ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [دانلود کتاب] جهانی که من می‌شناسم - برتراند راسل ( ویرایش جدید )

karim2222
08-02-2009, 21:22
این کتاب حاصل مصاحبه ای با برتراند راسل(فیلسوف مشهور انگلیسی) است. اگر تمایل دارید که با عقاید او آشنا شوید این کتاب را حتماً بخوانید.

مترجم : روح ا... عباسی

بصورت PDF با حجم حدوداً 850KB

لینک دانلود (4Shared):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

france
26-09-2010, 11:39
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نویسنده : برتراند راسل

نوع : فلسفه

زبان : فارسی

نوع فایل : PDF

تعداد صفحات : 72

حجم : 900 کیلوبایت

خلاصه کتاب :
این کتاب حاصل مصاحبه ای با برتراند راسل(فیلسوف مشهور انگلیسی) است. اگر تمایل دارید که با عقاید او آشنا شوید این کتاب را حتماً بخوانید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

asal tavakolniya
08-02-2011, 02:05
زبان: فارسی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نویسنده: برتراند راسل[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوع فایل: PDF[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تعداد صفحات: 72[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ناشر: آی آر پی دی اف[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حجم کتاب: 888 کیلوبایتتوضیحات
جهانی که من می شناسم نوشته برتراند راسل ترجمه روح ا... عباسی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](7064).pdf)

محمد88
27-05-2012, 03:00
دست رفقای گل درد نکنه !! ضمنن اگر راسل شناس هستید من بعد از خوندن چند تا از کتابهاش مسائلی داریم که دوست دارم به بحث گذاشته شه :20: