ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل در نصب ويندوز xp

king emperor
15-02-2009, 02:37
با سلام

يكي از دوستان دچار مشكلي نشده كه منم نتونستم حلش كنم لطفن اساتيد گرامي راهنمايي كنيد

بعد از مرحله بوت اوليه و هنگام تاييد نصب (يا تعمير) وقتي سيستم دنبال پارتيشن مي گرده بعد از مدتي اين ارور را ميده Setup cannot install to the selected partition و اگر هم بخوام فرمت كنم اين ارور را ميده the partition you selected can not to deletedو در كادري كه درايور ها را نشون ميده هچي نيست فقط زده 5849mb disk 0 id ....و هم چين چيزي
لطفن راهنمايي كنيد

ممنون از همگي

Rainbow
15-02-2009, 10:56
لطفا مشخصات کامل سخت افزار رو شرح بدین

ehsankalak
15-02-2009, 12:08
F-Disk !!!!!!!!!!!!!!

king emperor
15-02-2009, 15:43
مشخصات رو درست نمي د.نم

f-disk !!!!!!!!!!!!!!

ميشه كامل توضيح بذين

Hossein bandarie
15-02-2009, 16:45
از برنامه ريكاوري مثل Norton Goback يا Deep Freeze استفاده نشده بود ؟

DJ POLESTAR
16-02-2009, 19:15
با نرم افزار Norton Partition Magic چک کن ببین فرمت درایوها و اندازه ساختار و... اونی بودن که اول بودن!
با Norton Partition Magic فرمت کن!!!

king emperor
17-02-2009, 12:08
از برنامه ريكاوري مثل Norton Goback يا Deep Freeze استفاده نشده بود ؟

نه فكر نكنم

با نرم افزار Norton Partition Magic چک کن ببین فرمت درایوها و اندازه ساختار و... اونی بودن که اول بودن!
با Norton Partition Magic فرمت کن!!!

دوست من و قتي ويندوز نيست چطوري اين برنامه رو اجرا كنم

ديشب هارد رفيقم رو گذاشتم رو سيستم خودم Device Manager هارد رو تشخيص داده اما هيچ درااضافه نشد به My Computer هم Norton Partition Magic و هم ويندوز نمي تونستند به هارد رفيقم دسترسي داشته باشند
هارد خودم كاملا پارتيشنهاش معلوم و مشخص بود اما ما رفيقم اندازه هارد را نشون مي داد اما هيچ پارتيشني نداشت

زماني كه مي خواهيم ويندوز را نصب كنيم بايد درايو را مشخص كنيم من مي تونستم پارتيشنهاي خودم را انتخاب كنم
اما نمي تونستم هارد رفيقم را انتخاب كنم

فكر كنم هارد رفيقم هيچ نوع از از فرمتها را نمي تونه تشخيص بده

منتظر راهنمايي شما دوستان هستم
اساتيد عزيز لطفن كمك كنيد

hoka2006
18-02-2009, 11:03
می تونی از برنامه های hirren استفاده کنی.

احتمال زیاد می تونه کمکت کنه .

Hossein bandarie
18-02-2009, 18:19
نسخه Bootable پارتيشن مجيك هم وجود داره .

esmoeil
21-02-2009, 01:39
برو توی fdisk ببین بازم این مشکل هست ، اگه بود از همونجا دوباره پارتیشن بساز اگه نه که با partition magic بوتیبل حتمن کارت راه میوفته .