مشاهده نسخه کامل
: دسترسی به پایگاه داده یه سایت
arman.badr
09-02-2009, 01:04
سلام دوستان من یه سایت دیدم که توی اون وقتی یه شماره 18 رقمی وارد می کنی رمزی بهت میده که به علتی حالا نمی گم چیه حالا من می خوام بدونم که می شه تمام این شماره های 18 رقمی رو با رمزی که بهم میده رو یه جا ذخیره کنم؟
البته تمام این رمز ها روی پایگاه داده هست یا برنامه ای نوشته که رابطه ای برای این شماره ها ایجاد می کنه که همون رمزه میشه
می خوام بدونم که می شه اون رابطه رو پیدا کرد یا پایگاه داده رو کاملا دانلود کرد؟
مر30
سلام دوستان من یه سایت دیدم که توی اون وقتی یه شماره 18 رقمی وارد می کنی رمزی بهت میده که به علتی حالا نمی گم چیه حالا من می خوام بدونم که می شه تمام این شماره های 18 رقمی رو با رمزی که بهم میده رو یه جا ذخیره کنم؟
البته تمام این رمز ها روی پایگاه داده هست یا برنامه ای نوشته که رابطه ای برای این شماره ها ایجاد می کنه که همون رمزه میشه
می خوام بدونم که می شه اون رابطه رو پیدا کرد یا پایگاه داده رو کاملا دانلود کرد؟
مر30
ذخیره کردن و نکردن با خودتون هست ...
برای رمز کردن داده های شما از توابع خاصی مثلاً md5 و غیره استفاده مییشه ...
که تا اونجایی میدونم برای md5 کشف رمز میشه گفت نشدنی هست ...
دانلود پایگاه داده برای کاربران اون سایت به نظر شما معقول هست !!؟
خوب نه دیگه، پایگاه داده بصورت محرمانه هست و جز مدیر یا مدیران سایت اجازه دسترسی به اون رو ندارن ...
شما هم برای دانلود و ذخیره پایگاه داده باید مدیر اون سایت باشید ...
هستید !!؟
یه چیزه دیگه در مورد رمز اینگه برخی از توابع هستن که شما با داشتن چند کلید برای رمز گشایی نمیتونید اقدام به رمز گشایی کنید چون این نوع توایع از یه سری کلیدهای خصوصی استفاده میکنن که ...
arman.badr
09-02-2009, 16:11
پس چي كار كنم يكي يكي شماره ها رو بزنم بعد رمز هاشو بنويسم؟
tabriz-info
09-02-2009, 18:33
md5 رو میتونید از طریق cracker ها کرک کنید سایتهای مختلفی برای این کار وجود دارد ولی بستگی به قدرت رمزی که داده شده زمان میبره
arman.badr
09-02-2009, 21:26
میشه یکی رو معرفی کنید؟
tabriz-info
10-02-2009, 13:08
میشه یکی رو معرفی کنید؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
goldooneh2001
13-02-2009, 09:37
من چون سوالم با پایگاه داده Mysql هست اونو در اینجا مطرح می کنم :
برای ورود اطلاعات فارسی و خروج آن یعنی Import and Export کردن اطلاعات و داده های فارسی از پایگاه داده و به پایگاه داده از چه برنامه ای استفاده می شود.
چطوری می شه اطلاعات فارسی را در اکسل وارد و به بانک به صورت صحیح فارسی Import کرد؟
من این کار رو میتونم Export کنم ولی همون رو هم به شکل کاراکترهای عجیب و غریب و علامت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ می دهد ؟ چطور درست می شود؟
حالا اصلا روش Import اطلاعات فارسی رو که بلد نیستم و دوست دارم شما راهنمایی کنید؟
ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.