مشاهده نسخه کامل
: چطور cd-r/rw مو درست کنم؟
Linux Learner
13-02-2009, 22:04
به نام خداوند بخشنده
سی دی رام lg من بعد دو هفته دیگه کار نمیکنه!
اینطوریه که ویندوز میشناستش و میتونم سی دی رو بزارم توش ولی وقتی سی دی رو میگیره، دیگه هیچ کاری نمیکنه! اصلا" سعی هم نمیکنه سی دی رو بخونه!
آپدیتش کردم، ولی درست نشد!
مدل: Gce-8527b
چیکار میتونم بکنم؟
Doyenfery
14-02-2009, 12:54
اگه برا ی یک CD فقط اینطوره .. که سی دیت خامه ! :دی
(شوخی کردم )
مشکل احتمال 90 % یک چیزه : لنز قفل کرده .
توضیحات اضافی :
لنز می بایست : تو یه مسیر 35 میلی متری روی ِ یک ریل خاص رفت و برگشت کنه تا بتونه همراه با گردش سی دی اطلاعات رو
بیرون بکشه، این ریل حالا گاهی اصلا گریس نداره که این باعث جام شدن سیستم موتور و ریل میشه .
راهش گریس کاریه .. البته نه هر گرسیی !!! یک نوع گریس تو مغازه های فروش قطعات الکترونیک هست واسه فروش هست
شما به اون نیاز داری و سرویس CD-Rom تون.
موفق باشی
Linux Learner
14-02-2009, 16:05
من تو فروم های دیگه هم گشتم و در آخر این کار ها رو انجام دادم و رایتری رو که تعمیر کار اونو اوپتیک سوخته خطاب کرد رو درست کردم!!!!
بازش کردم
آهنربای روی قاب (قسمت بالا) رو گرم کردم تا قدرتش کم بشه
لنزشو با ماده پاک کننده و پنبه به دقت تمیز کردم
تسمه شو چک کردم که درست بود
قبل اینها هم آپدیتش کرده بودم!
و بعد هم درایورش از اول نصب شد و درست شد
یه asus دارم که همین مشکل رو داره ولی میدونم اشکالش از کجاست:
استارت اولیه ای که موتور میخواد تا سی دی رو بچر خونه رو نمیزنه! البته وقتی هم با دست یه چرخشی بهش میدم و سی دی رو میخونه، خیلی طول میکشه و جون خودشو بالا میاره و آخرش هم نمیتونه بخونه! احتمالا این یکی دیگه مشکلش اساسی هست. راهی برای درست شدنش هست؟
Linux Learner
15-02-2009, 11:03
نمیشه! دوباره خراب شد! وقتی میبندمش و تو کیس پیچش میکنم، خراب میشه! وقتی باز هست درست کار میکنه! ولی وقتی برده بودم پیش تعمیر کار گفته بود اوپتیکش سوخته! در حالی که سالمه. فکر کنم بهترین کار اینه که بفرستمش گارانتی و حالا که گارانتی نداره، چقدر برام آب میخوره؟
Doyenfery
16-02-2009, 02:17
فکر نمی کنم زییاد بشه
فوقش 10 تومن (اونم با تعویض قطعه)
استارت اولیه ای که موتور میخواد تا سی دی رو بچر خونه رو نمیزنه! ا
دقیقا یه کمبو tvm داشتم که همین مشکلو داشت..
آرمیچر موتورش سفت شده بود - گاهی کار می کرد ، گاهی هم کار نمی کرد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.