PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با encoding سایتم

arsham_joon_4u
11-02-2009, 14:36
سلام

یه سوال ؟

من وقتی دیتابیس سایتم رو از لوکال به سرور انتقال می دم ، موقع ایمپورت اگر encoding روی utf-8 باشه همه چیز روی سرور 4 خونه میشه ! ولی وقتی روی latin1 باشه ، همه چیز خوب نشون داده میشه ، جز کد های تبلیغات و آمار سایت !!!!!!!!!!!!!

یعنی وقتی سایت رو باز می کنم encoding باید روی arabic باشه تا نوشته ها درست نشون داده بشن ولی کد تبلیغات و آمار مثل وبگذر خرچنگ قورباقه می شه و بر عکس وقتی روی utf-8 باشه همه چیز خرابه ، جز کد های آمار و تبلیغات

حالا سوال :

نمی یه روش ، ترفند ، آموزشی باشه تا این کد ها رو با هم ست کرد یا حداقل موقع ایمپورت با utf-8 مشکل نداشته باشن ؟؟؟؟؟؟؟

j a n
11-02-2009, 15:56
شما باید نوشته های سایتت با utf-8 باشه ولی مثل اینکه عربی
بنابرین باید با utf-8 درست کنی

.: محمد :.
11-02-2009, 17:01
اگر با PHP کد می نویسی این تیکه رو هم اضافه کن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

قبل از فرستادن اولین خروجی حتی یک خط فاصله !

arsham_joon_4u
11-02-2009, 23:02
یه اشتباهی شد ، خوب به حرف های من توجه نکردید من گفتم موقع ایمپورت دیتابیس با unicode مشکل دارم وگرنه قالب سایت روی utf-8 تنظیم هست فقط اطلاعات روی دیتابیس با utf-8 مشکل داره !!!!!!!!!!!! مثل دسته بندی ها و یه سری تنظیمات قبلی و پست های قدیم که روی دیتابیس سرور جدید ایمپورت شده

TemplateMonster
11-02-2009, 23:56
منم یه همچین مشکلی دارم که از دیتابیس خروجی گرفتم اطلاعات خرچنگ‌قورباغه‌ست. یه راه حل اساسی برای همچین مشکلی وجود نداره؟

arsham_joon_4u
12-02-2009, 00:22
من با فرم کلی سایت مشکل ندارم فقط با اطلاعات ذخیره شده روی دیتابیس مشکل دارم ! یعنی اون با ما مشکل داره !!!!!!
دوست من حالا شما موقع ایمپورت انکودینگ رو روی latin1 بزار شاید درست شد .........