مشاهده نسخه کامل
: 9950 یا q6600
سلام دوستان قصد خرید پردازنده ای را دارم
در اول عرض کنم از اورکلاک چیزی نمیدونم
بین AMD phenom 9950 2.6 و intel Q6600 کدام رو انتخاب کنم؟
در ضمن سرعت در محیط کار و خوب اجرا شدن بازی برام مهمه
mhv_kntu
14-02-2009, 21:19
اول از همه یه چیز بگم.
شما معلومه هنوز سیستمتون رو نبستید که بین intel , amd موندین.
اگه بودجه کلیتون خوبه حتما بر پایه ci7 ببندید و این 2 تا رو بیخیال شید.
یعنی شما اینها رو پیشنهاد نمیکنید؟
mhv_kntu
14-02-2009, 22:22
گفتم بودجه کلیت اگه برسه به ci7 به هیج وجه اینارو توصیه نمی کنم.
iraniran2
15-02-2009, 00:01
اگه برات بازي مهمه 8400 بهتر كار ميكنه.
ولي در كل با نظر mhv_kntu موافقت ميشه.
اگر هم ميتوني تا بعد از عيد صبر كن قيمت ها بازم مياد پايينتر.
alizshah
15-02-2009, 00:54
گفتم بودجه کلیت اگه برسه به ci7 به هیج وجه اینارو توصیه نمی کنم.
ci7 چیه ؟
یکم توضیح میدی ؟
3jokes_x
15-02-2009, 16:55
ci7 نسل جدید پردازنده های اینتل هست که کاراییش خیلی بهتر شده. در واقع تکنولوژیش خیلی پیشرفته تر هست و تغییرات ساختاری توی طراحیش به وجود اومده. ولی این پردازنده ها روی مادربوردهای قدیمی (LGA775) قابل نصب نیستند و برای استفاده باید حتما مادربوردت هم ساپورت کنه. ولی چون این پردازنده ها به تازگی وارد بازار شدن، قیمتهاشون هنوز نجومیه. (از 300 تومان به بالا) ولی موضوع تنها قیمت پردازنده نیست، با توجه به اینکه مجبوری مادربورد X58 هم بخری، قیمت اون هم حدودا 300-400 تومان می شه و در نتیجه جمع کردن همچین سیستمی خیلی گرون درمیاد. (مطمئن نیستم ولی فکر کنم رمت هم باید حتما DDR3 باشه)
به نظر من: مگر در حالتی که کارت واقعا طوری باشه که از تمام توان این پردازنده استفاده کنه، چنین سیستمی ارزش این همه هزینه کردن رو نداره. مثلا اگه اکثرا با نرم افزار های آفیس کار می کنی یا از کامپبوتر برای وبگردی/دانلود یا دیدن فیلم استفاده می کنی، یا استفاده ات از نرم افزارهایی مثل فتوشاپ و پریمیر و ... به صورت غیر حرفه ای هست، یا اگر اهمیتی نمی دی که بازیها روی بالاترین کیفیت و رزولوشن اجرا بشن، چنین سیستمی گران قیمتی رو لازم نخواهی داشت.
پیشنهاد من اینه که یا صبر کنی تا قیمت این سیستم پایین بیاد (احتمالا چند ماه)، یا از همون نسل قدیمی قطعاتت رو انتخاب کنی.
بعضی از افراد چون خیلی عاشق تکنولوژی هستند، زود جوگیر می شن و همیشه می خوان بهترین و جدیدترین تکنولوژی رو داشته باشن (که البته این خوبه) ولی در این بین از قیمت و استفاده شون از سیستم غافل می شن.
شما باید ابن موضوع رو در نظر بگیری که اولا: چه کاری می خوای با کامپیوتر انجام بدی؟ ثانیا: چقدر می خوای هزینه کنی. همچنین باید همیشه این سوال رو بپرسی که فلان سیستم که قیمتش بیشتره، آیا کاراییش هم به همون میزان بیشتر هست یا نه؟
اختلاف قیمت این دو نسل خیلی بالاست. (سی پی یو q6600 با یه مادربورد 100 تومانی می شه 300 تومان. ولی مادربورد + پرازنده i7 حدودا 700 تومان هزینه داره.) پس اگر ازش استفاده نمی کنی نخر.
مثلا توی تست های سایت TomsHardware در بخش تست های Photoshop پردازنده Intel Core i7 920 ضعیف تر از E8400 عمل کرده و اختلاف کاراییش نسبت به Q6600 در حد 10 درصد هست. پس اگر هدفت کار با فتوشاپ به صورت حرفه ای باشه، خرید این پردازنده با این قیمت اصلا توصیه نمی شه.
mhv_kntu
17-02-2009, 15:58
ci7 نسل جدید پردازنده های اینتل هست که کاراییش خیلی بهتر شده. در واقع تکنولوژیش خیلی پیشرفته تر هست و تغییرات ساختاری توی طراحیش به وجود اومده. ولی این پردازنده ها روی مادربوردهای قدیمی (lga775) قابل نصب نیستند و برای استفاده باید حتما مادربوردت هم ساپورت کنه. ولی چون این پردازنده ها به تازگی وارد بازار شدن، قیمتهاشون هنوز نجومیه. (از 300 تومان به بالا) ولی موضوع تنها قیمت پردازنده نیست، با توجه به اینکه مجبوری مادربورد x58 هم بخری، قیمت اون هم حدودا 300-400 تومان می شه و در نتیجه جمع کردن همچین سیستمی خیلی گرون درمیاد. (مطمئن نیستم ولی فکر کنم رمت هم باید حتما ddr3 باشه)
به نظر من: مگر در حالتی که کارت واقعا طوری باشه که از تمام توان این پردازنده استفاده کنه، چنین سیستمی ارزش این همه هزینه کردن رو نداره. مثلا اگه اکثرا با نرم افزار های آفیس کار می کنی یا از کامپبوتر برای وبگردی/دانلود یا دیدن فیلم استفاده می کنی، یا استفاده ات از نرم افزارهایی مثل فتوشاپ و پریمیر و ... به صورت غیر حرفه ای هست، یا اگر اهمیتی نمی دی که بازیها روی بالاترین کیفیت و رزولوشن اجرا بشن، چنین سیستمی گران قیمتی رو لازم نخواهی داشت.
پیشنهاد من اینه که یا صبر کنی تا قیمت این سیستم پایین بیاد (احتمالا چند ماه)، یا از همون نسل قدیمی قطعاتت رو انتخاب کنی.
بعضی از افراد چون خیلی عاشق تکنولوژی هستند، زود جوگیر می شن و همیشه می خوان بهترین و جدیدترین تکنولوژی رو داشته باشن (که البته این خوبه) ولی در این بین از قیمت و استفاده شون از سیستم غافل می شن.
شما باید ابن موضوع رو در نظر بگیری که اولا: چه کاری می خوای با کامپیوتر انجام بدی؟ ثانیا: چقدر می خوای هزینه کنی. همچنین باید همیشه این سوال رو بپرسی که فلان سیستم که قیمتش بیشتره، آیا کاراییش هم به همون میزان بیشتر هست یا نه؟
مثلا توی تست های سایت tomshardware در بخش تست های photoshop پردازنده intel core i7 920 ضعیف تر از e8400 عمل کرده و اختلاف کاراییش نسبت به q6600 در حد 10 درصد هست. پس اگر هدفت کار با فتوشاپ به صورت حرفه ای باشه، خرید این پردازنده با این قیمت اصلا توصیه نمی شه.
رد میشه...
3jokes_x
18-02-2009, 00:49
شدیدا رد میشه.:2:
استدلال پلیز!
apadana.1001
20-02-2009, 12:26
دوست عزیز 3joks
من حرف شما رو کاملا تایید می کنم .
زیاد هم نگران دوستمون mhv نباش . چون الان میاد پستشو ویرایش میکنه و... .
کلا منطقی وجود نداره .
این دوستمون هم که میخواد سیستمشون رو آپگرید کنن ، اگر پولتون میرسه و از همه مهمتر کاراییتون در حد حرفه ای ( باتوجه از بی اطلاعی شما از اورکلاک میشه حدس زد که حرفه ای نیست )( البته قصد جسارت ندارم ) حتما از i7 استفاده کنید وگرنه همین 775 برای شما مناسبه . (من خودم بودجم 1.2 میلیون تومن بود q6600 بستم البته می تونستم بهتر هم ببندم که چون اورکلاک حرفه ای انجام می دم یه فن 60 تومنی گزاشتم روی cpu الان درحد یه cpu 500 تومنی قدرت و کارایی داره .
ولی شما بهتره بستگی به کاری که انجام می دید سیستم مورد نظر خودتون رو انتخاب کنید .
امیدوارم کمکتون کرده باشم .
avecina.ir
20-02-2009, 12:41
سلام دوستان قصد خرید پردازنده ای را دارم
در اول عرض کنم از اورکلاک چیزی نمیدونم
در ضمن سرعت در محیط کار و خوب اجرا شدن بازی برام مهمه
سلامم...خوب معلومه 6600 بهتره اینجا ره ببین:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی Core i7 واسه کاربرای High End مناسبتره که میخوان کارهای سنگینتر انجام بدن......
دنبال دردسر نمی گردی 6600 !
Professor Massoud
20-02-2009, 18:07
نظر من اینه Intel Core 2 Quad Q8200 که 190 تومنه . 6600 قیمتش خیلی کاذب شده و 210 تومنه .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.