ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تار تصویرمانیتور در بالا و پایین

tohidkh
13-02-2009, 12:28
سلام.
دوستان به یه مشکلی برخوردم که هر کاری کردم حل نشد.
مشکل اینه که قسمت بالا و پایین مانیتورم هر چی که نشون میده به صورت تار هست.
فقط قسمت وسط به صورت شفافه....
طوری که چشای آدم درد میگیره.
برای امتحان مشکل، کارت گرافیکی رو عوض از مسیر خارج کردم فرقی نکرد.
ویندوز رو عوض کردم هیچی نشد.... و خیلی کارای دیگه....
بالاخره به این نتیجه رسیدم که مشکل از مانیتور هست
حالا سوال اینجاست که مانیتور رو چیکار کنم؟؟؟؟
آیا میتونم خودم درستش کنم؟
تاریخ گارانتی اش به اتمام رسیده
پیشاپیش ممنون بابت جواب.
موفق باشید :11:

ADuser
13-02-2009, 17:29
Lcd هستش يا از معمولياس ؟

تو تنظيمات خود مانيتورت يه بار ريستش كن ببين درست ميشه يا نه

Cyberlife
04-03-2009, 11:55
به گمونم مانیتور ایشون از نوع crt و اون هم از نوع قدیمی باشه ، به هر حال نمایندگیهای مانیتور های معتبر در ایران در صورت اتمام گارانتی بازم به مشتری خدمات پس از فروش میدن ولی من پیشنهاد میکنم اگه مانیتور شما crt هست اون رو به lcd تبدیل کنید چون علاوه بر کیفیت و شفافیت بالاتر تصویر دارای پرش تصویر یا اصطلاحا سرعت احیای تصویر پایین که در مانیتورهای لامپی وجود دارد و باعث خستگی چشم میشود نیست من خودم مانیتور 1900 سامسونگ دارم و خیلی راضیم .

tohidkh
04-03-2009, 17:35
lcd هستش يا از معمولياس ؟

تو تنظيمات خود مانيتورت يه بار ريستش كن ببين درست ميشه يا نه
دوست من crt هستش.

به گمونم مانیتور ایشون از نوع crt و اون هم از نوع قدیمی باشه ، به هر حال نمایندگیهای مانیتور های معتبر در ایران در صورت اتمام گارانتی بازم به مشتری خدمات پس از فروش میدن ولی من پیشنهاد میکنم اگه مانیتور شما crt هست اون رو به lcd تبدیل کنید چون علاوه بر کیفیت و شفافیت بالاتر تصویر دارای پرش تصویر یا اصطلاحا سرعت احیای تصویر پایین که در مانیتورهای لامپی وجود دارد و باعث خستگی چشم میشود نیست من خودم مانیتور 1900 سامسونگ دارم و خیلی راضیم .
ممنون از راهنمایی تون.
بله.
به همین نتیجه رسیدم که عوضش کنم.
البته خیلی هم قدیمی نیست.
Lg t730bh هست. سه سال پیش خریدم.
نمایندگی گفت فقط برای باز و بسته کردنش 25 تومن. :18: و هرقطعه ای هم که باز بشه، هزینه ی مخصوص خودش رو داره.
ولی تعمیر کار معمولی گفت هزینه ی کاملش مابین 2 هزار تومن و 20 هزار تومن هست.
ممنون از راهنمایی هاتون. :11:
راستی!
من نتونستم خودم مانیتور رو باز کنم.
فقط دو تا پیچ داره مثل اینکه...
شما نمیدونید چطور باید بازش کنم؟

Cyberlife
04-03-2009, 20:46
یک نفرو میشناسم که به خاطر خش برداشتن صفحه lcd اونو به نمایندگی برد و نمایندگی هم در جواب هزینه تعمیر اونو 320 هزار تومان تعیین کرد حالا قیمت خود مانیتور چقدر بود 230 هزار تومان واقعا هزینه تعمیر از خود مانیتور گرونتر باشه نمیدونم چی بگم .

zeus7610
10-03-2009, 14:22
اگه با یه کیس دیگه هم تست کنی بد نیست. هر چند احتمال خرابی مانیتور بیشتره. در ضمن چبز خاصی کنار مانیتور نیست.
آهنربا یا میدان مغناطیسی قوی روی مانیتور تاثیر میزاره. اگه دوست داری تاثیرشو ببینی یه لحظه یه پیچ گوشتی آهنربایی رو به صفجه مانیتورت نزدیک کن ببین چی میشه.. دور مانیتور رو خالی کن و تست کن....

rezaabbaspour
17-03-2009, 03:19
دوست عزيز ايراد از لامپ تصوير مونيتوره احتياج به شوك دارد
در قسمت منوي خود مونيتور قسمتي بنام diagnostic داريم كه همان عمل شوك را برات انجام مي دهد
اگر جواب نداد بايد با دستگاه مخصوص بعداز بازكردن مونتيور عمل شوك صورت گيرد
درغيراينصورت ايراد مال هاي ولتاژه كه قدرت لامپ تصوير وابسته به آن است

و

براي باز كردن پشت مونيتور علاوه بر دو پيچ پايين جفت هاي پلاستيكي كوچكي در داخل قسمت بالاي مونيتور وجود دارد كه بايد ازهم دربياري

ziarratt
17-03-2009, 10:23
شما اول یه نگاه به تنظیمات refresh rate کامپیوتر بنداز اگر درست نشد بعد به فکر یک مانیور جدید باشید
روی صفحه اصلی راست کلیک کنید و برید روی Properties از اونجا برید روی Setting و بعد روی Advanced و از اونجا روی Monitor یک منوی کشویی هست باسم Screen refresh rate که اعداد مختلفی از 60 تا بالای 200 داره ((البته نه برای همه مانیتورها)) شما این رو پله پله ببرید بالاتر ببینید درست می شه یا نه

tohidkh
18-03-2009, 18:15
اگه با یه کیس دیگه هم تست کنی بد نیست. هر چند احتمال خرابی مانیتور بیشتره. در ضمن چبز خاصی کنار مانیتور نیست.
آهنربا یا میدان مغناطیسی قوی روی مانیتور تاثیر میزاره. اگه دوست داری تاثیرشو ببینی یه لحظه یه پیچ گوشتی آهنربایی رو به صفجه مانیتورت نزدیک کن ببین چی میشه.. دور مانیتور رو خالی کن و تست کن....
از همه ی دوستان بابت راهنایی های خوبشون تشکر میکنم.
یه سوال
آیا امکان داره به دلیل اینکه به مدت زیادی موبایلم کنار مونیتور باشه ، این اتفاق بیافته؟
چون من هر وقت سر سیستم میشینم، گوشینم رو کنار مونیتور میذارم.
قبلا ها که مانیتورم خراب نشده بود، موج های گوشی، روی صفحه ی نمایش تاثیر میذاشتند....
آیا امکان داره که این مورد عامل خرابی باشه؟
ممنونم از همه تون :11: