مشاهده نسخه کامل
: اگه ایرانسل نبود......
gladiator.shiraz
13-02-2009, 18:46
:10:سلام به دوستان
همه از ایرانسل بد میگن اما تو این تاپیک میخام مزایای ایرانسل رو بگم هر کی موافق یا مخالفه نظر بده...
اینو به شما بگم اگه ایرانسل نبود اولا قشر ضعیف جامعه الان سیم کارت نداشتن ثانیا به واسطه ایرانسل مخابرات سیم کارتشو ارزون کرد اینترنت و mms راه انداخت و کلی سرویس دیگه....
لطفا نظر خودتون رو بگید|:؟؟؟
به نظر من ایرانسل مخابرات ایران رو متحول کرد خدا پدرشون رو بیا مرزه..........:13::19::18:
اینو به شما بگم اگه ایرانسل نبود اولا قشر ضعیف جامعه الان سیم کارت نداشتن
همين الانش...........همون به قول شما........قشر ضعيف جامعه....ناراحتن كه چرا پولشو نو ريختن دور......وقتي .نه آنتن داره....نه خدمات درست.و .......حسابي......پولشو نو ريختن دور ديگه
gladiator.shiraz
13-02-2009, 18:52
مخابرات تا 4 سال اولش فقط تو شهر آنتن میداد ایرانسل طی یک سال بیشتر کشور آنتن هاشو نصب کرده
اونم تا یه مدت دیگه درست میشه....
در مورد خدماتش دیگه از یه سیم کارت چه توقعاتی میره...
اونم تا یه مدت دیگه درست میشه....
ه ه ه ه ه هديگه كي...........اپراتور 4 رم داره ميار
در مورد خدماتش دیگه از یه سیم کارت چه توقعاتی میره...
ايرانسل از خدمات فقط اسمشو داره...........نه خود خدمات....با اينكه من تا حالا ايرانسل نداشتم.......ولي ميدونم
gladiator.shiraz
13-02-2009, 19:17
شما نداری و این حرفا رو میزنی... برو از یکی که داره بپرس به نسبت پولی که داده رازی هست یا نه؟
mohsen_3
13-02-2009, 19:19
اگه ایرانسل نبود همراه اول که بود ؟ !
gladiator.shiraz
13-02-2009, 19:19
اگه بخام سرویس ها و خدماتی که ایرانسل ارایه میده بگم بالای 15 تا هست .. حالا 2 تا از خدمات یا سرویس هایی که همراه اول داره واسه من بذار....
منم تا حالا نداشتم.
ولي ميدونم خيلي بهتره .
7 تومن چي ميدن كه ايرانسل داره 2تاسيم كارت ميده؟
اين همه طرح كه اگه ايرانسل نبود تا الن هيچكي نميدونست چي هستن؟
gladiator.shiraz
13-02-2009, 19:20
اگه ایرانسل نبود همراه اول که بود ؟ !
اگه نبود که همراه اول اینجور نبود...:31::31::31::31::27:
gladiator.shiraz
13-02-2009, 19:21
منم تا حالا نداشتم.
ولي ميدونم خيلي بهتره .
7 تومن چي ميدن كه ايرانسل داره 2تاسيم كارت ميده؟
اين همه طرح كه اگه ايرانسل نبود تا الن هيچكي نميدونست چي هستن؟
قربون آدم چیز فهم :31::31:
همه از ایرانسل بد میگن اما تو این تاپیک میخام مزایای ایرانسل رو بگم هر کی موافق یا مخالفه نظر بده...
اینو به شما بگم اگه ایرانسل نبود اولا قشر ضعیف جامعه الان سیم کارت نداشتن ثانیا به واسطه ایرانسل مخابرات سیم کارتشو ارزون کرد اینترنت و mms راه انداخت و کلی سرویس دیگه....
به نظر من ایرانسل مخابرات ایران رو متحول کرد خدا پدرشون رو بیا مرزه..........:13::19::18:
دوست عزیزکاملاباحرفات موافقم چون تا قبل ازاینکه ایرانسل بیادنه مخابرات چنین خدماتی روارائه می کرد.نه قشرفقیرماصاحب تلفن همراه می شد:8::8::8:
شما نداری و این حرفا رو میزنی... برو از یکی که داره بپرس به نسبت پولی که داده رازی هست یا نه؟
عزيز من پرسيدم................كه ميگم........بهتر يه نظر سنجي بزاري...به اسم اسنكه ايرانسل خوب هست...يا نه همين ....نه بيشتر توضيح بده ..نه كمتر...بنويس.....خوب هست يا نه..بعدا نتيجه گيري كن
سلام.
یکی از مزایای ایرانسل هم این بود که میتونستی شماره رو انتخاب کنی. بعدش هم اینکه از همون اول شماره های روند رو به همون قیمت شماره های معمولی ارائه می کردند. در صورتیکه همراه اول شماره های روندش رو به مزایده میگذاشت و به قیمتهای وحشتناکی میفروخت. همراه اول زمانی که بدون رقیب بود سیم کارت رو با بالاترین قیمت و کمترین خدمات ارائه میداد (دقیقا در همون زمان بیشتر جاهای دنیا سیم کارت با حداقل قیمت و حداکثر خدمات عرضه میشد). خوب حالا اگه بگیم ایرانسل از خدماتش فقط اسمشو داره -که خدایی نمیشه 100% اینجوری گفت-( چون من هم خودم داشتم هم چند تا از دوستام ایرانسل دارن و ناراضی نیستن) حداقل خدمتش اینه که یه تکونی به همراه اول داد...
ایرانسل کاری کرد که دیگه داشتن سیم کارت با قیمت بالاتر؛ چندان واسه کسی کلاس محسوب نمیشه.. و این ایرانسل بود که ارائه سیم کارت به خریدار در کوتاهترین زمان ممکن رو مرسوم کرد.. فکرشو بکنید اگه ایرانسل نبود شاید هنوز هم مردم مجبور بودن واسه یه سیم کارت ناقابل چندین ماه منتظر بمونن.
اماستیاف
14-02-2009, 00:37
من کاری ندارم کدومشون بهتره.جفتشون رو دارم و هر جا که هر کدوم به صرفه تر باشه همونو استفاده میکنم.
اگر یادتون باشه قبل از ایرانسل مجبور بودید چند صد هزار تومن پولتونو بدید به مخابرات و بسته به قرعه کشی 8-18 ماه منتظر بمونید تا لطف کنن و یک سیمکارت که هیچ ارزش مالی نداره بهتون بدن.
نه تنها ارزش مالی نداره بلکه وقتی شما سیمکارت رو میخرید تازه شروع میکنید به پول ریختن توی جیب اپراتور.
با گذشت زمان کمی از ورود ایرانسل سیمکارت داره به قیمت واقعیش که رایگان هست نزدیک میشه !!!
هر وقت اراده کنید میتونید با پولهای ته جیبتون یک سیمکارت رو ظرف نیم ساعت تهیه کنید و یکی هم بهتون هدیه میدن !!!
اماستیاف
14-02-2009, 00:41
اینم اضافه کنم که یادمه یک زمانی یک سیمکارت صفر داشتیم که یک میلیون و صد هزار تومن به مغازه دار فروختیم.اون زمان یک میلیون تومن بسیار ارزش داشت ...
واقعا آدم حرصش میگیره مخابرات اینهمه دزدی میکرد و میکنه !!!!
h@med110
14-02-2009, 01:11
من کاری ندارم کدومشون بهتره.جفتشون رو دارم و هر جا که هر کدوم به صرفه تر باشه همونو استفاده میکنم.
اگر یادتون باشه قبل از ایرانسل مجبور بودید چند صد هزار تومن پولتونو بدید به مخابرات و بسته به قرعه کشی 8-18 ماه منتظر بمونید تا لطف کنن و یک سیمکارت که هیچ ارزش مالی نداره بهتون بدن.
نه تنها ارزش مالی نداره بلکه وقتی شما سیمکارت رو میخرید تازه شروع میکنید به پول ریختن توی جیب اپراتور.
با گذشت زمان کمی از ورود ایرانسل سیمکارت داره به قیمت واقعیش که رایگان هست نزدیک میشه !!!
هر وقت اراده کنید میتونید با پولهای ته جیبتون یک سیمکارت رو ظرف نیم ساعت تهیه کنید و یکی هم بهتون هدیه میدن !!!
اینم اضافه کنم که یادمه یک زمانی یک سیمکارت صفر داشتیم که یک میلیون و صد هزار تومن به مغازه دار فروختیم.اون زمان یک میلیون تومن بسیار ارزش داشت ...
واقعا آدم حرصش میگیره مخابرات اینهمه دزدی میکرد و میکنه !!!!
كاملا تاييد ميشه
اگر ايرانسل نبود ما هنوزم مجبور بوديم بابت هيچي چند صد هزار تومن پول بديم.
به نظر شما چرا کسی حاضر نیست واسه یک شماره ایرانسل که خیلی رند هم هست بیشتر از 10 تومن (جدیدا شده 7 تومن) پول بده ولی حاضرند برای سیمکارت اعتباری همراه اول با قیمتی بیش از قیمت دولتیش پول بدند؟!
من با جفتشون حسابی کار کردم,شاید اوایل ایرانسل توی انتن دهی یه ریرزه کم میاورد ولی خداییش خوب پیشرفت کرده.
درهرصورت من همیشه ایرانسل رو ترجیح میدم.
gladiator.shiraz
14-02-2009, 12:50
پس نتیجه میگیریم که اگه ایرانسل نبود الان مجبور بودیم واسه یه خط دولتی بالای 200 تومن هزینه کنیم و خبری از اینترنت . mmsو ... نبود.
humankhan
14-02-2009, 12:57
اگه ایرانسل نبود همراه اول حالشو نداشت mms و gprs بزاره D:
پس نتیجه میگیریم که اگه ایرانسل نبود الان مجبور بودیم واسه یه خط دولتی بالای 200 تومن هزینه کنیم و خبری از اینترنت . mmsو ... نبود
دوست من نتيجه گيري رو بزار به عهده نظر خواهي كه گفتم............ولي هركس يه جور حال ميكنه......من حاضر شدم600پول خط بدم اما ايرانسل دستم نگيرم......و در ضمن...به تازگي mms و چيزاي ديگشم داره راه ميوفته همراه اول گفتم.....گفتم هركس يه نظري داره .و قابل احترام
gladiator.shiraz
14-02-2009, 13:08
دوست من نتيجه گيري رو بزار به عهده نظر خواهي كه گفتم............ولي هركس يه جور حال ميكنه......من حاضر شدم600پول خط بدم اما ايرانسل دستم نگيرم......و در ضمن...به تازگي mms و چيزاي ديگشم داره راه ميوفته همراه اول گفتم.....گفتم هركس يه نظري داره .و قابل احترام
حرف شما صحیح ولی من میگم بواسطه ایرانسل همراه اول این خدمات رو داره ارایه میده ...
حرف شما صحیح ولی من میگم بواسطه ایرانسل همراه اول این خدمات رو داره ارایه میده ...
نظر سنجي عالي شده .........من هم قصد بي احترامي به كسي رو ندارم.....ولي ايرانسل از خدمات فقط اسمشو داره ...نه خود خدماتو............ولي حرف شما هم درسته..........اگر رقيبي نباشه كيفيتي نيست.......
سلام
راستيتش من ايرانسل دارم 0937 قبلا هم دولتي داشتم....اين ارانسل نه اذيت ميكنه و نه مشكلي داره....فقط پنجشنبه شب ها يكم خط ها شلوغ ميشه...ولي در كل خيلي خوبه...من كه راضي ام.
ar.behnam
14-02-2009, 14:49
چرا این تاپیک های بیهوده رو ایجاد میکنید؟
Original Titan
14-02-2009, 15:08
ايرانسل خيلي بد بود ولي با سرعت خيلي زياد پيشرفت كرد. من از وقتي سي و خورده اي بود خريدمش تا حالا ! با همه چيزش هم ساختم! الان واقعا خوبه! اس ام اسش كه خيلي عاليه ... اينترنتش كه من به شخصه خيلي ازش كار كشيدم و به دردم خورده و از سرعت بالايي برخورداره! هنوز از ام ام اسش استفاده نكردم!
همراه اول هم خوبيش اينه كه تو جاده هم آنتن ميده همين! مكالمش هم ارزون تره! ديگه برتري نداره!
ولي به اميد كيفيت بالا تر و قيمتي كمتر! با اپراتور سوم
خوبه.........مثل اينكه من هم بايد ايرانسل بخرم.......همه ازش راضي هستن.....:27:
shahshahani
14-02-2009, 15:39
ايرانسل خيلي بد بود ولي با سرعت خيلي زياد پيشرفت كرد. من از وقتي سي و خورده اي بود خريدمش تا حالا ! با همه چيزش هم ساختم! الان واقعا خوبه! اس ام اسش كه خيلي عاليه ... اينترنتش كه من به شخصه خيلي ازش كار كشيدم و به دردم خورده و از سرعت بالايي برخورداره! هنوز از ام ام اسش استفاده نكردم!
همراه اول هم خوبيش اينه كه تو جاده هم آنتن ميده همين! مكالمش هم ارزون تره! ديگه برتري نداره!
ولي به اميد كيفيت بالا تر و قيمتي كمتر! با اپراتور سوم
با همه قسمت هاي حرفات موافقم الا اون قسمت قرمز رنگ...
با يه مقايسه ي ساده ميتوان دريافت كه هزينه مكالمه با ايرانسل كمتر ميشه تا با همراه اول...
به نظر منم ايرانسل اگه نبود ما الان داشتيم تو فيلمها و سريالهامون شخصيتهاي مايه دار رو با موبايل به مردم معرفي ميكرديم.
بيچاره ايرانسل.... اينهمه چوب لاي چرخش گذاشتن ولي صداش در نيومد.... با اين حال در آينده اي نزديك به بهترين اپراتور تبديل ميشه... مطمئن باشين.
من از اولين مشتري هاي ايرانسلم.اون زمون كه 150000 تومن بود.شمارم رو هم خودم انتخاب كردم.واقعا ازش راضيم.
befermatooo
14-02-2009, 15:46
اگه ایرانس نبود جوک زیر ساخته نمیشد :
آخرین پیام ماهواره امید :
شارژم تموم شده و نمیتونم پیام بدم . لطفا یک شارژ 2000 تومنی بفرستین تا بتونم پیام های بعدی رو بفرستم : دی
mshiraz.2009
14-02-2009, 15:47
با سلام دوستان....
من از طرفدارهای ایرانسلم...
هزینه mms رو چی میگین...
درسته که mms همراه اول وصل شده اما شما با سیم کارت همراه اول برای هر 100 کیلوبایت باید 100 تومان خرج کنید در صدرتی که ایرانسل برای هر 300 کیلوبایت 50 تومان. اونم بعد فرستان هر mms بعدیش رایگانه.
یعنی قیمت mms همراه اول 6 برابر ایرانسله.
panteaaa55
14-02-2009, 15:56
اگر ایرانسل نبود در نتیجه اتصالات در مناقصه شرکت می کرد و برنده می شد .
و الان سرویس های بهتر و بیشتری در اختیار داشتین
چون اتصالات خیلی خیلی قویه
ar.behnam
14-02-2009, 16:07
اگه ایرانسل خدمات نسل 2.75 رو ارایه نمیکرد کسی به فکر نسل 3 و در نتیجه اپراتور بعدی نمی افتاد
یعنی قیمت mms همراه اول 6 برابر ایرانسله
درسته..روي كاغذ با رقم هاي اعلام شده اينطوري هست.......اما من ديدم مثلا براي محرم كه زنگ اول مبايل يكي از آهنگ ها بودكه انتخاب ميكردي . ..اينم يكي از خدماتش بود..ولي وقتي انتخاب مكردي......كلي از حسابت كم ميشد.....يا اينترنتش....يه چيزه خيلي كوچيك دانلود ميكردي چند برابر قيمتي كه گفته بود كم ميشد
قاهر - Gahir
14-02-2009, 16:15
اگه ایرانسل نبود :
ایرانسلی نمیبود !
کارتهای تلفن گرون میشدن !
سیمکارت ارزشش نمیافتاد !
جک ساخته نمیشد !
هر کسی تو جای خودش موبایل نمیداشت !
موبایل ارزش واقعیشو حفظ میکرد !
تبلیغات ایرانسل هم تو تلویزیون پخش نمیشد !
و
...
با وجود اینا من به خوب رای دادم :دی و ...
mshiraz.2009
14-02-2009, 17:50
شما فکر الان رو نکنید که همراه اول شده 12000 تومان.
فکر چند ماه قبل رو بکنید که 35000 تومان بود.
اون موقه ایرانسل 15000 تومان و بعدش هم که شد 10000 تومان.
خیلی ها ندارن که 35000 تومان پول بدن تازه اگه دو تا از اعداد پشت سر همش یکی باشه که میگن شمارش رونده و میکنن تو پاچت.
خب با این تفاسیر خدا بیامرزه پدر ایرانسل رو که در موقع گرونی سیم کارت به داد مردم رسید.
pedramch
14-02-2009, 17:58
ایرانسل واقعا کارش حرف نداره....
واقعا یه تحول بود توی ارتباطات کشور!:46:
REGISTERED USER
14-02-2009, 19:54
ایرانسل ؟ همین روی می دونم اگر بجای 7500 یا 10500 بری 12 هزار تومان بدی و یک همراه اول بگیری ، از هر لحاظ تاپ تر ایرانسل هست
گول این تبلیغات زرد رنگش رو نخورید ... همش چرنده !
من دارم دیگه ... می دونم چیه !
لطفا نظر خودتون رو بگید|:؟؟؟
اولا اینکه ایرانسل از پیش خودش پا نشده اپزاتور بزنه در راستای اهداف خصوصی سازی و ...
یعنی اگه ایرانسل هم نبود یکی پیدا میشد جاشو بگیره تا این رقابت باقی بمونه بیت این همراه اخر و ایرانسل
ثانیا من با سیاست های ایرانسل مشکل دارم که اول با هر شیوه ای ( خدمات بهتر ارزون تر و...) میاد سیم کارت هاشو اب میکنه بعد که خرش گذشت سویس دهی رو فجیح کاهش میده
دیگه ار خدمات قبلی ارزونیا و غیره خبری نیست...
به ظاهر کاره درستیه ولی اثر بدی روی مصرف کننده میزاره و نارضایتی اونو به همراه میاره چون مشتری همیشه خواهان سرویس دهی بهتر و بیشتره نه کمتر کردن اون و این سیاست به ضرر خوده شرکتم هست
و در ضمن اگه ایرانسل همین طرح های تشویقی و... اپو از این قبیل رو نمیداد دیگه جایی تو بازار نداشت چون از وضعیت انتن دهی اون همه خبر دارن دیگه...
چند تا سرویس جدیدم اورده بود که اونم یهک سال از مار انداختن دوباره شروع کردن (mms) که به ظاهر داشت نه باطن
در کل من دستاورد و کاره خاصی ندیدم از این اپراتور
اکثر دوستان فکر میکنن ایرانسل مخابرات و متحول کرد و نسل 2.75 رو تو ایران اورد
بابا ایرانسل برندهی مزایده ای شد که در اون قرار بود یک شرکت وظیفه ی عهده گیری راه اندازی نسل 2.75 رو به هعده بگیره که ایرانسل کاندید شد و برد مناقصه رو
همین
پس خواهشن بتش نکنید این ایرانسل
منم هر دو سیم کارت هارو دارم. نمیگم ایرانسل آش دهن سوزیه.ولی افسوس می خورم که مخابرات ایران با پول
ملت خودشو آباد کرد. حیف اون موقع که 400 ؛500 تومن دادیم برای سیم کارت کلی هم تو صف اداره پست وایسادیم.
نمیشه همیشه اعتماد 100% کرد به ایرانسل .تمام این طرح های تشویقی فقط فقط کلک پوله بس.
خوب دوسته بالایی درست میگه اما باید توجه داشت تعرفه ها و قیمت ها و خدمات جالبی که ایرانسل ارائه داد هر چند به زبان باشه و در عمل خدمات خوبی مشاهده نکنیم . باعث شد همراه اول به فکر رقابت با ایرانسل بیفته و یه تکونی تو قیمت هاش و خدماتش بده
اگه توجه کنید تا 7 - 8 ماه پیش اصلا همراه اول تبلیغ نمیکرد در تلویون اما یهو دید همه دارند از مشترکین ایرانسل میشند و باید یه تکونی به خودش بده........
اما در مورد خدمات ایرانسل باید بگم همون جوری که یکی دو نفر دیگه هم اعلام کردند قیمت هایی که اعلام میکنه با اون چیزی که محاسبه میکنه فرق داره و کلاه برداری میکنه
مثلا هیمن طرح آبی یا قرمزش من دیدم فقط برای کسانی که بشدت با تلفن صحبت میکنند و پیامک می فرستند میتونه کم به صرفه باشه و برای کسانی که مصرف عادی دارند اصلا مناسب نیست چون یه پولی الکی هم دارند از جیب میدند
amirsaeed
14-02-2009, 21:28
به نظر شما چرا کسی حاضر نیست واسه یک شماره ایرانسل که خیلی رند هم هست بیشتر از 10 تومن (جدیدا شده 7 تومن) پول بده ولی حاضرند برای سیمکارت اعتباری همراه اول با قیمتی بیش از قیمت دولتیش پول بدند؟!
چون این حرکت مسخره شماره رند (مزایده) تنها تو جهان توسط همراه اول اجرا میشه ... خطی که هزینش فوقش 2000 تومنه میده 30 میلیون تومن .... (منظورم مزایده خطهای رنده) و سایر خطها که مثلا شده کد 1 گرونتر کد 8 ارزونتر و ...... بابا کد 1 یا 2 چیه مهم ارتباط هست ....
Original Titan
14-02-2009, 21:30
با يه مقايسه ي ساده ميتوان دريافت كه هزينه مكالمه با ايرانسل كمتر ميشه تا با همراه اول...
خوب من اعتباري دارم! خيلي هزينش بالاست!
ولي اينجوري كه توميگي انگار دائميش كمتره
Maziar_69
14-02-2009, 22:03
مثلا هیمن طرح آبی یا قرمزش من دیدم فقط برای کسانی که بشدت با تلفن صحبت میکنند و پیامک می فرستند میتونه کم به صرفه باشه و برای کسانی که مصرف عادی دارند اصلا مناسب نیست چون یه پولی الکی هم دارند از جیب میدند
دوست عزیز اون تبلیغ هاش رو دیدی که میان پانتومیم بازی میکنن؟
تو اون تبلیغا میگه هر طرحی برای کی خوبه.
مثلا طرح قرمز رو یه نفر میاد ادای اس ام اس نوشتن درمیاره. یعنی برای اس ام اس بازاست...
gladiator.shiraz
14-02-2009, 23:07
باز هم اگه ایرانسل نبود....
gladiator.shiraz
14-02-2009, 23:16
چون این حرکت مسخره شماره رند (مزایده) تنها تو جهان توسط همراه اول اجرا میشه ... خطی که هزینش فوقش 2000 تومنه میده 30 میلیون تومن .... (منظورم مزایده خطهای رنده) و سایر خطها که مثلا شده کد 1 گرونتر کد 8 ارزونتر و ...... بابا کد 1 یا 2 چیه مهم ارتباط هست ....
این ایرانسل بود که به مشترکینش اجازه داد شمارشون رو انتخاب کنن
این ایرانسل بود که به مشترکینش اجازه داد شمارشون رو انتخاب کنن
زماني اجازه داد كه تمام تاپ هاشو خودش برداشته بود............بعد تبليغ ميكرد كه بريد تو اينترنت.... .و ثبت نام كنيد ....و شمارتونو خودتون انتخاب كنيد............اما شماره چندان رندي نبود و اختار ميداد كه قبلا پر شده
gladiator.shiraz
14-02-2009, 23:58
به هر حال الان تو خونه هر ایرانی حتی مایه دارا یه سیم کارت ایرانسل هست چون خدماتش متمایزه...
gladiator.shiraz
15-02-2009, 00:00
زماني اجازه داد كه تمام تاپ هاشو خودش برداشته بود............بعد تبليغ ميكرد كه بريد تو اينترنت.... .و ثبت نام كنيد ....و شمارتونو خودتون انتخاب كنيد............اما شماره چندان رندي نبود و اختار ميداد كه قبلا پر شده
همراه اول همین کار رو هم نکرد یکی از شماره های رندشو تو مزایده 30 میلیون فروخت
بهتر بود ایرانسل نبود الان برای سیم کارت 4 ماه علاف بودید.....کلی هم باید پول میدادید.....
gladiator.shiraz
15-02-2009, 00:13
نمیدونم تو تلویزیون دیدید یا نه همراه اول هم قرعه کشی راه انداخت به نام 30 سیب سبز ؟؟؟ اینم بواسطه ایرانسل بود ..نبود؟؟؟
mshiraz.2009
15-02-2009, 07:32
شما به هزینه مکالمه در همراه اول نگاه کنید، به تعرفه های ایرانسل هم نگاه کنید.
من میگم درسته آنتن دهی همراه اول خوبه و با این تعرفه ها (مخصوص اعتباری ها) داره کلاه سر ملت میزاره.
من كاري به آنتن دهي و هزينه و اين حرفها ايرانسل ندارم فقط ميدونم اگه ايرانسل نبود
هنوز همراه اول سيم كارت 300 - 400 تومني ميداد دست مردم
هيچ وقت gprs همراه اول راه نمي افتاد ( هرچند كه مالي نيست )
هيچ وقت مدت اعتبار كارتهاي شارژ افزايش نميافت ( مثه معتاد ها هر 2 ماه يك بار حتما بايد ميرفت كارت شارژ خريد)
هيچ وقت سيم كارت اعتباري 12 هزار تومن نميشد .
و ......
mshiraz.2009
15-02-2009, 09:22
من كاري به آنتن دهي و هزينه و اين حرفها ايرانسل ندارم فقط ميدونم اگه ايرانسل نبود
هيچ وقت مدت اعتبار كارتهاي شارژ افزايش نميافت ( مثه معتاد ها هر 2 ماه يك بار حتما بايد ميرفت كارت شارژ خريد)
و ......
قربون آدم چیز فهم.
ما نمی گیم ایرانسل خداست ولی میگیم اگه نبود الان اوضاع سیم کارت در کشور الان اینجوری نبود که خیلی راحت صاحب سیم کارت بشی. (چه ایرانسل ، چه همراه اول)
به هر حال الان تو خونه هر ایرانی حتی مایه دارا یه سیم کارت ایرانسل هست چون خدماتش متمایزه...
نه ديگه ......نشد.......شما از كجا ميدوني..................
ما نمی گیم ایرانسل خداست ولی میگیم اگه نبود الان اوضاع سیم کارت در کشور الان اینجوری نبود که خیلی راحت صاحب سیم کارت بشی. (چه ایرانسل ، چه همراه اول)
من هم رو اين حرف .......حرفي ندارم......كاملا درسته.......اما من ميگم به چه قيمتي.....وقتي پول ايرانسل ميدي...اما بدون خدمات....حتي يه آنتن دهي كه اصلي ترين........و......كوچكترين خدماتشه نميتونه درست ارائه بده....چه برسه به
بقيه اش......من خيلي هارو ميشناسم كه از وقتي اعتباري همرا اول اومده...مجبور شدم..ايرانسل هارو بريزن دور..و ....همراه اول بگيرن
shahshahani
15-02-2009, 11:49
همراه اول تا تونسته به ايرانسل زور گفته...
نمونش هم همين مورد....
من خودم جزو كسايي بودم كه شمارم رو خودم انتخاب كردم....
از منبع موثق شنيدم كه همراه اول نزاشت ايرانسل يه سري از شماره هاي روندشو بفروشه...
يعني منظورم اينه كه تاپ هاشو به قول شما خودش بر نداشت... بلكه اين همراه اول بود كه تاپ هاي ايرانسل رو برداشت....
gladiator.shiraz
15-02-2009, 13:08
درسته آنتن دهی ایرانسل ضعیفه ولی ایرانسل 2 سال از فعالیتش میگذره .همراه اول تا 2 سال اولش چقدر از کشور رو انتن میداد؟
تازه ایرانسل خصوصی یعنی بابت هر کاری باید به دولت پول بده....
gladiator.shiraz
15-02-2009, 13:20
با اومدن اپراتور سوم اوضاع از این بهتر میشه چون فضای رقابت بالا میره در نتیجه اپراتور برای حفظ خودش مجبور میشه بهتر کار کنه ...
بحث ما هم همینه که قبل از اومدن ایرانسل چون همراه اول رقیبی نداشت هر جور دوست داشت به مردم سیم کارت و خدمات میداد اما ایرانسل که اومد اونم مجبور به تغییر شد .
حالا اگه اپراتور سوم بیاد ایرانسل هم مجبوره تغییراتی تو انتن دهی و تعرفه و ... بده.........
gladiator.shiraz
15-02-2009, 13:25
خواب دیدی خیره بذار بیاد ببینم کی میخره...
mshiraz.2009
15-02-2009, 16:30
کسی یادش هست همراه اول سیم کارت هاش رو با چه قیمتی شروع کرد؟
کسی یادش هست همراه اول سیم کارت هاش رو با چه قیمتی شروع کرد؟
چند سال پيش يادمه مردم دم پست صف ميكشيدند و فيش هائي كه پول ريخته بودند به حساب را ميدادند پست
تا 1 سال بعد قرعه كشي بشه و سيم كارت ها را بر اساس اولويت ميدادند اين چند وقت هم مخابرات با پول مردم
معلق ميزد
اوائل حدود 800 تومن بود كه يكجا پرداخت ميكردند ولي بعدا 400 ميريختند به حساب و بقيه را موقع تحويل ميدادند
ببين چه خبر بوده !
mshiraz.2009
15-02-2009, 19:01
چند ساله که همراه اول شروع به کار کرده؟ میزان پیشرفت؟
چند ساله که ایرانسل شروع به کار کرده؟ میزان پیشرفت؟
الان هم که شده 7 تومن و کار خیلی هارو راحت کرده.
این تاپیک جوابییه تاپیک زیره :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوبه من گفتم که طنزه ها :
طنز ... ! ( تبلیغات ایرانسل)
یه چیز دیگه :
من سیمکارتمو خرداد خریدم به 540.000 تومان ( همراه اول )
الان ایرانسل دارم 0935 - 0936 - 0937
سیمکارت های همراه اول بین 2.500.000 تا 1.200.000 تومان بود قبل از اینکه ایرانسل بیاد
اصلا من مخالف ایرانسل نیستم ...
( ... ایهاالناس من شوخی کردم . طنزه ! ... )
چند سال پيش يادمه مردم دم پست صف ميكشيدند و فيش هائي كه پول ريخته بودند به حساب را ميدادند پست
تا 1 سال بعد قرعه كشي بشه و سيم كارت ها را بر اساس اولويت ميدادند اين چند وقت هم مخابرات با پول مردم
معلق ميزد
اوائل حدود 800 تومن بود كه يكجا پرداخت ميكردند ولي بعدا 400 ميريختند به حساب و بقيه را موقع تحويل ميدادند
ببين چه خبر بوده !
آخ گفتي!
يادمه ميخواستن يه نفر رو خيلي با احترام و پر ابهت توصيف كنن مي گفتن فلاني دكتر يا مهندسه! خونه داره ماشين داره موبايل هم داره!
اي روزگار ببين چه ها كه نمي كني!:27:
naseronline
15-02-2009, 20:32
اگه ايرانسل نبود خيلي از پول هايي كه پسر ها واسه خريد سيم كارت مي دادن تا با دوست دوخترشون صحبت كنن هدر نمي رفت. بعضي ها مثل خوردن تخمه ايرانسل مصرف مي كنن. آخه چرا؟!
amir_rafie
15-02-2009, 20:37
سیم کارت منم ماله دزد اوله .... 440.000 تومن خریدمش!!!!!!!!
و اما اگه ایرانسل نبود:
قیمت سیم کارت دزد اول هنوز 400.000 تومن بود .......
خبری از GPRS و MMS نبود.......
ایرانسل با شروع کارش برای راه اندازی GPRS هزینه نمیگرفت ......
میخوام یه قضیه رو یادتون بیارم که نمیدونم بعدش عکس العمل شما چیه......
زمانی که سیم کارت مخابرات 1.200.000 تومن بود برای فعال بودن Caller ID ماهی 3000 تومن می گرفتن !!! (یعنی آبونمان داشت!!!!) این چیزا توی تاریخ مخابرات این کشور ثبت شده!!!
gladiator.shiraz
15-02-2009, 22:31
[QUOTE=naseronline;3505159]اگه ايرانسل نبود خيلي از پول هايي كه پسر ها واسه خريد سيم كارت مي دادن تا با دوست دوخترشون صحبت كنن هدر نمي رفت. بعضي ها مثل خوردن تخمه ايرانسل مصرف مي كنن. آخه چرا؟![/QU
یعنی میخای بگی اگه ایرانسل نبود این پسر ها با دوست دختراشون حرف نمیزدن؟ .................عجب ........ابراز نظر جالبی........
naseronline
15-02-2009, 22:47
یعنی میخای بگی اگه ایرانسل نبود این پسر ها با دوست دختراشون حرف نمیزدن؟ .................عجب ........ابراز نظر جالبی........
اگه دقت كرده باشي من گفتم خيلي ... آره داداش...
gladiator.shiraz
15-02-2009, 23:03
اگه دقت كرده باشي من گفتم خيلي ... آره داداش...
خوب اون مربوط میشه به پول زیادی اونها و به من و شما ربطی نداره....ممنون از جوابتون.........:31:
gladiator.shiraz
15-02-2009, 23:09
تازه ایرانسل خصوصیه و همراه اول دولتی...........
احتمالا اگه فردا همراه اول ب...زه هم به خاطر ایرانسله :دی
و ......
اگه ایرانسل خدمات نسل 2.75 رو ارایه نمیکرد کسی به فکر نسل 3 و در نتیجه اپراتور بعدی نمی افتاد
اولا که ایرانسل باید با نسل جدیدتری نسبت به اپراتور قبلی میومد و انحصار یکساله داشت(اینو جایی خوندم و منبع معتبری ندارم).
دوما به نظرت اگه شاههای قاجار اتومبیل رو وارد کشور نمیکردند ما الان اتومبیل نداشتیم؟
ایرانسل اومد و همراه اول وقتی یک رقیب دید یک کم به خودش اومد ولی نه اینکه اگه ایرانسل نبود فلان نبود بهمان نبود.
همراه اول همین کار رو هم نکرد یکی از شماره های رندشو تو مزایده 30 میلیون فروخت
بهتر بود ایرانسل نبود الان برای سیم کارت 4 ماه علاف بودید.....کلی هم باید پول میدادید.....
اتفاقا شماره رند یکی از مسایل اصلی هست.حالا همراه مزایده میزاره و ایرانسل حراج.
اولین تبلیغ ایرانسل این بود که خودتون شماره خودتون رو انتخاب کنید.
کد 1 و 3 و 8 و ... هم تو ایرانسل هست.خیلیها حاضرند واسه سیمکارت 935 و 936 پول بیشتری بدند و خیلیها هم میگن 937 مشکل داره(مثل همون کد 1 و ... در همراه اول) ایرانسل هم خطهای رندش رو به بازار نمیده.به جز طرحی که اوایل داشت دیگه شماره رند درست و حسابی نداد بیرون و همه رو نگه داشت.چند وقت پیش و قبل از اینکه سیمکارتهاشو ارزون کنه یکسری سیمکارت 935 رندبیرون داد که3 تا 4 شماره پشت سر هم داشتند.اینجوری هم سیمکارتهاش که به هر دلیلی تو آّب نمک نگه داشته بود رو پخش کرد.
شما بگرد ببین تو شماره های ایرانسل شماره ای پیدا میکنی که توش 4 تا صفر داشته باشه(به جز 935 های قدیمی).ولی همراه اول تو این دوره که سیمکارتهای 12 هزار تومنی پخش کرد همه شماره ها پشت سر هم بودند و میشد شماره های خیلی رند پیدا کرد(من که اهل رندبازی نبودم 4 تا شماره آس برای خودم برداشتم و ازشون استفاده نمیکنم)
همراه اول تا تونسته به ايرانسل زور گفته...
نمونش هم همين مورد....
من خودم جزو كسايي بودم كه شمارم رو خودم انتخاب كردم....
از منبع موثق شنيدم كه همراه اول نزاشت ايرانسل يه سري از شماره هاي روندشو بفروشه...
يعني منظورم اينه كه تاپ هاشو به قول شما خودش بر نداشت... بلكه اين همراه اول بود كه تاپ هاي ايرانسل رو برداشت....
میشه این منبع موثقت رو معرفی کنی.
قرار نیست که آدم هرچی خزعبلات که میشنوه رو باور کنه.
درسته آنتن دهی ایرانسل ضعیفه ولی ایرانسل 2 سال از فعالیتش میگذره .همراه اول تا 2 سال اولش چقدر از کشور رو انتن میداد؟
تازه ایرانسل خصوصی یعنی بابت هر کاری باید به دولت پول بده....
به قول یکی سال چهل و دو 2 نفر خیلی بود.
اتفاقا چند شب پیش وزیر مخابرات(که حالم ازش بهم میخوره) خودش اعتراف میکرد که اون زمان به دلایلی کند حرکت میکردند.
بعد امکانات اون زمان رو با الان مقایسه نکن.قیمت تجهیزات اون زمان چقدر بود و قیمت تمام شده و زیر ساخت شبکه چقدر میشد و الان چقدر میشه؟
اون زمان چقدر متقاضی بود والان چقدر.یک گوشی موبایل معمولی اون زمان چقدر بود و الان چقدر؟
حرف آخر:(که نه سیخ بسوزه و نه کباب)
اگه ایرانسل نبود وضع موبایل کشور مثل الان نبود ولی مثل سابق هم ادامه نداشت.
همراه اول اون زمان یکه تاز بود و با اومدن یک رقیب مجبور شد یک تکونی به خودش بده ولی نه اینکه هر کاری که میکنه بگن به خاطر ایرانسل بود.
mshiraz.2009
16-02-2009, 08:01
دیروز رفتم برای خرید سیم کارت همراه اول اعتباری.
از همین 12000 تومانی ها چون شمارش 1-848-848-0917 بوده میگفت 500 هزار تومان. این نهایت زور نیست؟
gladiator.shiraz
16-02-2009, 14:00
حرف آخر:(که نه سیخ بسوزه و نه کباب)
اگه ایرانسل نبود وضع موبایل کشور مثل الان نبود ولی مثل سابق هم ادامه نداشت.
همراه اول اون زمان یکه تاز بود و با اومدن یک رقیب مجبور شد یک تکونی به خودش بده ولی نه اینکه هر کاری که میکنه بگن به خاطر ایرانسل بود.[/quot
تایید میشه.... اصلا هر کاری بدون رقابت معنا نداره ...اگه اپراتور سوم بیاد ایرانسل هم مجبور به تغییر میشه........
mshiraz.2009
16-02-2009, 22:23
پس ما منتظر اپراتور سوم هستیم....
ar.behnam
17-02-2009, 00:24
اولا که ایرانسل باید با نسل جدیدتری نسبت به اپراتور قبلی میومد و انحصار یکساله داشت(اینو جایی خوندم و منبع معتبری ندارم).
دوما به نظرت اگه شاههای قاجار اتومبیل رو وارد کشور نمیکردند ما الان اتومبیل نداشتیم؟
ایرانسل اومد و همراه اول وقتی یک رقیب دید یک کم به خودش اومد ولی نه اینکه اگه ایرانسل نبود فلان نبود بهمان نبود.
اگه این رقیب دیر میومد و همراه اول سلطه گری میکرد چی؟
REGISTERED USER
17-02-2009, 00:44
ایرانسل اگر نبود ، خیلی بهتر میشد !
Maziar_69
17-02-2009, 00:53
آخرین دوره ی واگذاری سیم کارتهای همراه اولو یادتونه قبل از اینکه ایرانسل بیاد؟
خودشون میدونستن قراره چی بشه یهو قیمتو کردن 360 تومن و تو همون سال 8 میلیون سیم کارت قالب کردن به مردم !!!
در حالی که هیچ کدوم از اون مردم نمیدونستن از چند ماه بعدش (حتی وقتی هنوز سیم کارتشون رو تحویل نگرفتن) میتونن با 150 هزار تومن همون لحظه صاحب سیم کارت بشن.
من همون شب اولی که ایرانسل اومد (29 مهر 85) سیم کارت خریدم و خیلی هم راضی هستم.
اس ام اس هاش که حرف نداره...
همراه اول رو باید دخیل ببندی تا یه اس ام اس برسه به دست طرف. مخصوصا این یکی دو هفته ی اخیر !!! (شاهد دارم- نزدیک 15 نفر ) :دی
mohsen.rajabi
17-02-2009, 00:59
اگر ایرانسل نبود ، معلوم نبود تا چند قرن دیگه همراه اولی ها اینترنت موبایل رو تجربه کنن
اگه این رقیب دیر میومد و همراه اول سلطه گری میکرد چی؟
در که همیشه روی یک پاشنه نمیچرخه.بالاخره میومد.حتی زودتر.اگه کارشکنی ها بر سر قرارداد ترکسل نبود خیلی زودتر از ایرانسل اپراتور دوم داشتیم.
من همون شب اولی که ایرانسل اومد (29 مهر 85) سیم کارت خریدم و خیلی هم راضی هستم.
اس ام اس هاش که حرف نداره...
همراه اول رو باید دخیل ببندی تا یه اس ام اس برسه به دست طرف. مخصوصا این یکی دو هفته ی اخیر !!! (شاهد دارم- نزدیک 15 نفر ) :دی
ایول.منم همون اوایلی که تو کرج اومد یعنی اوایل دی ماه 85 خریدم.ولی اصلا راضی نبودم مخصوصا اون اوایل.فقط تو 2-3 تا خیابون آنتن داشتم.ولی تو عید اون سال اینترنتش بعضی جاها به دردم خورد.
نمیدونم چرا میگی sms همراه اول مشکل داره.من که تا بحال باهاش مشکلی نداشتم.حتی تو اعیاد و مناسبتها و حتی برنامه نود که پیامکهاش خراب بود تونستم بفرستم و دلیوری هم بگیرم.شاید اعتباریهاش مشکل داشته باشه.
در عوض من اصلا از تماس با شماره های ایرانسل خاطره خوشی ندارم و در بیشتر اوقات پس از چند بار پیغامهای مختلف اپراتور شاید موفق به برقراری تماس بشم.
تازه ایرانسل خصوصیه و همراه اول دولتی...........
آقا من شنيدم يا ماله سپاهه و يا وزارت اطلاعات....!
mshiraz.2009
17-02-2009, 08:53
این موردی که شما گفتی یه بحث کاملا سیاسی داغ هست که متاسفانه اگه تو این انجمن شروع کنیم نه فقط تاپیک رو می بندند بلکه خودمون رو هم تعطیل می کنند.
shahshahani
17-02-2009, 11:02
میشه این منبع موثقت رو معرفی کنی.
قرار نیست که آدم هرچی خزعبلات که میشنوه رو باور کنه.
سلام
اولا: من تو يه هفته اول كه ايرانسل راه افتاد رفتم و اينترنتي سيمكارت خريدم.
دوما: همون موقع يه سري شماره ها رو نميشد انتخاب كرد.زنگ زدم به 130 يارو گفتش كه بين كد 3 تا(يادم نيست كد چند؟) ميتوني انتخاب كني.يعني از 09353000000 تا .... گفتم چرا؟ گفت چون مخابرات بقيشو خريده.
سوما: اينكه همراه اولي ها علاقه خاصي به كد هاي اول يعني كد 1 و كد 2 دارن بر هيچكس پوشيده نيست و مطمئنن اين نوع اعمال فشار قطعا كار خودشونه.
چهارما: اگه به قول شما ايرانسل خودش شماره هاي تاپشو نگه داشت تا بعدا بفروشه پس چرا اين كار رو نكرد؟
پنجما: همه شماره هاي كد 1 و كد 2 كه تاپ محسوب نميشن.خيلي شماره هاي مزخرفي بين اونا در مياد كه هيشكي حاضر نيست بخره.پس تاپ و غير تاپ اينجا اصلا معني نميده.
ششما: چرا ايرانسل كد هاي 1 و 2 و حتي صفر سري 0936 و 0937 رو راحت فروخت و از اين بازي ها در نياورد؟ اين نشون ميده كه در قضيه 0935 كار ايرانسل نبوده...
هفتما: لطفا به كسي توهين نكنيد.من منبع موثقم چيز ديگه اي هستش.اين چيز كه اينجا نوشتم به نظر خودم هم موثق نيست.من از يكي از بستگانمون شنيدم كه تو مخابرات و ايرانسل هر دو نفوذ داره.
موفق باشيد.
mshiraz.2009
17-02-2009, 11:08
علت کم بودن سیم کارت های 0935 اینه که اکثرشون دائمی هستن.
shahshahani
17-02-2009, 11:09
این موردی که شما گفتی یه بحث کاملا سیاسی داغ هست که متاسفانه اگه تو این انجمن شروع کنیم نه فقط تاپیک رو می بندند بلکه خودمون رو هم تعطیل می کنند.
ايرانسل نه مال سپاهه و نه مال وزارت اطلاعات...
چهار شركت سهامدار ايرانسل هستن كه يكيشون همون شركت mtn هستش كه مال آفريقاي جنوبيه.
سه سهامدار ايراني هم هستن كه روي هم 51% سهام رو دارن.
من فقط ميدونم بانك ملي يكي از اونهاست.بقيش رو هم ميدونستم ولي الان يادم رفته.خواستين بپرسم بهتون بگم.
اصلا هم ربطي به سياست نداره.
موفق باشيد.
ويرايش: يادم اومد دوميش كي بود: صا ايران.
موفق باشيد.
mshiraz.2009
17-02-2009, 11:20
ايرانسل نه مال سپاهه و نه مال وزارت اطلاعات...
چهار شركت سهامدار ايرانسل هستن كه يكيشون همون شركت mtn هستش كه مال آفريقاي جنوبيه.
سه سهامدار ايراني هم هستن كه روي هم 51% سهام رو دارن.
من فقط ميدونم بانك ملي يكي از اونهاست.بقيش رو هم ميدونستم ولي الان يادم رفته.خواستين بپرسم بهتون بگم.
اصلا هم ربطي به سياست نداره.
موفق باشيد.
بابا ایرانسل رو که نمی گیم....
منظورمون همراه اوله!!!!!!!
shahshahani
17-02-2009, 11:26
ااااا ببخشيد من فكر كردم ايرانسل رو ميگيد....
همراه اول كه معلومه مال كيه.... مال وزارت فخيمه ارتباطات و فناوري اطلاعات...
قراره تو اين جريان خصوصي سازي همراه اول رو هم خصوصي كنن.يعني كل مخابرات دولتي اعم از تلفن ثابت و تلفن همراه رو خصوصي كنن... ولي عمرا اگه خصوصي بشه.
موفق باشيد.
Maziar_69
17-02-2009, 13:18
در که همیشه روی یک پاشنه نمیچرخه.بالاخره میومد.حتی زودتر.اگه کارشکنی ها بر سر قرارداد ترکسل نبود خیلی زودتر از ایرانسل اپراتور دوم داشتیم.
ایول.منم همون اوایلی که تو کرج اومد یعنی اوایل دی ماه 85 خریدم.ولی اصلا راضی نبودم مخصوصا اون اوایل.فقط تو 2-3 تا خیابون آنتن داشتم.ولی تو عید اون سال اینترنتش بعضی جاها به دردم خورد.
نمیدونم چرا میگی sms همراه اول مشکل داره.من که تا بحال باهاش مشکلی نداشتم.حتی تو اعیاد و مناسبتها و حتی برنامه نود که پیامکهاش خراب بود تونستم بفرستم و دلیوری هم بگیرم.شاید اعتباریهاش مشکل داشته باشه.
در عوض من اصلا از تماس با شماره های ایرانسل خاطره خوشی ندارم و در بیشتر اوقات پس از چند بار پیغامهای مختلف اپراتور شاید موفق به برقراری تماس بشم.
من از سه تا 919 و یک 916 اصلا خوب اس ام اس دریافت نمیکنم.
اما خیلی خوب براشون ارسال میشه.
از ایرانسل به ایرانسل که سر 2 ثانیه دلیور میده.
اما اون اولش منم از آنتن دهی راضی نبودم.
اما تو محله ی ما از همون شب اول تا همین الان یه دونه از آنتنش کم و زیاد نشده.
سرویساشم خوب کار میکنه. همون هفته ی اولی که سرویس Voice Mail اومد مال من فعال شد اما هنوز یه سری ها نتونستن فعال کنن.
حرف من اینه که ایرانسل برای من خیلی عالی بوده. :11:
gladiator.shiraz
17-02-2009, 14:03
همین الان تو دفتر خدمات ارتباطی بودم .سیم کارت 150 هزار تومنی رو 120 تومن کردنند و همون جا فوری هم بهم داد .با خنده به طرف گفتم از کی تا حالا؟ میدونی چی گفت : گفت همش زیر سر ایرانسله ....
P A R S A
17-02-2009, 16:33
اگر ایرانسل نبود...
ما مفهوم سیمکارت اعتباری رو نمی دونستیم...
هیچ وقت طعم اینترنت موبایل رو نمی چشیدیم...
در آرزوی فرستادن یک mms می مردیم...
سیم کارت 300 هزار تومنی می خریدم و فکر می کردیم که چقدر ارزون شده (نسبت به 1.000.000)...
panther99
17-02-2009, 18:41
خب البته همراه اول همین الان هم به دزدی هاش داره ادامه میده و خون مردم رو کرده تو شیشه !!!!!!!!!!!!!!
و خب میدونید دیگه ایرانسل هم 51% دولتیه بنابراین مثل این میمونه که یه نفر داره تخته نرد بازی میکنه اما دو بار تاس میریزه !! چون هر 2 طرف بازی خودش نشسته . بنابراین اون همیشه برنده هست و مردم همیشه بازنده !!!!!!!!!!!!
اگه تونستیم مثل انگلیس و امثال اون بیش تر از 50 اوپراتور بزرگ و گوچک محلی و بین المللی داشته باشیم اونوقت ورق برمیگرده !!!
بنابراین تا 5 سال دیگه حداقل وضعیت همینه !!
gladiator.shiraz
17-02-2009, 20:24
[QUOTE=panther99;3512426]خب البته همراه اول همین الان هم به دزدی هاش داره ادامه میده و خون مردم رو کرده تو شیشه !!!!!!!!!!!!!!
و خب میدونید دیگه ایرانسل هم 51% دولتیه بنابراین مثل این میمونه که یه نفر داره تخته نرد بازی میکنه اما دو بار تاس میریزه !! چون هر 2 طرف بازی خودش نشسته . بنابراین اون همیشه برنده هست و مردم همیشه بازنده !!!!!!!!!!!!
اگه تونستیم مثل انگلیس و امثال اون بیش تر از 50 اوپراتور بزرگ و گوچک محلی و بین المللی داشته باشیم اونوقت ورق برمیگرده !!!
بنابراین تا 5 سال دیگه حداقل وضعیت همینه !! [
اره درسته ولی حساب کن ایرانسل نیومد اون موقع چه افتضاحی بود...
zahedy2006
17-02-2009, 22:05
من فقط یه جمله می گم:
حاضرم 500 تومن بدم bmw بیاد یه ماشینیه سال مصرف بده دستم ولی ایران خودرو و سایپا بیان ماشیناشونو بدن 3 تومن.
کشت این 8.5 پراید ما را !!!
Hessam_7800gtx
17-02-2009, 22:30
آقا این قضیه ی شرکت اتصالات چیه؟ مثل این که اپراتور سوم شده.
سيم كارت اعتباري ايرانسل شد 7000 تومن..خخخخخ
gladiator.shiraz
17-02-2009, 23:47
اره مثل اینکه شده ...حالا کی اجازه فعالیت بگیره فقط خدا میدونه و احمدی نژاد...
gladiator.shiraz
17-02-2009, 23:49
من فقط یه جمله می گم:
حاضرم 500 تومن بدم bmw بیاد یه ماشینیه سال مصرف بده دستم ولی ایران خودرو و سایپا بیان ماشیناشونو بدن 3 تومن.
کشت این 8.5 پراید ما را !!!
این قضیه ماشین هم عین سیم کارته... تا رقابت نباشه هر جور دوست داشته باشن به مردم میندازن .... اگه گمرک رو از رو ماشین بردارن کی میاد برای پراید 9 میلیون پول بده ............
REGISTERED USER
18-02-2009, 00:55
من نظرم اینه که هر دوی اینا هم همراه اول هم ایرانسل ، اپراتورهای مزخرفی هستند چون به ازای هزینه ای که از مشترک می گیرند ، اصلا خدمات درست نمی دهند
اما بین بد و بدتر ، بد بهتره !
ar.behnam
18-02-2009, 01:07
سيم كارت اعتباري ايرانسل شد 7000 تومن..خخخخخ
آپدیت کنید خودتونو یه کم
mshiraz.2009
18-02-2009, 05:24
شما یه سری به اینجا بزن دوست عزیز:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ايرانسل خوبه بدك نيست
نسبت به قيمتش مي ارزه
من يه دوره قبض 912 مو پرداخت نكردم يه طرفه شد ، رفتم يه ايرانسل 937 خريدم 11 هزار تومن
پنج هزار تومن شارژ اوليه كه تو سيم كارت بود.....پنج هزار تومن هم بهم پاداش خورد(به مناسبته تولد امام رضا بود فكر كنم - 20 آبان)
يعني ايرانسل 10 هزار تومن شارژ بهم داد......يه سيم كارت هم هديه بهم دادن كه تو اون هم 1000 تومن شارژ بود....:31:
يعني با 11 تومني كه من داده بودم برا خريد....ير به ير شد.....:27:
11 تومن شارژ موند واسم با دو تا سيم كارت......
تو شمال اصلا" از آنتن دهيش راضي نبودم............اومدم تهران رفتم قبضمو پرداخت كردم 912 رو وصل كردم
حالا تو ايرانسل 7-8 هزار تومن شارژ مونده بود
منم نامردي نكردم .... هزار تومن هزار تومن برا دوستام كه ايرانسل داشتن شارژ ميفرستادم پولشو ميگرفتم
يعني سود خالض.......:5:
يه 2 هزار تومني كه توش مونده بود رو هم از اينترنتش استفاده كردم
من ار آنتن دهي ايرانسل اصلا" راضي نبودم ولي به نظرم هر كي داشته باشه همش سوده.....
فكر كنم واسه همه هم سود داشته باشه...........هم خود ايرانسل ........هم مشتري هاي ايرانسل......هم واسه اونايي كه همراه اول دارن......يكيش خود من كه سود كردم.....:10:
بچه ها من از دوستام پرسيدم چرا آنتن دهي ايرانسل كمه گفتن 935 و 936 بهتر از 937 آنتن ميدن . درسته اين قضيه ؟
با هم فرق ميكنن ؟
الان 935 شماره معمولي ديدم تو مغازه ها 25 هزار تومن هم ميفروشن.......!!!:18:
چرا ؟
gladiator.shiraz
18-02-2009, 09:43
[
بچه ها من از دوستام پرسيدم چرا آنتن دهي ايرانسل كمه گفتن 935 و 936 بهتر از 937 آنتن ميدن . درسته اين قضيه ؟
با هم فرق ميكنن ؟
چرا ؟[/quote]
اره قدیمی ها بهتر انتن میدن .....
shahshahani
18-02-2009, 12:08
خيلي هم بهتر آنتن نميدن...
من خودم 935 دارم ولي با بعضي از شماره ها مشكل اساسي دارم.
gladiator.shiraz
18-02-2009, 14:20
خب به هر حال تو هر چیزی اشکال هست ایرانسل هم از این قضیه مستثنی نیست
من يه نكته اي يادم اومد....................اگر ايرانسل نبود:اين همه مزاحم تلفني...........براي موبايل نبود.......
gladiator.shiraz
18-02-2009, 16:07
من يه نكته اي يادم اومد....................اگر ايرانسل نبود:اين همه مزاحم تلفني...........براي موبايل نبود.......
با این یکی موافقم .... از پس جو گرفتتشون و سیم کارت دادن دست مردم یادشون میرفت سند وادرس درست وحسابی بگیرن.... ولی یکی از دلایل فروش سیم کارت هاشون همین بود مثلا تبعه های غیر مجاز اکثرا ایرانسل دارن ........
یه موضوع دیگه اینه که پدر ومادر ها به واسطه ایرانسل به بچه هاشون قول گوشی دادن و با این گوشی های بلوتوث دار بچه ها همه چیز یاد گرفتن و جلو تر از سنشون پیش رفتند
armin_software
18-02-2009, 16:50
همين الانش...........همون به قول شما........قشر ضعيف جامعه....ناراحتن كه چرا پولشو نو ريختن دور......وقتي .نه آنتن داره....نه خدمات درست.و .......حسابي......پولشو نو ريختن دور ديگه
کدوم خدماتش بده؟
توجه کن که این اپراتور 2 سال راه افتاده تازه خیلی هم خوب کار کرده.
milky way
18-02-2009, 16:56
حداقلش اینه که همراه اول در یک محیط تقریبا رقابتی قرار گرفت و مجبور شد کیفیت سرویس ها و قیمت ها رو تغییر بده، بدون ایرانسل شک نکنید همراه اولم بیخیال و نابود بود، قیمت های 1 میلیون تومانی یا بالاتر موبایل یادتون نیست، برای اولین بار یه ارگان دولتی فهمید رقابت یعنی چی اصلا و نمیشه همیشه تو پاچه مردم کرد.
mshiraz.2009
18-02-2009, 17:13
من صبحی که رفتم تو سایت همراه اول برای ثبت نام gprs بعد از اعمال تنظیمات گفت تنظیمات mms شما نصب شده ولی فعال نیست.
یعنی همراه اول هنوز mms ش فعال نشده؟
ar.behnam
18-02-2009, 18:04
[
با هم فرق ميكنن ؟
چرا ؟
اره قدیمی ها بهتر انتن میدن .....[/quote]
ربطی نداره
hesamkowsar
18-02-2009, 18:32
انتن دهی ربطی به شماره نداره...چه 0935 36 37 فرقی نمیکنه
آخه ديدم كه فرق ميكنه...!
من با 937 ام كه حرف ميزدم صدام هم تاخير داشت...!
mshiraz.2009
19-02-2009, 20:40
من هم یا دوستانم که صحبت میکنم اونهایشون که 0935 دارن صداشون واضح تره.
REGISTERED USER
19-02-2009, 21:17
الان 935 شماره معمولي ديدم تو مغازه ها 25 هزار تومن هم ميفروشن.......!!!
یعنی باور می کنید ؟!! شده قضیه 0912111 ها !!!
signinfo
19-02-2009, 21:51
کاملا غیر منطقیه:13:
Maziar_69
19-02-2009, 22:08
روزنامه همشهری روز چهارشنبه تیتر صفحه اولش بود که ارتباطات سیار گفته مشکلات همراه اول تا 3 ماه دیگه حل میشه !!!!!1
اینقدر افتضاح شده خودشونم اعتراف کردن. بازم آقا ایمان میاد میگه چیش بده؟؟؟؟؟
دیگه روزنامه رو فکر کنم خونده باشی؟
روزنامه همشهری روز چهارشنبه تیتر صفحه اولش بود که ارتباطات سیار گفته مشکلات همراه اول تا 3 ماه دیگه حل میشه !!!!!1
اینقدر افتضاح شده خودشونم اعتراف کردن. بازم آقا ایمان میاد میگه چیش بده؟؟؟؟؟
دیگه روزنامه رو فکر کنم خونده باشی؟
روزنامه رو نخوندم ولی اخبارش رو از سایتش خوندم.یک کم دقت کن:
بروز برخی اختلالات در شبکه همراهاول بدلیل نوسازی و افزایش ظرفیت شبکه میباشد که با اتمام این پروژه، برطرف خواهد شد.
روابط عمومی شرکت ارتباطات سیار ایران اعلام کرد: بروز برخی اختلالات در شبکه همراه اول بخصوص در استان تهران بدلیل نوسازی شبکه و افزایش ظرفیت میباشد که تا پایان اردیبهشتماه سال آینده به اتمام خواهد رسید.
بر اساس این اطلاعیه زیرساختهای اولیه شبکه همراهاول عمدتاً بین 10 تا 15 سال قدمت دارند که طی این مدت فناوری تلفنهمراه دچار تغییراتی شده که ناگزیر برای بهینه سازی و افزایش ظرفیت شبکه میبایست زمینه اعمال این تغییرات را در شبکه ایجاد کرد. در این مرحله علاوه بر نوسازی 200 ایستگاه فعلی، 10 مرکز جدید نیز در شبکه تهران اضافه می گردد که به امید خدا مهمترین مراحل این عملیات بزرگ تا27 اردیبهشت ماه سال آینده به پایان خواهد رسید.
در پایان، روابطعمومی همراهاول ضمن عذرخواهی از مشترکینی که در خلال این عملیات احتمالاً زحمتی را متحمل میشوند، تأکید نموده است اطلاعرسانی لازم نسبت به منطقه جغرافیایی عملیات، از طریق صدور اطلاعیههای به هنگام صورت خواهد پذیرفت.
گفته تا 3 ماه آینده شبکه در حال ترمیم و مرمت هست و اختلالاتی داره.
داره اطلاع رسانی میکنه.حتی دفعه های قبل هم که شبکه با مشکل مواجه میشد قبلش اخطار میداد و احیانا پیامک پوزش میفرستاد.
یعنی باور می کنید ؟!! شده قضیه 0912111 ها !!!
آره بابا
خودم ديدم
من يه 935 همون اول كه اومده بود خريدم ولي الان يه ساله كه گمش كردم
شمارش هم رنده
سيم كارته كه گم شده بود برام مهم نبود رفتم يكي ديگه گرفتم ولي الان كه اين قيمت شده مي ارزه برم 3 تومن بدم بسوزونم يكي ديگه بگيرم.....
mshiraz.2009
21-02-2009, 08:13
داشتن اختلالات در این جور شرکت ها ربطی به ایرانسل بودن و همراه اول بودنش نداره ، چون کل کشور رو هواست و هر سازمان یا اداره ای رو نگاه کنی (در ایران) سرتاپا مشکل داره.
shahshahani
21-02-2009, 11:00
آخه ديدم كه فرق ميكنه...!
من با 937 ام كه حرف ميزدم صدام هم تاخير داشت...!
من با 935 دقيقا همين مشكل رو داشتم.
REGISTERED USER
21-02-2009, 12:02
من الان اهواز هستم ، یک ماهی میشد همراه اول توی sms مشکل داشت ... اما الان عالی شده ... نه sms مشکل داره نه تماس
اما این ایرانسل همیشه هم مشکل sms داره ، هم مشکل تماس های افتضاحش !
خداییش ایرانسل به چه چیز می نازه ؟ هان ؟
به اینکه وقتی بری 20 کیلومتر خارج شهر دیگه آنتن نده ؟ خوب باید همون موقع بندازیش توی دله !!!
همین که همراه اول تقریبا پوشش 100 درصدی داره همه جا ، بهترین امتیازه ... بگذریم از کم هزینه بودن تماس ها ، کیفیت بهتر تماس و ...
f.kh0511
21-02-2009, 13:03
من فقط با قیمت هاش مشکل دارم
اخه دقیقه ای 62تومان با ایرانسل خیلی زیاده با غیر ایرانسل هم که دیگه خدا تومان کم میکنه
REGISTERED USER
21-02-2009, 13:56
دائمی بخرید ... من کلا از روش اعتباری خوشم نمیاد چون کلاه برداریه !
دوستانم دارند 20 تومن 20 تومن کارت شارژ می خرند و همیشه هم ناراضی هستند برای اینکه این همه پول میدن آخر کیفیت هیچ !
f.kh0511
21-02-2009, 16:46
دوستانم دارند 20 تومن 20 تومن کارت شارژ می خرند و همیشه هم ناراضی هستند برای اینکه این همه پول میدن آخر کیفیت هیچ !
دقیقا کلاه برداریه
sms دوبرابر دائمی مکالمه هم که هیچی دیگه...:41:
jamshidjap
21-02-2009, 16:46
نظر سنجی رو که نگاه کردم دیدم 61 در صد گفتن خوبه ...
بابا آخه کجاش خوبه ؟!!
mshiraz.2009
21-02-2009, 17:37
نظر سنجی رو که نگاه کردم دیدم 61 در صد گفتن خوبه ...
بابا آخه کجاش خوبه ؟!!
من میگم ایرانسل خوب نیست ، عالیه :31:
armin_software
21-02-2009, 18:56
از نظر هزینه بیشتره ولی از نظر خدمات باید مثل هم باشند!
gladiator.shiraz
21-02-2009, 19:05
کجاش کلاه برداری ...این چیزیه که شما داری میبینی ... خب نخر اگه کلاه برداری ... به نظر من اعتباری خیلی بهتره چون دیگه خبری از قبض نیست .....
f.kh0511
21-02-2009, 19:23
کجاش کلاه برداری ...این چیزیه که شما داری میبینی ... خب نخر اگه کلاه برداری ... به نظر من اعتباری خیلی بهتره چون دیگه خبری از قبض نیست .....
با این موافقم
اما این رو هم در نظر بگیر که خدمات اعتباری نصف خدمات دائمی هم نیست
ما عید رفته بودیم ساری بعد تو این مدت که ساری بودیم من دائم انتنم خالی بود....
ولی خواهرم که دائمی داشت انتنش فول بود...
حالا خودتون انصاف بدین این کلاه برداری نیست؟؟
ایرانسل تعهد کرده که پهنایه باندش برایه مشترکان دائمی و اعتباری یکسان باشه اما اصلا این طور نیست
من تو هفته حداقل 2 روزش رو انتن ندارم یا اگه دارم نصفه است
حالا خودتون بگین نظرتون رو...
gladiator.shiraz
21-02-2009, 19:29
خب پولشو هم حساب کن اگه قرار باشه یکی باشه دیگه کسی پول بابت دایمی نمیده ... هر چی پول بدی اش میخوری..........
من یک دائمی همراه اول و یک اعتباری ایرانسل دارم و هر جا هر کدوم به صرفه تر باشه از اون استفاده میکنم ...
ar.behnam
21-02-2009, 20:00
با این موافقم
اما این رو هم در نظر بگیر که خدمات اعتباری نصف خدمات دائمی هم نیست
ما عید رفته بودیم ساری بعد تو این مدت که ساری بودیم من دائم انتنم خالی بود....
ولی خواهرم که دائمی داشت انتنش فول بود...
حالا خودتون انصاف بدین این کلاه برداری نیست؟؟
ایرانسل تعهد کرده که پهنایه باندش برایه مشترکان دائمی و اعتباری یکسان باشه اما اصلا این طور نیست
من تو هفته حداقل 2 روزش رو انتن ندارم یا اگه دارم نصفه است
حالا خودتون بگین نظرتون رو...
اگه موافقین خوب یه دکمه تشکر فکر کنم وجود داشته باشه !!! هیشکی اینجا تشکر بلد نیست !
نه دیگه قرار نشد دروغ بگی
آنتن همون آنتنه
عرض به حضورتون ما قشم رفته بودیم ، شهر درگهان ، از بس جمعیت زیاد بود خواهرم با ایرانسل دایمی میتونست تماس بگیره
ولی برای ما 3 تا اعتباریا میپروند
هر 4 تا گوشی آنتن هاشون برابر بود
خطای همراه اول که دیگه فبها ، چه دایمی چه اعتباری جواب نمیداد !
armin_software
21-02-2009, 20:03
به نظر من ایرانسل خیلی موفق تر از همراه اول بوده.
gladiator.shiraz
21-02-2009, 20:06
صد در صد اصلا پیشرفت ایرانسل با همراه اول قابل مقایسه نیست ...
Oracle_Eldorado
21-02-2009, 20:11
به نظر من بد بود .
چون اعتبار سیم کارت های دائمی همراه اول رو آورد پایین .
یادمه سیمکارت 700 تومن بود . با 300 ، 400 تومن هم ثبت نام میکردین سال بعد تحویل میگرفتین .
ولی الآن با 10 تومن هم میتونید یه سیمکارت بگیرید .
البته یه خوبی هم داشت این بود الآن همه موبایل دارن .
حتی افرادی که زیاد وضع مالی چندانی ندارن .
در کل بد بود !
shamabady
21-02-2009, 21:15
به نظر من بد بود .
چون اعتبار سیم کارت های دائمی همراه اول رو آورد پایین .
یعنی چی اعتبار دائمی رو آورد پایین فکر کنم شما از اونهایی بودی که بیشتر به موبایل به عنوان یک وسیله برای کلاس نگاه میکردی نه یک وسیله ارتباطی
در مورد آنتن دهی اعتباری دائمی باید بگم برای اینها آنتن جداگانه نصب نمیشه که بخواد یکیش کمتر آنتن بده یکیش بیشتر تو دو تا اپراتور هم صدق میکنه
ولی شاید تو پهنای باند و کیفیت امکانات فرق کنه مثلا تو ایرانسل تعدا مشترکین دائمی خیلی کمه و برای همین شبکه دائمی خیلی خلوت و مشکلات خیلی کمتری داره
در مورد ایرانسل باید بگم بیشتر مشکلات ایرانسل فقط تو شهرهای بزرگ ولی تو بقیه مناطق مشکلات جدی نداره
به طور مثال خودم از اولین مشترک های ایرانسل هستم از زمانی که آنتن به شهر ما اومده شاید 2 یا سه بار به مدت چند ساعت آنتن قطع شده باشه
هنوز من خودم Sms تو ایرانسل نداشتم که failed شده باشه یا نرسیده باشه زمانی که ایرانسل sms رایگان داشت من روزی بالای هزار تا sms میزدم که حتی یکیشم فیلد نمیشد ولی تو همراه اول حداقل 10 درصد sms ها فیلد میشه
بهتون توصیه میکنم این تستی رو که میگم انجام بدید بعد میفهمید قدرت ایرانسل تو sms چقدر بالاتر از همراه اول
2 تا گوشی مشابه رو بیارید که تو یکی همراه اول باشه و تو اون یکی ایرانسل
بعد یک sms مشابه رو آماده کنید
در گوشی همراه اول اون sms رو به 10 شماره همراه اول به صورت همزمان ارسال کنید
در گوشی ایرانسل هم همینطور sms رو به 10 تا شماره ایرانسل به صورت هم زمان ارسال کنید
بعد ببینید نتیجه چی میشه
من بهتون قول میدم ایرانسل تو کمتر از دقیقه همه رو ارسال کنیه گزارش تحویل هم بده ولی همراه اول چند دقیقه ای فس فس خواهد کرد در آخر حداقل یکی دوتاش فیلد میشه
من خودم این تست ها رو انجام دادم
تو بحث خدمات کی گفته همه خدمات ایرانسل فقط اسمشه
فقط چند تاش این جوریه از قبیل پیامگیر صوتی ولی این اکاناتی که میگم هیچ کدوم مشکل ندارند مثل ecare و vitrin و rbt و gprs و فهرست طلایی و طرح های رنگی ایرانسل و ارسال sms و mms از طریق وب ,....
در مقابل همراه اول کلا mms وgprs داره که برای همه واضح هستش که اینترنتش با این سرعتی که داره فقط یک چیز الکی که هیچ استفاده نمیشه کرد در مورد mms هم قیمت خیلی بالاش و تعداد شماره هایی که mms شون فعاله و همچنید تعداد شهرهاش باز هم این امکان هم یک چیز نمایشی هستش
البته ایرانسل هم در ضمینه mms هم خوب عمل نکرده مخصوصا در فعال سازی
ولی در مورد ارسال بیشتر مشکلات به خاطر قضیه -------- که توسط دولت گذاشته شده و فشار زیادی رو سرور وارد میکنه هستش چون 2 سال پیش که راه انداخت و ----- ینگ نداشت سرعت و کیفیت ارسال mms حتی از sms هم بهتر بود
حالا خودتون قضاوت کنید تو ایرانسل از خدمات فقط اسمش هست یا تو همراه اول
Oracle_Eldorado
21-02-2009, 22:09
یعنی چی اعتبار دائمی رو آورد پایین فکر کنم شما از اونهایی بودی که بیشتر به موبایل به عنوان یک وسیله برای کلاس نگاه میکردی نه یک وسیله ارتباطی
در مورد آنتن دهی اعتباری دائمی باید بگم برای اینها آنتن جداگانه نصب نمیشه که بخواد یکیش کمتر آنتن بده یکیش بیشتر تو دو تا اپراتور هم صدق میکنه
ولی شاید تو پهنای باند و کیفیت امکانات فرق کنه مثلا تو ایرانسل تعدا مشترکین دائمی خیلی کمه و برای همین شبکه دائمی خیلی خلوت و مشکلات خیلی کمتری داره
در مورد ایرانسل باید بگم بیشتر مشکلات ایرانسل فقط تو شهرهای بزرگ ولی تو بقیه مناطق مشکلات جدی نداره
به طور مثال خودم از اولین مشترک های ایرانسل هستم از زمانی که آنتن به شهر ما اومده شاید 2 یا سه بار به مدت چند ساعت آنتن قطع شده باشه
هنوز من خودم Sms تو ایرانسل نداشتم که failed شده باشه یا نرسیده باشه زمانی که ایرانسل sms رایگان داشت من روزی بالای هزار تا sms میزدم که حتی یکیشم فیلد نمیشد ولی تو همراه اول حداقل 10 درصد sms ها فیلد میشه
بهتون توصیه میکنم این تستی رو که میگم انجام بدید بعد میفهمید قدرت ایرانسل تو sms چقدر بالاتر از همراه اول
2 تا گوشی مشابه رو بیارید که تو یکی همراه اول باشه و تو اون یکی ایرانسل
بعد یک sms مشابه رو آماده کنید
در گوشی همراه اول اون sms رو به 10 شماره همراه اول به صورت همزمان ارسال کنید
در گوشی ایرانسل هم همینطور sms رو به 10 تا شماره ایرانسل به صورت هم زمان ارسال کنید
بعد ببینید نتیجه چی میشه
من بهتون قول میدم ایرانسل تو کمتر از دقیقه همه رو ارسال کنیه گزارش تحویل هم بده ولی همراه اول چند دقیقه ای فس فس خواهد کرد در آخر حداقل یکی دوتاش فیلد میشه
من خودم این تست ها رو انجام دادم
تو بحث خدمات کی گفته همه خدمات ایرانسل فقط اسمشه
فقط چند تاش این جوریه از قبیل پیامگیر صوتی ولی این اکاناتی که میگم هیچ کدوم مشکل ندارند مثل ecare و vitrin و rbt و gprs و فهرست طلایی و طرح های رنگی ایرانسل و ارسال sms و mms از طریق وب ,....
در مقابل همراه اول کلا mms وgprs داره که برای همه واضح هستش که اینترنتش با این سرعتی که داره فقط یک چیز الکی که هیچ استفاده نمیشه کرد در مورد mms هم قیمت خیلی بالاش و تعداد شماره هایی که mms شون فعاله و همچنید تعداد شهرهاش باز هم این امکان هم یک چیز نمایشی هستش
البته ایرانسل هم در ضمینه mms هم خوب عمل نکرده مخصوصا در فعال سازی
ولی در مورد ارسال بیشتر مشکلات به خاطر قضیه -------- که توسط دولت گذاشته شده و فشار زیادی رو سرور وارد میکنه هستش چون 2 سال پیش که راه انداخت و ----- ینگ نداشت سرعت و کیفیت ارسال mms حتی از sms هم بهتر بود
حالا خودتون قضاوت کنید تو ایرانسل از خدمات فقط اسمش هست یا تو همراه اول
نخیر جناب منظور من کلاس گذاشتن نبود .
در مورد مشکلات ایرانسل باید بگم کرمانشاه هم جز شهر های بزرگ به حساب میاد .
دوستای نزدیک من اکثرا ایرانسل دارن .
همین چند وقت پیش نزدیک 1 ماه بود که شبا از ساعت 7 از کار می افتاد و تا 5 صبح کار نمیکرد .
یعنی اگه شما ساعت 7 SMS میدادی ساعت 5 صبح به دستش میرسید .
در مورد SMS هم وقتی شما طرح رو فعال کنی Fail هم میبینی !
مخصوصا طرح قرمز که SMS رو ارزون میکنه .
در مورد ارسال SMS باهاتون موافقم .
ایرانسل از همراه اول خیلی بهتره .
ولی در مورد مکالمه هزینه ی همراه اول خیلی پایین تره .
همین 2 ماه که قبض موبایل اومد من کلی حرف زدم .
ولی کل هزینه ی موبایل 3400 تومن اومد .
1200 هم آبونمان بود !
:11:
سلام
فکر کنم تاپیک شده تاپیک تبلیغات اپراتورها!!
resident_evil
21-02-2009, 22:28
راستي چرا اين طرح هاي رنگيو برداشتن ؟؟؟!!!
عجيبه واقعا !!!
يه ايرانسله و طرح هاي رنگيش ...
shamabady
21-02-2009, 22:38
طرح های رنگی هنوز هم هست ولی برای اکثر مشتریکن دیگه به صرفه نیست
Maziar_69
22-02-2009, 00:48
روزنامه رو نخوندم ولی اخبارش رو از سایتش خوندم.یک کم دقت کن:
بروز برخی اختلالات در شبکه همراهاول بدلیل نوسازی و افزایش ظرفیت شبکه میباشد که با اتمام این پروژه، برطرف خواهد شد.
روابط عمومی شرکت ارتباطات سیار ایران اعلام کرد: بروز برخی اختلالات در شبکه همراه اول بخصوص در استان تهران بدلیل نوسازی شبکه و افزایش ظرفیت میباشد که تا پایان اردیبهشتماه سال آینده به اتمام خواهد رسید.
بر اساس این اطلاعیه زیرساختهای اولیه شبکه همراهاول عمدتاً بین 10 تا 15 سال قدمت دارند که طی این مدت فناوری تلفنهمراه دچار تغییراتی شده که ناگزیر برای بهینه سازی و افزایش ظرفیت شبکه میبایست زمینه اعمال این تغییرات را در شبکه ایجاد کرد. در این مرحله علاوه بر نوسازی 200 ایستگاه فعلی، 10 مرکز جدید نیز در شبکه تهران اضافه می گردد که به امید خدا مهمترین مراحل این عملیات بزرگ تا27 اردیبهشت ماه سال آینده به پایان خواهد رسید.
در پایان، روابطعمومی همراهاول ضمن عذرخواهی از مشترکینی که در خلال این عملیات احتمالاً زحمتی را متحمل میشوند، تأکید نموده است اطلاعرسانی لازم نسبت به منطقه جغرافیایی عملیات، از طریق صدور اطلاعیههای به هنگام صورت خواهد پذیرفت.
گفته تا 3 ماه آینده شبکه در حال ترمیم و مرمت هست و اختلالاتی داره.
داره اطلاع رسانی میکنه.حتی دفعه های قبل هم که شبکه با مشکل مواجه میشد قبلش اخطار میداد و احیانا پیامک پوزش میفرستاد.
والا ما از وقتی یادمونه هروقت شبکه ی اینا خراب شد انداختن گردن نوسازی تجهیزات !!! :31:
حالا کی اینا میخواد نو بشه خدا میدونه ! :41:
mshiraz.2009
22-02-2009, 06:32
طرح های رنگی هنوز هم هست ولی برای اکثر مشتریکن دیگه به صرفه نیست
چرا به صرفه نیست.
من تعرفه های جدید رو که دیدم ارزون تر شده بود.
armin_software
22-02-2009, 08:49
چرا به صرفه نیست.
من تعرفه های جدید رو که دیدم ارزون تر شده بود.
به نظر من هم به صرفه است.
البته کسانی که خیلی استفاده دارند.
sara3523
22-02-2009, 10:02
===--- من ایرانسلی هستم و ایرانسلی خواهم ماند ---===
mshiraz.2009
22-02-2009, 10:20
من پسر عمه ام زیاد با موبایل صحبت میکرد. حدودا دوماهی 260 الی 300 هزار تومان
من بهش طرح دو ستاره ایرانسل رو پیشنهاد کردم، الان حدودا دو ماهی 160 هزارتومان پاش آب می خوره .
دیروز باهاش صحبت کردم کلی هم راضی بود و مارو دعا کرد.
سلام.بابا هیرانسل عالیه.اگه ایرانسل این خدمات نمی ذاشت همراه اول عمرن به فکر خدمات دادن بود.یه مژده هم بدم که احتمالا سرویس بعدی ایرانسل تلفن تصویری باشه.دستشون درد نکنه.در هر صورت امیدوارم با هر سیمکارت که استفاده میکنیم استفاده درست باشه.
mshiraz.2009
22-02-2009, 12:55
سلام.بابا هیرانسل عالیه.اگه ایرانسل این خدمات نمی ذاشت همراه اول عمرن به فکر خدمات دادن بود.یه مژده هم بدم که احتمالا سرویس بعدی ایرانسل تلفن تصویری باشه.دستشون درد نکنه.در هر صورت امیدوارم با هر سیمکارت که استفاده میکنیم استفاده درست باشه.
خبر خیلی خوبی بود . من که شخصا خوشحال شدم.
هنوز نیومده مطمئنم اگرهم همراه اول این خدمات رو بده ایرانسل ارزونتره !
gladiator.shiraz
22-02-2009, 14:36
اگه مکالمه تصویری بذاره عمرا کسی منکر بدی ایرانسل بشه.....امیدوارم سریع راه بیافته که همراه اولی ها هم تا 1 سال دیگه صاحب بشن ... اخه هر طرحی داره میده بخاطر ایرانسله....
اگه ایرانسل نبود ......
خوب معلومه
نون خشک هامون رو دستمون می موند دیگه !
ایرانسل رو نمیپسندم به این دلایل:
1-گول زدن مشتری ها اول تعرفه 49.9 ریال بود بعد رسوندن 100 تومن
2-قیمتاشونو آوردن پایین عوضش مشتری های بدبخت رو با قیمت های سنگین اینترنت و مکالمه و.... تیغ زدن
3-شما یه جا گیر کردی وضعیت اضطراریه با این آنتن دهی مسخره ایرانسل معلوم نیست چه به سر آدم میاد هرچی هم پیش شماره ها بالا تر میره 0935.0936.0937. .... آنتن دهیش افتضاح تر میشه مثلا من وقتی میخوام به دوستم زنگ بزنم که 0937 هم هست حداقل 5 بار باید بگیرم تا وصل بشه
4-نداشتن سند درست حسابی >>> شما به طرف زنگ میزنی فحش میکشیش بعد یارو شماره تو میده مخابرات بعد هم هیچی فقط به خاطر اینکه این ایرانسل سند درست و حسابی ای نداره و از طرف مخابرات ردیابی نمیشه
5-طرح های رنگیش که دیگه بد تر مثلا طرح قرمز فعال میکنی 3 تومن از شارژت میره اس ام اس ت میشه 4 تومن یعنی شما 750 تا اس ام اس که زدی از شماره 751 تازه 3000 تومنت تموم میشه ....
6-تعرفه سنگین gprs که وقتی گوگل رو بالا میاره حداقل 100 تومن برات حساب میشه حالا دیگه سرچ و دانلود عکس و ......
7-اس ام اس که الا ماشاالله یه بار به رفیقم اس ام اس زدم فرداش بهم زنگ زد گفت پیامت نصفه اومد پشت سرش هم 9 تا دیگه پیام که قبلا داده بودی با هم رسید من نمیدونم این دیگه چه جور خدماتیه که شما میگین.
resident_evil
22-02-2009, 16:13
من زنگ زدم طرف گفت طرح هارو فعلا برداشتيم !!!!
هر چيم ميزنم تو طرح نميره ...
f.kh0511
22-02-2009, 16:29
نه دیگه قرار نشد دروغ بگی
آنتن همون آنتنه
من منظورم پهنایه باندش بود
خوب تعداد مشترکان تو شهر هایه بزرگ خیلی زیاد اما خدمات دهی باید به صورتی باشه که مشترکین مشکلی نداشته باشن...
من روزی کم کم 10 تا sms ام فیلد میشه شما چه جوری حساب میکنی که فیلد نمیشه؟؟
در مورد طرح طلایی باید بگم من دوستم فعالش کرد برای 5 نفر لیست ازش 1600 کم کرد و در نهایت در نرخ مکالماتش هیچ تفاوتی ایجاد نشده
در مورد مشکلات ایرانسل باید بگم کرمانشاه هم جز شهر های بزرگ به حساب میاد .
دوستای نزدیک من اکثرا ایرانسل دارن .
همین چند وقت پیش نزدیک 1 ماه بود که شبا از ساعت 7 از کار می افتاد و تا 5 صبح کار نمیکرد .
یعنی اگه شما ساعت 7 SMS میدادی ساعت 5 صبح به دستش میرسید .
در مورد SMS هم وقتی شما طرح رو فعال کنی Fail هم میبینی !
مخصوصا طرح قرمز که SMS رو ارزون میکنه .
کاملا تایید میشه
gladiator.shiraz
22-02-2009, 17:54
اگه ایرانسل نبود ......
خوب معلومه
نون خشک هامون رو دستمون می موند دیگه !
حقت بود هنوز سیم کارت 400 هزار تومن میخریدی ..6 ماه هم علاف بودی .. خبری از اینترنت و mms نبود.
سلام
ممنون بابت نظرات
به نظر میرسه تا به اینجا تاپیک به هدف خودش رسیده
از این به بعد دیگه میشه توضیح واضحات
با اجازه ی دوستان قفل شد
مخلصیم
سلام
ممنون بابت نظرات
به نظر میرسه تا به اینجا تاپیک به هدف خودش رسیده
از این به بعد دیگه میشه توضیح واضحات
با اجازه ی دوستان قفل شد
مخلصیم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.