PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كمك از متخصصان شبكه

amin_947
14-02-2009, 14:59
سلام . من 3 تا كامپيوتر و يه مودم adsl 4 پورت دارم كه فعلا فقط به يكي از كامپيوترها وصل هست و اينترنت رو داره براي اون تامين مي كنه . حالا ميخوام از طريق مودم adsl ، اينترنتم رو با بقيه كامپيوترها به اشتراك بذارم البته نه به صورت مساوي . در حقيقت ميخوام من سرور باشم و اون دوتاي ديگه كلاينت . حالا چند تا سوال دارم :

1 . ميخوام هر وقت من (سرور) روشن باشم اونا بتونن از اينترنت استفاده كنن و وقتي من خاموش هستم نتونن . با تعريف كردن كامپيوتر من به عنوان سرور ، فكر كنم اين اتفاق بيوفته . درسته ؟

2 . تنظيمات لازم رو كامل برام توضيح بدين . اينكه من چه جوري سرور و اون دوتا كلاينت بشن . از نظر سخت افزاري كه فكر كنم فقط بايد از كارت شبكه ها به مودم adsl كابل كشي كنم . ( كار ديگه اي هم ميخواد ؟ ) اما از نظر نرم افزاري هيچي بلد نيستم . ضمنن همه كامپيوترها ويندوز xp دارن . لطفا كامل راهنماييم كنيد ( توي اين زمينه بوق هستم !!!‌ )

3 . يه برنامه بهم معرفي كنيد كه امكان كنترل كامل اينترنت كلاينت ها رو بهم بده . در واقع ميخوام اجازه كارهاي زير رو بهم بده :

الف ) مهمترين چيز اينه كه بتونه پهناي باند هر كلاينت رو مشخص كنه . مثلا بهش بگم از اين اينترنت 256 كه وارد كامپيوتر سرور ميشه ، 64 تاش رو بده به فلان كلاينت و مثلا 32 تاش رو بده به فلان كلاينت و بقيه اش رو هم بده به سرور .

ب ) امكان كنترل ترافيك كلاينت ها رو بهم بده ( اگه كنترل به صورت آنلاين باشه كه ديگه محشره ) و مثلا بتونم بهش بگم كه فلان كلاينت حق داره به صورت روزانه به ميزان مثلا 100 مگابايت ترافيك مصرف كنه و بعد از اون اينترنتش قطع بشه تا روز بعد .

ج ) امكان قطع و يا وصل كردن اينترنت كلاينت ها رو هر زمان كه خواستم ، فراهم كنه .

4 . با توجه به اين موضوع ها و استفاده اي كه قرار هست از سرور بشه آيا يه سيستم عادي جوابگو هست ( سرعت سرور خيلي كم نميشه طوري كه من نتونم از اينترنت سرور استفاده كنم ؟ )

ممنون ميشم كمكم كنيد .

صفا شهناجی
19-02-2009, 00:39
ببین عزیزم من چند تا راه بهت پیشنهاد میدم :
1)مودم ADSL خودت را بده برات نت(NAT) کنن.اگه بلد نیستی یا کسی رو نداری بلد باشه از شرکتی که ADSL رو خریدی بده این کار رو بکنن.
2)اول سیستم هاتو Domain کن بعد برو تو سیستم سرور و بهش ویندوز سرور نصب کن ، بعد از اینکه در قسمت run واژه dcpromo رو تایپ کردی ویندوز سرورت رو بعد ار این که Activedirector کردی به سیستم عامل domain controler یا همونDC خودمون تبدیل کن بعد تو قسمت Properties سیستم سرور سطح دسترسی بده البته از همه اینها راحتتر اینه که یدونه ISA رو سیستمت نصب کنی که هم به جای دیوار امنیتی کار میکونه هم به جای NETcontroler.