مشاهده نسخه کامل
: سوال درمورد سوکت های رم
yaghob.boss
13-02-2009, 20:28
با سلام دوستان مادربرد من ASUS p5p 800 se است و چهار جا برای رم گذاشته من میخوام سه رم 512 بزارم . شنیدم میگن فقط تا دو رم جواب میده اگه سه تا بزاری کار نمیکنه . میخوام بدونم درسته . این مادر برد رم DDR ساپورت میکند
sina_core2duo
15-02-2009, 21:22
خیر
بیشتر مادربرد ها تا 4 گیگ ساپورت میکنن
new explorer
24-03-2009, 07:51
باید به راهنمای مادر بوردت مراجعه کنی ، ولی هر کدوم از اون شیارها تا 1 گیگ رو ساپورت میکنن فکر میکنم .
در نتیجه 1*4=4gb رو میتونی داشته باشی
amir200812
24-03-2009, 20:25
سلام
احتمالا منظور کسی که این حرف رو گفته اینه که با نصب 3 رم کارایی سیستم کم میشه! نه اینکه نمیشناسه!
کلا برای ارتقا رم سیستم یا کلا خرید رم باید میزان فضای رم برابر باشه!
این 4 تا جای رمی که میگید احتمالا 2 تا 2تا هم رنگ هستند!
یعنی شما روی 2 تا جایی که مثلا زرد رنگ هست در مجموع 1 گیگ رم نصب کردید ( حالا یا یک عدد یک گیگ یا 2 تا 512) باید در 2 تا جای دیگه که هست همین مقدار رم نصب کنید!(مقدار و باس رم مهم هست نه تعداد رم)
اینم چند نمونه!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ehsankalak
24-03-2009, 20:52
با سلام دوستان مادربرد من ASUS p5p 800 se است و چهار جا برای رم گذاشته من میخوام سه رم 512 بزارم . شنیدم میگن فقط تا دو رم جواب میده اگه سه تا بزاری کار نمیکنه . میخوام بدونم درسته . این مادر برد رم DDR ساپورت میکند
سيستم سه تا رمو ميشناسه ولي دوتاش با هم حالت dual channel ميشه ( اونايي که توي اسلات هاي همرنگ هستن ) تو ويندوزم که بري مقدار حافظه سيستمتو 1536MB يا همون 1.5 گيگ نشون ميده!
new explorer
25-03-2009, 07:18
کلا برای ارتقا رم سیستم یا کلا خرید رم باید میزان فضای رم برابر باشه!
یعنی منظورتون اینه که اگه مثلا سه تا شیار حافظه داشته باشیم(بحث dual channel منتفی) و قرار باشه بیش از یکی (حالا دو یا سه تا ) رم قرار بدیم باید میزان ظرفیتشون با هم برابر باشه ؟یعنی نمیشه مثلا یه 512 و یه 1 گیگ وحتی به علاوه یه 256 با هم باشند ؟
[حرفم در مورد پهنای باند نیست و در این مورد با شما موافقم- هر چند فکر میکنم سیستمی که چند رم با باس های متفاوت داشته باشه روی کمترینشون تنظیم میشه و با اون پهنای باند کار میکنه(و البته اگر باس پهن ترین رم بیشتر از پهنای باند قابل پشتیبانی خود مادربورد نباشه)-(؟)]
اگر اینطور فکر میکنید ، خیلی ممنون میشم اگر دلیلشو بفرمایید یا منبعی برای ارجاع معرفی کنید ، چون خودم قصد ارتقا دارم :46:
bermoda_khatar69
12-04-2009, 11:01
سلام
هر کدوم از اونا حداقل 1gb رو ساپورت می کنه اگر هم سه تا رو باهم بزاری هیچ مشکلی برای سیستمت پیدا نمیشه فقط باید 2 تا از اونا رو تو اسلات های هم رنگ بزاری تا با هم مچ بشن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.