مشاهده نسخه کامل
: مشکل با کارت تی وی گلاسی هنگام رکورد
سلام دوستان.من هنگاه رکورد تصویر از تلوزیون ،تصویرم بی صداست و فابل ضبط شده هم صدا نداره میتونید کمکم کنید.راستی این کارت تی وی من کنترلش هم کار نمی کنه ایا تنظیمات خاصی داره؟
zeus7610
08-02-2009, 18:05
نه تنظیم خاصی نداره. فقط باید سی دی رو کامل نصب کنی که یه نرم افزار به task bar اضافه می کنه.
شما باید اول موقع نمایش صدا رو بیاری. گزینه صدا رو بنداز روی کارت صدای سیستمت (از منوی تنظیمات) و کشور روهم بزار روی اسرائیل (israel gaban) ببین درست میشه یا نه؟
رو اسراييل هم گذاشتم جواب نداد.
به نظر شما ميشه اين ايراد مربوط به نوع ويندوزي باشه كه من دارم.
چون كنترل رو هم نميتونه دتكت كنه.
zeus7610
09-02-2009, 11:03
مگه ویندوزت چیه؟ بله احتمال داره. یه ویندوز xp sp2 بریز و قبل از هر چیزی که نصب می کنی کارت tv و برنامه اش رو نصب کن و تست کن. شایدهم کارتت خراب باشه. من موردهای اینجوری داشتم
متاسفانه يا خوشبختانه من اخرين راهي كه رفتم واسه حل اين مشكل راهي بود كه بايد همون اول امتحانش ميكردم و اونم راهي نبود جز تماس با شركت سازنده كارت تي وي
علت اين كه اخر سر زنگ زدم به شركت گارانتي دهنده اين بود كه تا دقيقه 99فكر ميكردم اين شماره تماس براي گارانتيش كشكيه و كسي پاسخگو نيست:41:
ولي با اولين تماسي كه گرفتم پاسخگو بود و اين در ايران خيلي تعجب اوره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:46:
بعد از گفتن مشكل كارت به شركت گارانتي دهنده ايشون گفتن مشكل شما از اينه كه هنگام نصب درايور كارت تي وي شما install the software aotomatically رو زديد در صورتي كه بايد جاي درايور رو بهش معرفي كني
منم با انجام اين مراحل جواب گرفتم.اميد وارم اگه شما هم به اين مسئله برخورديد بدردتون بخوره.
بازم اگه سوالي داشتيد من در خدمتم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.