ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با بالا نیامدن ویندوز

fawad_qadri
11-02-2009, 12:10
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
کامپیوتر من یه مشکل داره اینکه موقع که کامپیوتر را خاموش میکنم بعد دوباره می خوام روشن کنم ویندوز بالا نمی یاد اگر بخام ویندوز بیاد بالا باید برق کیس را کامل قطع کنم یعنی پریز برق را باید در بیارم که بعد از روشن کردن ویندوز بیاد بالا از دوستان می خوام که کمک کنند با تشکر

Cyberlife
11-02-2009, 12:43
منطقی نیست دوست عزیز ، من پیشنهاد میکنم اول با نرم افزار های تست سخت افزار مثل Sisoft Sandra قطعات کامپیوتر خودتو چک کنی احتمال میدم از هارد کامپیوتر باشه ، در هر حال ویندوز رو هم عوض کن و تمام درایوهای سخت افزاری رو به دقت نصب کن و بعد اگه بازم همون جوری بود باید یه راه دیگه رو امتحان کنیم و حتما سیستم رو با یک ویروس یاب به روز اسکن کن و اونجایی که گفتی پریز برق و دربیارم ، احتیاج نیست پریز برق و از دیوار در بیاری اگه منظورت سیمه که میتونی کلید پشت پاور رو بزنی .

milky way
11-02-2009, 13:03
ویندوز بالا نمیاد یعنی چه اتفاقی میفته؟

s2010
11-02-2009, 13:36
من این مشکل روداشتم اشکال ازکابل هارد بود.......

ADuser
13-02-2009, 17:34
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
کامپیوتر من یه مشکل داره اینکه موقع که کامپیوتر را خاموش میکنم بعد دوباره می خوام روشن کنم ویندوز بالا نمی یاد اگر بخام ویندوز بیاد بالا باید برق کیس را کامل قطع کنم یعنی پریز برق را باید در بیارم که بعد از روشن کردن ویندوز بیاد بالا از دوستان می خوام که کمک کنند با تشکر

يه دقتي رو پاورت بكن، رو چند تا سيستم نگاه كردم مشكل پاوري داشتن . با تعويض پاور همه چيز درست شد

picher_s
14-02-2009, 11:37
سلام
منظورتون از سوال واضح نیست!!!
"اینکه موقع که کامپیوتر را خاموش میکنم بعد دوباره می خوام روشن کنم ویندوز بالا نمی یاد" یعنی چی؟ یعنی اینکه عملیات post مادربرد انجام میشه یا نه؟؟
"باید برق کیس را کامل قطع کنم یعنی پریز برق را باید در بیارم که بعد از روشن کردن ویندوز بیاد بالا " ویندوز بیاد بالا یا سیستم؟
پیغامی بوقی چیزی؟

fawad_qadri
20-02-2009, 16:03
با تشکر از همه دوستان عزیز
می خام بیشتر توزیع بدم دوستان من موقع که سیستم را شات دان میکنم بعد امون موقع یا چند ساعت دیگه که می خام کیس را ورشن کنم تاسیستم بیاد بالا ولی سیستم اصلا" نمی یاد بالا اصلا" به مانیتور که نگاه کنید انگار کیس خاموش است در حالیکه کیس روشن است اگر بخام سیستم بیاد بالا باباید اول برق کیس را کامل قطع کنم یا به قول دوستمون کلید کیس را برای قطع کردن برق میزنم تا چند لحظه مکس بعد دوباره کیلد کیس را میزنم کیس را روشن میکنم اون موقیع سیستم میاد بالا