حرفات چیزی دستگیرم نشد !! فقط با توجه به آواتارت فکر کنم از EA به خاطر این بازی دلخوری! درسته؟ به خاطر همون ماجرای پیامبر اسلام؟؟!! بابا بس کنید این ماجرای مذهبی رو . الان داشتم از صفحه اول تایپک رو می خوندم همش شده بود بحث پیامبر اسلام !!!!!!! اصلا پیامبر اسلام تو بازی باشه یا نباشه به من و شما چه مربوطه . سازننده بازی این بازی رو از روی کتاب ساخته و وقتی تو کتاب هست طبیعتا تو بازی هم احتمال داره باشه. واسه همین چیزاست که ماها شدیم جهان سوم !!! ضمنا شما از کجا می دونید دانته رفته جهنم؟!!
خوبی؟؟؟:31:
میدونی مشکل چیه؟ مشکل اینه که من جلوی این
بعدشم تازه خودتم نباید نگاه کنی،چون میری پیش دانته ینی چهندم یه دونه از این:31: نذاشتم و برا همین نفهمیدی حرف من طنز بود.
مگه آواتار من چشه؟(خوب لوگو linkin park جونه دیگه):40:
بعدشم من میدونم توی این بازی پیامبر و اینا نیستن.
اولش میگفتن ابن سینا و حضرت علی هم هستن.
منظورم دانته تو بازی هست که رفته تو HELL نه دانته واقعی.
همه هم میدونن dante's inferno اثر بزرگی هست و کل دنیا با این کتاب حال میکنن.
konami-pes
21-02-2010, 17:35
شرمنده اشتباه شد. معذرت میخوام
من یکم این چند روز این رو گیر کرده بودم، بایونتا هم به دستم رسید مشغول اون شدم.
به نظر من بایونتا یه تقلید تقریبا ضعیف از DMC هست که یارو اومده مثلا ادای میان پرده های اون رو در بیاره، منتها اونقدر طولانی شده که دیگه اکثر میان پرده ها رو باید بزنی بره!
اونوقت میان به این بازی به این خوبی میدن 6!! به اون میدن 9! چقدر عوضی هستین آخه؟
اون بایونتا همین که تعداد دشمنها از 6 تا بیشتر میشه فریم ریت میاد زیر 6! اما من تا حالا ندیدم تو شلوغترین و پر جزئیات ترین صفنه دانته یکم گیر کنه!
کل بازی از اول تا آخر یدونه Loading نداره!
آقا یکی به ما یه ندایی بده، من الان اون جایی رو رد کردم که مادرش رو پیدا کرد. یه مدتیه صحنه های +18 کم شده. باز الان زیاد میشه؟
چه کنیم؟
بله بایونتا افت فریم داشت اما بسیار جزئی بود و این مورد روی کنسول xbox خیلی خیلی کم دیده میشد.
ولی به نظر من بایونتا اصلا تقلید از DMC نمیشه گفت بلکه نواوری هایی داره که همون نواوری هاش باعث شد. نمرات بالایی رو بگیره.
halflife g
22-02-2010, 01:24
بله بایونتا افت فریم داشت اما بسیار جزئی بود و این مورد روی کنسول xbox خیلی خیلی کم دیده میشد.
ولی به نظر من بایونتا اصلا تقلید از DMC نمیشه گفت بلکه نواوری هایی داره که همون نواوری هاش باعث شد. نمرات بالایی رو بگیره.
در كل بايونتا يه سر و گردن از دانته بالاتره ....ولي خوب اتمسفرش خيلي ضايعس ديگه ..:31:نميشه كاريش كرد.
اين افت فروم تو بايونتا هم وقتيكه از اون اسلحه پنجه هاي آتيش و برق استفاده ميكردي تابلو ميشد ..تو بقيه موارد روون بود.
pejmangame
22-02-2010, 07:22
پیامبر تو بازیه ؟ lol :))
halflife g
22-02-2010, 10:47
پیامبر تو بازیه ؟ lol :))
خير دوست عزيز....با شخصيتهاي مذهبي كاري نداشته اين بازي... .
konami-pes
22-02-2010, 11:37
این بازی به نظر من از بایونتا قشنگ تره. بایونتا خیلی گیم پلی سریعی داره اصلا آدم نمی فهمه چی بی چیه:31: ولی این بازی خیلی خوب طراحی شده بخصوص موزیک فوق العاده ای که داره. ولی من یه سوال دارم . اون زن اول بازی که دانته می رسه می بینه کشته شده کیه؟ من هنوز دو ساعت بازی کردم
resident_evil
22-02-2010, 12:07
اون زن اول بازی که دانته می رسه می بینه کشته شده کیه؟ من هنوز دو ساعت بازی کردم
همسر عزيزشون هستن !
konami-pes
22-02-2010, 13:14
یعنی الان رفته رفته جهنم دنبال همسرش؟ میخواد چطوری نجاتش بده؟
یعنی الان رفته رفته جهنم دنبال همسرش؟ میخواد چطوری نجاتش بده؟
برو جلو تا بفهمی.:10:
Alireza.M67
25-02-2010, 19:27
خب بلاخره بعد از تموم کردن بایونتا اومدیم سر وقت این بازی و چند ساعتی بازی کردیم که فکر کنم دیگه به نصف بازی رسیدم :
از نظر من که بازی فوق العادست .
با توجه به صحبتهای دوستان انتظار داشتم که بعد از 2 یا 3 ساعت بازی ازش زده بشم ولی هر چی میره جلوتر جذابتر میشه ...
فکر کنم دلیل اصلی جذابیتش هم داستان قشنگش باشه .
rima_11788
26-02-2010, 11:49
چطور باید لوسیفور رو کشت؟
سلام
یک چیز جالبی که بازی داشت گناهان کبیره ای بود که همگی تا حدی با انها اشنا هستیم و می دانیم.
من خودم کتاب خوندن رو دوست دارم مخصوصا موضوعات جهان بعدی و عذاب و این حرفها در مورد مسائل اخلاقی ودررابطه با روابط بین (مونث ومذکر) هم کتابهای زیادی از بزرگان خوندم. و کم وبیش اطلاعاتی در این زمینه دارم. ولی به یک نتیجه خیلی ظریف در ذهن خودم رسیدم.
به نظر من خداوند باید در روز قیامت و حساب و کتاب کل مردم ایران ...یعنی کسانی که در محدوده این نقشه ایران زندگی کردند مجزا مجازات کنه.
اصلا باید یک کتاب جزایی دیگه که شامل حال ما باشه روایت کنه حالا کاری به حکومت های قبلی ندارم چون من چشم باز کردم این نوع و روش زندگی رو دیدم.
که یک موضوع واقعا هست که واقعا بهتر خواهد بود که مجزا مورد قضاوت قرار بگیره ان هم مسئله روابط بین ( دختر و پسر ) (حالا بعد ازدواج بحثی ندارم) هست.
یک جوان ایرانی پسر یا دختر..طوری به دنیا امده بزرگ شده که به هیچ وجه اطلاع از روابط فی مابین هم ندارن نمی دونن چگونه باید با برخورد با هم
ایجاد روابط کنن. اصلا می دونید این یکی از موضلاتی هست که موجب میشه اکثر جوانان ما کورکورانه در سنین کم به سوی ازدواج برن که بعدها در مدت کمی
بیشترشون موجب طلاق میشه. چرا چون ندیدن...باور کنید انسان اگر از چیزی منع بشه و انجام دادن ان کار رو براش یک نوع جرم طلقی بشه مطمئنا کنجکاو خواهد شد که
چیه این موضوع بریم یک نگاهی بندازیم ببینیم کجای کار میلنگه که مارو منع می کنن. حالا بسیاری رو به افراطی گری میکشه بسیاری هم شکست می خورن
عده ای هم گناه می کنن. بحث اصلی من هم سر این گناه خواهد بود. الان من فرد 22 ساله در طول این 22 سال زندگیم بنا به دلایلی که هممون میدانیم با روبرو شدن با جنس مخالف هراس داریم. دخترها هم همینطور..نه اینکه بترسیم از همدیگه نه از حرف ها حدیثها و صحبتهایی که از بچگی در گوشمان گفته شده هراس داریم.
حالا من با دیدن این قسمت از عذاب جهنم در بازی فکر می کنم یعنی خداوند میاد من رو به خاطر این که فقط کمتر از یک دقیقه دست در دست نامحرمی گذاشتم که هر دو
دوست داشتیم این اتفاق بیافته نه من به زور میگم نه طرف مقابل هر دو می خواهیم لذت..باور...علامت سوالی که سالها در ذهنمان وجود داره رو بشکافیم و به
جوابهایی برسیم. و خداوندهمرده با اون شخصی که در فلان مکان امریکا یا تایلند از صبح تا شب کارایی رو انجام میده قرار میده و می ندازه در چاه مذاب در میاره میکشه می بره ....؟؟؟
یعنی واقعا خداوند که ما همیشه از مهربانی او گفتیم این کارو میکنه ..من که میگم نه نمی کنه من حتی برای این میگم که ایران باید مجزا ..مورد بازخواست بشه
چون من جوان ندیدم به منزله درک در مورد ان چیزی که بارها از ان منع شدم نرسیدم. من جوان قطعا با جوان ممالک دیگر فرق خواهم کرد.
انها و قوانینشون این مورد رو ازاد گذاشته هوس چیزی است که غریضه است نمیشه در مقابلش ایستادگی کرد. اکثر ما فکر میکنیم انها اصلا دین و ایمون ندارن
و نمی دونن جهان حساب رسی هم هست خب این بازی یکی از نمونه های بسیار کوچک در مورد ایمان ..میزان اگاهی و دانسته های ممالک جهان اولی در مورد روز حساب.
با توجه به موضوع داستان بازی حتما هممون به این نتیجه رسیدیم که تنها فقط ما یعنی این کشور فقط به اندازه مرز و بوم ما نیست که
معتقد به این امر است . حتی انها بیشتر از ما هم میدانن درک میکنن و به گفته هایشان هم عمل میکنن.
گاهن هم ممکنه جوان ما پارو فراتر بگذاره و اعمالی دیگر که ان هم من باز میگم خداوند اگر با یک تدبیر دیگر به عنوان افرادی که سالهاست در انزوا ...
نزول فرهنگ سیر میکنن تفاوتی قائل باشه.
قول میدم جوانان ما اگر در شرایطی باشند که به سر منزل درک در این موضوع برسن به هیچ وجه دچار اشتباه یا گناه نخواهند شد. ولی نمیرسند چون
در فشار قرار دارند. فشاری که امید به زندگی رو کم میکنه شوق هم صحبتی با جنس مخالف رو از بین میبره که یکی از بهترین لحظات یک فرد از همه نوع نژاد خواهد بود.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
حرف های من یک لحظه حسی بود که باعث شد اعصابم خط خطی بشه و این هارو گفتم
هیچ شکی در عدل خداوند نیست و امیدوارم روزی ما هم به جهان اولی برسیم.
هیئت مدیره محترم در صورت صلاح دید می تونن این پست رو پاک کنن.
Alireza.M67
26-02-2010, 17:01
سلام
یک چیز جالبی که بازی داشت گناهان کبیره ای بود که همگی تا حدی با انها اشنا هستیم و می دانیم.
من خودم کتاب خوندن رو دوست دارم مخصوصا موضوعات جهان بعدی و عذاب و این حرفها در مورد مسائل اخلاقی ودررابطه با روابط بین (مونث ومذکر) هم کتابهای زیادی از بزرگان خوندم. و کم وبیش اطلاعاتی در این زمینه دارم. ولی به یک نتیجه خیلی ظریف در ذهن خودم رسیدم.
به نظر من خداوند باید در روز قیامت و حساب و کتاب کل مردم ایران ...یعنی کسانی که در محدوده این نقشه ایران زندگی کردند مجزا مجازات کنه.
اصلا باید یک کتاب جزایی دیگه که شامل حال ما باشه روایت کنه حالا کاری به حکومت های قبلی ندارم چون من چشم باز کردم این نوع و روش زندگی رو دیدم.
که یک موضوع واقعا هست که واقعا بهتر خواهد بود که مجزا مورد قضاوت قرار بگیره ان هم مسئله روابط بین ( دختر و پسر ) (حالا بعد ازدواج بحثی ندارم) هست.
یک جوان ایرانی پسر یا دختر..طوری به دنیا امده بزرگ شده که به هیچ وجه اطلاع از روابط فی مابین هم ندارن نمی دونن چگونه باید با برخورد با هم
ایجاد روابط کنن. اصلا می دونید این یکی از موضلاتی هست که موجب میشه اکثر جوانان ما کورکورانه در سنین کم به سوی ازدواج برن که بعدها در مدت کمی
بیشترشون موجب طلاق میشه. چرا چون ندیدن...باور کنید انسان اگر از چیزی منع بشه و انجام دادن ان کار رو براش یک نوع جرم طلقی بشه مطمئنا کنجکاو خواهد شد که
چیه این موضوع بریم یک نگاهی بندازیم ببینیم کجای کار میلنگه که مارو منع می کنن. حالا بسیاری رو به افراطی گری میکشه بسیاری هم شکست می خورن
عده ای هم گناه می کنن. بحث اصلی من هم سر این گناه خواهد بود. الان من فرد 22 ساله در طول این 22 سال زندگیم بنا به دلایلی که هممون میدانیم با روبرو شدن با جنس مخالف هراس داریم. دخترها هم همینطور..نه اینکه بترسیم از همدیگه نه از حرف ها حدیثها و صحبتهایی که از بچگی در گوشمان گفته شده هراس داریم.
حالا من با دیدن این قسمت از عذاب جهنم در بازی فکر می کنم یعنی خداوند میاد من رو به خاطر این که فقط کمتر از یک دقیقه دست در دست نامحرمی گذاشتم که هر دو
دوست داشتیم این اتفاق بیافته نه من به زور میگم نه طرف مقابل هر دو می خواهیم لذت..باور...علامت سوالی که سالها در ذهنمان وجود داره رو بشکافیم و به
جوابهایی برسیم. و خداوندهمرده با اون شخصی که در فلان مکان امریکا یا تایلند از صبح تا شب کارایی رو انجام میده قرار میده و می ندازه در چاه مذاب در میاره میکشه می بره ....؟؟؟
یعنی واقعا خداوند که ما همیشه از مهربانی او گفتیم این کارو میکنه ..من که میگم نه نمی کنه من حتی برای این میگم که ایران باید مجزا ..مورد بازخواست بشه
چون من جوان ندیدم به منزله درک در مورد ان چیزی که بارها از ان منع شدم نرسیدم. من جوان قطعا با جوان ممالک دیگر فرق خواهم کرد.
انها و قوانینشون این مورد رو ازاد گذاشته هوس چیزی است که غریضه است نمیشه در مقابلش ایستادگی کرد. اکثر ما فکر میکنیم انها اصلا دین و ایمون ندارن
و نمی دونن جهان حساب رسی هم هست خب این بازی یکی از نمونه های بسیار کوچک در مورد ایمان ..میزان اگاهی و دانسته های ممالک جهان اولی در مورد روز حساب.
با توجه به موضوع داستان بازی حتما هممون به این نتیجه رسیدیم که تنها فقط ما یعنی این کشور فقط به اندازه مرز و بوم ما نیست که
معتقد به این امر است . حتی انها بیشتر از ما هم میدانن درک میکنن و به گفته هایشان هم عمل میکنن.
گاهن هم ممکنه جوان ما پارو فراتر بگذاره و اعمالی دیگر که ان هم من باز میگم خداوند اگر با یک تدبیر دیگر به عنوان افرادی که سالهاست در انزوا ...
قول میدم جوانان ما اگر در شرایطی باشند که به سر منزل درک در این موضوع برسن به هیچ وجه دچار اشتباه یا گناه نخواهند شد. ولی نمیرسند چون
در فشار قرار دارند. فشاری که امید به زندگی رو کم میکنه شوق هم صحبتی با جنس مخالف رو از بین میبره که یکی از بهترین لحظات یک فرد از همه نوع نژاد خواهد بود.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
حرف های من یک لحظه حسی بود که باعث شد اعصابم خط خطی بشه و این هارو گفتم
هیچ شکی در عدل خداوند نیست و امیدوارم روزی ما هم به جهان اولی برسیم.
هیئت مدیره محترم در صورت صلاح دید می تونن این پست رو پاک کنن.
قشنگ گفتی .
چون دقیقا هم سن هستیم من هم دقیقا متوجه شدم که چی می خوای بگی .
میدونی ... گناه دقیقا چیزیه که آدم سالم درکش میکنه و بهش پی میبره و بعدا شاید از کارش بشیمون بشه .
اگه فکر میکنی که گرفتن دست کسی که واقعا دوسش داری گناه نیست ، خب یعنی نیست ...
این بازی از این جهت بسیار زیبا بود .
به تصویر کشیدن جهنم هرچند که خیالی بود ولی زیبا بود .
من یکی که از این بازی به عنوان یکی از بزرگترین بازیهای عمرم یاد میکنم . (گرچه هنوز تمومش نکردم)
halflife g
26-02-2010, 19:44
بسيار زيبا بود........ .در مورد قضاوت الهي فك كنم جووناي ايراني يه امتياز مثبت اونجا نسبت به ديگران دارن و اون امتياز مثبت هم زندگي با اين شرايطي كه شما گفتي و بعضي شرايطهاي ديگه هستش :31::31:
قشنگ گفتی .
چون دقیقا هم سن هستیم من هم دقیقا متوجه شدم که چی می خوای بگی .
میدونی ... گناه دقیقا چیزیه که آدم سالم درکش میکنه و بهش پی میبره و بعدا شاید از کارش بشیمون بشه .
اگه فکر میکنی که گرفتن دست کسی که واقعا دوسش داری گناه نیست ، خب یعنی نیست ...
تاييد ميشه...البته هزينه اين كاري كه شما گفتي شما هم اينه كه بعضي ها چنان كاري مي كنن باهات و به خاطر اين كارت به گريت ميندازن كه همون لحظه جهنم برات تداعي ميشه...اينجاس كه پي ميبري كه فقط خدا ميتونه خدايي كنه چون آدمها رو به خاطر گرفتن دست كسي پيش هزار نفر خوار و ذليل و نميكنه ...فحش نميده....نميبرتت براي........ .
Martanima 21
26-02-2010, 21:42
آقا من شنیدم این بازی صحنات.........داره.درسته؟
konami-pes
26-02-2010, 22:35
آقا من شنیدم این بازی صحنات.........داره.درسته؟
آره - بهتره تو اتاق خودت بازی کنی . البته زیادم مورد خاصی نداره اما به نظر من بهتره تنهایی بازی کنی.
rima_11788
26-02-2010, 23:48
rima_11788
26-02-2010, 23:48
دوران جنگ های صلیبی بین مسلمانان و مسیجیان از جمله رویدادهایی است که تاریخ بشریت رو با فرازو نشیب های زیادی روبرو کرده است هر دو دین با حس برتری دین خود پا به میدان مبارزه گذاشته بودن. در این بین 2 مرد بودن که کاملا شناخته شده هستند (صلاح الدین ایوبی رهبر مسلمانان و ریچارد شیردل رهبر مسیحیون) ان دوره مقطع زمانی جهان یکی از دوره هایی بود که اروپا و مسیحیان شدیدا تحت تاپیر دین مذهب و برتری هایی که مذاهبون داشتند بودند.
یک دوره کاملا فساد اخلاقی و بی هویتی که اکثر تاریخ دانان ان دوره رو یکی از مهمترین رویدادهای مسیحیان دانستند که باعث شد روند فکری اروپا کاملا تغییر کرده و بیشتر تحت تاپیر عقاید کتب ها ی مسلمانان قرار گرفته وپس از ان بود که تاریخ به پایان دوره قرون وسطا انجامید و رو به عرصه جدید در زندگی اروپایی ها شد.
************************************************** ************************************************** **************************************************
تکرار
گیم پلی..: تند تند دکمه بزن در رو باز کن بپر بپر اون یکی درو باز کن بپر بپر تاب بخور..باز دوباره ...
خلاصه ای از یک گیم پلی 9 ساعته dante Inferno (DI). بازیابز در 1 ساعت اول بازی واقعا از گیم پلی لذت خواهد برد چون بسیار طوفانی خواهد بود همه چیز سریع به دست میاد و با همه موارد ریز و درشت اشنا خواهیم شد و این مساله تکرار بعد از ساعات اولیه است که به رخ کشیده می شود. یک شمشیر به شکل داس
است که ابتدای بازی در دستان بازیباز قرار میگیره و تا اخر به همراهش باقی خواهد ماند چه زجر اور گیمر 50 درصد از امید خود برای ادامه بازی رو برای بدست اوردن یک سلاح جدید خواهد بود و نا امیدانه بازی رو تمام خواهد کرد.این روند طوری ادامه دارد که زود یک صلیب به عنوان عنصر جادو تقدیم دانته می شود. امید بازی باز به کمبوهایش خواهد بود که تنها تفاوت همه کمبو ها تعداد دفعات دکمه زنی خواهد بود تنوع مراحل و تفاوت ظاهری انها همگی در همون ساعات اولیه لذت بخش است چون حتی خود من شدید ترسیده بودم و از این که به اخرت و کارهایم توجه ندارم احساس پشیمانی می کردم ولی باز این حس فقط در همون اوایل بود. تنها المان قابل تعقیب وجود جادو هایی بود که به مرور با توجه به طی مراحل در دست بازیباز قرار داده میشد و میشد بر پیکره دشمنان نگون بخت پیاده کرد جادو ها هم اپگرید شده و میزان قدرت افزوده شان کاملا ملموس و احساس میشد که یک نکته مثبت خواهد بود.حرکات و ضربات دانته با داس تکراریش بسیار متنوع و زیبا ساخته شده و در هر بار کمبو متفاوت عملکر قدرتی خوبی روی دشمنان پیاده میرد. واقعا چرا باید بازی که ادعای برابری با سردم داران خود را دارد اینقدر ضعف در مهمترین عامل های خود نشان دهد. هوش مصنوعی بازی هم باز طبق روال بازی های هم سبک اما سخت طوری که در درجات بالاتر واقعا طاقت فرسا بوده و نیاز به تصمیمات سریع و دقیق را دارد. دشمنان متفاوت و قدرت های متفاوتی هم دارند ولی هر چه بزرگتر می شدند ضعیف تر بودند ..مثلا یک بچه موفنگی کشتنش سخت تر از یک غول بیابونی بود که یک سوار بر دوش خود داشت. و بعضا کارهایی انجام می دهند که بازیباز رو متحیر می کردند. و میشه گفت شده یک دشمن مفنگی کل جان ادمو می بره.گیم پلی بازی ان طور که انتظار میرفت نبود....امتیاز..: 7
************************************************** ************************************************** ***********************************************
فریاد بزن گناه کار.
موزیک و صدا..: بازی DI به دلیل جو خاصی که در ان حاکم بود دارای صداهای خاص خود بود. هر مقطع از جهنم با هر نوع عذابی که در ان اعمال میشد افکتهای صوتی مخصوص ان محل رو داشت ( که گاها باید کم میشد) پس دیالوگهای دشمنان هم به تناسب مراحل و برابری با انها تغییر میکرد . صدای خود دانته خوب منسجم و باور پذیر کار شده و انتظار بازیباز رو براورده میکند.(التماس ..فریاد..شکر..و..) یکی از بهترین صداگذاری ها صدای بچه ها خواهد بود که واقعا نواورانه و خلاقیت در بر داشت و ترسی عجیب بر بازباز حاکم می کرد.
از ان طرف موزیک بازی بدون توجه به تنوع مراحل نسبت به نوع عذاب همان موزیک اول بازی خواهد بود و تونع نت زیادی در بر ندارد. ولی باز با این حال کارهای سمفونی زیبایی رو ارائه می دهد و پایداری خود رو در مراحل جنگ و درگیری حفظ می کند.
امتیاز..:8
************************************************** ************************************************** ***********************************************
کات سکانسهای فوق العاده
گرافیک..: گرافیک DI انتظارات رو براورده میکند . همه چیزی که باید رعایت میشد هست و کمتر ایرادی به این قسمت می توان گرفت. اول از همه دموها و کات سکانسهای میان بازی خواهد بود که فوقلعاده کار شده اند و بازیباز مهو هنر کارگردانی بازی می شود و در عمق بازی فرو می رود. گرافیک in Game بازی هم با نورپردازی ومحیط های رنگی خوبی کار شده است افکت خون مهمتر از همه خود رو به نمایش می گزارد و اکثر مواقع با رنگ قرمز روبرو هستیم. نور شگفت انگیز صلیب لذتی چند برابر می دهد که با صداگذاری خوب همراه می شود. طراحی چهره دانته قابل توجه و دقیق خواهد بود حرکت لبها گرفته تا دندانهای او همگی ترکیبی می سازند که
احساس صورت او را به خوبی القا می کند. باس های بازی هم با توجه به نوع مراحل به خوبی طراحی شده اند.احساس محیط های بزرگ و خطرناک در کل بازی حکم فرماست.
امتیاز..: 9
سزای گناهان
داستان و هیجان..: داستان بازی Di با توجه به کتاب الهی دانته نوشته شده است و رویاهایی که یک شوالیه مسیحی از جهنم و مسائلی که میبیند. دانته کسی که از جنگ برگشته و به فلورانس ..خانه اش می رود اما در بطن ورود شاهد جسد همسرش و خانه از هم پاشیده اش می شود اما شیطان امده و روح همسرش را می برد.ولی عشق دانته باعث شد که اون بدنبال باتریس (همسرش ) برود و این شروع ماجرای طبقات جهنم خواهد شد..نوع داستان انتخابی" انقلابی و بسیار زیباست ولی روایت ان در ادامه بازی دچار مشکل خواهد شد سازندگان سعی کردند که همه نکات جهنم رو به تصویر بکشند ولی در اکثر مواقع بی دلیل دانته رو به این طرف و ان طرف میکشانند و این موضوع تاثیر مستقیم بر سردگمی بازیباز می شود. داستان بازی بازیباز رو با نکات بسیاری اشنا می کند و گناهانی رو که جز گناهان کبیره خواهد بود و گذشتی در انها نیست نشان می دهد.از جمله..( قتل..خودکشی..هوس شکم..زنا..غیبت.و...)که همگی به خوبی به تصویر کشیده شده است و یکی از عامل های ادامه دادن بازی خواهد بود.
بازی کاملا خطی است با اینکه سازندگان سعی کردند با گذاشتن بعضی عوامل بر تصمیمات بازیباز داستان رو پیش ببرند ولی تاثیر کامل نخواد داشت و خطی بودن بازی محسوس است. در جای جای بازی برخی انسان هایی قرار دارند که در یک نوع برزخ قرار دارن و به وقایع اتفاق افتاده برای دانته مربوط می شوند که دانته می تواند با توجه
به سخنان انها انها رو ببخشد روحشان را ازاد کند یا این که به طور کل نابودشان کند. که در صورت بخشیدن قدرت و ثمره مثبتی گرفته و انرژی سفید یا مقدس زیاد می شود ولی در صورت کشتن انزی خشم زیاد می شود اما این مورد با تمام خوبیهاش دست خوش گیم پلی بد بازی شده و فنا می شود بازیباز با هر بار بخشیدن فرد باید به مدت 40 ثانیه یک رنگهایی رو کامل کند. حال فرض کنید که بازیباز در ادامه کشته شود و دوباره با سیستم سیو بدی که دارد فاصله کمی دور بیایدکه باز می خواهد ان فرد رو ببخشد این کار رو میکند 40 ثانیه تحمل میکند ولی باز میمیرد این جاست که اگرحوصله اش پرید فرد رو نه از کنارش رد بشود بلکه هلاکش میکند. حالا می گید چرا بمیره چون از درجه بی رحم سختی بازی که بگزریم بازیباز ناخوداگاه میمیرد. موقعی که زخمی شده و زمین بافتد تا بلند شود که اگر بزارند بلند شود نصف جانش میرود. من خودم منتظر یک جنگ بزرگ با باتریسی شدم که تبدیل به یک شیطان واقعی شده بود ولی در یک کات سکانس روح او بازگشت و کل کارهایمان رو بیهوده قلمداد کرد.
امتیاز..: 8
************************************************** ************************************************** *********************************************
گیم پلی بازی دانته طوری است که اصلا حس تکرار ایجاد نمیکند.
استفاده از عنصر کودک بسیار حساس بود چون جز نادرتین بازی هایی بود که هیبت خشن بچه به صورت شیطانی به نمایش گذاشته میشد.
و البته دلالت بر گناه سقط جنین داشت.
جهنم دانته با توجه به ادامه دار بودنش امیدوارمان می سازد که یک گیم پلی خوش ساخت رو به ما تحویل بدهد.
امتیاز کل..: 8
بازی دانته بر اساس نوشته های یک فردی به نام دانته هست که عاشق همسر فوت شده خود بوده.
خلاصه داستان کتاب:ماجراي کمدي الهي در روز عيد پاک 1300 اتفاق مي افتد و فقط يک هفته طول ميکشد.در شب پنجشنبه ,دانته سالک خود را در جنگل تاريک و انبوهي ميبيند و پس از يک روز دربه دري و آوارگي,
در شب جمعه خود را در کنار دامنه کوهء کوهي مشاهده ميکند.در آنجا با ويرژيل ملاقات ميکند و سفرش را که از ميان دوزخ,برزخ و بهشت ميگذرد آغاز ميکند.شب شنبه دو شاعر به قعر دوزخ ميرسند که درست در مرکز زمين است.
24ساعت بعد صرف صعود کردن از تونل درازي ميشود که آنان را مجدداً بر روي سطح زمين درپاي کوه برزخ ميرساند که درست در آن سوي کره زمين است.
او پس از سپري کردن سه روز و سه شب که صرف سعود از کوه برزخ است.مدّت 6 ساعت در بهشت زميني سپري ميکند و هنگام ظهر روز چهارشنبه به آسمان پرواز ميکند.او از 10 طبقه افلاک عبور ميکند.
در حالي که چهارشنبه به پايان نرسيده سرانجام از روي نصف النهار بيت المقدس عبور پنجشنبه فراميرسد در هنگام غروب پنجشنبه او به بالاترين قسمت فلک افلاک مي رسد و اين سفر به پايان مي رسد
انگیزه سرودن و نوشتن زندگی نو و کمدی الهی از طرف دانته به علت یک عشق آسمانی بود که به دختری بنام بئاتریس پورتی ناری است و انی عشق از دهسالگی تا پایان عمر این شاعر را در برگرفت و تا پس از مرگ بئاتریس هرگز زن نگرفت.
دانته حتی پس از مرگ دخترک نیز خاطر بئاتریس را از یاد نبرد تا اینکه شی او را در خواب دید و تصمیم گرفت که به خاطر این خواب به نوشتن اثر پرارزش و جهانی خود کمدی الهی پردازد و در بسیاری از جاهای کتاب کمدیالهی بئاتریس همچون فروغی تابان و خورشیدی درخشان و مظهر تقوا و زیبائی و خیرمطلق است. کتاب کمدیالهی تصویر از قرون وسطی با اخلاق و رفتار و اختلافات و جنگها و چهرههای نامی و تمدنهای قدیم است اما باید گفت در این کتاب عظیم صحنههای گویا از تاریخ ، پیش چشم مجسم است.
از کمدی الهی دانته نمایشنامهها و اپراهای بسیار اقتباس و استفاده شدهاست.
دانته علاوه بر نوشتن دو کتاب زندگی نو و کمدی الهی به تألیف کتابهائی درباره فلسفه و سیاست پرداخته بود. دو عنوان برجستهتر از سایر موضوعات به چشم میخورد یکی ایجاد یک زبان ادبی ایتالیائی دیگری که در یک رساله به زبان لاتین نوشته عنوان حکومت جهانی را برای نخستین بار بیان کرده و با دلیل و برهان به اثبات رسانید، که برای حفظ صلح و آزادی یک سازمان جهانی بایستی از ملل عالم تشکیل شود و این سازمان دارای یک محکمه بینالمللی باشد و آنقدر قدرت داشته باشد که بتواند تصمیمات ملل عضور را به مرحله عمل و اجرا درآورد.
اینم نقشه ای از طبقات جهنم که در بازی بود...
اینم خودمونی.....:31:
rima_11788
28-02-2010, 00:24
چطور باید غول آخرو کشت؟
اون ناکردار خیلی سخت بود کشتنش.
یه پیشنهاد بهت می کنم بزنی روی درجه اسون راحت سر 2..3..تا ضربه میمیره...سعی کن کمبو
چهار تا Y رو بزنی که خیلی کار سازه...جاخالی هم بده...
زیاد فوت و فن خاصی نداره ..
Alireza.M67
01-03-2010, 20:08
خب اینم تموم شد ...
بازی جالبی بود و فکر کنم نمره ی 8 مناسبش باشه .
ولی به داستانش 10 میدم چون خیلی حال کردم .
کشتن لوسیفر خیلی زیادی دیگه سخت بود .
کاشکی تعداد کمبو هارو بیشتر میذاشتن .
اگه سیستم چرخش دوربین داشت بهتر بود .
اون مرحله که باید آسانسور رو بالا میبردی وگرنه آتیشه بهت میرسید و میباختی اعصاب واسه ما نذاشت .
اما یه جایی آخرش بود که باید رو یخ راه میرفتی که خیلی جالب بود .من بار اوی افتادم ولی بار دوم کاملا اومد دستم که باید چیکار کنی و رد شد .
Martanima 21
02-03-2010, 14:29
خدا کمک کنه این بازی برای پیسی هم کرک شه گرچه میخوام انشاالله ایکس باکس360 بگیرم ولی شم دعا کنیدومرسی
mehdi30nema
02-03-2010, 21:12
خدا کمک کنه این بازی برای پیسی هم کرک شه گرچه میخوام انشاالله ایکس باکس360 بگیرم ولی شم دعا کنیدومرسی
منظورت از کرک بشه یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو همه تاپیک ها این جمله را تکرار کردی .
آدم بعضی پست ها رو میخونه دوست داره با سر بره توی مانیتور
منم امروز نسخه psp این بازی را انجام دادم که واقعا بهم چسبید . خیلی وقت بود روی psp یک بازی اکشن درست و حسابی بازی نکرده بودم .
mojtaba007
02-03-2010, 21:43
برای کامپیوتر مگه می ایه؟
pedram_sad
02-03-2010, 21:47
برای کامپیوتر مگه می ایه؟
نه دوست عزیز
فقط برای console هاست
Martanima 21
02-03-2010, 22:15
ما التماسانه از خدا میخواهیم سر این eaرو به سنگ بزنه که برای پیسی هم تولید کنه.الهی عامین.:19:
farhad07
03-03-2010, 01:25
این بازی کی برای pc میاد ؟
resident_evil
03-03-2010, 01:35
این بازی کی برای pc میاد ؟
اگر خدا بخواد و ياري كنه هيچوقت !
vahidgame
03-03-2010, 01:41
اگر خدا بخواد و ياري كنه هيچوقت !
قبول دارم یه سری بازیها مخصوص کنسول ها هستن و برای کامپیوتر نمیشه اونارو ساخت ولی کلا EA یه چیزیش میشه آخه برای چی اولش میگه ساخته میشه بعدش کنسل می کنه.کلا یکمی EA کرم داره:31:
من فقط داستان بازی برام جالب هستش چون کتاب کمدی الهی رو خیلی دوست دارم.
resident_evil
03-03-2010, 01:45
منم تنها جذابيت بازي برام داستانش بود . بقيه چيزاش معمولي بود برام .
mehdi30nema
04-03-2010, 10:32
دوستان من یک جای بازی گیر کردم .
17 درصد از بازی را رد کردم و خدودا یک ساعت گذشته .
اونجا که یک زنی روی صندلی نشسته و وقتی ما رو میبینه به وسیله طبقاتی که گرد هستند به بالا منقل میشه .
حالا من جایی هستم که روبروم یکی از همین صفحات گرد هست و سمت چپ یک اهرم . اهرم را که میکشم صفحه کمی بالا میاد و اهرم راستی را که میکشم صفحه یا اون طبقه کلا میره بالا .
حالا چی کار کنم ؟
Alireza.M67
04-03-2010, 17:24
دوستان من یک جای بازی گیر کردم .
17 درصد از بازی را رد کردم و خدودا یک ساعت گذشته .
اونجا که یک زنی روی صندلی نشسته و وقتی ما رو میبینه به وسیله طبقاتی که گرد هستند به بالا منقل میشه .
حالا من جایی هستم که روبروم یکی از همین صفحات گرد هست و سمت چپ یک اهرم . اهرم را که میکشم صفحه کمی بالا میاد و اهرم راستی را که میکشم صفحه یا اون طبقه کلا میره بالا .
حالا چی کار کنم ؟
شما اون ستونو بکش بیرون بعد برو پایین اهرم رو بکش و میبینی که آسانسور گیر میکنه .
حالا برو بالا اون یکی اهرو رو بکش و زود بپر روی آسانسور تا بری بالا .
parapara
05-03-2010, 13:01
به تمام دوستداران سبک gow توصیه میکنم حتما این بازی بسیار زیبا و تاثیر گذار رو امتحان بکنن و زیاد به این امتیازات که بعضی سایتا به این بازی زیبا دادن توجه نکن خداییش انصاف نیست.حداقل امتیاز 8.5:19:
rima_11788
05-03-2010, 14:18
خدا رو شکر بالاخره بازی تمام شد.
اینجوری که آخر بازی نشون داد بازی نسخه بعدی در بهشت داره امیدوارم مثل این نسخه باشه اما با آپدیت برای اسلحه دانته!!!!!!!!!
konami-pes
05-03-2010, 18:19
من عاشق صداگذاری این بازی هستم واقعا در نوع خودش یه شاهکاره ! حس واقعی جهنم و غذاب رو به آدم دست میده. پیشنهاد من اینه که با صدای بالا بازی کنید.
pedram_sad
15-03-2010, 20:13
بعد از اتمام ابر شاهکار darksiders و بعد از 4 روزی که منتظر رسیدن هارد از تهران بودم امروز یک ضرب 5 ساعت از این بازی رو هم بازی کردم
خداییش وقتی تنها باشی و درگیر بازی بشی اصلا نمیفهمی کی زمان میگذره مخصوصا وقتی بازی هم فوق العاده باشه
این بازی هم خیلی خوش ساخته و درسته نمیتونه با god of war رقابت کنه و ادعایی هم ندار چون sony کجا visceral games کجا
ولی خیلی هم از اون کمتر نیست
گرافیک خیلی عالی کار شده و هیجان و تنوع combo ها و gameplay هم خیلی خوبه
من از hard رفتم دهن مهن نموند برام تا این boss که اسمش antony بود رو بزنم به خصوص این که اون bitch هم از اون پست کمکش میکرد :31:
کلا بازی هایی که با جلو رفتن ability ها ی جدید میدن و combo های جدید باز میشه رو خیلی علاقه دارم چون همه چیز از اول رو نمیشه و تکراری نمیشه
Turok-71
16-03-2010, 17:40
به نظر من این بازی فقط اوایلش زیباس و بقیش با عرض معذرت دیازپامه!
بابا یه چیز جدید میذاشتن حداقل کشش داشته باشه من الان دیگه انداختمش یه
گوشه و اصلا حالشم ندارم.
فقط رو سختی بالا اگه بازی کنی چالش خوبی داره و گر نه بقیه درجه ها رو الکی گذاشتن همین.
pedram_sad
18-03-2010, 12:52
والا با احترام به نظر شما
ولی برای من بر عکس الان حدودا 4 ساعتی از بازی اومدم جلو هر چی جلوتر میرم بیشتر لذت بخش میشه :10:
enemy های جدید تر
محیط های جذاب تر
از اون سمت هم کشش داستان و cg movie های عالی
و بهتر از همه combo های جدید که از upgrade به وجود میاد که game play رو غنی تر میکنه
گرافیک هم هر چی جلوتر میری عالی تر میشه
من رو 3 تا lcd monitor وصل کردم حال به هم زن میشه اما رو tv انگار یک کنسول دیگه وصل کردی
Alireza.M67
18-03-2010, 19:26
والا با احترام به نظر شما
ولی برای من بر عکس الان حدودا 4 ساعتی از بازی اومدم جلو هر چی جلوتر میرم بیشتر لذت بخش میشه :10:
enemy های جدید تر
محیط های جذاب تر
از اون سمت هم کشش داستان و cg movie های عالی
و بهتر از همه combo های جدید که از upgrade به وجود میاد که game play رو غنی تر میکنه
گرافیک هم هر چی جلوتر میری عالی تر میشه
من رو 3 تا lcd monitor وصل کردم حال به هم زن میشه اما رو tv انگار یک کنسول دیگه وصل کردی
منم با نظر شما موافقم .
بازی واقعا خوش ساخت هست و آدم اصلا احساس خستگی نمیکنه .
pedram_sad
22-03-2010, 12:25
خوب دیشب نشستم از ساعت 1 تا 3 صبح این بازی فوق العاده رو تمام کردم :31:
اولش که شروع کرده بودم 10 درصد هم احتمال نمیدادم که اخرش همچین تصویری از بازی تو ذهنم بمونه
بازی خیلی عالی بود
gameplay قوی بازی و تنوع دشمن ها و تنوع combo ها و magic ها که با ترکیبشون چه کارها که نمیشد کرد واقعا لذت رو redefine کرد تو بازی
به خصوص finish هایی که هر کدوم یک نوع لذت داشتند
موسیقی بازی و صدا گذاری شخصیت ها و به خصوص صدای زجه و ناله کسانی که تو circle های مختلف جهنم مشغول سوختن و عذاب کشیدن بودن خوف کار شده بود
کنترل بازی و response اون هم خیلی خوب بود .
به خصوص اون قسمتی که باید 11 تا quest رو انجام میدادی که اخریش قرار بود به اندازه 5 دقیقه دشمن ها رو بکشیم که همه چیز به اوج رسید
combo های بی نظیر و effect های زیبا
گرافیک بازی هم خیلی خوب بود
محیط ها خیلی زیبا طراحی شده بود و lighting عالی داشت
به شخصه تو این 15 سالی که gamer هستم به جرات میتونم بگم تو هیچ بازی اتیش رو به این واقعی بودن و زیابیی ندیدم بودم
به خصوص اون قسمت هایی که باید رو دیوار با تناب باید تاب میخوردی و اتیش می اومد بیرون
boss ها خیلی عالی ساخته شده بودن
یک مرحله ای بود به اسم city of dis که dante سوار اون موجود میشد و Camera به صورت zoom out می اومد بالا که عظمت طراحی فوق العاده بازی اونجا به اوج رسید
CG Movie های بازی هم یکی از بهترین و قوی ترین ها بود که تاحالا دیدم
من 30 تا از achieve های بازی رو گرفتم که اخرش هم custome جدید بازی شد برای Dante
و همچنین یک movie از ساختن baby های بازی که خیلی جالب بود
اخرش هم که نوشت to be continue و مارا منتظر شماره دوم گذاشت
دوستانی که console حتما این بازی رو انجام بدن به خصوص که شدیدا تداعی کننده GOW هست
A M I R 1 1 0
22-03-2010, 20:48
بازي چيز خوبي بود من كه يك ماه ميشه پايانشو اوردم ولي وجدانن به گرد پاي يه تار موي كريتوس(((:31:)))نميرسه!!!!
بازي گيم پليش خطي بود يكم خسته ميشدي ولي دشمنان جديد و باس هاي خوب ولي خنگ باعث ميشد بازي را جلو برم:46:
pedram_sad
23-03-2010, 12:32
بازي چيز خوبي بود من كه يك ماه ميشه پايانشو اوردم ولي وجدانن به گرد پاي يه تار موي كريتوس(((:31:)))نميرسه!!!!
بازي گيم پليش خطي بود يكم خسته ميشدي ولي دشمنان جديد و باس هاي خوب ولي خنگ باعث ميشد بازي را جلو برم:46:
نمیرسه چون قرار نبوده برسه
و ادعایی هم نداشته
نه ea نه visceral games
شما این studio رو داری با sony santa monica مقایسه میکنی ؟ :31:
بودجه 2 تا بازی و developer ها و engine دو شرکت خیلی با هم فاصله دارن
کلا 10 تا بازی ساختن که معروفترینش همین dante هست
God of war همون تجربه 2 شماره قبلش و اون فروش که اون اعتبار رو براش ایجاد کرد کافی بود که برنده این challenge باشه
چیزی که تو dante's inferno مهمه اینه که همچین studio ای بازی با همچین element هایی بسازه که باعث رضایت gamer بشه
اخرین score و comment های user های gamespot رو بخونید
یک چیزی بهم میگه تو شماره دوم خیلی بهتر میشه بازی چون این شماره همش تجربه شد برای visceral
mehdi30nema
25-03-2010, 21:21
منم این بازی را تموم کردم . باید بگم که فوق العاده بود و خیلی وقت بود یک بازی اینقدر منو درگیر نکرده بود .
آخره بازی هم فوقالعاده تموم شد و خیلی بهم چسبید .
A.M.D.D.E.V.I.L
25-03-2010, 21:26
اين دانته كيه؟ يعني كدوم دانته هست؟
اگه منظور شما دانته دویل می کرای هست نه اون نیستش ..
تقریبا میشه گفت یک داستان واقعی هستش.
اینجا هم یه چیزایی هست ..
Big-Boss
25-03-2010, 23:08
اين دانته كيه؟ يعني كدوم دانته هست؟
نه اینست و نه آن :46:
الهام گرفته از کمدی الهی اثر دانته آلیگیری هستش و متاسفانه نمیدونم چرا از اسامی واقعی کتاب استفاده کرده (در سری Devil May Cry هم از اسامی شخصیت های کمدی الهی استفاده شده بود ولی اون داستان و محتواش فرق میکرد, شاید این هم برای تقلید از همون باشه ولی مساله اینه که این بازی از لحاظ موضوع و توصیف هم از کتاب بسیار بسیار استفاده کرده)
داستان این بازی در هنگام جنگ های صلیبی اتفاق میوفته 1095 تا 1250
در حالی که تولد دانته شاعر رو حدود 1265 حدس میزنن.
تاریخ و ادبیات و سرگرمی رو جوری با هم ادغام کردن که کسایی که اطلاعات کمی داشته باشن یا بی اطلاع باشن ممکنه دچار سوءتعبیر بشن.
فقط به دید بازی نگاه کنید اصلا سعی نکنید با دانته و کتابش تطبیق بدید . (با همه مطابقت هایی که از نظر شخصیت ها و فضا سازی و ... میکنه)
M A X I M U M
26-03-2010, 06:55
بازي داستان جالبي داره البته يه الهام گيري محض از GOW نيست اما شبيه چرا !
يك عشق و قولي كه مرد به همسرش آينده اش ميده و شرطي كه همسر با شيطان مي بنده سر به سلامت برگشتن شوهرش و شيطان ميگه شوهرت بهت خيانت مي كنه و شكست در مقابل شيطان و در آخر ...
واقعا از همون ابتدا داستان قشنگی داره ولی چون گیم پلیش تکراری بود ( God of War ) زود دلزده شدم ولی میخوام هنوز برم
بعد از کشتن اون غوله که دمش هی از زیر زمین در میاد وارد یه جایی میشم که یه کله مار هست و با دستگیره اون کله رو میدم بالا ولی هرکار میکنم از جایی رد نمیشه . اونجا رو میشه کسی توضیح کوچیک بده ؟
رفیق کجاشو میگی کمی دقیق بگو من یادم رفته..؟
همونجا که یه غوله یه گردباد سیاه درست میکنه که توش پر مرده هست و تو باید وارد گردباد بشی . با یه توپ رعد و برقی میزنی گردباد رو سوراخش میکنی و میری تو که یه کله مار سنگی اونجاست و دستگیره رو که میچرخونی کله ماره میره بالا جوری که دندوناش از زمین در میاد . سقف هم میره بالا . اونجا رو میگم چه جوری رد کنم ؟
M A X I M U M
27-03-2010, 12:15
اونجا كه دوتا دستگيره هست
اون ماره رو بزن تا بيفته انگار كه ميخوابه
بعد برو سمت چپ دستگيره اولي رو بكش
بعد سريع رو سمت راست يه آسانسورمانندي مياد پايين
برو بالاش دستگير رو بكش
از دوتا كله مار آتيش بيرون مياد و اونو مي سوزه و فرار مي كنه
این کله مار که میگم سنگیه و یه دستگیره بیشتر اونجا نیست . من همون جایی رو میگم برای اولین بار یه زن هایی میان که از توی ...شون یه چیزی زبون مانند در میاد
M A X I M U M
29-03-2010, 10:20
آها فهميدم
برو سمت چپ يه چيزي هست اونو بكش بعد ماره كله اش مياد بالا يا دهنشو باز مي كنه يه همچين چيزي بود
بعد دندون مارو از جلو بزن خلاصه از جلو بزنه تا بشكنه بعد برو تو
CATALONIA
01-04-2010, 11:54
بازي خوبي هست و جهنم رو به خوبي به تصوير كشيده ( البته من از نزديك نرفتم ببينم :31:)
فقط چطوري ميشه اين بازي رو سيو كرد ؟!
به غير از جاهايي كه اون مجسمه هست ؟
نمیشه فقط باید به مجسمهها بری تا سیو بشه.
بازی خوبی هست ولی نمی دونم چرا من اصلا باهاش حال نکردم. خخخخخخ
نمیشه فقط باید به مجسمهها بری تا سیو بشه.
بازی خوبی هست ولی نمی دونم چرا من اصلا باهاش حال نکردم. خخخخخخ
ببینم God of War شاید بازی کردی که با این حال نکردی؟
CATALONIA
02-04-2010, 20:33
اين زاويه ي دوربين بد جوري رو اعصابه !
خيلي بد كار شده اين يك تيكه ...
بازي خوبي هست ولي چرا اينجوريه !!
از اول شروع شدنش چيز داشت ( همه ميدونين كه چيز چيه ؟ :31:)
اين سيو هم خيلي بده
ما داريم بازي ميكنيم و چيز مي بينيم يهو يكي مياد !نميشه كاري كرد كه بايد سريع از بازي بيام بيرون و هر چي بازي كرديم ميپره :31:
اين زاويه ي دوربين بد جوري رو اعصابه !
خيلي بد كار شده اين يك تيكه ...
بازي خوبي هست ولي چرا اينجوريه !!
از اول شروع شدنش چيز داشت ( همه ميدونين كه چيز چيه ؟ :31:)
اين سيو هم خيلي بده
ما داريم بازي ميكنيم و چيز مي بينيم يهو يكي مياد !نميشه كاري كرد كه بايد سريع از بازي بيام بيرون و هر چي بازي كرديم ميپره :31:
شدیدا موافقم . یه 15 روز پیش چند تا بازی گرفتم . dante,s inferno و assasins,s creed 2 و prototype که این دوتا اولی بدجور چیز داشت و فقط تونستم اون prototype رو بازی کنم . از اخر مجبور میشم با مانیتور بازی کنم .
سلام
آقایون امکان داره این بازی برای pc هم منتشر بشه؟
ببینم God of War شاید بازی کردی که با این حال نکردی؟
بازي كردم ولي ربطي نداره...داركسايدر هم شبيه خداي جنگ بود ولي فوق العاده تر از اين بود تقليد.
بازي كلا هيچ چيز خوبي نداشت به جز چند تا كمبو كه اونم تكراري ميشد ......
بازي رو از ديد بازي هاي ديگه نميگم از نگاه خودم به بازي برداشت دارم كه بازي بسيار سطح پاييني هستش.
فداتون
Turok-71
04-04-2010, 15:40
(با احترام به نظر پدرام)
بازی به نظر من باید هر چند مرحله یه چیز جدید رو کنه تا کشش و جذابیتش حفظ بشه یا
لااقل میحط های جدید داشته باشه ولی این بازی متاسفانه جاذبه ای واسه ی من نداشت
و فقط برو جلو و بکش هستش من وقتی که بایونتا رو با اون عظمت بازی میکنم دیگه این بازی در
نظرم چیز خوفی به نظر نمیاد.
pedram_sad
04-04-2010, 19:18
(با احترام به نظر پدرام)
بازی به نظر من باید هر چند مرحله یه چیز جدید رو کنه تا کشش و جذابیتش حفظ بشه یا
لااقل میحط های جدید داشته باشه ولی این بازی متاسفانه جاذبه ای واسه ی من نداشت
و فقط برو جلو و بکش هستش من وقتی که بایونتا رو با اون عظمت بازی میکنم دیگه این بازی در
نظرم چیز خوفی به نظر نمیاد.
یعنی واقعا بازی از نظر شما تا انتها یک نواخت بود ؟ :31:
فقط بکش برو جلو بود ؟ :31:
حالا مگه game های دیگه چی برای offer دارن ؟
این همه تنوع enemy و combo و upgrade شدن قابلیت های جدید
این همه تنوع level ها و design های زیبا و چشم نواز رو من یکی تو کمتر بازی دیدم
خوب اینم نظر شماست و قابل احترام :10:
Turok-71
04-04-2010, 22:46
من دارم با بایونتا مقایسش می کنم رفیق در مورد سلاح هم که دوتا بیشتر نداشت از لحاظ
کمبو و حرکت هم عمرا به پای بایونتا برسه:دی
ولی انصافا دمو های بسیار خوشگلی داشت لذت بردم البته اونم همیشگی نیستش!
من دارم با بایونتا مقایسش می کنم رفیق در مورد سلاح هم که دوتا بیشتر نداشت از لحاظ
کمبو و حرکت هم عمرا به پای بایونتا برسه:دی
ولی انصافا دمو های بسیار خوشگلی داشت لذت بردم البته اونم همیشگی نیستش!
من خودم با داركسايدر مقايسش مي كنم .
در مقابل اون اصلا هيچ چيزي براي نشون دادن نداره
نه گيم پلي نه داستان...اصلا با داستان بازي خالي از هر نوع متحواي قابل درك براي گيمر بود.
مثلا همين باتيرس يه دفعه شد ادم حسابي.
تو اين مدت پايان دوره قبل از جاهليت سربازي دوباره مروري مي كنم به بازي ها به جز فانتزي 13 ...
داركسايدر رو 3 بار تموم كردم بسيار بازي مهشري هستش.
alihamid
18-04-2010, 19:25
سلام
قسمتی از بازی هست که یه دستی رو می کشی بعد اتیش میریزه بعد مجسمه ی پیرمرده میره بالا سرش می ترکه بعد یه درو نشون می ده بعد من نمیدونم چی کار کنم کجا برم؟کمک کنید
درست شنیدم این بازی چیز داره؟: دی
پس من برم بگیرمش: دی
میگم در برابر NINJA G2 حرفی برای گفتن داره؟
این نینجا لامصب بازی می كنمش نمی دونم زمان كی میره
alihamid
18-04-2010, 20:00
بله حسابی داره .کمک کنید
Alireza.M67
18-04-2010, 21:46
سلام
قسمتی از بازی هست که یه دستی رو می کشی بعد اتیش میریزه بعد مجسمه ی پیرمرده میره بالا سرش می ترکه بعد یه درو نشون می ده بعد من نمیدونم چی کار کنم کجا برم؟کمک کنید
یه سنگ اونجا هست که میتونی تکونش بدی .
یه دستگیره ی بزرگ هم هست که باید بکشیش پایین ولی دوباره بر میگرده بالا .
شما باید سنگه رو در طرف مقابل دستگیره بذاری که وقتی میکشیش دیگه بر نگرده ...
سلام دوستان ببخشید اگه سوال تکراری میپرسم آیا ارزش داره بگیرم
برای این پرسیدم چون که اینقدر xbox بازی داره تا وقت روی اونها بزاریم
زیاد ارزش نداره بازی رو بگیری و کیفیت نداشته باشه.
Turok-71
22-05-2010, 08:47
والا با این بازی ها که جدیدا اومده هم جذابترن هم قوی تر به نظر من
اونا رو بازی کنی بهتره!
بازی کاملا ضعیف کار شده و از Game Spot نمره ی 6 گرفته :2:
halflife g
22-05-2010, 21:17
بازی کاملا ضعیف کار شده و از Game Spot نمره ی 6 گرفته :2:
6.5 گرفته........... .
در مورد خود بازی به نظر من بازی خوبیه و امتیاز 7.5 حقشه......فقط ایراداتش یکنواخت شدن بازی در 50 درصد دوم بازیه....... .
ولی خوب موضوع عالیه و تا آخر شما رو همراه می کنه........ .
به نظر من که هر کی گاد آو وار3 رو بازی نکرده این بازی رو انجام بده که یه جورایی عطش اون بازی رو تا حدی برطرف می کنه.
masoud93
22-05-2010, 21:20
جدیدن چند تا بازی اومده که خیلی بازیهای توپی هستن و اول اونارو بازی کن و بعد بیا سراغ این.
به نمره game spot هم توجه نکن بازی بسیار بازی توپی هستش حتما بازیش کن.
نسخه ی دومش داره ساخته میشه
masoud93
22-05-2010, 21:46
دمش گرم چه شود نسخه دو.
راستی من آخره بازیو نفهمیدم دانته رفته تو بهشت. یه صحنه نشون میده که انگار بهشت هست.
pedram_sad
22-05-2010, 22:20
جدیدن چند تا بازی اومده که خیلی بازیهای توپی هستن و اول اونارو بازی کن و بعد بیا سراغ این.
به نمره game spot هم توجه نکن بازی بسیار بازی توپی هستش حتما بازیش کن.
شدیدا تایید میشه
بازیش فوق العادست
و یکی از اون تعداد بازی هایی هست که gamespot و نمره مسخرش رو راجع بهش باید ignore کرد
من بهش 8 دادم
چون واقعا باحال بود
گرافیک خوب کنترل خوب داستان خوب همه چی باحال
من هم شدیدا منتظر شماره دوم هستم
و امیدوارم developer بازی که با این که به اندازه انگشت شصت گردن کلفت های پر ادعایی این صنعت که بعضا فاجعه تولید میکنن هم نبود , شماره دوم رو بهبود بده و بهتر از قبل کنه
به نظرم موفقیت نسخه دومش شدیدا به موفقیت dead space 2 بر می گرده!
راستی یکی بگه اخرش دقیقا چی میشه؟
آقا من یه جای این بازی گیر کردم ... تو رو خدا جواب بدین :
یه جایی هست یه دسته رو کشیدی مواد مذاب ریخته میشن توی جایی یه مجسمه میره بالا ... سرش میخوره به پرتو نور یکم سرش
ریز میشه ... بعد دوربین یه در رو بهم نشون میده ... نمیتونم به دره برسم ... اونجا باید چکار کنم ؟؟؟
ممنون !!!
morrigan_neit
31-07-2010, 16:41
یه جایی هست یه دسته رو کشیدی مواد مذاب ریخته میشن توی جایی یه مجسمه میره بالا ... سرش میخوره به پرتو نور یکم سرش
ریز میشه ... بعد دوربین یه در رو بهم نشون میده ... نمیتونم به دره برسم ... اونجا باید چکار کنم ؟؟؟
ممنون !!!
منم اینجا گیر کردم
بعد این بازی واسه پی سی ریلیز نشده؟؟
ممنون !!!
منم اینجا گیر کردم
بعد این بازی واسه پی سی ریلیز نشده؟؟
فقط برای 360-ps3-pspاومده
اگه اونجایی باشه که وارد یه در میشید جلوتون یه مواد مذابه و باید دستگیره رو بکشید بعد
مواد مذاب میریزه درون یه ظرف و ظرفه کج میشه مجمسه میاد بالا باید بگم که اونجا تو همون محوطه
ته محوطه یه سنگی هست که میتونید اونو بکشید اینورو اونور باید این سنگ و ببرید درست زیر اون ظرفه که مذاب
توش ریخته میشه و کج میشه.درست وقتی ظرفه کج میشه باید سنگو ببرید زیرش بعد همه چیز حله و باید تمام مسیرهایی و که رفتید برگردید وقتی که برمیگردید یه راه باز شده
موفق باشید
آقا چرا این بازی اینقدر امتیاز پایین گرفته!
فقط به خاط اینکه از سبک gow الگو برداری کرده بود؟
به نظر من که بازی جالبی بود...
مخصوصا تو طبقه ی شهوتش!
:دی
underworld
10-08-2010, 19:40
سلام من قسمت Suicide گیر کردم یه جا یه عده میان میریزن سرم بعدش یهو صلیبی که دستشه خودبه خود میخواد بره توی شکمش بعدش علامت B میاد ولی هرچی تند تند میزنم بازهم نمیتونه مقاومت کنه و خودشو میکشه
چیکار کنم؟
سلام من قسمت Suicide گیر کردم یه جا یه عده میان میریزن سرم بعدش یهو صلیبی که دستشه خودبه خود میخواد بره توی شکمش بعدش علامت B میاد ولی هرچی تند تند میزنم بازهم نمیتونه مقاومت کنه و خودشو میکشه
چیکار کنم؟
من اینو تو psp تمومش کردم.دقیقا مراحلش مثل نسخه ی 360 اش هست.360 اش هم تازه شروع کردم.
یه کم دقیق تر بگو تا بتونم کمکت کنم.یه عکسی چیزی بذاری خیلی بهتر میشه کمک کرد
راستی تو سایت IGN راهنمای قدم به قدمش هست
موفق باشی
وقتی بازی رو شروع ميکنم تو قسمته دشواری 3 تا ' گزينه ميآره برام
classic
zealot
hellish
کدوم آسونه و کدوم سخت؟
وقتی بازی رو شروع ميکنم تو قسمته دشواری 3 تا ' گزينه ميآره برام
classic
zealot
hellish
کدوم آسونه و کدوم سخت؟
فکر کنم از بالا به پایین سخت بشه
من که خودم رو وسطی بازی میکنم:20:
بچه شما که dante رو باری میکنین lt xbox تون چیه؟؟؟
من پرسیدمفقط واسه lt2 هسش..برای پچ lt3 نیس...
سلام دوستان من یه جای بازی دانته گیر کردم یه 4 ساعتی وقتمو گرفت. اونجایی که توی مرحله حرص و آز از یه سطح دایره ایه مذاب رد میشی بعدش میری جلو میرسی به چند تا چرخ دنده که روی همن و دارن میچرخن یه زن گناهکار بالای این سکانس نشسته که میگه چیزی که توی دست چپت پوشیدی رو به من بده تا در رو باز کنم ولی هر کاری میکنم نمیدونم چه جوری چیزی که میخواد رو بهش بدم و از این چرخ دنده ها رد بشم تو رو خدا کمک کنید.
اگه می تونی یک عکس بگیر بزار....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.