ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مقايسه omnia i900 با سونی اریکسون Xperia™ X1

صفحه ها : 1 [2]

asextor1
11-07-2009, 01:54
من کل تاپیک رو خوندم . گفتم بد نیست پستی در مورد سی پی یو و سرعت گوشی ها بدم .
البته این ها رو من ننوشتم بلکه دو تا از کاربرا (Mehran و merikh_merikh ) زحمتش رو کشیدن

برای منبع این تست به سایت زیر مراجعه کنید. این سایت فقط در مورد پاکت پی سی ها هست و ریویو های زیادی
هم داخلش وجود داره.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد سی پی یوی اومنیا من در مطلب قبلی هم اشاره کردم که کسی منکر بالاتر بودن سی پی یوی اومنیا
نسبت به اکسپریا و بقیه پاکت پی سی های موجود فعلی نیست اما این بالاتر بودن سی پی یو طبق این تست و
رویو هایی که انجام شده فقط در عدد هست نه در واقعیت و اون طور که این تست نشون میده سی پی یوی
اکسپریا و حتی HTC Touch Pro خیلی قویتر و کاریتر خودشو نشون داده.

اما در مورد کند بودن Touch pro باید بگم که اون کسانی که میگن کنده سرشون نمیشه پاکت پی سی چیه. البته
با عرض معذرت از این افراد. اکسپریا با این همه سریع بودنش اگر TouchFLO 3D رو بخواد اجرا بکنه چیزی میشه
مثل تاچ پرو. یعنی در واقع این TouchFLO 3D است که سرعت تاچ پرو رو گرفته نه خود گوشی.

خیلی از افرادی که تاچ پرو دارند TouchFLO 3D رو غیر فعال کردند و از ظاهر خود ویندوز مبایل و یا SPB Mobile Shell
استفاده میکنند و همین افراد در انجمن هایی مانند xda و یا esato از سرعت تاچ پرو بسیار راضی هستند اما
همانطور که گفتم به شرطی که TouchFLO 3D غیر فعال بشه.

البته بنچ مارک چیزی نیست که بشه در اون تقلب کرد و یا سر کسی کلاه گذاشت. بنچ مارک توسط برنامه های مختلف انجام میشه و مانند قابلیت ویندوز ویستا میمونه که به سیستم های مختلف نمره میده و
تعیین میکنه که سیستم شما مثلا در رم و گرافیک و سی پی یو تا چه اندازه قویه.

حالا یک همچین سیستمی برای پاکت پی سی ها هم وجود داره. یکی از این بنچ مارکها اسمش SPB Benchmark
هست و دانلود آن برای همه افراد آزاد است.

اما اگر کسی بخواد گوشی های مختلف رو توسط این بنچ مارکها با هم مقایسه بکنه باید همه گوشی ها رو در
شرایط یکسان با هم تست بکنه. مثلا بر روی گوشی ها هیچ برنامه ای بغیر از برنامه های اصلی که بصورت
اورجینال روی گوشی هستند نباید نصب باشه. و یا قبل از اینکه بنچ مارک بگیره باید گوشی ها رو سافت ریست
بکنه تا برنامه هایی که در حافظه قرار گرفتند کاملا خارج بشند و غیره...

حالا این سایت اومده و این بنچ مارکها رو در گوشی هایی که اسمشون در لیست وجود داره گرفته. اگر با سایتش
و اعتبار سایتش مشکل دارید میتونید بهشون ایمیل بزنید و یا باهاشون تماس بگیرید و بگید که شما اینها رو
قبول ندارید چون من فقط این مطالب رو اینجا بطور خلاصه کپی کردم و خبرشو گفتم. مسئولیت این بنچ مارکها
که با من نیست.

اما من شخصا این سایت رو قبول دارم حتی اگر اکسپریا هم نمره کمی میگرفت
---------------
سلام.
از توضیحاتی که دادین ممنون.
دوست عزیز من لینک شما را نتونستم بالا بیارم تا بخونمش ببینم چیه.
حالا من خودم از سایت موبیلستان چیزی را تهیه کردم که اینم نشون میده که سرعت ایکس1 بیشتر از ای900 میباشد.
حالا اگه همون چیزیه که شما گذاشتین ببخشید اخه من موفق به باز کردن لینک شما نشدم.
اینم مطلبی که اماده کردم:(کپی از سایت موبیلستان میباشد)
اینم 2 تا عکس از مقایسه سرعت اکسپریا و چندتا گوشی دیگه
اکسپریا در عکس اول به طور واضح سریعتره و در عکس دوم با اختلاف بسیار کمی دومه
همونطور که میبینید i900 در تست cpu از اکسپریا خیلی عقب تره و جلو بودن i900 فقط عددیه ، چون سازنده cpu ها متفاوته پس عدد نشان دهنده قدرت پردازنده نیست مثل اینتل و AMD

اگه عکسی را که گذاشتم بالا نمیاد میتونید برید لینکی را که میزارم نگاه کنید تا متوجه بشید.
اینم لینکش:

دوستان منم با تمام این حرفهای زده شده موافقم اخه شرکت های سازنده ی سی پیوها متفاوته پس در نتیجه عدد نمیتونه بیانگر سرعت بالاتر باشه.البته من خودم با تستی که کردم ان چنان تفاوتی بین ای900 و ایکس1 ندیدم و ایکس1 را به خاطر محیط زیباتر و گرافیک بالاتر و داشتن سرعتی برابر با ای900 بهتر میدونم......

asextor1
11-07-2009, 02:07
معایب X1 :

-- علیرغم ظاهر بسیار زیبای X1 معایب ریز و درشتی در طراحی و مواد بکار رفته وجود دارد . ترک خوردگی قاب در بعضی موارد ، فاصله موجود ما بین کیبورد و صفحه و همچنین فاصله قاب پوشاننده ی باتری از موارد قابل ذکر هستند . کمی لقی هم با توجه به نوع طراحی وجود داره که در بعضی گوشی ها نیز افزایش پیدا می کنه . اینکه با کدام مشکل رو به رو شوید بستگی به شانس شما در گوشی خریداری شده داره !

-- عملکرد نسبتا ضعیف صفحه نمایش در نور آفتاب که معمولا در سایر برند ها بجز گوشی های نوکیا دیده میشه نیز وجود داره .

-- نداشتن شتاب سنج با توجه به جا افتادن این قابلیت در گوشی های امروزی . شما می تونید برای چرخیدن صفحه یکی از دکمه های سافت رو به این کار اختصاص بدین .

-- نداشتن خروجی تلویزیون یکی دیگر از معایب هست که البته برای همه افراد کاربرد نداره.

-- کیفیت عکس های گرفته شده قابل قبول هست ولی در زمینه فیلم برداری علیرغم رزیلوشن VGA ، با توجه به ذخیره شدن بصورت فرمت 3gp کیفیت تا حدودی افت می کنه . همچنین باید به این نکته اشاره کرد که دوربین در هنگام عکس برداری به شدت به لرزش حساس هست و عکس های زیادی خراب خواهد شد و شما مجبورید برای عکس برداری بهتر از دکمه مرکزی D-Pad استفاده کنید.

merikh_merikh
11-07-2009, 10:31
دوست عزيز(asextor1) از توضيحاتي که گذاشتين تشکر.

حالا منم يه سري ازمعايب اي900 را ميگم:
باطريه ضعيف نسبت به رقيباني که داره(اکسپريا و سريه تاچ در اچ تي سي)
کيفيت پايين ال سي دي نسبت به بزرگ بودن ان(پيکسل پايين به نسبت سايز بزرگ ال سي دي)
رام پايين نسبت به هم رده هاي خود(اکسپريا يا تاچ اچ دي و يا تاچ پرو.....) در کل رم و رام پايينتر به نسبت باقيه پاکت پيسي ها
نداشتن قلم(اين يه ايراده به نظره من که قلم در خود گوشي وجود نداره و به گوشي وصل ميباشد)
محيط زيباتر ديگر گوشي ها نسبت به اي900 که اينم سليقه اي ميباشد ولي خيلي ها محيط اکسپريا و سري تاچ اچ تي سي را ترجيح ميدن تا اي900
...............

يه مورد ديگه هم هست که واقعن اعصاب ادمو خراب ميکنه اونم اينه که به کار بردن اعداد در اين گوش(اي900) ميباشد مثلن عدد سي پيو بايد نشان دهنده ي سرعت بالاي اين گوشي باشه که اين گونه نيست يا دوربين 5 مگاپيکسليه اي900 که واقعن وضوح بسيار پاييني داره و عکس ها را اصلن دل خواه ادم نميندازه(البته نسبت به 5مگاپيکسل بودنش).البته اينم ميدونم که پاکت پيسي ها دوربين هاي ضعيفي دارن ولي اي900 نسبت به 5مگاپيکسل بودنش واقعن خيلي ضعيفه.مثلن ايکس1 را در نظر بگيرين نسبت به 3 مگاپيکسل بودنش تا حدودي قابل قبوله و ميشه دوربين 3مگاپيکسل در ايکس1را قبول کرد.

اگه ايرادي داره دوستان اصلاح کنن.

Bs_panzer
11-07-2009, 10:56
شما بازیهایی که مخصوص امنیاست استفاده کردی؟

من که با بازی هایی که مخصوص رزلیشن امنیاست هیچ مشکلی ندارم
شاید مشکل از گوشیتون باشه

کيفيت پايين ال سي دي نسبت به بزرگ بودن ان(پيکسل پايين به نسبت سايز بزرگ ال سي دي)
رام پايين نسبت به هم رده هاي خود(اکسپريا يا تاچ اچ دي و يا تاچ پرو.....) در کل رم و رام پايينتر به نسبت باقيه پاکت پيسي ها
نداشتن قلم(اين يه ايراده به نظره من که قلم در خود گوشي وجود نداره و به گوشي وصل ميباشد)
محيط زيباتر ديگر گوشي ها نسبت به اي900 که اينم سليقه اي ميباشد ولي خيلي ها محيط اکسپريا و سري تاچ اچ تي سي را ترجيح ميدن تا اي900
...............

يه مورد ديگه هم هست که واقعن اعصاب ادمو خراب ميکنه اونم اينه که به کار بردن اعداد در اين گوش(اي900) ميباشد مثلن عدد سي پيو بايد نشان دهنده ي سرعت بالاي اين گوشي باشه که اين گونه نيست يا دوربين 5 مگاپيکسليه اي900 که واقعن وضوح بسيار پاييني داره و عکس ها را اصلن دل خواه ادم نميندازه(البته نسبت به 5مگاپيکسل بودنش).البته اينم ميدونم که پاکت پيسي ها دوربين هاي ضعيفي دارن ولي اي900 نسبت به 5مگاپيکسل بودنش واقعن خيلي ضعيفه.مثلن ايکس1 را در نظر بگيرين نسبت به 3 مگاپيکسل بودنش تا حدودي قابل قبوله و ميشه دوربين 3مگاپيکسل در ايکس1را قبول کرد.

1.هر سه بازی تونی هاک پرو اکیتر بود برید تست کنید نا امید بشید از گوشی هاتون
2.دوربین اومنیا بهتر از اچ دیه ؟ فیلبرداریش 100% که بهتره
3.دایمونده خودمو با بابام (اومنیا) عوض کنم ؟ باتریش پدرمو در آورده !

Bs_panzer
11-07-2009, 11:02
Tony Hawk pro skater بود ببخشید

hasanmotori
11-07-2009, 11:05

...............

شما چه دلیل و مدرکی واسه این موارد که گفتی داری؟

من میگم دوربینش خوبه و در حد ان95 هست اینم مدرک :
As we already pointed out, the Samsung i900 Omnia is a really capable cameraphone. It produces crisp and tack sharp images with balanced processing and precise colors. The Omnia is probably the first PocketPC we've seen to produce impressive camera samples and we think it's safe to assume it's got the best camera among PocketPCs out there.
We've had our share of pre-release Omnias and we saw improvement in image quality each time - especially in color rendering. Otherwise, resolution and detail have been consistently high with each unit - those can easily rival the Nokia N95 8GB.

در مورد cpu اگه دقت کرده باشی marvell یه شرکت وابسته به اینتله پس اگه بحث شرکت سازنده باشه marvell از qualcomm بهتره
بعدشم ملاکهای قدرت cpu علاوه بر فرکانس cash و bus و... هستن که cpu این دو گوشی بجز فرکانس فرقی نداره پس هرچی فرکانس بالاتر باشه قویتره
اینم مقایسشون :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد باتری اگه رام گوشیت a5 باشه اونوقت میبینی که باتریش با x1 فرقی نداره

اصلاً برای اینکه خیال همه در مورد cpu راحت بشه از آقای aryanland یه درخاستی داریم :
اگه میشه یه فیلمو روی هر دو گوشی با coreplayer تست کنید یعنی benchmark بگیرید ببینیم کدوم قویتره
مرسی

وقتی یه گوشی برای استفاده از انگشت مشکلی نداره دیگه قلم میخاد چیکار؟
دقت کنید که ان97 و ساتیو هم قلم بهشون آویزونه

شما براحتی میتونی تاچ فلو روی امنیا نصب کنی

اصلاً نمیدونم چرا حرف کسی که هر دوتا گوشیرو داره و واقعاً بدون تعصب حرف میزنه قبول ندارید همونی که به x1 میگه آشغال:27:
aryanland جان همیشه گوشی دستشه و میتونه کامل باهم مقایسشون کنه بزارید نظر نهایی رو بده و دیگه رو حرفش حرف نزنید :19:

Bs_panzer
11-07-2009, 13:44
Touch flo 2d میشه فقط روش نصب کرد که مفت نمیارزه مثله ویوا میشه چون چیبست گرافیکی نداره اومنیا

بازی ها رو هم برای همین کند تر از دایموند ران می کرد (خیلی کند)

Bs_panzer
11-07-2009, 13:45
اومنیا فیلم برداریش 15 فریمه ؟

Bs_panzer
11-07-2009, 14:13
شما الان هی دارید به هم می پرید omnia II , X2
بیاد هم دیگرو تیکه پاره کردید !

hasanmotori
11-07-2009, 14:42
امنیا 2 که رقیب x2 نیست چون بازم کیبرد نداره و طرفدارای x1 گیز میدن بهش
رقیب x2 امنیا پرو هست که فکر کنم تا x2 بخاد معرفی بشه امنیا پرو2 هم اومده

اینم عکسش :

فون آرنا درباره کیبردش گفته خیلی خوبه

golmohammadi
11-07-2009, 15:55
اومنیا فیلم برداریش 15 فریمه ؟

فكر كنم مثل xperia هست
در vga 15 فريم و در qvga 30فريم ميگيره

saeidsmxo
12-07-2009, 00:23

...............

در مورد باتري اگه با رام a5 تست كني كمتر كه نيست شايد بيشتر هم باشه!:27:
در مورد lcd هم خيليها بزرگ بودن رو به رزولوشن بالا ترجيح ميدن كه كاملا" سليقه اي هستش...
در مورد دوربين هم خودت قضاوت كن...
عكس گرفته شده با امنيا توسط خودم:(پست 563 , 564)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید راضيت نميكنه بازم بزارم. ولي رضايت شما براي من مهم نيست. مهم اينه كه يه مشت :2:حرفايي كه شما يه جانبه در زمينه خراب كردن اين گوشي رو زدي كاملا" نقض كنم تا كسانيكه آگاهيت ندارن با اين صحبتهاي شما گمراه نشن دوست عزيز

Amin.M.1986
12-07-2009, 12:14
در مورد باتري اگه با رام a5 تست كني كمتر كه نيست شايد بيشتر هم باشه!:27:
در مورد lcd هم خيليها بزرگ بودن رو به رزولوشن بالا ترجيح ميدن كه كاملا" سليقه اي هستش...
در مورد دوربين هم خودت قضاوت كن...
عكس گرفته شده با امنيا توسط خودم:(پست 563 , 564)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید راضيت نميكنه بازم بزارم. ولي رضايت شما براي من مهم نيست. مهم اينه كه يه مشت :2:حرفايي كه شما يه جانبه در زمينه خراب كردن اين گوشي رو زدي كاملا" نقض كنم تا كسانيكه آگاهيت ندارن با اين صحبتهاي شما گمراه نشن دوست عزيز

به نظرم منظره اي هست كه هر هفته كه ميرم سمنان ميبينم:5:

saeidsmxo
12-07-2009, 19:40
به نظرم منظره اي هست كه هر هفته كه ميرم سمنان ميبينم:5:
عكساي من كه هيچ كدوم منظره نيست.:27: كدومشو ميگي تعطيل

hesamkowsar
12-07-2009, 20:29
دوستان عزیز کی به نتیجه میرسید که کدوم بهتره؟لابد وقتی xperia x9 درست شد تو صفحه 455665 دارید باز بحث میکنید که امینا بهتره یا اکسپریا....:27:

AryanLand
12-07-2009, 23:19
شما چه دلیل و مدرکی واسه این موارد که گفتی داری؟

من میگم دوربینش خوبه و در حد ان95 هست اینم مدرک :
As we already pointed out, the Samsung i900 Omnia is a really capable cameraphone. It produces crisp and tack sharp images with balanced processing and precise colors. The Omnia is probably the first PocketPC we've seen to produce impressive camera samples and we think it's safe to assume it's got the best camera among PocketPCs out there.
We've had our share of pre-release Omnias and we saw improvement in image quality each time - especially in color rendering. Otherwise, resolution and detail have been consistently high with each unit - those can easily rival the Nokia N95 8GB.

در مورد cpu اگه دقت کرده باشی marvell یه شرکت وابسته به اینتله پس اگه بحث شرکت سازنده باشه marvell از qualcomm بهتره
بعدشم ملاکهای قدرت cpu علاوه بر فرکانس cash و bus و... هستن که cpu این دو گوشی بجز فرکانس فرقی نداره پس هرچی فرکانس بالاتر باشه قویتره
اینم مقایسشون :

در مورد باتری اگه رام گوشیت a5 باشه اونوقت میبینی که باتریش با x1 فرقی نداره

اصلاً برای اینکه خیال همه در مورد cpu راحت بشه از آقای aryanland یه درخاستی داریم :
اگه میشه یه فیلمو روی هر دو گوشی با coreplayer تست کنید یعنی benchmark بگیرید ببینیم کدوم قویتره
مرسی

وقتی یه گوشی برای استفاده از انگشت مشکلی نداره دیگه قلم میخاد چیکار؟
دقت کنید که ان97 و ساتیو هم قلم بهشون آویزونه

شما براحتی میتونی تاچ فلو روی امنیا نصب کنی

اصلاً نمیدونم چرا حرف کسی که هر دوتا گوشیرو داره و واقعاً بدون تعصب حرف میزنه قبول ندارید همونی که به x1 میگه آشغال:27:
aryanland جان همیشه گوشی دستشه و میتونه کامل باهم مقایسشون کنه بزارید نظر نهایی رو بده و دیگه رو حرفش حرف نزنید :19:

سلام.

والا یکی از دوستان یک چیزی گفت که منو واقعا" به فکر فرو برد.ایشون گفتن :<< مثل اینکه مشکلی داری!!!>> منم یکم فکر کردم دیدم مشکلی ندارم.بعد که یکم دیگه فکر کردم دیدم من که مشکلی ندارم گوشیهارو هم که دارم و هر وقت نیاز باشه ازشون استفاده میکنم دیگه چه لزومی داره بیام اینجا نظر بدم.من فکر میکردم با صحبت و نظر دادن شاید کمکی تو انتخاب به دیگران کرده باشم که میخوان بخرن اما بعد به نتایج دیگه ای رسیدم.
میبینم اینجا هنوز دوستان فکر میکنن که کارخونه های سی پی یو سازی هر عددی دلشون خواست میتونن بزارن واسه سی پی یو بعدش هم یک هرتز بزارن اخرش (یعنی دنیا شهر هرته) (البته هرتز نخونیدا !!!)یا اینکه مثلا" سه میلیون پیکسل از 5 میلیون پیکسل بیشتره و حتی اینو نمیدونن که وقتی خودشون دارن میگن کیفیت ال سی دی امنیا پایین تره (که هست ) وقتی عکس باهاش میندازن باید رو PC چک کنن تا ببینن کیفیتش چطوره نه رو ال سی دی خود گوشی.
یا اینکه هنوز نمیدونن که HD با نزدیک به 750 هزار تومن قیمت هم رده امنیا با 400 هزار تومن قیمت نیست.(قیمت نمیخوام قیمتها رو هم تقریبی نوشتم نیایید این قیمتهارو بکنید پیراهن عثمان گیر بدید که میخواستی تشویش اذهان عمومی کنی!!!!!)
هنوز دوستان میان میگن X1 سنسور جاذبه نداره اما با اختصاص یک کلید برای روتیت کردن صفحه این مشکل هم حل میشه !!!!!!!!!!.فکر میکنن G-sensor فقط برای روتیت کردن صفحه هست!!!!!!!!!!!!
هنوز نمیدونن که این G-Sensor هزار تا کاربرد مهندسی و علمی دیگه داره.
هنوز میان میگن رام امنیا از X1 و Hd پایینتره اما نمیان بگن که 16 گیگ حافظه داخلی داره که با پر بودنش هم مثل کره باز میشه و سرعت گوشی رو نمیگیره اما اگر یک کارت 16 گیگ بندازن رو X1 و HD اگر پر بشه بخوان بازش کنن گوشی خفه میشه و به تر تر میفته (البته احتمالا" نمیدونن که بگن!!!)
و بالاخره دوستان نمیدونن که من اگر چیزی رو تست نکنم و کاملا" مطمئن نشم مثل دیگران که یکبار یک چیزی رو پشت ویترین یک مغازه نزدیک بوده ببینن نمیام نظر کارشناسی بدم.
و ......و.........و............
به همین دلیل الان چند روزی هست میام تاپیکهارو میخونم ولی جواب نمیدم تا فکر کنن قرار داد تبلیغاتم با سامسونگ تموم شده.!!!!

یا علی .شاد و پیروز باشید.

Bs_panzer
12-07-2009, 23:22
آقا این بچه بازی ها رو جکع کنین دیگه که چی
مثلا توی صفحه 2056 به این نتیجه رسیدید که طبق فلان بنچ مارک اومنیا بهتره ! چه چیزی عوض میشه ؟ مثلا ایکسپریا داران از گوشی شون زده میشن ؟ نه
یا برعکسش ؟ بازم نه

نمیدونم چی بگم آخه بعضی ها هم (خودتون میدونید) این وسط که اصلا با یه پاکت پیسی کار نکردن میان نظر میدن (نگاه کنن اشکال نداره) !@
از مدیران می خوام این جا رو ببندن چون مثله این که کاربر ها این جا نتونن تو پیغام خصوصی از خجالت همدیگه در میان !

به حرف من فکر کنید جوابش رو بدید تو همین جا

AryanLand
12-07-2009, 23:51
مثلا توی صفحه 2056 به این نتیجه رسیدید که طبق فلان بنچ مارک اومنیا بهتره ! چه چیزی عوض میشه ؟ مثلا ایکسپریا داران از گوشی شون زده میشن ؟ نه
یا برعکسش ؟ بازم نه

نمیدونم چی بگم آخه بعضی ها هم (خودتون میدونید) این وسط که اصلا با یه پاکت پیسی کار نکردن میان نظر میدن (نگاه کنن اشکال نداره) !@
از مدیران می خوام این جا رو ببندن چون مثله این که کاربر ها این جا نتونن تو پیغام خصوصی از خجالت همدیگه در میان !

سلام.

فکر نمیکنم یک همچین اتفاق بچه گانه ای بیفته.آخه نا سلامتی همه بزرگ شدن حداقل 16 سالشونه. :31::46::10::11:

Bs_panzer
13-07-2009, 00:02
سلام.

فکر نمیکنم یک همچین اتفاق بچه گانه ای بیفته.آخه نا سلامتی همه بزرگ شدن حداقل 16 سالشونه. :31::46::10::11:

کسی از شما نخواست سن کاربر ها رو بهشون گوشزد کنی
اگر هم کسی ازتون می خواست اینجا جاش نبود (مقایسه اومنیا و ایکسپریا !)

بیکار نباشید !

AryanLand
13-07-2009, 00:38

بیکار نباشید !

اول که اون این فقط جنبه شوخی داشت.دوم به سوالی که کردید فکر کنید ببینید جوابش ربطی به مقایسه امنیا و اکسپریا داره یا نه.سوم اگر ناراحتید من پستم رو پاک میکنم.
در آخر هم اعتراف میکنم اشتباه کردم هنوز همه بزرگ نشدن که فرق شوخی با جدی رو تشخیص بدن.!!!!

سر کار باشید.!

Bs_panzer
13-07-2009, 01:34
یا برعکسش ؟ بازم نه

سلام.

فکر نمیکنم یک همچین اتفاق بچه گانه ای بیفته.آخه نا سلامتی همه بزرگ شدن حداقل 16 سالشونه.

بیکار نباشید !

اول که اون این فقط جنبه شوخی داشت.دوم به سوالی که کردید فکر کنید ببینید جوابش ربطی به مقایسه امنیا و اکسپریا داره یا نه.سوم اگر ناراحتید من پستم رو پاک میکنم.
در آخر هم اعتراف میکنم اشتباه کردم هنوز همه بزرگ نشدن که فرق شوخی با جدی رو تشخیص بدن.!!!!

سر کار باشید.!

سلام من فکر نمی کنم که ادامه دادن این بحث درست باشه چون
1. تاییک به انحراف کشیده میشه :27:
2.دوست ندارم به کسی بی احترامی بشه :10:
3.من چی نوشتم و به چه جواب هایی رسیدم ! :13:
4.اگر کسی با سن افراد زیر 18 سال مشکل دارن به مسئولین بگن محدودیت ایجاد کنند :5:
5.کسی به سوال من جواب نداد که چرا بازی ها در اومنیا کند اجرا می شود (نسبت به دایموند)
6.:31:

hasanmotori
13-07-2009, 01:46
آخه ببینید اگه همه حقیقتو بگن که مشکلی نیست
یه عده وقتی میبینن که امنیا همه پاکت پیسی هارو میزاره تو جیبش و قیمبشم از همشون پایینتره تنها چیزی که میتونن یگن اینه که امنیا فقط روی کاغذ خوبه و در عمل اصلاً خوب نیست و از این حرفا
مثلاً تاحالا چندنفر اومدن میگن شنیدم امنیا کنده ! در حالی که فکر نمیکنم هیچ گوشیی حتا جاوا به سرعت امنیا روتیت کنه یا هر چیز دیگه ای
دوربینشم که تو پاکت پیسیا بهترینه حالا خوبه که تو ریویو gsmarena یکی از بدیای x1 رو دوربین ضعیفش اعلام کرده
اتفاقاً اگه بحث عدد الکی باشه x1 تو این موارد بیشتر الکیه مثلاً فیلم برداری vga که کیفیتش اصلاً خوب نیست
یا باتریش که امنیا با اینکه اعداد اعلام شدش نصف x1 هست با رام a5 به همون اندازه شارژ نگه میداره

به هر حال چه بخاید چه نخاید امنیا تو اروپا پر فروشترین اسمارت فون (الان میان میگن پاکت پی سیه اسمارت فون نیست ) بوده حالا هی وایسید بگید امنیا فقط روی کاغذ خوبه شاید دل خودتونو بتونید خوش کنید...

الاف باشید ! : دی

ساعت 3 نصفه شبه ها...

AryanLand
13-07-2009, 01:48
سلام من فکر نمی کنم که ادامه دادن این بحث درست باشه چون
1. تاییک به انحراف کشیده میشه :27:
2.دوست ندارم به کسی بی احترامی بشه :10:
3.من چی نوشتم و به چه جواب هایی رسیدم ! :13:
4.اگر کسی با سن افراد زیر 18 سال مشکل دارن به مسئولین بگن محدودیت ایجاد کنند :5:
5.کسی به سوال من جواب نداد که چرا بازی ها در اومنیا کند اجرا می شود (نسبت به دایموند)
6.:31:

منم 1و2 رو مثل تو فکر میکنم :46: اما 3 رو اصلا" نمیدونم .4 رو باید بگم من با هیچ کس مشکل ندارم اما با محدودیت کلا" مشکل دارم.
اما 5 من این سوال رو تو اون پست ندیدم(چون نبود ) و اینکه چون تا حالا دایموند نداشتم . جوابش رو نمیدونم .

شاد باشید.

Elfin-D
13-07-2009, 12:33
سلام

بنده وقتی میگم گفتگوها باید دوستانه باشه یه چیزی
میدونم که میگم.وقتی جلوی یک کاری رو میگیرم آخرش
رو میخونم.28 صفحه رفتید جلو...کدوم بهتر شد؟!مشخص
شد؟چی گیرمون اومد؟!یکی بین این دو گیر کرده باشه باید
28 صفحه بخونه؟!28 صفحه ای که 2 صفحه هم ازش مطلب
مفید در نمیاد.تا همینجا بسه فعلا!

پستها رو هم پاک نمیکنم تا خودتون بخونید ببینید چی گفتید
به هم.کسایی که حد خودشون رو حفظ نمیکنن زیر نظر هستن.

مخلصیم