ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : صدای هارد

mslove
13-02-2009, 00:32
من یک هارد sata 500 g مکستور روی سیستم دارم که بعضی وقتها صدای عجیبی مثل وقتی که cd rom داره یه cd

رو با تموم قدرت میخونه ازش درمیاد . حدودا 8 ماه پیش خریدم ، به نظر شما عیبی پیدا کرده .

همش میترسم هاردم بسوزه و اطلاعاتی که روش دارم از بین بره ، آیا این احتمال وجود داره .

با تشکر :40:ms

s2010
13-02-2009, 00:47
نه فکرنمیکم مشکلی داشته باشه............

SADEGH 7
13-02-2009, 01:21
من یک هارد sata 500 g مکستور روی سیستم دارم که بعضی وقتها صدای عجیبی مثل وقتی که cd rom داره یه cd

رو با تموم قدرت میخونه ازش درمیاد . حدودا 8 ماه پیش خریدم ، به نظر شما عیبی پیدا کرده .

همش میترسم هاردم بسوزه و اطلاعاتی که روش دارم از بین بره ، آیا این احتمال وجود داره .

من هم قدیم همیشه مکستور می خریدم. ولی مدتیه که هارد های مکستور، خیلی پر سر و صدا شدن.هارد قبلی من هم مکستور 500 بود. انقدر سر و صدا کرد که عوضش کردم و یه وسترن خریدم.اون مکستور که داشتم از اولش هم صدا می داد ولی صداش کمتر بود.بعد از یه مدت صداش زیاد شد.البته فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاد ولی هروقت تونستی ردش کن بره و یه مدل جدید رو امتحان کن.بیشتر مدل های وسترن و سیگیت و سامسونگ معرفی می شه. من چون بیشتر تعریف وسترن رو شنیده بودم، وسترن خریدم.اصلا هم صدا نمیده.
موفق باشی

pedramch
13-02-2009, 02:11
حالا راهی واسه کم کردنش هست؟:دی

BIKHIAL_ALL_75
13-02-2009, 04:48
اقا من وقتی که دفراگمنت میکنم یه صدای تق از هادم میاد بعد سیستمم هنگ میکنه که مجبور میشم ریست کنم,
ضمنا قبلا تق تق هاش بیشتر بود,پاور رو عوض کردم تا یه مدت خوب بود ولی الان دباره صدای تق میده و هنگ میکنه
کسی میتونه بگه مشکل کجاست و چه جوری حل میشه؟؟؟؟؟؟؟؟

Doyenfery
13-02-2009, 10:51
اقا من وقتی که دفراگمنت میکنم یه صدای تق از هادم میاد بعد سیستمم هنگ میکنه که مجبور میشم ریست کنم,
ضمنا قبلا تق تق هاش بیشتر بود,پاور رو عوض کردم تا یه مدت خوب بود ولی الان دباره صدای تق میده و هنگ میکنه
کسی میتونه بگه مشکل کجاست و چه جوری حل میشه؟؟؟؟؟؟؟؟

ببین آگه با پاور مشکلت(به صورت مقطعی) حل شد .. که ایراد از برق رسونی به هاردته ... نه منبع تغذیه بلکه احتمالا از خود ورودی

های هارد هستش.

(هرچند تصور من چیزه دیگست )
بهر حال اینو امتحان کن : ببر گارانتی یا اگه از گارانتی گذشته ببر تعمیر کار بگو مشکلش اینه.

Doyenfery
13-02-2009, 10:53

این صدای عجیب لرزشه ؟ یا به قول دوستمون : تق تقه ؟

pedramch
13-02-2009, 18:17
مال من صدای لرزشه!

mslove
14-02-2009, 00:08
این صدای عجیب لرزشه ؟ یا به قول دوستمون : تق تقه ؟

لرزشه ، مثل وقتی که cd rom داره یه cd رو با تموم قدرت میخونه

Doyenfery
14-02-2009, 05:20
مال من صدای لرزشه!

همشهری !

راه کم کردن این صدا بستن تمام چهار پیچ هارد هستش(یا حد اقل خوب سفت کردن اون دو پیچ و بصورت ضربدری

بستنشون )(جهت بوجود اومدن بالانس) .. این فروشنده (یا مثلا شرکت ها ) .. موقع پیچ بستن رو

وسایلی که رو کیس نصب میشن ..انگار دارن از جیب ِ باباشون پول می دن !

توصیه می کنم با حالت عصبانیت آلود برو و جریانو بهشون بگو و با نارضایتی از خرید از مغازشون خارج شو :دی

Doyenfery
14-02-2009, 05:23
من هم قدیم همیشه مکستور می خریدم. ولی مدتیه که هارد های مکستور، خیلی پر سر و صدا شدن.هارد قبلی من هم مکستور 500 بود. انقدر سر و صدا کرد که عوضش کردم و یه وسترن خریدم
من هر دوی این هارد ها رو دارم ... 2 تا مکستور و یه دونه وسترن دیجیتال .. و هیچ کدوم صداشون در نمیاد !

اگه صدای تق تق اومد بگو تا راهنماییت کنم ... ولی اگه منظورت صدای استانداراد شون هست .. باید بگم برابرن. :)

بیشتر مدل های وسترن و سیگیت و سامسونگ معرفی می شه

وسترن و سیگیت یک شرکت هستن ولی با دو مارک محصولاتشون رو عرضه می کنن (جهت اطلاع)

_________

فقط و فقط علتش بد بسته شدن هارد روی کیس هستش ...

* توصیه می کنم که هرگز به روش معمول زدن سیلی به درب های کناری کیس(روشی که برای از بین بردن صدای

سی دی رام و فن موقعی که لرزش دارن استفاده میشه ) فکر برطرف کردن این صدا نباشید !

:دی (تا از بد سکتور در امان باشید).

ADuser
14-02-2009, 09:11
یه نکته ای که باید بهش اشاره کنم که خودم نیز با اون برخورد داشتم بد نباشه

رو چند سیستم ها من این صدا رو داشتم
بعد از بررسی دیدم که از کابلی که برای هارد برق اومده از اون انشعاب گرفته شده و رفته به فن کیس
اینو که جدا کردم دیدم همه چیز درست شد

همیشه سعی کنید کابل برق هارد جدا و بدون هرگونه انشعابی مستقیم از پاور اومده باشه

Doyenfery
14-02-2009, 12:31
از لحاظ جریان بدترین منبع تغذیه ها هم کم نمیارن .. چون عملا (12 ولت : ولتاژ مصرفی فن ها ) جریان دهی بالایی میشه

مثلا دو منبع تغذیه دم دست ِ من ِ .. بذار بگم : یکی TSCO هست مدلش . با قدرت جریان دهی 10 آمپر برای ولتاژ 12 ولت .

و دومی پاور اصلی خودمه (Green 680 Watt) که دو لاین مختلف واسه جریان و ولتاژ رسانی داره .. یکیش 17 آمپر ريال اون یکیش 18

آمپر ! و با توجه به مصرف ولتاژ 12 ولت در هارد (دور و بره 0.4 - 0.5 آمپر ) خیلی بعید می رسه که علت این بوده باشه.

ولی لق بودن - درست جا نبودن فیش تغذیه ورودی به هارد می تونه دلیل این نوع صدا باشه ... که این صدا مبین اینه که هارد آف و آن

می کنه .

BIKHIAL_ALL_75
15-02-2009, 03:59
ببین آگه با پاور مشکلت(به صورت مقطعی) حل شد .. که ایراد از برق رسونی به هاردته ... نه منبع تغذیه بلکه احتمالا از خود ورودی

های هارد هستش.

(هرچند تصور من چیزه دیگست )
بهر حال اینو امتحان کن : ببر گارانتی یا اگه از گارانتی گذشته ببر تعمیر کار بگو مشکلش اینه.

من بیشتر از 8 یا 9 بار بردمش تعمیر,
ولی این باهوش ها نفهمیدن مشکلش چیه؟؟؟:41:
میشه یه جوری راهنمااییم کنی که خودم بتونم حلش کنم؟؟؟
خیلی ممنون میشم اگه بتونی کمکم کنی,
من فکر میکنم مشکل از برق رسانی مادربوردمه!!!ولی راه تعمیرشو نمیدونم
ضمنا من تو یه استان کوچیک هستم:41:

Doyenfery
16-02-2009, 02:51
من فکر میکنم مشکل از برق رسانی مادربوردمه
نه مادر بورد برق رسانی نمی کنه !

والا چی بهت بگم دست زدن به هارد کار هر کسی نیست

من توصیه می کنم موقعی که سیستم روشنه ..چهار تا سیمی که می ره تو اون فیشی که میره تو هاردت .. رو
به سمت جلو هل بده ... ببین هارد تق تق می کنه ؟ به بیانی دیگه ... ببین تناسبی بین تکون دادن اون چهار سیم و صدای تق تق هست یا نه؟

جوابو بهم بگو تا بازم راهنماییت کنم

با تشکر فرهاد

BIKHIAL_ALL_75
17-02-2009, 04:53
نه مادر بورد برق رسانی نمی کنه !

والا چی بهت بگم دست زدن به هارد کار هر کسی نیست

من توصیه می کنم موقعی که سیستم روشنه ..چهار تا سیمی که می ره تو اون فیشی که میره تو هاردت .. رو
به سمت جلو هل بده ... ببین هارد تق تق می کنه ؟ به بیانی دیگه ... ببین تناسبی بین تکون دادن اون چهار سیم و صدای تق تق هست یا نه؟

جوابو بهم بگو تا بازم راهنماییت کنم

با تشکر فرهاد

چند بار به جلو فشار دادم ولی هیچ اتفاقی نیوفتاد,یعنی تق تق نکرد

BIKHIAL_ALL_75
17-02-2009, 04:55
ضمنا فرهاد جان هاردم هی مشکلی نداره چون چند وقت پیش فرستادمش گارانتی اونا این مطلب رو بهم گفتن

sia.music20
20-02-2009, 01:00
آقا هارد منم بعضی وقتها چند ثانیه یک بار یه صدای تق میده...بعد انگار که دوباره راه اندازی میشه .مثل زمانی که کامپیوتر رو ریستارت میکنی.........چکار کنم ......پیش گیری کنم..آخه اطلاعات گران قیمتی دارم روش..........

BIKHIAL_ALL_75
21-02-2009, 23:14
دوستان کسی نیست جواب سوال مارو بده؟؟؟؟؟؟

saviss
21-02-2009, 23:24
دوستان کسی نیست جواب سوال مارو بده؟؟؟؟؟؟
سلام
هاردهای مکستور از250 به بالاظاهرا مشکل پیدامیکنن
خودکمپانی هم تاجائی که من خوندم...(حالایادم نیست کجا:دی"داره رفع اشکال میکنه....
این موردی که شمامطرح کردیدگمونم ششمین موردی هست که من خودم مستقیماباهاردهای "مکستور250"ببالادیدم
ظاهراوقتی حجم اطلاعاتی که روشون هست زیاد میشه...یک جورهائی به مشکل برمیخورن
===
خودم از2هفته ی پیش تاالان 4تاشو(متعلق به دوستام"سعی کردم زنده کنم!!!اما نشدکه نشد:13:

BIKHIAL_ALL_75
24-02-2009, 02:25
سلام
خودکمپانی هم تاجائی که من خوندم...(حالایادم نیست کجا:دی"داره رفع اشکال میکنه....
این موردی که شمامطرح کردیدگمونم ششمین موردی هست که من خودم مستقیماباهاردهای "مکستور250"ببالادیدم
===
خودم از2هفته ی پیش تاالان 4تاشو(متعلق به دوستام"سعی کردم زنده کنم!!!اما نشدکه نشد:13:

هارد منم از همین نوع هستش:41:
به این میگن آخر بد شانسی:13:
ممنون از راهنماییت saviss جان

Doyenfery
04-03-2009, 10:07
سلام
===

به این موضوع اصلا ربطی نداره آقای ساویز !

اگه اینطوره پس هارد 500 گیگ مکستور دیاموند من دیگه باید آخر طق طق باشه (طبق گفته شما)!

نه من تنها ، دو تا از دوستای دیگه ی من هم این مدل هلرد رو تقریبا تو یه تاریخ گرفتیم و هیچ سر صدایی ندیدیم

ازشون.

_________
"بی خیال همه 75 " جان من پست های این تاپیک رو دنبال می کردم .. تا جایی که (جمعه 12 روز پیش ) مین بوردم

ایراد برداشت و نتونستم آن شم .

Sorry

بعد از طی این تمام مراحلی که بهت گفتم .. تنها نکته ای که می مونه (یا تنها نتیجه ای که بدست میاد ) اینه که

سیلندر هارد شما ایراد برداشته . که این مورد معمولا در اثر کار زیاد و فرسودگی به وجود میاد .پ

من یه دونه از هارد هام این شکلی هست ، اگر چه بهم توصیه کردن که سریعتر اطلاعاتم رو به یه هارد جدید منتقل

کنم .. ولی تا الان که23 ماه از به سر و صدا افتادن هاردم گذشته ،هیچ مشکلی واسش نیومده

موفق باشی

ADuser
05-03-2009, 08:28
دیروز صبح موقع روشن کردن هاردم یه تق تقی ازش اومد توجهی بهش نکردم اما یهو سیستم هنگ کرد ریست کردم دیدم ویندوز بالا نیومد
به الاجبار ویندوز رو عوض کردم
به تجربه اینو فهمیدم موقه شنیدن این صدا باید سیستم رو خاموش کرد و از برق کشید . اینطوری احتمال آسیب دیدن سخت افزار و یا نرم افزار خیلی کمتر میشه

samkaveh
06-03-2009, 01:17
هارد منم مکستور 500 هستش و تازه گرفتم به نظرم صداش یه مقدار خارج از استاندارد هستش

Provident
07-03-2009, 18:44
سلام دوستان
ببخشید اگه یهو اومدم وسط بحث!
من یه هارد یک ترابایت Seagate چند روز پیش خریدم، صدای عجیبی داره! یه صدای kher kher مانندی میده و وقتی داره روش کپی میشه خیلی بیشتر میشه صداش!
بیرون از کیس هم که وصلش کردم همینجوره وقتی دست میذاری به بدنش یه حالتی داره مثل اینکه توی چرخش به یه جایی گیر کنه و می لرزه!

کسی می تونه بگه مشکل از کجاست؟

ممنون

classiquecrime
07-03-2009, 21:21
سلام دوستان
ببخشید اگه یهو اومدم وسط بحث!
من یه هارد یک ترابایت Seagate چند روز پیش خریدم، صدای عجیبی داره! یه صدای kher kher مانندی میده و وقتی داره روش کپی میشه خیلی بیشتر میشه صداش!
بیرون از کیس هم که وصلش کردم همینجوره وقتی دست میذاری به بدنش یه حالتی داره مثل اینکه توی چرخش به یه جایی گیر کنه و می لرزه!

کسی می تونه بگه مشکل از کجاست؟

ممنون

منم دقیقا همین مشکل رو دارم :41:
نمیدونم چشه!!! Seagate 500gb
من این تاپیک رو زدم و به یه نتایجی رسیدم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتوی خود وبسایت Seagate زده که سری 7200.11 مشکل داره:

A firmware issue has been identified that affects a small number of Seagate Barracuda 7200.11 hard drive models which may result in data becoming inaccessible after a power-off/on operation. The affected products are Barracuda 7200.11, Barracuda ES.2 SATA, and DiamondMax 22.
البته مشکل من .....از بین رفتن اطلاعات نیست اما صدا میده انگار که داری دنده دو چرخه عوض میکنی ( بعضی وقتا) و همون طور که دوستمونم گفت صدا خر خر میده - من 20 روزم نیست که خریدمش
حالا زده که باید:
firmware آپگرید کرد، که اونم احتمال داره درست نشه :31: گند بزنن این seagate رو

اون تاپیکی رو که زدم اون بالا رو نگاه کنید ( با عکس نشون دادم کل جزییات رو) - و نظر بدید

h k_pax
08-03-2009, 18:08
دوستان عزیز میخوام هارد اینترنال 500 بگیرم
بین وسترن، هیتاچی، و سی گیت کدوم بهتره؟
اینطور که شما میگین سیگیت افتضاحه
لطفا با منبع و قیمت پیشنهاد بدین
ممنون

samkaveh
09-03-2009, 23:14
western digital green و samsung spinpoint f1 بهترینهای سال 2008 از نگاه کارشناسان به روایت از روزنامه بزرگراه فناوری