ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال من در مورد ارتباط دو كامپيوتر با Usb

baba barghi
26-01-2006, 09:50
سلام دوستان
من يك كابل Usb دو طرفه يعني دو طرفش Usb هست براي ارتباط دو كامپيوتر به هم رو دارم حالا يك سوال داشتم آيا براي اينكه هارد كامپيوتر اونوري تو كامپيوتر اينوري نشون بده نياز به برنامه ي خاصي هست يا مانند مموري ريدر چند داريور مجازي به ماي كامپيوتر اينوري اضافه مي شه؟؟؟؟
اگر آره كه اگر كامپيوتر اون تو داس بود و ويندوز نداشت باز اين شرايط بود يا نه؟؟؟يعني درايور هاي مجازي كه كامپيوتر اونوري تو داس باشه و كامپيوتر اينوري تو ويندوز باشه آيا درايوهاي كامپيوتر اونوري تو ماي كامپيوتر اينوري نشون مي ده؟؟؟

ممنون
باي

'POP'
26-01-2006, 11:44
سلام.
(اين كابل هموني نيست كه قبلا گفته بودي از مالزي خريدي؟)
شما بهمراه كابل مخصوصش(كه چون Amir_p30 عزيز ايــنـــجــــا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قبلا توضيحش رو دادند ديگه چيزي براش نميگم) يك CD درايور هم دريافت ميكنيد و با نصب برنامه ي ارتباطي ، ميتوني اقدام به ايجاد شبكه كني(شايد براي خيلي به راحتي و سادگي شبكه كردن با( RJ-45 (LAN نباشه و محدوديتهاي بيشتري داشته باشه ؛ اما فقط اگر شما از Win Xp SP2 استفاده مي كني ميتونه جانشين مناسبي بجاي LAN باشه)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
;)

baba barghi
26-01-2006, 12:49
سلام فريد جان
پس بدون نصب سي دي فايده نداره خب حالا اين برنامه رو كدوم كامپيوتر بايد نصب كرد گيرنده يا فرستنده يا هر دو چون ممكن هست شرايط اصطراري باشه و كامپيوتر طرف ريخته بهم و ويندوز خراب باشه بعد مي شه از تو داس هاردش رو كامپيوتر سرور كپي كرد؟؟؟؟
مي دوني چيه اگر دانپگاه قبول نشدم كه يك هفته ي ديگه نتيجه ي اون مياد مي خوام كافي نت بزنم گفتم اين خيلي مهم هست كه اطلاعات كامپيوتر ديگران پاك نشه يا اصلا شايد يك چيز خوب تو كامپيوترش بود

ممنون
باي

'POP'
26-01-2006, 12:59
...اين برنامه رو كدوم كامپيوتر بايد نصب كرد گيرنده يا فرستنده يا هر دو...
سلام.
روي هر دو.
اما بي تعارف در 3 مرتبه اي كه ما بهمراه مهندس فروشنده اش امتحان كرديم يكبار خوب كار كرد و البته با يك سرعت بالا. شخصا Lan رو ترجيح ميدم. هر چند سرعتش پايين تره اما كار باهاش و محيط كاريش ساده تره.
;)

baba barghi
26-01-2006, 14:44
سلام فريد جان
اومديم و اون كامپيوتر فرستنده رو محيط داس بيد و ويندوزش ريخته بهم و بايد هاردش رو فرمت كرد اونوقت ما چه خاكي به سرمون بريزيم؟؟؟

ممنون
باي

mostafa_zare
26-01-2006, 15:19
به راحتي با يه پيچ گوشتي حل مي شه!!!
در كيس رو باز مي كنه هارد رو در مياري ميذاري رو كامپيوتر خودت و همون كار معروف و هميشگي يعني عمل هارد به هارد رو انجام ميدي!؟ :blush:

baba barghi
26-01-2006, 15:30
سلام مصطفي جان
نه اين راه رو نمي خوام چون ممكن هست كيس طرف برچسب گارنتي داشته باشه متوجه هستيد؟؟؟
يك راهي هست كه تو رايانه كار كه گذروندم بهمون گفتن تو Nc يا Nu به نظرم يك قسمت بود بدون نصب برنامه كار مي كرد مي شه ادامه بديد كه چه جوري هست اين روش؟؟؟

ممنون
باي

saeid_2001
26-01-2006, 16:49
دوست عزیز برای تو داس اول باید پورت usb رو داس بشناسه بعد عزيز حالا اينكه چطوري ميشه پورت usb رو تو داس شناسوند من بلد نيستم حقيقتا و نميدونم ميشه يا نه.

baba barghi
26-01-2006, 17:55
سلام دوستان
سعيد جان ممنون از راهنماييد
اما يك سوال چطور هست كه مموري كارت رو بدون اينكه برنامه نصب كني مي شناسه؟؟؟خب اينم Usb هست

ممنون
باي

baba barghi
05-02-2006, 23:38
سلام دوستان
بي زحمت يكي ما رو راه بندازه

ممنون
باي

Jalal
13-07-2006, 21:48
آقا یکی راه بندازه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Rolleyessmileyanim