مشاهده نسخه کامل
: [دانلود کتاب] جهانی که من میشناسم - برتراند راسل ( ویرایش جدید )
karim2222
08-02-2009, 21:22
این کتاب حاصل مصاحبه ای با برتراند راسل(فیلسوف مشهور انگلیسی) است. اگر تمایل دارید که با عقاید او آشنا شوید این کتاب را حتماً بخوانید.
مترجم : روح ا... عباسی
بصورت PDF با حجم حدوداً 850KB
لینک دانلود (4Shared):
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نویسنده : برتراند راسل
نوع : فلسفه
زبان : فارسی
نوع فایل : PDF
تعداد صفحات : 72
حجم : 900 کیلوبایت
خلاصه کتاب :
این کتاب حاصل مصاحبه ای با برتراند راسل(فیلسوف مشهور انگلیسی) است. اگر تمایل دارید که با عقاید او آشنا شوید این کتاب را حتماً بخوانید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
asal tavakolniya
08-02-2011, 02:05
زبان: فارسی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نویسنده: برتراند راسل[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوع فایل: PDF[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تعداد صفحات: 72[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ناشر: آی آر پی دی اف[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حجم کتاب: 888 کیلوبایتتوضیحات
جهانی که من می شناسم نوشته برتراند راسل ترجمه روح ا... عباسی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](7064).pdf)
دست رفقای گل درد نکنه !! ضمنن اگر راسل شناس هستید من بعد از خوندن چند تا از کتابهاش مسائلی داریم که دوست دارم به بحث گذاشته شه :20:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.