مشاهده نسخه کامل
: سیستم روشن میشه ولی مانیتور نه
farshidshd
13-02-2009, 18:34
سلام دوستان عزیز
من سیستمم وقتی روشنش میکنم مونیتور روشن نمیشه
ولی اگه دو بار پشت سر هم ریست کنم مانیتور روشن میشه
حتما هم باید دو بار ریست کنم
علتش میدونید چیه؟؟؟
یاازکابل هاردو.یاگرافیکه.........
picher_s
14-02-2009, 10:34
یاازکابل هاردو.یاگرافیکه.........
سلام
سیستم در حالتی که مادربورد و گرافیک داشته باشه مرحله POST رو رومانتیور نشون میده!!!
با توجه به راه اندازی سیستم بعد از 2 بار ریست از خازن های مادربردت مطمئن شو.
slot کارت گرافیک رو با با اسپری خشک تمیز کن بعد دوباره جا بزن.
موفق و پیروز باشید:31:
farshidshd
14-02-2009, 10:36
از پاور نمیتونه باشه؟؟
خازن های مادربردم؟؟ چطوری تستشون کنم؟
picher_s
14-02-2009, 11:50
تا جایی میدونم نباید باد کرده و سولفاته شده باشند.
موفق باشید.
moslem.b
16-02-2009, 08:42
گرافیک رو دربار و با یه گرافیک دیگه امتحان کن اینجوری خیالت از بابت گرافیک راحت میشه
اگه گرافیک رو عوض کردی و درست شد که اشکال از گرافیک بوده
اگه گرافیک رو عوض کردی و درست نشد اشکال از مینه
farshidshd
05-03-2009, 15:13
دوستان عزیز مشکل حل نشد بازم
مادر برد یعنی الکی خراب میشه؟
علتش چیه؟
چوکارش کنم؟
mehran_286
05-03-2009, 15:20
فکر کنم زمانی که کیس رو به برق میزنی همون دقیقه کلید پاور رو هم فشار میدی
باید 15 ثانیه وایسی تا برق تو پاور انالیز شه و به مادربرد برسه
Kianoosh
05-03-2009, 17:50
اتفاقا من هم مشکل تقریبا مشابهی دارم و فعلا!با تستهایی که کردم به این نتیجه رسیدم که مانیتور مشکل داره!
farshidshd
06-03-2009, 12:26
فکر کنم زمانی که کیس رو به برق میزنی همون دقیقه کلید پاور رو هم فشار میدی
باید 15 ثانیه وایسی تا برق تو پاور انالیز شه و به مادربرد برسه
نه من اصلا برقشو قطع نمیکنم
اتفاقا من هم مشکل تقریبا مشابهی دارم و فعلا!با تستهایی که کردم به این نتیجه رسیدم که مانیتور مشکل داره!
ممکنه بگین چه تستهایی انجام دادین؟
zeus7610
08-03-2009, 11:35
نه دوست من مشکل از مانیتور نیست. اگه مانیتور مشکل داشت بار دوم بالا نمی اومد. این مشکل می تونه از پاور باشه. به دلیل اینکه خازنها طول به دلیل اتمام عمر مفید طول می کشه تا شارژ بشه و سری اول ولتاژ کافی نمی رسونه. ازمین می تونه باشه چون خازنهای مین هم به یه همچین مشکلی خوردن. از بایوس می تونه باشه که یه سری تغییراتمی می خواد انجام بده و fail میشه (مثل اورکلاک) و یه سری مشکلات دیگه. شما تک تک می تونی تست کنی تا به نتیجه برسی.
دوستانی که از چیزی مطمئن نیستن تاپیک نزنند.
farshidshd
09-03-2009, 13:38
خب ممنونم ولی میگین چطوری باید تک تک تست کنم؟
avecina.ir
09-03-2009, 14:17
خب ممنونم ولی میگین چطوری باید تک تک تست کنم؟
سلامم...عزیزجان اول خود نمایشگر را به یک کیس دیگه بزن ببین سالم باشه بعدش اگه گرافیکت آنبورد نیستش برو سراغ کارت گرافیک......اونو باز کن و بذار روووی یک سیستم دیگه و مطمئن شو که درست کار میکنه.....هر وقت این کارا ره کردی بیا و اینجا اعلام کن وگرنه با حدس و گمون که سیستم درست نمیشه که:18:
rezaabbaspour
17-03-2009, 02:45
دوست عزيز ايراد از مادربردته هيچ چيزي رو بجز خود مادربردت احتياج به چك نداري و ربطي به خازن و كارت گرافيك و مانيتور هم نداره مربوط به يكسري قطعات smd ريز روي بردته كه بايد دقيقا عيب يابي بشه البته اين مشكل باعث خرابي كلي و از كارافتادن بردت نخواهد شد چون فقط حالت سويچنگ يكي از ترانزيستورهاي smd درست عمل نمي كند و صدمه اي به مدار نخواهد رسيد كه ممكن است در اثر لحيم سردي يسا اتصال كوتاه پيش آمده باشد
rezaabbaspour
17-03-2009, 02:51
نه دوست من مشکل از مانیتور نیست. اگه مانیتور مشکل داشت بار دوم بالا نمی اومد. این مشکل می تونه از پاور باشه. به دلیل اینکه خازنها طول به دلیل اتمام عمر مفید طول می کشه تا شارژ بشه و سری اول ولتاژ کافی نمی رسونه. ازمین می تونه باشه چون خازنهای مین هم به یه همچین مشکلی خوردن. از بایوس می تونه باشه که یه سری تغییراتمی می خواد انجام بده و fail میشه (مثل اورکلاک) و یه سری مشکلات دیگه. شما تک تک می تونی تست کنی تا به نتیجه برسی.
دوستانی که از چیزی مطمئن نیستن تاپیک نزنند.
خازن باعث كندي سرعت و در نهايت بالانيومدن سيستم خواهد شد ولي مشكل بنا به دلايلي ممنكه به بايوس هم به احتمال خيلي ضعيف مربوط باشد كه آنوقت با clear بايد درست شود ولي جواب در اين مورد نخواهد داد.
farshidshd
18-03-2009, 16:26
دوست عزیز clear چطوریه؟؟
avecina.ir
26-03-2009, 11:13
دوست عزیز clear چطوریه؟؟
Clear Cmos منظورشونه يعني باتري را براي مدتي در اوردن يا استفاده از جامپر مخصوصش
farshidshd
07-01-2010, 20:01
دوستان همچنان سیستمم درست نشد
همون مشکل رو داره
حالا باید 3 یا 4 بار ریست کنم تا بالا بیاد
anamilook
25-01-2010, 13:06
با safe mode بالا بيا(موقع روشن شدن F8 و سپس انتخاب حالت اشاره شده). اگر ويندوز بالا اومد ممكنه با نصب دوباره ويندوز مشكل حل بشه.
anamilook
27-01-2010, 22:03
وقتي سيستمت بالا اومد (safe mode رو نميگم) اگه صفحه مانيتور سياهه و چيزي نشون نميده اين كارو بكن:
كليد ctrl + Alt + Del رو بزن. بعد دكمه Alt رو بزن. بعد با كليد مكان نماي راست 3 تا برو راست. بعد با كليد مكان نماي پايين يه دونه بيا پايين. بعد اينتر رو بزن. سيستم ميره روي stand by بعد از 3 ثانيه از استندباي خارجش كن. اگه خارج نشد يك بار كليد پاور رو بزن.
البته در ابتداي ورود به سيستم اگه صفحه لوگين داري بايد اول با موس روي مركز صفحه كليك كني تا وارد ويندوز بشه.
شايد مشكلت حل بشه.
من ی همچین مشکلی داشتم با تعویض باطری درست شد.ببین تنظیمات بایوست اگه هر دفعه عوض میشه و ساعت به ههم میخوره.از باطری هست.البته این چیزی هست که من یه بار تجربه کردم شایدم این نباشه.
shahinfarasystem
01-04-2010, 10:53
سلام با اجازه از تمامی دوستانی که راهنمایی کردند
این چند تا کار رو به ترتیب انجام بده دوست عزیز:
1) سیستمت رو خاموش کن و در کیست رو باز کن باتری مادر برد رو یه بار دربیار بعد از حدود 10 ثانیه دوباره جا بزن (وسطای مادربرد یه چیزی شبیه به باتری ساعته ) که بعد از اون اگر سیستم رو روشن کنی یه کلید f1 برای تایید ریست شدن بایوس ازت میخواد
2)یه کارت گرافیک از یکی از آشناها قرض بگیر و روی سیستمت امتحان کن ببین روی تصویر دادنش فرقی میکنه یا نه؟
3) با یه پاور دیگه سیستمت رو امتحان کن ببین تغییری میکنه؟
اینا رو یه امتحان بکن نتیجه دقیقش رو بگو تا ببینیم چی میشه؟
راستی اون موقع هایی که می گی کیس روشن میشه ولی مانیتور تصویر نمیده شده تا حالا کیس یوهو خود به خود خاموش شه؟
منتظریم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.