ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش كار با جستجو در انجمن

Amir Hossein
11-02-2009, 12:36
سلام به همه
سرچ كردم چيزي نبود!!
من هرچي ميخوام از اين سرچ استفاده كنم نميتونم كسي هست اين سرچ انجمن رو به من ياد بده با تشكر:11:

Retired User
11-02-2009, 14:19
سلام به همه
سرچ كردم چيزي نبود!!
من هرچي ميخوام از اين سرچ استفاده كنم نميتونم كسي هست اين سرچ انجمن رو به من ياد بده با تشكر:11:
سرچ اينجا خيلي ضعيفه و اگر ياد هم بگيري(كه چيزي نداره) اصلا به دردت نميخوره
بهتره از گوگل استفاده كنيد

pedramch
11-02-2009, 14:41
به ظنر منم یکی از معایب P30world واسه تازه کار ها Search ضعیفشه:دی

Ehsan PCbase
11-02-2009, 15:07
کاری نداره میری تو search کلمه رو می زنی پیدا می کنه دیگه
pedramch خوش بحالت ... من رو چی میگی ؟ 500 صفحه واسم میاره وقت نمی کنم بگردم

taia
11-02-2009, 16:03
برای آموزش سیستم جستجو به این اعلان در انجمن موسیقی رجوع کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

HoJJaT_007
11-02-2009, 17:24
والا با یه بار یه سرچ مهم داشتیم زدیم " رم " نتونست چیزی بیاره ! واقعا سرچ vB ضعیفه

Retired User
11-02-2009, 17:34
والا با یه بار یه سرچ مهم داشتیم زدیم " رم " نتونست چیزی بیاره ! واقعا سرچ vB ضعیفه
زير 3 حرف براي كاربران عادي نمياره(چرا؟)
منم دنبال ip بودم برام نياورد بعد مجبور شدم دوباره تاپيك بزنم

Amir Hossein
12-02-2009, 00:25
قربون دست همتون

piremard
12-02-2009, 07:40
سلام به همه
سرچ كردم چيزي نبود!!
سرچ انجمن کمی پیچیدست و متاسفانه کسی هم آموزش نداده ، یا البته بگمانم کمتر کسی بلد بود !
بهرحال :
ما چندین جستجو داریم .
جستجو در عنوان : برای پیدا کردن یک عنوان خاص ؛ اینکار برای اینکه شما مستقیما می دونید از چه واژه ای در عنوان استفاده شده . مثلا جستجوی کلمه ی "دانلود" در عناوین

جستجو در پستها : برای پیدا کردن واژه ی مورد نظر در پست .

نمایش نتایج جستجو هم می تونه بر مبنای عنوان تاپیک باشه یا همون تک پستهایی که شما عبارت مربوطه رو سرچ کردید

اما نکته بسیار مهم :
سرچ انجمن از نوعی جبر ریاضی بنام "جبر بولی" بهره می بره . شما می تونید با کمک این نوع جبر عبارات پیچیده رو براحتی سرچ کنید .
ما در منطق منتج از جبر بولی چهار عملگر کلی داریم : "و"، "یا", "نفی" و "یای منحصر"

دیلی اینکه چرا سه حرفیها در سرچ نیستند ! اینکه هم به حجم دیتا بیس فشار می آره و سرور موقع سرچ کردن تایم اوت خواهد شد و دیگری اینکه در انگلیسی - که سایت از ابتدا برای اون تعریف شده - کلمات سه حرفی به تنهایی ارزش معنایی چندانی ندارند و نتایج سرچ بدلیل انبوه بودن فاقد استفاده خواهد بود .

Wisdom
12-02-2009, 13:17
با تایید صحبت های دوست عزیز piremard

شما میتونید از گوگل هم بهره ببرید

در صفحه اصلی گوگل Advanced Search رو بزنید
در قسمت Search within a site or domain دومین forum.p30world.com را وارد کنید و از قسمت all these words جستجوی خودتون رو انجام بدید