ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نصب نشدن درایور کارت گرافیک fx5200(تقاضای کمک فوری)

farhangian-1355
14-02-2009, 20:36
با سلام. کارت گرافیک (GeForce FX 5200) را وقتی که درایور ان را نصب میکنم یکباره صفحه مانیتور سیاه میشه(البته با حروف p به صورت سطری تمام صفحه) وبعد سیستم ریست میشه ودر صفحه ابی رنگ اعلام میکنه که مشکل مربوط به فایلnv4_disp هست که باعث شده درایور های نصب شده با سخت افزار هماهنگ نیست واین ریست شدن هم ادامه می یابد.البته لازم به ذکر است که من اخرین اپدیت درایور کارت گرافیک را از سایت nvidia گرفته ام(برای ویندوز 32 بیتی).اگه امکان داره راهنمایی بفرمایید......ممنون

mhv_kntu
14-02-2009, 21:15
درایور های قبلی رو سیستمتون مشکلی نداشت؟مطمئنی درایور درست و مخصوص کارت خودت رو دانلود کردی؟

farhangian-1355
14-02-2009, 21:48
درایور های قبلی رو سیستمتون مشکلی نداشت؟مطمئنی درایور درست و مخصوص کارت خودت رو دانلود کردی؟
با تشکر بله.حتی وقتی که درایور را به طور کامل uninstallمیکنم وسیستم را ریست کردم طبیعتا" با پیام شناخته شدن سخت افزار جدید(video controller ( vga compatible) مواجه میشوم و من با همان درایور قبلیم نصب میکنم اما همان ارور nv4_disp مواجه میشوم(البته درایور قدیمی که همیشه نصب میکردم وچه جدید تره هردو همین مشکل را دارند) لطفا" راهنمایی بفرمایید

mhv_kntu
14-02-2009, 22:02
ارور رو دقیقا کی میده؟
شما چطوری ارور رو رد می کنی؟

farhangian-1355
14-02-2009, 22:15
ارور رو دقیقا کی میده؟
شما چطوری ارور رو رد می کنی؟
دوست عزیز من یکبار سیستم من ویروسی شد من بناچار ویندوز را مجددا" نصب کردم اما سیستم بالا نمیامد وپشت سر هم ریست میشد بناچار با safe mode سیستم را ریکاوری کردم و حالا هر وقت که سیستم را روشن میکنم با پیامvideo controller ( vga compatible) مواجه میشوم من هم ابتدا با همان درایور کارت گرافیک قبلیم را نصب کردم با اون مشکل مواجه شدم بعدا" جدیدترین را از nvidiaگرفتم باز همان مشکل که در بالا ذکر کردم مواجه میشوم اصلا" مونیتور من را سیستم شناسایی نمیکند.ممنونم از راهنمایی شما.....