مشاهده نسخه کامل
: كمك ...چيكار كنم؟ IE و Firefox خودبخود بسته ميشه؟
V E S T A
14-02-2009, 17:31
سلام
بچه ها وقتي IE و Firefox روبازميكنم
،خودبخود بسته ميشن...كامپيوترم
ويروسيه؟ من نميدونم چيكاركنم؟
ممنون ميشم كمكم كنيد
MichaelQwerty
14-02-2009, 19:52
احتمالا ویروس داره از یه آنتی ویروس بروز استفاده کن (از چند تا آنتی استفاده کن)
این دستور در CMD بزن ببین( این دستور باعث میشه فایل ها مخفی در درایو C آشکار بشه):
dir c: /a
فایلی به اسم autorun.inf وجود داره یا نه؟
V E S T A
14-02-2009, 20:54
احتمالا ویروس داره از یه آنتی ویروس بروز استفاده کن (از چند تا آنتی استفاده کن)
این دستور در cmd بزن ببین( این دستور باعث میشه فایل ها مخفی در درایو c آشکار بشه):
Dir c: /a
فایلی به اسم autorun.inf وجود داره یا نه؟
ديدم همچين فايلي نبود..
آنتي ويروسم نود32هست..هميشه هم آپديت ميشه..
حالا چيكاركنم..من اصن نمتونم برم نت..با گوشيم پست ميدم..
كمك...
MichaelQwerty
15-02-2009, 13:02
این ویروس کش هوش مصنوعی قوی نداره اگه ویروس جدید باشه نمی تونه پیداش کنه از Avira و panda یا kaspersky استفاده کن
امکان هم داره سیستم ویروس نداشته باشه که این احتمال ضعیف مرورگرها رو پاک کن و دوباره نصب کن ببین بازم همین وضعیت داره؟
MichaelQwerty
15-02-2009, 13:10
یک کار دیگه هم میتونی بکنی این مرورگر جدید google دانلود کن اگه سیستمت ویروس داشته باشه احتمالا ویروس نویس اسم این مرورگرو که جدید هم هست تو ویروسش قرار نداده که اینم بسته بشه (به غیر از این که ویروس زیادی پیشرفته باشه که شک دارم)
جالبه که بدونی سرعت لود شدن صفحات از فایر فوکس هم بیشتره
لینک دانلود:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
V E S T A
15-02-2009, 16:03
با اپرا که می آم بسته نمیشه...ولی همه کلیدهای نقل قول وشکلکها و همه چی برام غیرفعال شده...
من فایر فاکس رو انیستال کردم ولی هر کار میکنم دوباره نصب نمیشه...
Ieهم همونجور هست...
یک کار دیگه هم میتونی بکنی این مرورگر جدید google دانلود کن اگه سیستمت ویروس داشته باشه احتمالا ویروس نویس اسم این مرورگرو که جدید هم هست تو ویروسش قرار نداده که اینم بسته بشه (به غیر از این که ویروس زیادی پیشرفته باشه که شک دارم)
جالبه که بدونی سرعت لود شدن صفحات از فایر فوکس هم بیشتره
لینک دانلود:
باشه دانلودش میکنم..بهتون خبر میدم...ممنون
MichaelQwerty
15-02-2009, 20:12
یه سوال :شما وقتی می خوای این دوتا مرورگر(بIE,FireFox) نصب کنی زمانی که setup باز میکنی بسته میشه یا اصلا زمان نصب error میده؟
V E S T A
15-02-2009, 21:45
یه سوال :شما وقتی می خوای این دوتا مرورگر(بie,firefox) نصب کنی زمانی که setup باز میکنی بسته میشه یا اصلا زمان نصب error میده؟
نه هیچ اروری نمیده...وقتی برای نصب مرورگر رو فایلش کلیک میکنم..اصن هنوز باز نشده..بسته میشه...اون مرورگر
هم که گفتین دانلود کنم همین جور میشه....فقط با اپرا مشکلی ندارم...
MichaelQwerty
16-02-2009, 11:08
مثل این که ویروس زیاد جدید
دلیل بسته شدنش اینه که ویروس به عنوان صفحه setup حساس به این صورت که وقتی کلمه شبیه بهfirefox یا internet explorer ,...ببینه صفحه رو به سرعت میبنده (که متاسفانه نمیشه عنوان setup را تغییر داد)
اگه ویروس ضعیف باشه بر اساس نام Setup برنامه رو میبنده
شما دو تا کارو امتحان کن اول: نام setup تغییر بده مثلا اگه Firefox Setup 3.0.5.exe این اسمشه بزار 1.exe اگه تونستی نصب کنی چه بهتر اگه نشد
راه دوم: از Safe mode امتحان کن ببین اونجا هم همین طوره؟؟
befermatooo
16-02-2009, 11:19
به احتمال زیاد Kazme gheyz گرفتی [ خدا نکنه ]
اینو دانلود کن و اجرا :
picher_s
16-02-2009, 11:35
به احتمال زیاد Kazme gheyz گرفتی [ خدا نکنه ]
اینو دانلود کن و اجرا :
سلام
هیچ ربطی به کظم نداره!!!
ادامه بده MichaelQwerty ...
موفق و پیروز باشی.
befermatooo
16-02-2009, 14:26
هیچ ربطی به کظم نداره!!!
!!!!
برادر یکی از نشونه های کظم اینه که وقتی ie و ...... رو باز میکنی زود بسته میشه !؟!
V E S T A
16-02-2009, 17:43
مثل این که ویروس زیاد جدید
دلیل بسته شدنش اینه که ویروس به عنوان صفحه setup حساس به این صورت که وقتی کلمه شبیه بهfirefox یا internet explorer ,...ببینه صفحه رو به سرعت میبنده (که متاسفانه نمیشه عنوان setup را تغییر داد)
اگه ویروس ضعیف باشه بر اساس نام setup برنامه رو میبنده
شما دو تا کارو امتحان کن اول: نام setup تغییر بده مثلا اگه firefox setup 3.0.5.exe این اسمشه بزار 1.exe اگه تونستی نصب کنی چه بهتر اگه نشد
راه دوم: از safe mode امتحان کن ببین اونجا هم همین طوره؟؟
اسمشو تغیر دادم بازم صفحه بسته میشه..سیف مد هم امتحان کردم بازم بسته میشه...وای حالا چی کار کنم.....
هم فایر فاکس هم اینترنت اکسپلورر هم همون مرورگری که گفتین هیچ کدوم نمیشه...یه چیز دیگه..من نمیتونم ie رو انیستال کنم
اصن تو اد ریمو پروگرام نیست...
به احتمال زیاد kazme gheyz گرفتی [ خدا نکنه ]
اینو دانلود کن و اجرا :
عزیز نتونستم دانلود کنم..ممکنه جای دیگه آپ کنین ممنون........
MichaelQwerty
16-02-2009, 21:07
امکان داره نسخه جدید کضم باشه ولی ایشون گفتن در درایو ها هیچ فایلی به اسم Autorun.inf وجود نداره در حالی که کضم از این روش برای تکثیر استفاده می کنه
دوست عزیز شما می تونی با رجیستری کار کنی آیا چیزی بلدی در حد کم اطلاعت داری؟؟
V E S T A
16-02-2009, 21:24
بله ولی کم...
کلمه kazm رو تو regedit سرچ کردم ولی چیزی نبود
MichaelQwerty
16-02-2009, 21:44
سلام به این مسیر از رجیستری برو
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
و ببین سمت راست مقداری(value) به نام shell وجود داره اگه بود بازش کن و تمام محتویاتشو بزار اینجا
V E S T A
16-02-2009, 22:12
MichaelQwertyجان
من زیاد وارد نیستم..
اگه اشتباه رفتم بگو بهم...مسیری که گفتی رو رفتم
روی shell کلیک کردم و این بود:
explorer.exe
اشتباه که نگفتم؟
MichaelQwerty
16-02-2009, 22:28
نه درسته
این مسیر یه lمقدار به نام(default) داره مقدار درون کلیدو بزار اینجا
HKEY_CLASSES_ROOT\exefile\shell\open\command
__________________________________________________ _______________
تمام مقدارها رو در این دو قسمت پاک کن(سمت راست)
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Run
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run
فقط کلید (default) پاک نمیشه که ایراد نداره چون طبیعیه
سیستم restart کن و دوباره به این مسیرها برو ببین مقداری ساخته نشده منظورم این دو کلید:
__________________________________________________ _______________________
V E S T A
16-02-2009, 22:53
منظورتون defult تو این قسمته؟
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
تو مسیری که گفتین
HKEY_CLASSES_ROOT/exefile/open/commond
vaue data ="%1" %* بود
V E S T A
17-02-2009, 08:23
__________________________________________________ _______________
تمام مقدارها رو در این دو قسمت پاک کن(سمت راست)
فقط کلید (default) پاک نمیشه که ایراد نداره چون طبیعیه
سیستم restart کن و دوباره به این مسیرها برو ببین مقداری ساخته نشده منظورم این دو کلید:
__________________________________________________ _______________________
بعد از ری استارت تو مسیر:
چیزی ساخته نشد
و
تو مسیر
value name:NvCplDaemon
value data:RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup
ساخته شد
picher_s
17-02-2009, 09:06
!!!!
برادر یکی از نشونه های کظم اینه که وقتی ie و ...... رو باز میکنی زود بسته میشه !؟!
عزیز جون اون آنتی رو که معرفی کردی من نوشتمش!!!
MichaelQwerty
17-02-2009, 10:19
سلام
فقط یه بخش مهم دیگه (سرویس) میمونه که چون شلوغه نمیشه تمامشو برسی کرد
نتیجه های که من گرفتم
احتمال داره مشکل از سیستم باشه و با تعویض ویندوز درست بشه چون شما گفتی:
با اپرا که می آم بسته نمیشه...ولی همه کلیدهای نقل قول وشکلکها و همه چی برام غیرفعال شده...
چه دلیلی داره که ویروس کلید ها و شکلک ها رو غیر فعال کنه خوب جلوی باز شدن این مرورگرو هم میگرفت (ولی به احتمال زیاد سیستم آلوده)
راه دیگه اینه که تمام درایو ها رو پاک کنید (فرمت) حتی اگه فلش یا حافظه جانبی دارید و یه بار دیگه ویندوز بریزید ( که این کارو اگه اطلاعت مهم دارید بهتون پیشنهاد نمی کنم انجام بدین)
راه دیگه که قبلا گفتم استفاده از چند آنتی قوی و به روز هست (احتمال داره که ویروس بگیره)
آخرین راه شما می تونید این نرم افزارو دانلود کنید(حجم 24 MB):
این نرم افزار یه فایروال معروف هست هر برنامه ای چه معمولی چه ویروس اگه بخواد اجرا بشه باید از شما اجازه بگیره
اگه یه کاربر حرفه ای باشید ویروس تشخیص میدید و جلوی اجراشو می گیرید
شبیه به نرم افزار zone alram ولی یه ویژگی بسیار خوبش اینه که نشون میده که چه نرم افزارهایی در حال اجرا هستند(process)
حتی ویروس های قوی که مخفی میشن(کظم غیض و ...) رو هم هم میتونه نشون بده و به راحتی هر برنامه ای رو میبنده
پیشنهاد من به شما اینه که این برنامه رو نصب کنید و به بخش process activity برید اگه ویروس تشخیص دادید خوب میبندینش یا جلوی فعالیتشو می گیرید اگه نه که یه عکس کلی از این قسمت بگیرید و در این جا قرار بدید تا من و دوستان شما رو بهتر راهنمایی کنیم
MichaelQwerty
17-02-2009, 10:25
اگه ویروس کظم غیض بود که باید خدا رو شکر میکردی چون با چند تا روش ساده دستی جلوی فعالیتشو می گرفتیم ولی متاسفانه ویروس kazme_ghayze نیست
V E S T A
17-02-2009, 11:08
سلام
فقط یه بخش مهم دیگه (سرویس) میمونه که چون شلوغه نمیشه تمامشو برسی کرد
نتیجه های که من گرفتم
احتمال داره مشکل از سیستم باشه و با تعویض ویندوز درست بشه چون شما گفتی:
چه دلیلی داره که ویروس کلید ها و شکلک ها رو غیر فعال کنه خوب جلوی باز شدن این مرورگرو هم میگرفت (ولی به احتمال زیاد سیستم آلوده)
راه دیگه اینه که تمام درایو ها رو پاک کنید (فرمت) حتی اگه فلش یا حافظه جانبی دارید و یه بار دیگه ویندوز بریزید ( که این کارو اگه اطلاعت مهم دارید بهتون پیشنهاد نمی کنم انجام بدین)
راه دیگه که قبلا گفتم استفاده از چند آنتی قوی و به روز هست (احتمال داره که ویروس بگیره)
آخرین راه شما می تونید این نرم افزارو دانلود کنید(حجم 24 MB):
این نرم افزار یه فایروال معروف هست هر برنامه ای چه معمولی چه ویروس اگه بخواد اجرا بشه باید از شما اجازه بگیره
اگه یه کاربر حرفه ای باشید ویروس تشخیص میدید و جلوی اجراشو می گیرید
شبیه به نرم افزار zone alram ولی یه ویژگی بسیار خوبش اینه که نشون میده که چه نرم افزارهایی در حال اجرا هستند(process)
حتی ویروس های قوی که مخفی میشن(کظم غیض و ...) رو هم هم میتونه نشون بده و به راحتی هر برنامه ای رو میبنده
پیشنهاد من به شما اینه که این برنامه رو نصب کنید و به بخش process activity برید اگه ویروس تشخیص دادید خوب میبندینش یا جلوی فعالیتشو می گیرید اگه نه که یه عکس کلی از این قسمت بگیرید و در این جا قرار بدید تا من و دوستان شما رو بهتر راهنمایی کنیم
MichaelQwertyجان الان دارم با IE پست میدم!!بعضی وقتا مثه الان صفحه تا چن وقت بازه..و بعضی وقتا اصن
هنوز باز نشده بسته میشه...:41:
وای من چی کار کنم...فرمت اصلن نمیتونم کنم...یعنی راه غیر فرمت و اون فایروال نیست؟:41:
خواهش میکنم کمک کنین....من واقعا نمیدونم باید چی کار کنم:41::41::41:
MichaelQwerty
17-02-2009, 17:00
راستشو بخوای من شک کردم که سیستمتون ویروس داشته باشه شاید یه خرابی در ویندوز باشه
فقط درایو C رو فرمت و ویندوز نصب کنید
به این لینک برو و یه نرم افزار کم حجم هست(کمتر از 2mb) که پروسه های در حال اجرا رونشون میده دانلود کن و عکس پروسهاتو اینجا بزار تا شاید بشه فهمید مشکل سیستمت چیه
لینک:
V E S T A
19-02-2009, 09:24
راستشو بخوای من شک کردم که سیستمتون ویروس داشته باشه شاید یه خرابی در ویندوز باشه
فقط درایو C رو فرمت و ویندوز نصب کنید
به این لینک برو و یه نرم افزار کم حجم هست(کمتر از 2mb) که پروسه های در حال اجرا رونشون میده دانلود کن و عکس پروسهاتو اینجا بزار تا شاید بشه فهمید مشکل سیستمت چیه
لینک:
MichaelQwertyجان ممنونم
الان دانلود میکنم ولی گذاشتنش یذره طول میکشه چون کارایی که گفتی رو زیاد بلد نیستم..
میدونی یبار که با IE 1ساعت کار کردم و صفحه بسته نشد...ولی هنوزم نمیتونم firefox رو نصب کنم:41:
خداکنه ویروسی نباشه..:41:
MichaelQwerty
19-02-2009, 09:56
سلام
کافی نرم افزارو بعد از نصب باز کنی بعدش تمام برنامه های در حال اجرا رو نشون میده
برای عکس گرفتن هم از کلید PrtScr استفاده کن (سمت راست F12) ودر نرم افزار paint ویندوز پست کن
و عکس ها رو در سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید یا هر سایت دیگه آپلود کن و لینکشو بزار اینجا تا دوستات بررسی کنند که مشکل از ویروس یا نه
V E S T A
19-02-2009, 11:27
MichaelQwertyجان
اگه شما نبودین من نمیدونم باید چیکار میکردم..ممنون از کمکت
نمیدونم نگا کن ببین درسته؟یا نه....
عکس دیده میشه؟ درست گرفتم عکسو؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MichaelQwerty
19-02-2009, 14:10
اگه شما نبودین من نمیدونم باید چیکار میکردم
خوب معلومه دوستای دیگه که اطلاعاتشون نسبت به من بیشتره کمکتون می کردن
من اگه جای شما بودم شروع می کردم از بالا دونه دونه برنامه ها رو روشون کلیک راست و بعدش remove و ok می کردم به غیر از برنامه هایی که اطمینان داشتم ویندوز بدون اونا نمی تونه کار کنه
من دقیقا در مورد برنامه هایی که روی سیستم نصب کردین اطلاعات ندارم ولی در مرحله اول این برنامه ها رو از کار بندازین
matlabserver,VAIO Event Service...,Mcore
این فایل Mcore سه تاست هر سه تا رو ببند بعد ببین میتونی فایر فاکسو نصب کنی
اگه نشد در مرحله بعد همه رو ببند به غیر از security task manager و windows explorer وحالا امتحان کن ببین میشه فایر فاکس نصب کرد
دیگر دوستان هم یه نگاه بندازن و نظر بدن چه برنامه ای مشکوکه
V E S T A
20-02-2009, 08:51
خوب معلومه دوستای دیگه که اطلاعاتشون نسبت به من بیشتره کمکتون می کردن
من اگه جای شما بودم شروع می کردم از بالا دونه دونه برنامه ها رو روشون کلیک راست و بعدش remove و ok می کردم به غیر از برنامه هایی که اطمینان داشتم ویندوز بدون اونا نمی تونه کار کنه
من دقیقا در مورد برنامه هایی که روی سیستم نصب کردین اطلاعات ندارم ولی در مرحله اول این برنامه ها رو از کار بندازین
matlabserver,VAIO Event Service...,Mcore
این فایل Mcore سه تاست هر سه تا رو ببند بعد ببین میتونی فایر فاکسو نصب کنی
اگه نشد در مرحله بعد همه رو ببند به غیر از security task manager و windows explorer وحالا امتحان کن ببین میشه فایر فاکس نصب کرد
دیگر دوستان هم یه نگاه بندازن و نظر بدن چه برنامه ای مشکوکه
همه رو بستم ولی 3تاش بسته نشد...firefox رو هم نمیتونم بازم نصب کنم..ممکنه اصن کامپیوترم ویروسی
نباشه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
V E S T A
21-02-2009, 11:37
MichaelQwerty جان
الان کامپیوترم درست شده..منFIREFOX ورژن 3.0.6 رو تونستم نصب کنم...اون ورژن به ویندوزم نمیخورد برا همین نصب نشد...
همونطور که شما گفتین من FIREFOX و IE رو انیستال کردم و بعد از همونموقع کامپیوترم درس شد...یه نفر
بهم گفت که کامپیوترم worm گرفته که بعد از انیستال از بین رفته...بخاطر همین تونستم دوباره از ie استفاده
کنم ممنون که راهنمایی کردی وگرنه بدون راهنماییی شما کا مپیوترم درس نمیشد...:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.