مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد Share كردن كارت گرافيك از رم سيستم
سلام
من يه لپ تاب Dell مدل Vostro 1500 دارم
مدل كارت گرافيكش Geforce 8600M GT 256MB هست گويا اين كارت گرافيك از رم سيستم شر ميكنه و تا اندازه 1024MB جواب ميده ...
تو ويندوز ويستا تو قسمت تنظيمات و مشخصات كارت گرافيك حافظه اصلي رو 256 مگابايت زده و مقدار رم شر شده رو 767 مگابايت زده و در آخر مجموعش رو زده 1023 مگابايت
ميخواستم بدونم آيا اين قضيه صحت داره و ميتونم بازي GTA IV رو توش اجرا كنم ؟
البته اينم بگم كه رم سيستم در حال حاظر بين 3.5 تا 4 گيگابايت هست .
zeus7610
08-02-2009, 18:07
بله صحت داره و شما می تونی بازی مورد علاقه ات رو اجرا کنی. وقتی ویستا اونجوری می نویسه که رم گرافیکت هوشمند باشه یعنی در مواقع نیاز از روی رم سیستم برداره و بیخود 1 گیگ رم رو اشغال نمی کنه.
بله صحت داره و شما می تونی بازی مورد علاقه ات رو اجرا کنی. وقتی ویستا اونجوری می نویسه که رم گرافیکت هوشمند باشه یعنی در مواقع نیاز از روی رم سیستم برداره و بیخود 1 گیگ رم رو اشغال نمی کنه.
ممنون از جوابتون
حالا آيا واقعاً اين 1023مگابايت، 1023مگابايت واقعي هست ؟
چون بعضي ها ميگن نميتوني gta iv رو اجرا كني ولي بعضي ها هم ميگن ميتوني اجرا كني (از جمله خود شما)
حالا اين منو به شك انداخته
ميتونيد بيشتر راهنمايي كنيد جريان چيه ؟
alborz_k
10-02-2009, 18:33
سلام
من يه لپ تاب Dell مدل Vostro 1500 دارم
مدل كارت گرافيكش Geforce 8600M GT 256MB هست گويا اين كارت گرافيك از رم سيستم شر ميكنه و تا اندازه 1024MB جواب ميده ...
تو ويندوز ويستا تو قسمت تنظيمات و مشخصات كارت گرافيك حافظه اصلي رو 256 مگابايت زده و مقدار رم شر شده رو 767 مگابايت زده و در آخر مجموعش رو زده 1023 مگابايت
ميخواستم بدونم آيا اين قضيه صحت داره و ميتونم بازي GTA IV رو توش اجرا كنم ؟
البته اينم بگم كه رم سيستم در حال حاظر بين 3.5 تا 4 گيگابايت هست .
سلام. این رو بگم که برای اجرای یک بازی ، باید هسته ی گرافیکی قوی باشه و پهنای باند بسیار بالا باشه . مهمترین چیز حجم حافظه نیست. از اون جایی که حافظه ی گرافیکی لپ تاپ ، آنبرد و مفته، کیلویی زیادش می کنند و بیشتر تبلیغاتیه!!
حالا شما gta4 رو بریز ، انشاالله که اجرا می شه!
robin hood
01-04-2009, 01:11
سلام.
من جدیدا vaio fw390nob خریدم.
کارت گرافیکشmobile intel gma 4500 mhd هست. با 1340 مگا بایت حافظه نهایی(share + dedicated). البته می دونم که نمیشه روش زیاد حساب کرد.
در xp حافظه اش رو 256 نشان می ده ولی در dedicated=128mb vista .
کسی علت اختلاف رو می دونه؟
در ضمن در قسمت تنظیمات گرافیک gta 4 ، حافظه رو 227 مگابایت نشون میده.
آیاامکان استفاده از کل حافظه(share +dedicated)در بازی ها وجود نداره؟
ممنون.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.