ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پيشنهاد پروژه ؟

4dweb
08-02-2009, 21:20
لطفا اگه ميشه يه چند تا پروژه به ما بگيد من برم درست كنم خيلي وقته وي بي رو درست حسابي كار نكردم ممنون فقط يه راهنمايي هم بكنيد خيلي هم سخت نباشه
هیچکی یه پروژه درست حسابی نداره به ما بده

دوستان عزیز لطفا پروژ های پیشنهادیتون رو همراه با مثال یا یه توضیح مختصر درباره پروژه ممنون
از دوستان خوبم خواهش میکنم هر چی به ذهنشون میرسه بگن ممنون

karbon2010
08-02-2009, 21:47
سلام
ساخت یک بازی فکری و زیبا و بسیار سخت مثل سودو کو

4dweb
08-02-2009, 23:28
:40:
سلام
ساخت یک بازی فکری و زیبا و بسیار سخت مثل سودو کو

حد اقل یه راهنمایی هم بکنید ممنون فکر خوبیه ولی یه راهنمایی هم بد نیست

3Dmajid
09-02-2009, 18:07
دوست عزيز يعني شما خودت نميتوني واسه خودت يه پرو‍‍ژه تعيين كني ؟!!

تا اين حد قدرت تصميم گيري نداري ؟!!

برو تو سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و سيرچ كن و هر پرو‍ژه اي كه ميخواي همراه با سورس دانلود كن، بعدش بهش ور ميري و ميتوني چند تا چيزي ياد بگيري.

4dweb
09-02-2009, 18:44
دوست عزيز يعني شما خودت نميتوني واسه خودت يه پرو‍‍ژه تعيين كني ؟!!

تا اين حد قدرت تصميم گيري نداري ؟!!

برو تو سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و سيرچ كن و هر پرو‍ژه اي كه ميخواي همراه با سورس دانلود كن، بعدش بهش ور ميري و ميتوني چند تا چيزي ياد بگيري.

لطفا تو تاپیک هایی که من میزنم فضولی نکنید اگه بلد نیستی پروژه بگی نیازی نیست بیای منو مسخره کنی خودتو مسخره کن که بلد نیستی پروژه بگی دفعه آخرتون باشه به تاپیک های من اینجوری جواب میدین

aaaammmm87
09-02-2009, 18:54
سلام
يه دفتر چه تلفن با بانك اطلاعاتي (اكسس) و يكي با sql و يه دفتر چه تلفن با فايل ترتيبي و تصادفي . كه چهار عمل ADD,EDIT,SEARCH,DELرو انجام بده

Olis
09-02-2009, 18:59
لطفا تو تاپیک هایی که من میزنم فضولی نکنید اگه بلد نیستی پروژه بگی نیازی نیست بیای منو مسخره کنی خودتو مسخره کن که بلد نیستی پروژه بگی دفعه آخرتون باشه به تاپیک های من اینجوری جواب میدین

دويست من چرا سري از كوره در ميري...

بايد انتقاد پذير باشي . . . اگه همه جا اينجوري باشي كارت راه نميوفته

يكم به حرف دوستت فكر كن شايد به احتمال 1% هم شده درست گفته باشه اگرم درست نبود ديگه جاي بحث نداره !!

شرمنده من برنامه نويسي بارم نيست زياد ولي اگه بتوني برنامه ي ماشين حساب بنويسي دستت درست چون بدن بهش احتياج دارم

4dweb
09-02-2009, 20:47
سلام
يه دفتر چه تلفن با بانك اطلاعاتي (اكسس) و يكي با sql و يه دفتر چه تلفن با فايل ترتيبي و تصادفي . كه چهار عمل add,edit,search,delرو انجام بده

دمت گرم خوب گفتی این پروژه رو قبلا هم درست کردم ولی تا حالا نتونستم توش دکمه ای برای جستجو بذارم منم دنبال همینشم که جستجوش رو یاد بگیرم اگه بلدید لطفا به من یاد بدید اگر هم به این برنامه نیاز دارید براتون درست میکنم لطفا خبر بدید

4dweb
09-02-2009, 20:51
دويست من چرا سري از كوره در ميري...

بايد انتقاد پذير باشي . . . اگه همه جا اينجوري باشي كارت راه نميوفته

يكم به حرف دوستت فكر كن شايد به احتمال 1% هم شده درست گفته باشه اگرم درست نبود ديگه جاي بحث نداره !!

شرمنده من برنامه نويسي بارم نيست زياد ولي اگه بتوني برنامه ي ماشين حساب بنويسي دستت درست چون بدن بهش احتياج دارم

دوست عزیز خوب گفتی من دنبال همین بودم ولی همت نمیکردم درستش کنم اگه نیاز دارید به من خبر بدید فردا که تعطیله درست میکنم براتون آپلود میکنم که دانلود کنید ممنون از این پیشنهادتون
راستی راجع به رفیقمون این دوست جون جونیمه خونشون بقل خونمونه تا دلت بخواد با این پروژه گفتیم و تا حدودی حل کردیم من میخواستم از فکر دیگران هم استفاده کنم

aaaammmm87
09-02-2009, 21:12
دمت گرم خوب گفتی این پروژه رو قبلا هم درست کردم ولی تا حالا نتونستم توش دکمه ای برای جستجو بذارم منم دنبال همینشم که جستجوش رو یاد بگیرم اگه بلدید لطفا به من یاد بدید اگر هم به این برنامه نیاز دارید براتون درست میکنم لطفا خبر بدید

سلام
دوست عزيز اگه بتوني اين برنامه رو با هر دو بانك اكسس و sql به صورت ساده بنويسي ممنونت مي شم هم من استفاده ميكنم هم ديگر دوستا ن :11::10:

karbon2010
09-02-2009, 21:48
سلام
در مورد بازی که گفتم مثل سودوکو
اگه اینو ساختی و درست کار کرد اون وقت میشه گفت که می تونی بازی های در اون سطح را بنویسی اگه اینو نوشتی و درست کار کرد بگو که یک پروژه سخت تر بهت بدم
برای را اول کار یک بازی ساده اما با کد نویسی یکمی مشکل
نام برنامه : جدول اعداد
خصوصیات برنامه : طراحی جدول اعداد بصورت های گوناگون
شما یک جدول10*10 بوسیله text or label طراحی کرده و همچنین یک Command
1-هرگاه کاربر دکمه را فشار داد برنامه اعداد بین 0 تا 9 را به صورت تصادفی در این جدول قرار بده
2- بصورت تصادفی بین 20 تا 30 خانه از جدول را حذف کند (txt1.Visible = False)
البته طوری که هر خانه حداقل با یک خانه دیگر بصورت عمودی یا افقی در ارتباط باشد
3-.....ادامه دارد
هر گاه این دو قسمت را تکمیل کردی بگو که ادامه را بنویسم
نکته در مورد بالا اینکه "غذا را یک دفعه ای نمی خورند بلکه آرام و آهسته که بفهمی داری چی می خوری"
منتظرم

Haj_Amoo
09-02-2009, 21:55
يه Browser مثل اينترنت اكسپلورر
ساده و بي دردسر:20:

3Dmajid
09-02-2009, 22:25

من فقط ازت انتقاد كردم ...
اين بود جواب همه ي محبت هاي من ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سونامی
09-02-2009, 22:57
حالا چرا دعوا
شما یک تپه درست کن که برف روش میباره با اندازه های مختلف بعد همین طور برفه زیاد بشه راستی باید یک انیمیشن باشه مثل کپی کردن فایل که به راحتی میشه با ویبی عملیاتش رو ان جام داد یعنی کپی کر دن یک انیمشن است
برای پیدا کردن عکساش تو اینترنت پره با انجام این پروژه یاذ میگیری چه طور با ویبی میشه انیمیشن درست کرد بعد از پایان پروژه اونو تو سایت بزار تا بقیه هم استفاده کنن
موفق و پیروز باشی

4dweb
09-02-2009, 23:31
سلام
دوست عزيز اگه بتوني اين برنامه رو با هر دو بانك اكسس و sql به صورت ساده بنويسي ممنونت مي شم هم من استفاده ميكنم هم ديگر دوستا ن :11::10:
دوست عزیز میتونم با access درست کنم ولی تا حالا با sql کار نکردم اگه میخوای همین با بانک اطلاعاتی درست کنم تا بعدا sql رو یاد بگیرم

4dweb
09-02-2009, 23:32
از دوستان متشکرم اگه بازم پروژه به ذهنتون میرسه بگید من درست میکنم

4dweb
10-02-2009, 09:23
دوستان عزیز بازی سودوکو رو که گفته بودید درست کردم 15 کیلوبایت هم بیشتر نیست میتونید از این جا بردارید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4dweb
10-02-2009, 12:01
دوستان عزیزی که ماشین حساب و دفتر تلفن با بانک اطلاعاتی گکفته بودند امروز تا ساعت 3 تو تاپیک براتون میذارم

4dweb
10-02-2009, 13:15
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان عزیز این هم یه ماشین حساب
باز هم پروژه پیشنهاد کنید اگه نیاز داشته باشید براتون آپلود میکنم

سونامی
10-02-2009, 23:37
دوست عزیز پروژه منو دیدی اون بالا تاپیک زدم