مشاهده نسخه کامل
: Debug کردن یک فایل php ( غیر ممکن !!! )
arsham_joon_4u
11-02-2009, 00:51
سلام دوستان !
خسته نباشید ! ، من درخواست debug کردن یک فایل php رو دارم که به صورت obfuscate + zend کد شده !
هر کسی بتونه این فایل رو برام دیکد کنه ، جایزه داره ( سفر حج ، سکه طلا ، تور دبی و هزاران جایزه دیگر :19:)
آخرین مهلت ثبت نام ........... ببخشید جو گیر شدم :8:
ولی جدا از شوخی اگر هم هزینه بر میداره ، بگه تا با هم کنار بیام !
بلـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــه ؟ هــــــــــــــــــــــــ ـــــــــا ؟؟؟؟؟ :39:
محمد جان لطفا اسپم نده.
------
تا حالا من یکی که با نرم افزارهای دی زند کار نکردم، ولی به نظر می یاد تعدادشون زیاده و با جستجو کردن توی گوگل به یه جاهایی می رسید.
البته چون ورژنهای نرم افزار zender فرق می کنه و توی هر کدوم از ورژنها از الگریتمهای متفاوتی استفاده شده، به سختی می شه این کدها رو دی زند کرد، ولی کار نشد نداره...
arsham_joon_4u
11-02-2009, 23:03
سلام ، داداش من خودم و خودت و بچه ها هم جم شیم نمی تونیم جمش کنیم !!!!!!! اونوقت شما می گی تو گوگل سرچ کن شاید پیدا کنی ! آره خیلی دنبالش گشتم بالای 20 دیزندر پولی و غیر پولی استفاده کردم ، همشونم کار کرد ولی فقط در حد دیزند. ولی من نوشتم obfuscate + zend ( با هم ). اگر در مورد کد های obfuscate اطلاعات نداری ، یه سرچ تو ویکی پدیا بکن !!!!!! 10 صفحه فقط برای یه کلمه الگوریتم داده ، بعد فکر کن بعد از دیزند حدود 500 کلمه هنوز به صورت کد obfuscate + zend باقی مونده. آره میدونم شدنیه وگر نه هرگز ساخته نمی شد . من با یه php کار فوق حرفه ای و یکم شیطون کار دارم !!!!!!
TemplateMonster
12-02-2009, 00:02
اینو آرشام راست میگه. منم تعداد زیادی از این برنامهها و اسکریپتها رو امتحان کردم ولی نتیجه نمیدن. گفتی چی چی؟ obfuscate؟ راستش من زیاد تو حس جستجوی گاگول و این حرفا نیستم، میتونی یه خرده توضیح بدی این یعنی چی؟ ممنون.
arsham_joon_4u
12-02-2009, 00:30
اگه انگیلیش حالیت میشه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه بازم انگلیش حالیت میشه :
این جواب رو zetar ( یک کاربر روسی انجمن nulled.ws ) داد
if code development create Obfuscated+ Zend
you can't get full working code after DeZend (and may be some errors,needs to debug php code)
function name is not equal after and before
در این تاپیک :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اگر حالیت نمیشه که دیگه هیچ
فقط باید منتظر دیکر از طرف Raizlabs باشیم
arsham_joon_4u
12-02-2009, 01:26
راستی ، من دیزندر هایی دارم که کاملا کد ها رو به حالت اول برمیگردونن ( چندین بار تستشون کردم )
ولی در این مورد نمی تونن کاری بکنن
ضمنا جدا از بحث Deobfuscation من هنوز دنبال اون برنامه نویس شیطونما ( کار من یکم بوداره ؟!؟!؟!؟!؟ )
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.