ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ويندوز log in شده و wallpaper مي آيد و بلافاصله log out مي شود

blusky2181
11-02-2009, 12:05
ويندوز ايكس پي با سرويس پك 2 log in شده و wallpaper مي آيد و بلافاصله save settings مي آيد و log out مي شود.با safe mode هم بالا نمي آيد.ويندوز را دوباره نصب كردم (با repair) باز هم درست نشد. اطلاعاتي روي my document دارم كه برام مهمه.
فكر كنم سيستم ويروسي شده.

Cyberlife
11-02-2009, 12:53
تنها راه حل مشکل شما اسکن کردن سیستم با یک نرم افزار ضد ویروس خوب مثل کسپرسکی و ناد32 و همچنین اسکن برای جاسوس افزار با نرم افزارهایی نظر Spyware Doctor و Malwarebytes' Anti-Malware در حالت Safe Mode میباشد البته سیستم شما قبلش باید فرمت کامل و نه فرمت سریع شود سعی کنید در هنگام نصب ویندوز XP تمام درایوها را فرمت کنید نه فقط درایو ویندوز را امیدوارم مشکلتون حل بشه.

blusky2181
11-02-2009, 13:53
تنها راه حل مشکل شما اسکن کردن سیستم با یک نرم افزار ضد ویروس خوب مثل کسپرسکی و ناد32 و همچنین اسکن برای جاسوس افزار با نرم افزارهایی نظر spyware doctor و malwarebytes' anti-malware در حالت safe mode میباشد البته سیستم شما قبلش باید فرمت کامل و نه فرمت سریع شود سعی کنید در هنگام نصب ویندوز xp تمام درایوها را فرمت کنید نه فقط درایو ویندوز را امیدوارم مشکلتون حل بشه.

گفتم كه رو هاردم اطلاعات دارم.اول بايد فايلارو بردارم

picher_s
11-02-2009, 14:18
سلام.
عزیز فیل های سیستمی در مسیر میندوزت خراب شدن!!!
این اشکال میتونه از هر چیزی باشه.
1- یه Cd ویدوز بزار و ویندوزت رو repair کن. یا
شما با یه سیستم عامل لایو بالا بیا فایلهای سیستمیت رو جایگزین کن به هر طریقی که بلدی.
بعد دوباره بیا.
موفق باشی...