ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین پرفورمنس برای استفاده از هارد

Doyenfery
12-02-2009, 21:24
سلام دوستان

تو این تاپیک می خواستم از بعضی از تجارب شما در انتخاب پارتیشن ، حجم دهی درایو ها ،بافر هارد استفاده

ببریم و اگه راغب باشید این تاپیک هم کم کمک به یه تاپیک مرجع واسه این موضوع تبدیل کنیم .. چون خیلی پارامتر

ها هستن که نیاز به سیستم های گوگان با هارد های متفاوت (چه برند - چه دور در دقیقه - چه بافر و چه حجم)

هست :20:

- این که یه هارد رو یه درایو کنیم یا اینکه به تعداد Extension ها (یا همون پسوند فایل ها) درایو ایجاد کینم بهتره ؟

- اینکه یه هارد 500 گیگ 32 مگ بافر رو به عنوان هارد/درایو راه انداز ویندوز انتخاب کنیم بهتره .. یا یه هارد 160

گیگ ِ 16 مگ بافر ؟ این در حالی که من هر دوی ِ این دو هارد رو تا 83 % پر خواهم کرد (83 % بخاطر باز گزاشتن

امکان دفرگ)

- حجم درایو :C (یا همون درایوی که ویندوز توش نصب میشه رو 100 گیگ بزارم.. یا دور و بر ِ 20 -30 گیگ.

منتظرم . . . .

DaRiOuShJh
13-02-2009, 13:54
هممممممممممممممم

سلام حاج آقا

خوب تمامیه این موارد بستگی به نوعه استفاده ای که میخوای بکنی داره

در حالت معمولی به نظرم بهترین partition بندی برای هاردهای از 500 به بالا همون 2 درایو به بالا باشه

مثلا من هارده 500 خودم رو هم دو تا درایو کردم

یکی طرفای 40-50 گیگ برای ویندوز احتمالی با مواردی که زیاد ریخته میشن و پاک میشن مثلا Program files و این چیزا که سره defragment هم مشکلی پیش نیاد و خیلی آدم فسیل نشه

درایو دیگه رو هم که به عنوان آرشیو استفاده میکنم یعنی خیلی روش نمیریزم پاک کنم

موقع defragment هم اگر از برنامه ی Ultimate defragmenter که بهترین برنامه ای هست که ازش استفاده کردم، استفاده میکنی بگو از آخریا پر کنه بیاد به سمته جلو

این که یه هارد رو یه درایو کنیم یا اینکه به تعداد Extension ها (یا همون پسوند فایل ها) درایو ایجاد کینم بهتره ؟

این طوری که پدره pc در میاد برادر! از یه درایو و چندین فولدر استفاده کن

- اینکه یه هارد 500 گیگ 32 مگ بافر رو به عنوان هارد/درایو راه انداز ویندوز انتخاب کنیم بهتره .. یا یه هارد 160

گیگ ِ 16 مگ بافر ؟ این در حالی که من هر دوی ِ این دو هارد رو تا 83 % پر خواهم کرد (83 % بخاطر باز گزاشتن

امکان دفرگ)

هه هه هه
پس مثله خودمی
من هارد 160 که 3 تا درایو داره برای ویندوز و کارهای خودمه و اونیکی برای آرشیو

با خوده ویندوز دیفرگ نکن به درد نمیخوره
این برنامه هه رو نداری بگو آپ کنم! هم سرعته خفنی داره هم خیلی جلبه هم فضای خالیه زیادی لازم نداره و هم گرافیکی realtime سکتور های هارد رو نشون میده

- حجم درایو :C (یا همون درایوی که ویندوز توش نصب میشه رو 100 گیگ بزارم.. یا دور و بر ِ 20 -30 گیگ.

بستگی به ویندوزی که استفاده میکنی داره

مثلا برای xp که 20 گیگ هم بسه ولی ویستا تا 30-40 بزاری مطمئن تره

در کل به نظرم 40-50 بزاری که فکره نوادگانت رو هم کرده باشی بد نیست

Doyenfery
14-02-2009, 02:47
سلام حاج آقا

مگه قرار نبود منو حاج آقا خطاب نکنی . میام ولیعصر ها... دیگه خودت می دونی این هشدار آخر بود

مثلا من هارده 500 خودم رو هم دو تا درایو کردم

درایو دیگه رو هم که به عنوان آرشیو استفاده میکنم یعنی خیلی روش نمیریزم پاک کنم

God Bless U!

لامسب اگه یه بار یه درایو 450 گیگی ویروسی شد/ نیاز به فرمت داشت یا هر چیز دیگه عمر نوح می خوایم تا دوبارهه درست

بشه !!!!!!!!!! !!!!!!! !!!!!! !!!!!!

Fery:این که یه هارد رو یه درایو کنیم یا اینکه به تعداد Extension ها (یا همون پسوند فایل ها) درایو ایجاد کینم بهتره ؟

Dariush:این طوری که پدره pc در میاد برادر! از یه درایو و چندین فولدر استفاده کن

چرا ؟؟؟؟

طبق یک ادله ای جیزی بگو ... به نظر من دسترسی این طوری سریعتره .

خوده ویندوز دیفرگ نکن به درد نمیخوره

این برنامه هه رو نداری بگو آپ کنم! هم سرعته خفنی داره هم خیلی جلبه هم فضای خالیه زیادی لازم نداره و هم گرافیکی realtime

سکتور های هارد رو نشون میده

آره کمی پیش داشتم با یکی از دوستان تلفنی صحبت می کردم گفت (از این برنامه ) (ولی اسمشو نمی دونم ) (احتمالا تو آرشیوم

داشته باشم ) ،(اسمش چیه )

.. اتفاقا دوستم می گفت که فایل ها رو از آخر به اول میاره و یه قابلیت های جالب .

سخنی با دیگر دوستان :

32 مگ بافر بودن هارد واسشون

سرعت بالاتری رو ارائه داده

یا 16 مگ

(مثلا تو نصب ویندوز می تونید تجربه کنید )