PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هركي American Rap گوش ميده بياد the persian are banned

blackrevolutioner
08-02-2009, 11:21
دوستان ديدم تواين بخش موزيك فقط حرف از گوگوري مگوري هاي persian هست كه از هر 20 شايد 2تا فقط خوب توشون باشه اين تاپيك رو ايجاد كردم تا اون 2 3 نفري كه American بازن بيان حالشو ببرن هرچي در مورد American مي خوايد بدونين به من بگيد البته خودمم خوشحال ميشم از اطلاعات ديگران بهره بگيرم براي افتتاح كارم يه خبر بدم كه T.I زندان افتاده به خاطر حمل اسلحه اما به طرفداراش اين قول رو داده كه خودشو برسونه به اجراس Grammy و آهنگ Swagga like us رو اجرا كنه

blackrevolutioner
10-02-2009, 22:52
جالبه مث اينكه كسي تو فاز American ني

thecrow
11-02-2009, 00:24
چرا نيست
خوبش هم هست
ولي در مورد چي حرف يزنيم آخه؟

C. Breezy
13-02-2009, 11:23
من درست نفهمیدم ... یعنی چی امریکن رپ ؟
من Akon , 50 Cent , Busta Rhymes , T-Pain , Lil Wayne
می گوشم

Soldier Pose
13-02-2009, 20:24
ما هم امینم و فیفتی و اکن گوش میدیم!
بیشتر با امینم میحالم!

C. Breezy
14-02-2009, 14:57
من کم کم دارم از رپ به R&B منحرف می شم ... ولی همچنان تو کف بعضی از آهنگ های فیفتی سنت هستم ... بهترین آهنگ هاییش که من شنیدم ایناست:
How We Do
Straight To The Bank
In Da Club
I Like The Way She Do It
Ayo Technology ( She Wants It)
I Still Kill
که واقعا با خواننده های کله گنده ای خونده بعضی ها رو ( البته خودش هم حسابی کله گنده هست :31:)
جدیدا هم یه آهنگ با Eminem و Dr.Dre خونده به نام ..... Crank A Bottle
که توپه ... منتها بهتره این آهنگ ها رو آدم در تنهایی گوش بده که یه ذره خارج از مشروعات هست :31:

Soldier Pose
14-02-2009, 16:52
جدیدا هم یه آهنگ با Eminem و Dr.Dre خونده به نام ..... Crank A Bottle
crack هست!
I'LL still kill هم واقعا تاریخی شد!

C. Breezy
15-02-2009, 15:18
همون بود منظورم ... خیلی این آهنگ جدیدشون ترکونده ... کلی رکورد زده ، رکورد بیشترین دانلود رو هم زد تو یه جایی ... نمی دونم کجا بود ، خبرش رو توی انجمن زبان گذاشتم ...

shahriar_669
22-02-2009, 00:41
منم پایه ام

فقط یه سوال : اینجا در مورد همه رپر های امریکایی بحث میشه؟؟؟

H.M.D
22-02-2009, 08:11
اقا اين قضيه كريس براون و ريانا چيه كه همه جا در موردش صحبت ميشه؟!

shahrokh_sib
22-02-2009, 12:34
منم پايه ام...

فقط در مورد چيزي بحث کنيم که ارزش داشته باشه...

C. Breezy
22-02-2009, 13:38
اقا اين قضيه كريس براون و ريانا چيه كه همه جا در موردش صحبت ميشه؟!

سلاملکم ... می دونی کیم ؟ من Answer-3 هستم ... چکار می کنی تو ؟ خوبی ... من که اعصابم خورد شده ... انگار دعواشون خیلی جدی بوده ... من عکس های ریحانا رو که دیدم وحشت کردم ... خیلی بد زدتش ... الانم که معلوم نیست چی شده ... موندم از کریس برون خوشم بیاد یا بدم بیاد ؟! :eh:

منم پايه ام...

فقط در مورد چيزي بحث کنيم که ارزش داشته باشه...
خوب در مورد چی بحث کنیم ارزش داره ؟ یه بحثی نباشه که بعد از دو روز تموم بشه و همه برن پی کارشون

H.M.D
23-02-2009, 08:20
من شنيده بودم امينم قراره البومشو ژانويه 2009 بده برون.
انگار واسه اين البومش چيزی حدود 100 تا اهنگ خونده
البته نه كه همشو بزاره تو البوم... طبيعتا يه سرياشو گچين ميكنه و ميزاره
البومش اومد بيرون؟!

راستی جديدا يه سری عكسای چاق و چله از اين جسيكا سيمپسون هر روز تو تلويزيون نشون ميدن... كسی اين عكسارو نداره بزاره اينجا؟

jamshidjap
23-02-2009, 12:03
آمریکن رپ فقط eminem و 50cent

کاراشون عالی و گیرا هستش ...

C. Breezy
23-02-2009, 16:50
منظور از گیرا چیه ؟ منم خیلی ازشون خوشم میاد ... ولی متاسفانه خیلی نمیشه فهمید چی میگن :31:
اگر متن آهنگ رو نداشته باشی خیلی سخته ، البته من یه دوران که خیلی می گوشیدم با اصطلاحاتشون آشنا شده بودم یه ذره می فهمیدم .

shahrokh_sib
23-02-2009, 19:14
فقط 2pac , eminem...

در مورد این دوتا هر سوالی هست در خدمتم

darklord_8
25-02-2009, 14:18
علاوه بر بالایی ها من با اینا هم حال میکنم
DMX-Snoop dogg-G unit که امریکایین

shahrokh_sib
26-02-2009, 20:11
علاوه بر بالایی ها من با اینا هم حال میکنم
DMX-Snoop dogg-G unit که امریکایین

G-unit و Snoop dogg کارشون خوبه اینم یه عکس که توش Snoop dogg وtupac هم هستن....

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sina1100
26-02-2009, 20:16
Dr Dre رو یادتون رفت ! سلطان تنظیم موسیقی هیپ هاپ آمریکا! و دارای بزرگترین و معروف ترین استودیوی ضبط که بزرگترین رپرا و RnB خونا توش میضبطن! Studio Aftermath. به علاوه صدای توپی هم داره که فقط به درد همین رپ میخوره و شاخ ترین آهنگاشم با رفیق قدیمیش Snoop Dogg خونده. مثل Nothin' but A G thang و Still D.R.E و Fu** with Dre Day

عکسشم پست بالا هست نفر وسطی بالایی!

darklord_8
26-02-2009, 22:29
سلام این عکسیه که از rihanna پخش شده. یعنی واقعا خودشه؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به استیل کریس نمیخورد اینجوری باشه مگه چی شده که اینجوری لهش کرده ؟؟؟
عکسای شب همون مراسم هم دارم معلومه حسابی میونشون با هم به هم ریخته

اینم لینک عکس برای اونایی که نتونستن ببینن(آدرس عکس اصلی هم عوض شد):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

راستی موضوعی که قرار بود دربارش بحث بشه چی شد؟؟؟ پیدا نکردین؟؟؟

shahrokh_sib
28-02-2009, 14:14
سلام این عکسیه که از rihanna پخش شده. یعنی واقعا خودشه؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی موضوعی که قرار بود دربارش بحث بشه چی شد؟؟؟ پیدا نکردین؟؟؟

ما که عکسي نميبينيم...!!!:27:

بذار صاحب تاپيک بياد يه بحث بگه ... و گر نه خودمون شروع ميکنيم.:46:

البته اگه با من باشه ميرم سراغ قاتل توپاک........

C. Breezy
28-02-2009, 16:58

وای ... در این مورد که من دارم واقعا دیوونه میشم ... باید برم ببینم کارشون به کجا کشیده ... اعصابم خورد شد وقتی فهمیدم این کار رو کرده ... اصلا فکرش رو هم نمی کردم ... من اول فکر کردم خیلی هم جدی نبوده ، ولی وقتی رفتم اخبارش رو خوندم و عکسهاش رو دیدم وحشت کردم ... Rihanna کاملا له و لورده شده

Olis
28-02-2009, 17:12
خیلی عوضی این مرتیکه ... گ... خورده زده
جرات داره بیاد با من بگیره

بی جنبه ... طوری زده که با فوتو شاپ هم نمیشه جمع و جورش کرد

کاش GF من بود Rihanna:10::31:

C. Breezy
28-02-2009, 17:35
حتما یه مساله ای بوده که دیوونه شده اینجوری زده ... خوب اگه دعوا هم شده بود باید Rihanna کوتاه میومد که اینجوری نشه ... هر چند من با این که داستان رو نمی دونم ، ولی اینکه کریس Rihanna رو زده کاملا اشتباه بوده ...

DaRiOuShJh
28-02-2009, 18:02
به به به
رپم رپ های خارجکی
مرسی

من خیلی اهلش نیستم ولی بعضی کارهاشون رو دوست میدارم
اسماشون رو متاسفانه نمیدونم

Scary Feelings
28-02-2009, 18:22
lol
سلام..منم هر نوع رپی که به نظرم خوشمل باشه گوش میکنم...راستی اینم فیلم rihana بدبخت :((

r4pbr4p
01-03-2009, 11:13
البته اگه با من باشه ميرم سراغ قاتل توپاک........

به نظرم همینو بحث کنیم بهتره

نمیدونم عکسهای به قتل رسیدنشو دیدین یا نه!

به طرز فجیعی کشتنش

خیلی حیف بود

C. Breezy
01-03-2009, 18:43
منم اسم توپک رو شنیدم ... یعنی چی کشتنش ؟ واسه چی ؟؟

در مورد Rihanna هم من که دلشو ندارم برم ببینم چجوری شده ؟!

darklord_8
01-03-2009, 20:23
C. Breezy آواتار جدید مبارک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه اجازه بدین ما یه چیزایی اینچا بزاریم

راجع به این که رپ از کجا اومده خیلی صحبتها و نظریات وجود داره اما معمول نظرات اینه که رپ از افریقا به امریکا کشیده شده. در این که رپ از سیاهها نشات میگیره که هیچ حرفی نیست و همه میدونند که رپ از طرف سیاهها آغاز شده. این که میبینیم تو رپ فحش میشه داد و زیاد داده میشه و میشه هر چیزی گفت هم دلیلش چیزی جز این نیست، اکثرسیاهها بد دهن بودند و همدیگرو _حتی پدر فرزند و فرزند مادر و..._ فحش میدادند. آغاز فرهنگ رپ و در واقع فرهنگ وحش و فرهنگ عقده از اونجاییه که برده های و فقرای امریکا که همگی سیاه بودند و به دلیل نژاد پرستی و نژادپرستان همه مجبور بودند تومحلات فقیر و پر جمعیت زندگی کنند ابتکار جالبی از خودشون نشون میدند. اونها بدون هیچ سازی و فقط با صدای ضربات دست و پا و صدای ضربه ی لوازم مختلف موسیقی ایجادکردند. این موسیقی خیلی ساده بود و یک سیکل کلی بود که پشت سر هم انجام میشد. یعنیمثلا یک سری ضربات پشت سر هم 15 ثانیه رو تشکیل میدن و بعد از پایان این 15 ثانیه دوباره همون ضربات از اول انجام میشد. البته همچنان این سادگی در موزیک رپ احساس میشه و همچنان همون سیکله که پشت سر هم تکرار میشه و با کمی پیشرفت یک مقداری تغییرمیکنه. این چرخه و این سیکل رو در اصطلاح موسیقی لوپ " loop " یا حلقه میگن. این موسیقی انجام میشد ولی خیلی تکراری شد تا این که عده ای اشعاری مسخره با مضمون طنز بر ضد سفید ها و یا مشکلات اجتماعی خودشون و فقر آماده کردند که بصورت بدون استیل ( مثل حرف زدن ) شروع به خوندن کردند که در کنار اون عده ای نوعی رقص مخصوص شبیه رقص افریقایی ها به صورت ادا بازی در آوردند. این نحوه ی خوندن در واقع حرف زدن بود که فقط یه موسیقی ساده با ضربات قاشق و ظروف به هم و با صدای کف زدن در گوشه های خیابون انجام میشد. انجام این کار در خیابان برای عده ی زیادی جالب توجه بود. باانجام این حرکات مسخره عده ی زیادی به این کار رو آوردند. آروم آروم این خوندن که حرف زدن بود مقداری استیل ( استایل ) " style " به خودش گرفت. در این موقع بود که اسم رپ " Rap " به گوش مردم خورد. رپ از نظر لغوی به معنای ضربه است ( ضربه ای که پشت سر هم تکرار بشه ) که در واقه این موسیقی موسیقی صدای ضربه هاست. نم نمک استایل این رپر ها ( کسانی که رپ رو اجرا میکنند ) جالب شد و نوع رقصی که انجام میشد هم کمی پیشرفت کرد. اسم این نوع رقص در واقع بِرِیک " break " است که به اون بیریک نیزگفته میشود. این رپر ها هر کدام برای خود اسمی انتخاب میکردند که جدا از اسم شخصیشان بود. معمول این اسمها مسخره بود مثلا دکتر بر سر اکثر اسمها بود در صورتیکه اکثر اونها حتی سواد نداشتند. این دکتر رو میذاشتند برای مسخره کردن درجات تحصیلی و علمی که سفید های ظالم داشتند. مثلا طرف اسمش دکتر اس بود "Dr.S" اس اولکلمه ی س-ک-س. جملات مسخره و شهوت آمیز و شاید بهتر بشه گفت بی ادبانه میخوند و با همه شوخی می کرد. البته همچین مثالهایی زیاد وجود داشته و هست. جالب ترین چیزاین عرصه هنر گرافیتی " Graffitti " است. هنری بسیار زیبا. دیوار نویسی!! بله عدهای معمولا اسمهای رپرها و یا جملات توهین آمیز رو دیوار نویسی میکردند اما این دیوار نویسی با دیوار نویسی های معمولی فرق داره. با دستخط های جالب و حروفهایی معمولا تو در تو. که با نقاشی درهم آمیخته شده و جلوه ی جالبی داره. آروم آروم آهنگها هم با خواندن پیشرفت کرد تا جایی که آلات موسیقی مثل جاز و تمپو با این موسیقی هماهنگ شد. خیلی زود آلات موسیقی الکترونیکی هم وارد کار شدند. به این عرصه ازموسیقی که شامل 4 تا هنر میشه هیپ هاپ " Hip Hop " گفته میشه( باز هم چیزهای مسخرهو جالب ) این هنرها عبارتند از: خوانندگی ( رپ خواندن و آر اند بی خواندن " RnB ( R&B ) " ) MC آهنگسازی و نوازندگیDJ و رقص بریک

هیپ هاپ خواندن یه مود پر طرفدار دیگه داره به اسم آر اند بی که کنار رپ خونده میشه اگه کنار آر اند بی خوندن رپ نباشه به اون آهنگ میگن هیپ هاپ مثل اکثر آهنگای سندی خواننده ی قدیمی ایرانی. حالا بگیم این آر اند بی چیه... R&B یا همون RnB چیزی بین پاپ و رپ هستش که نه پاپه و نه رپ. در واقع راحت تر و خودمونی تر بگیم با بیت رپ و با وزن رپ و با شعر رپ و مود شعری رپ پاپ خواندن رو آر اند بی میگن. البته باز هم با پاپ فرق میکنه ها! پاپ هم کنار رپ خوانده میشه که ربطی به آر ان بی نداره و مود و کلاس خودش رو داره. از جمله بهترین آر اند بی خونهای جهان آکن " Akon " هست که بیشتر آهنگاش فیت با اسنوپ داگ " Snop dogg " هست. اسنوپ یکی از بهترین رپرهای دنیاست که اکثر کاراش اند گراند " Under ground " ( زیرزمینی ) یا همون غیر مجازه!! جالبه نه! توی امریکا که به هر چیزی حتی آی واننا فاک یو " I Wanna ---- you " ( یه آهنگ از همین "اسنوپ داگ" با همکاری یا همون فیت "آکن" ) مجوز داده میشه باز هم آهنگ هایی هستش که غیر مجاز خونده میشه. یا بعضی آهنگهای "داکتر دری" یا حتی "جی زی" ( Jey-Z ) اونها هم آند گراند هست.
ادامه دارد
نظرتون رو بگید که بقیشم بزارم یا نه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Olis
01-03-2009, 20:44
واقعا از darklord_8 بابت مطلب مفیدش ممنون

در مورد Rihanna هم من که دلشو ندارم برم ببینم چجوری شده ؟!

چیزی نداره همون عکس و نشون میده میگه ببینید کجاهش خورده باد کرده:31: اخباره

C. Breezy
01-03-2009, 22:24
چیزی نداره همون عکس و نشون میده میگه ببینید کجاهش خورده باد کرده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اخباره
اخبار جدید اینه که Rihanna هنوز می ترسه که دوباره کریس قاطی بکنه و واسه همین به روابطشون بر نگشتن ، همچنین نکته جالب اینجاست که Bow Wow هم اظهار نظر کرده و گفته که Rihanna و کریس نیاز به گذر زمان دارن و به شدت از مردم خواست که انقدر فضولی نکن ! :31:
و جالب تر اینه که Ne-Yo هم که دوست صمیمی هر دو طرف بوده یه صحبتی با Rihanna داشته و می خواد با کریس هم صحبت بکنه ... خدا کنه این دو تا دوباره درست شه روابطشون :31:

C. Breezy
01-03-2009, 22:27
آقای دارک لرد اسمتون رو محبت کنین لطفا ....
در مورد مطلبتون هم باید بگم که بسیار خوب بود ، منتها مشکل اینه که این تاپیک اسمش American Rap هست ... خوب می شد اگه بحثمون رو توی یه تاپیک جامع تر هم ادامه بدیم ... که هم در مورد R&B و هم RAP و Hip Hop باشه .... چچون بنظرم این سه نوع به هم خیلی شبیه هستن ...

shahrokh_sib
01-03-2009, 23:06
به نظرم همینو بحث کنیم بهتره

نمیدونم عکسهای به قتل رسیدنشو دیدین یا نه!

به طرز فجیعی کشتنش

خیلی حیف بود

واقعا" حيف شد که مرد.:40:

به نظر من افرادbiggie:2: :2:کشتنش.:27:

يعني طرفداراش انتقام نگرفتن؟ من اگه اونجا بودم پدرشونو در مي آوردم....:5:

Olis
02-03-2009, 09:41
واقعا" حيف شد که مرد.:40:

به نظر من افرادbiggie:2: :2:کشتنش.:27:

يعني طرفداراش انتقام نگرفتن؟ من اگه اونجا بودم پدرشونو در مي آوردم....:5:

اقا این جریان و به ما هم بگین بدونیم

از اول:10:

r4pbr4p
02-03-2009, 12:58
در مورد مطلبتون هم باید بگم که بسیار خوب بود ، منتها مشکل اینه که این تاپیک اسمش American Rap هست ... خوب می شد اگه بحثمون رو توی یه تاپیک جامع تر هم ادامه بدیم ... که هم در مورد R&B و هم RAP و Hip Hop باشه .... چچون بنظرم این سه نوع به هم خیلی شبیه هستن ...

درست میگین خیلی شبیه به هم هستن

اسم تاپیک و هم اگه به American Rap & Hiphop تغییر بدیم بهتره ولی مهم بحث های داخل تاپیکه اسمش خیلی مهم نیست

توپک شاکیور30 در یک دوئل بعد از جنگ مایک تایسُن31 در لس آنجلس با شلیک گلوله به قتل رسید. توپک الویس32 سیاه نامیده شده چون بعظی از طرفدارانش فکر می‌‌کنند هنوز زنده است. او همیشه راجع به مرگش صحبت می کرد و وقتی هم عملا" کشته شد، چون کارهای ماکیاولی33 را خوانده بود، مردم فکر کردند قتل خود را صحنه‌سازی کرده است. ناتاریاس بی‌آی‌جی34 رقیب توپک نیز مدت کوتاهی پس از این حادثه بقتل رسید. مرگ این دو هنرمند مشهور اعتبار رپ‌خوان‌ها را زیر سئوال برد

اگر هم خواستین کامل ترش هم میکنیم

shahrokh_sib
02-03-2009, 13:47
اقا این جریان و به ما هم بگین بدونیم

از اول:10:
اینم تاپیکش...

تولد

لسانه پاریش کروکس (که در سن 6 سالگی اسم توپاک را،از اسم رییس اینکاها - توپاک آمارو 2 که در قرن هجدهم فرمانده ی جنگ در مقابل اسپانیایی ها بود گرفت) در 6 جون 1971 به دنیا آمد.آفنی مادر او عضو گروه پلنگ های سیاه(Black Panthers )بود.وقتی که او باردار توپاک بود ، به علت بمب گذاری به 30 سال زندان محکوم شد,ولی بدون وکیل ، از خودش دفاع کرد و یک ماه قبل از تولد توپاک از زندان آزاد شدو جالب اینجاست توپاک تا سال 1994 پدرش را نمیشناخت.توپاک هم طبق عقاید گروه پلنگ های سیاه بزرگ شد.او به همراه مادر و خواهر ناتنی اش در فقر بزرگ شد و باید به جاهای مختلف نیو یورک پناه می آورد.به همین دلیل همیشه دوست های کمی داشت و همیشه به فکر شعر گفتن و نوشتن خاطره بود.در 12 سالگی به یک کمپانی تئاتر پیوست.در 15 سالگی با مادرش به بالتیمورا در مری لند رفت و در مدرسه ی هنر بلاتیمور قبول و تبدیل به یک شاگرد دوست داشتنی شد.در همان جا بود که اولین قطعه ی رپ خود را با اسم "MC New York" ساخت.دو سال بعد آفنی توپاک را برای زندگی با خانواده ی یکی از دوستانش به مارین سیتی در کالیفورنیا فرستاد.همان جا بود که توپاک زندگی عادی را از دست داد و کم تر قانون را رعایت میکرد.ولی خیلی زود آن مکان را ترک کرد و شروع به در خیابانها و پخش مواد مخدر پرداخت.در همین زمان بود که با افرادی دوست شد که او را در ساخت آهنگ های رپ کمک کردند.مانند ری لوو که با یکدیگر یک گروه رپ به نام "استریکتلی داپ" درست کردند.اولین باری که یکی از آهنگ های توپاک به نام "This is an EP" در یک سی دی ضبط شد،سال 1991 بود.این سی دی مال گروه "Underground Digital" بود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 700x839 و حجم آن 164 کیلوبایت میباشد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به سوی شهرت

در اواخر 1991،توپاک 20 ساله با آلبومش به نام "2Pacalypse Now" مشهور شد.خیلی از آهنگ ها مشکلات نژاد پرستی و زندگی در حاشیه ی شهرها را مطرح میکرد.این آلبوم پس از معرفی آن توسط جوانان به هم بسیار شهرت یافت.با این که توپاک میخواست در آلبوم خودش سختی هایی که جوان های سیاه پشت سر میگذاشتند را مطرح میکرد،خیلی از قسمت ها درباره ی خشونت جوان ها و پلیس ها بود.ولی این آلبوم با انتقادهای بسیاری هم رو به رو شد و پس از این که یک جوان پلیسی را کشت و گفت که از این آلبوم ایده گرفته است،این انتقادات به اوج خود رسید.در اکتبر 1991 در اوکلند،دو پلیس به توپاک تذکر دادن چون بدون توجه به چراغ راهنمایی از خیابان گذشته بود و پس از آن توپاک به آن ها گفت : "F**k y' all"و توپاک در آن جا کتک مفصلی خورد و مجبور به پرداخت 42,000 دلار جریمه نقدی شد.در 1992 ، پس از یک مبارزه ی مسلحانه که با مرگ یک کودک 6 ساله تمام شد،توپاک دستگیر شد.ولی توپاک با دادن پول به پدر و مادر آن کودک رضایت آن ها را جلب کرد.در 1993 توپاک با دو پلیس درگیر شد.ولی پلیس ها در حال انجام وظیفه نبودند.با این حال شکایات بسیار شدیدی علیه توپاک مطرح شد.ولی پس از این که مشخص شد دو پلیس مست بودند،پرونده بسته شد.آلبوم بعدی توپاک به نام "Strictly 4 My N.I.G.G.A.Z" بود و در آهنگ های "hit I Get Around" و "Keep Ya Head Up" خودش را یک آدم خشن معرفی کرد.توپاک به همراه دوستانش به نام های بیگ سایک ، ماکادوشیس و برادر ناتنی خودش موپریم آلبوم بعدی خودش را به اسم "Thug Life : Volume 1" با کمپانی اینتر اسکوپ در 1995 بیرون داد.یکی از خالکوبی های توپی THUG LIFE بود به معنی "The Hate U Give Little Infants ---- Everybody".

دشمنیها و رقابتها

توپاک در طول زندگی دشمنان زیادی داشت اما مهمترین دشمنی اش با Notorious B.I.G و کمپانی پشتیبانش Bad Boy Records بود.این دو نفر در ابتدا دو دوست صمیمی بودند وقتی Notorious B.I.G هنوز ناشناخته بود.وقتی توپاک در زندان بود از حرفهایی که Notorious B.I.G و Puff Daddy درباره ی او به روزنامه ی ویبه زدند عصبانی شد.به علت مشکلاتی که با قانون داشت می خواست از "بازی رپ" بیرون بیاید اما با شنیدن حرفهایی که Notorious B.I.G و Puff Daddy در باره ی او زدند تصمیم گرفت باز گردد و انتقام خود را بگیرد.وقتی داشت فیلم "Poetic Justice" را با جانت جکسن بازی میکرد،توپاک انجام تست AIDS خود داری کرد. توپاک میگفت که مردان دیگر هم این تست را انجام نداده بودند.پس جانت از دست توپاک ناراحت شد و پس از پایان فیلم دیگر با او حرف نزد.ولی توپاک در آهنگ "I Got My Mind Made Up" از او معذرت خواهی کرد.

از طرف دیگر توپاک دشمنی خودش را با Notorious B.I.G ادامه میداد و در آهنگ "Hit 'Em Up" به این که با زن Notorious B.I.G - فیت ایوانز - ارتباط جنسی داشته است اشاره کرد.توپاک با Dr.Dre هم کمی مشکل داشت.Dr.Dre در کمپانی Death Row Records تهیه کننده بود.به نظر توپاک دکتر دری در Death Row Records هیچ کاری نمیکرد و از زحمت بقیه پول در میاود.
هم چنین وقتی که Dr.Dre از شهادت به نفع Snoop Dogg در دادگاه خودداری کرد،از دست او بسیار عصبانی شد.هم چنین توپاک در چند آهنگش به GAY بودن Dr.Dre اشاره کرد.
توپاک از Mobb Deep هم انتقاد کرد.زیرا Mobb Deep توپاک را در یک کنسرت مسخره کرد و توپاک جواب خود را در "Hit 'Em Up" داد.ولی Mobb Deep پس از مرگ توپاک نظرش را عوض کرد و به او بسیار احترام گذاشت.

سال های آخر

در دسامبر1994،توپاک به تجواز به یک زن در هتل متهم شد.و در فوریه ی 1995،توپاک به 4 سال زندان مجکوم شد.

ولی قبل از تصویب حکم دادگاه،در کنار یک استودیوی ضبط در نیویورک،به توپاک حمله شد و 5 گلوله به سمت او شلیک شد.
توپاک در یک مصاحبه به یاد آورد : در شب 30 نوامبر 1994،او به همراه یکی از دوستانش و مدیر برنامه هایش،برای ضبط کردن یک سری آهنگ به استودیو رفتند.
وقتی داشتند وارد استودیو میشدند،دو نفر به آن ها نزدیک شدند.توپاک فکر میکرد که آن ها پلیس های امنیتی استودیوی Notorious B.I.G هستند.آن دو نفر توپاک و دوستانش را مجبور کردند که روی زمین دراز بکشند.ولی هدف آن ها توپاک بود.به همین دلیل به توپاک 5 گلوله شلیک کردند و تمام جواهرات و پول های او را دزدیدند.توپاک با کمک دوستانش،از آسانسور بالا رفت تا به Notorious B.I.G و Puff Daddyو Lil Cesar برسد.توپاک میگفت که دوستان او کمی مشکوک به نظر میرسیدند.انگار که آن ها تعجب کرده بودند که چرا او هنوز زنده است.ولی به شکلی معجزه آسا توپاک زنده مانده بود.بر خلاف نظر پزشکان،او پس از چند روز از بیمارستان بیرون آمد و چند روز بعد با صندلی چرخ دار به دادگاه رفت تا حکم دادگاهش را در مورد تجاوز به آن زن گوش کند.در زمانی که توپاک در زندان بود،آلبوم او به نام "Me Against The World" چاپ شد.توپاک تنها خواننده ای بود که وقتی در زندان بود،آلبومش در برترین ها شماره ی 1 بود.در همین زمان با کیشا موریس که مدت زیادی بود با هم نامزد بودند هم ازدواج کرد.در اکتبر پس از 8 ماه زندان،توپاک با کمک رییس Death Row Records از زندان بیرون آمد.Shug Night - رییس Death Row Records- برای آزادی توپاک 1.4 میلیون دلار پرداخت کرد و توپاک هم مجبور شد که سه آلبوم برای Death Row Records بسازد.بنابراین پس از آزادیش بلافاصله شروع به کار کردن کرد و در 1996،آلبوم "All Eyes On Me" را بیرون داد.
آخرین آلبومی که توپاک بیرون داد،"The Don Killuminati: The 7 Day Theory" بود که 2 ماه پس از مرگ او چاپ شد.در خیلی از آهنگ های این آلبوم مرگ خود را پیشینی کرده بود.
میگویند که ساخت این آلبوم 7 روز طول کشید و مهم ترین آهنگ آن "Hail Mary" در نیم ساعت ساخته شد.این آلبوم بیش از 5 میلیون فروش کرد.
توپاک داشت یک هنرپیشه ی حرفه ای هم میشد.از 1991 تا 1996،توپاک 7 فیلم بازی کرد.

مرگ

توپاک،پس از این تماشای یک مسابقه ی بوکس بین مایک تایسن و بروک سلدون،با شلیک چند گلوله از یک کادیلاک در لاس وگاس در نوادا،در 7 سپتامبر 1996 به آسیب رسیدو پس از 6 روز در بیمارستان دانشگاه نوادا در ساعت 4 و 3 دقیقه ی صبح در 13 سپاتامبر وقتی که تنها 25 سال داشت درگذشت.

میگویند کسانی که به او گلوله شلیک کردند،از آدم های East Coast و Notorious B.I.G بودند که بسیار با هم رقابت داشتند.پلیس لاس وگاس با این که هنوز رسماً این پرونده را نبسته اند،ولی به این نتیجه رسیدند که کریپس،یکی از گروه های گنگ لوس آنجلس،او را کشتند.
چند ساعت قبل از حمله،توپاک در یک دعوا،به همراه نفرات بلودز(یک گروه گنگ دیگر لوس آنجلس که با کریپس رقابت داشت) در مقابل گروهی دیگر شرکت داشت.باید اشاره کرد که توپاک و Death Row،امنیت خود را به گنگ بلودز واگذار میکردند.
از طرف دیگر Notorious B.I.G و Bad Boy Records،وقتی که هنوز در کالیفورنیا زندگی میکردند،امنیت خود را به گنگ کریپس واگذار میکردند.
در یک گزارش روزنامه ی لاس وگاس تایمز،به این نتیجه رسیدند کهNotorious B.I.G ،که او هم در آن زمان در شهر بود،حاظر شد که برای کشتن توپاک به کریپس پول دهد.

توپاک که پس از حمله در سال 1994،همیشه همراه خودش چند بادی گارد و جلیقه ی ضد گلوله حمل میکرد،آن شب هیچ کدام را همراه نداشت . دلیل این موضوع هنوز یک معماست.

نکته ی جالب این است که نام آخرین آلبوم او "The Don Killuminati: The Seven Day Theory " بود که اگر حروف آن را جابجا کنیم این جمله به دست می آید :

"OK on tha 7th u think I'm dead yet I'm really alive" که معنی آن میشود :
تو فکر میکنی که من در روز 7 میمیرم ولی من هنوز زنده ام.
این شماره ی 7 در چند جای دیگر هم وجود دارد مانند :
7 سپتامبر به او تیر زدند.
از 12 تیر 5 تیر به او خورد و 7 تیر به او نخورد.
او در 4:03 صبح مرد که جمع آن 7 میشود.

جالب این است که تعداد آهنگ هایی که پس از مرگ توپاک از او بیرون آمد بیش تر از تعداد آهنگ هایی است که قبل از مرگش بیرون آمد و آهنگ های او هنوز هم در تمام دنیا ریمیکس میشوند.

در 14 نوامبر 2003 فیلمی درباره ی او به نام "Tupac : Resurrection" ساخته شد که زندگیش را با صدای خودش تعریف کرد.

C. Breezy
02-03-2009, 14:41
اوف ... چه آدم باحالی بوده این ... کلی دلمک واسش سوخت ... منم خیلی از Notorious بدم میاد ... چون با فیفتی سنت هم مشکل داشته ازش بدم میاد :31:

shahrokh_sib
02-03-2009, 14:48
اوف ... چه آدم باحالی بوده این ... کلی دلمک واسش سوخت ... منم خیلی از Notorious بدم میاد ... چون با فیفتی سنت هم مشکل داشته ازش بدم میاد :31:

تتوهای جالبی هم داره که تو یه فرصت اونا رو هم یه توضیح میدم.

50cent هم تیر زیاد خورده.......

r4pbr4p
02-03-2009, 16:01
50cent هم تیر زیاد خورده.......

اونم زنده بودنش مث یه معجزه س!!!

Olis
02-03-2009, 19:12
پس یکی لطف کنه بهترین اهنگشو بزاره ببینیم چی بارش بوده... سرگذشتش که خیلی خوف بوده

C. Breezy
03-03-2009, 14:02
خیلی ترسناک بوده ... فیفتی سنت هم فکر کنم 7 تا یا 9 تا تیر خورده بود و زنده مونده بود ... این آهنگ Get Up رو من الان دارم تصویریش رو دانلود می کنم ... خیلی باحاله :31:

hadi-3at
03-03-2009, 15:01
50cent یه فیلم بازی کرده در مورد زندگیش. این فیلم رو شبکه مولتی ویژن قبلا داده بود(اگه یادتون باشه)
داستان خلافکار شدنش. تیر خوردنش. زندان رفتنش. رپر شدنش و... همه در اون فیلم بود

C. Breezy
03-03-2009, 15:23
50cent یه فیلم بازی کرده در مورد زندگیش. این فیلم رو شبکه مولتی ویژن قبلا داده بود(اگه یادتون باشه)
مطمئن نیستم ... ولی احیانا این نبوده
Get Rich Or Die Tryin
یه چیزی تو این مایه ها بود ... دقیق یادم نیست

hadi-3at
03-03-2009, 17:31
اسمش رو من هم یادم نیست ولی فیلمش خیلی قشنگ بود!
کلا این رپرها همشون بازیگر هم هستند! چند وقت پیش یه فیلم از eminem دیدم! اسم فیلمش هم 8mile بود . قشنگ یادمه

C. Breezy
03-03-2009, 18:23
کلا این رپرها همشون بازیگر هم هستند! چند وقت پیش یه فیلم از eminem دیدم! اسم فیلمش هم 8mile بود . قشنگ یادمههمین Notorious B.I.G هم یه فیلم در مورد خودش ساخته بود ...

بگذریم ... Olis کجایی بیای ببینی آشتی کردن ؟!:26:

hadi-3at
03-03-2009, 19:31
اینم 3 تا آهنگ جدید از AKON

واقعا عالی میخونه...
اینم عکسش

ferisib
03-03-2009, 20:23
کلا این رپرها همشون بازیگر هم هستند! چند وقت پیش یه فیلم از eminem دیدم! اسم فیلمش هم 8mile بود . قشنگ یادمه

8mile یکی از فوقالعاده ترین فیلمهایی بود که من دیدم . اولین بار با Shahrokh_sib بودیم . وقتی تموم شد هم کف کردیم هم دلمون میخاست گریه کنیم . اینم کاورش.

C. Breezy
03-03-2009, 21:44
اینم 3 تا آهنگ جدید از AKON

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدواقعا عالی میخونه...
اینم عکسش

دستت طلا ... اسم آهنگ هاش رو هم می زدی که اونایی رو که داریم ندانلودیم :31:
راستی آهنگی که Rihanna و Akon خوندن رو شنیدین ؟ مال یکی دو ماه پیشه ، باحاله ، اسمش Emergency Room بید

C. Breezy
03-03-2009, 21:48
اینم عکسش
اینم عکس العملش :31:

hadi-3at
03-03-2009, 22:02
دستت طلا ... اسم آهنگ هاش رو هم می زدی که اونایی رو که داریم ندانلودیم :31:
راستی آهنگی که Rihanna و Akon خوندن رو شنیدین ؟ مال یکی دو ماه پیشه ، باحاله ، اسمش Emergency Room بید

اسم آهنگهاش به ترتیب:
Akon Ft. Krave & Nelly - Touch Da Ground
Akon Feat. Twista - On Top (Full)
Kevin Gates Feat. Akon - My Block

این هم آهنگ Rihanna Ft. Akon - Emergency Room

لینک کمکی

و این هم عکس

آلبومش هم اگر خواستی بگو تا برات بذارم

shahrokh_sib
03-03-2009, 23:36
پس یکی لطف کنه بهترین اهنگشو بزاره ببینیم چی بارش بوده... سرگذشتش که خیلی خوف بوده

توی امضام تاپیکش هست میتونی بری اونجا و آهنگ از ش دانلود کنی

یه فیلم بازی کرده در مورد زندگیش. این فیلم رو شبکه مولتی ویژن قبلا داده بود(اگه یادتون باشه)

مطمئن نیستم ... ولی احیانا این نبوده
Get Rich Or Die Tryin
یه چیزی تو این مایه ها بود ... دقیق یادم نیست

راستی آواتر جدید بازم مبارکه...

50centدر فیلمی با نامget rich or die tryinکه تا حدودی در مورد زندگی خودش است به کارگردانی جیم شریدان و همراهی جوی بریانت و ترنس هوارد ظاهر شد.این فیلم 12 میلیون دلار در اولین هفته در آمریکا فروش داشت و در کل 30 میلیون دلار در تمام آمریکا فروش داشت.

خیلی ترسناک بوده ... فیفتی سنت هم فکر کنم 7 تا یا 9 تا تیر خورده بود و زنده مونده بود ... این آهنگ Get Up رو من الان دارم تصویریش رو دانلود می کنم ... خیلی باحاله

در سال 50cent 2000و شریک 22 ساله اش آلتون بیرون در ماشین پارک شده ای در محله کوینز نشسته بودند که یک نفر با اسلحه به آنها حمله میکند و 9 گلوله به طرف آنها شلیک میکند. 50cent سه بار مورد اصابت گلوله قرار میگیرد از ناحیه هر دو پا و فک. و التون نیز که از ناحیه دست زخمی شده،خود و جکسون را به نزدیکترین بیمارستان میرساند.این اتفاق در بین رسانه ها و طرفداران موزیکهای پاپ چنین پخش میشود که 50cent نه بار مورد اصابت قرار گرفته است.در ترانه ها،مصاحبه ها و شایعات مختلف بیان شده بود که شلیک کننده دری اول بام است که لقب او همانند آدمکش تلفظ (hommo)شایعاتی بوده که تیر اندازی توسط بام که یک معامله گر مواد در محله کوینز است ترتیب داده شده. بام خودش سه هفته بعد مورد اصابت گلوله قرار گرفت و کشته شد. 50cent اشاره کرده که شخصی که میخواسته جانش را بگیرد قصاص شده .و کشته شده است.برخی دیگر بر این اعتقاد بودند که مرگ بام با 50cent بی ارتباط است و این پیامد دشمنی خانوادگی بامعامله گران مواد مختلف در برکلین میباشد.

hadi-3at
04-03-2009, 01:15
و این هم آلبوم جدید 50cent به نام The Classics 2009

01.50 cent - intro
02.50 cent - 50 shot ya
03.50 cent - 50 shot ya part 2
04.50 cent - a lil bit of everything
05.50 cent - all eyez on me
06.50 cent - animal
07.50 cent - beef with me
08.50 cent - bump dat
09.50 cent - gentleman
10.50 cent - Ghetto Quran
11.50 cent - girl come over
12.50 cent - make money by any means
13.50 cent - rotten appl
14.50 cent - sickamore
15.50 cent - slow do
16.50 cent - smile im leaving
17.50 cent - something new
18.50 cent - what if
19.50 cent - ya heard me
20.50 cent - you aint crazy
21.50 cent - ghetto superstar

دانلود:

Password:
yuri@DotNXT.com

لینک کمکی:

یا

عکس:

موفق باشید

r4pbr4p
04-03-2009, 10:10
نمیدونم چرا با آهنگای Akon حال نمیکنم...

اصلآ تن صداش بهم حال نمیده و نمیتونه اون فضا رو ایجاد کنه...

اما شما وقتی داری توپاک گوش میدی محو تن صداش و بیت و تکستش میشی

Olis
04-03-2009, 10:19
همین Notorious B.I.G هم یه فیلم در مورد خودش ساخته بود ...

بگذریم ... Olis کجایی بیای ببینی آشتی کردن ؟!:26:

آشتی کردن؟!؟!؟!؟!؟

این چه کاری بود... باید اعدامش میکردن این کریس بی جنبه رو ...خیلی راحت خودشو فروخت Rihanna
دیگه دوست دارم Gf باشه:31:

نکنه ی عطف Akon هم همون تن صداشه

خب چند تا از آهنگای باهاله توپاک رو بذار بقیه هم فیض ببرن

راستی فکر میکنید Akon چند سالشه؟
شنیدم 40 تا 50 سالشه !!!
اصلا بهش نمیاد... این سیاه پوستا غلط اندازن

hadi-3at
04-03-2009, 11:50
راستی فکر میکنید Akon چند سالشه؟
شنیدم 40 تا 50 سالشه !!!
اصلا بهش نمیاد... این سیاه پوستا غلط اندازن
این بیوگرافی ایکان

آلیونه ایکان تیام (Aliaune Akon Thiam) در کشور سنگال متولد شد . پدر وی یکی از نوازندگان معروف جاز (Jazz) بود . نام پدر وی مور تیام بود (Mor Thiam) . او به همراه خانواده اش در نیوجرسی ایالات متحده ساکن شدند . او برای اولین بار سبک هیپ - هاپ را در آنجا مشاهده و به عبارتی کشف کرد .
جالب این است که او به دلایلی مدتی را در زندان گذراند .البته او در این مدت وقت خود را صرف کار برروی ایده های خود برای موسیقی کرد . او بهمحض آزادی از زندان فهالیتهای موسیقی خود را با نوشتن و ضبط تراکهای (Track) در استودیوی خانگی خود آغاز کرد .
نوارها و موسیقی وی راه خودشان را با کمپانی (SRC/Universal) پیدا کردند و با وجود مشکلاتی که در سر راه انتشار نوارهای وی بود بالاخره آلبوم وی منتشر شد .
شروع به کار وی از ژوئن ۲۰۰۴ بود .
شك نكنيد كه يكي از ده آهنگ برتر سال ۲۰۰۶ همين آهنگ Smack That است. در هفته نخست عرضه شدن در جدول Billboard Hot 100 رتبه ۹۷ را كسب كرد اما هفته دوم ناگهان به جايگاه ۷ صعود كرد و هفته ها در صدر اين جدول و اكثر حدول هاي بهترين هاي كشور هاي مختلف قرار گرفت !

Akon متولد سال ۱۹۸۱ هست. بد نيست كمي در مورد زندگي شخصي Akon بنويسم (گرچه زندگي شخصي هر كسي به خودش مربوطه و مخاطب ها از هنر هنرمند بايد لذت ببرن و با باقي ماجرا كاري نداشته باشند ولي حاشيه هميشه جذابه!) Akon تقريبا ۵ سال را در زندان گذرانده به خاطر حمل سلاح و مواد مخدر. در زندان از فرصت استفاده مي كنه و روي استعدادي كه داره تمركز مي كنه و موسيقي هاش توي ذهنش شكل مي ده.(پدر Akon نوازنده جاز بوده)

ضمنا Akon و مدير برنامه هاش Robert Montanez اواخر سال ۲۰۰۵ مورد حمله مسلحانه قرار مي گيرن و Robert كشته مي شه و Akon هم صدمه مي بينه.

Akon مسلمان هست.البته او يك polygamist هست يعني به زندگي چند همسري معتقد هست.الان هم سه تا همسر داره! و البته يه اتوموبيل Lamborghini Gallardo نارنجي رنگ !

عکس:

دوست عزیز ایکان سبکش با توپاک و ... فرق میکنه. توپک رپ میخونه اما ایکان R&B و هیپ هاپ میخونه.
پس نمیشه اینها رو با هم مقایسه کرد! مثل این میمونه که شما هایده رو بخوای با هیچکسی مقایسه کنی!! خوب معلومه اصلا نمیشه مقایسه کرد چون سبکهاشون متفاوت است
من خودم خیلی سبک رپ دوست دارم چه ایرانی و چه خارجی. سبک R&B مکمل سبک pop رو rap هست . توی ایران هم خواننده های مثا رضایا و سعید کرمانی و... با این سبک میخونن و بسیار موفق هستند
موفق باشید

hadi-3at
04-03-2009, 11:58
اینم 2 تا آلبوم جدید از Eminem

Before The relapsed

01-Eminem - I'm Having A Relapse (New Shit)
02-Eminem - Demon Inside (Rare)
03-Eminem - Todays Man (Rare)
04- I Am Crazy
05-Eminem - Shinein (Rare)
06-Eminem - Hell Freezes Over (Rare)
07-Eminem - Afarid Of Blades (Rare)
08-Eminem Ft. Royce Da 5'9 - Kool Kid Freestyle
09-Eminem - Off The Dome (Rare)
10-Eminem - **** You Freestyle (Rare)
11-Eminem - Got It Twisted
12-Eminem - Kay Slay (Rare)
13-Eminem - 45 The Freestyle (Rare)
14-Eminem - Radio Shows (Rare)
15-Eminem - R&B Bitches (Rare)
16-Eminem - My Name Is Freestyle (Rare)
17-Eminem - Election Time (Rare)
18-Eminem - Drastic Change (Rare)
19-Eminem - Fubba Cubba
20-Eminem - Hit It Up (Rare)
21-Eminem - Hand Me An 8th
22-Eminem - Green And Gold
23-Eminem - Invasionist
24-Eminem - Crackers & Cheese (Very Rare 1993)
25-Eminem - Biterphobia (Very Rare 1993)
26-Eminem - Kim (Uncensored) (Rare)
27-Eminem Ft. Buggz & Proof - Desperados (Rare)
28-Eminem Ft. D12 - Dumpin (Rare)
29-Eminem Ft. Fred Durst - Turn Me Loose (Rare)
30-Eminem Ft. Marilyn Manson - Way I Am (Rock-Mix)
31-Eminem - Touch It (Live-Mix)
32-Eminem - Whoo Kid (New Shit

آلبوم بعدی

The Recovery 2009
. Intro
02. Eminem - Gone Again
03. Eminem - Mix’em Up Ft. Biggie, Big L, & 2Pac
04. Eminem - Whatever
05. Eminem - Just Dont
06. Eminem - Lets Get It On Ft. Big Proof
07. Eminem - Beef Ft. Mos Def, Big Proof, & Nas
08. Eminem - King Hustle Ft. 50 Cent
09. Eminem - Waiting Ft. 50 Cent
10. Eminem - What You Gonna Do Ft. Dr. Dre & Obie Trice
11. Eminem - Gone Again Pt. 2 Ft. Jay-Z
12. Eminem - Fiya Ft Nate Dog, 50 Cent, Young Buck & Nichole
13. Eminem - Love Ft Obie Trice & 50 Cent
14. Eminem - Outro
15. Eminem - Bonus Track

عکس:

afshin50cent
04-03-2009, 15:15
سلام به بچه های این تاپیک..............من تازه این تاپیکو دیدم و خوشحالم که تو کل این سایت تعداد انگشت شماری هستند که رپه usa گوش میدن!!!!!!!!!!کلا تو ایران طرفدار رپ امریکا کمه ولی تا دلتون بخواد رپه مسخره ایرانی که ازش متنفرم زیاد.........یه مشت مو سیخ مسخره که فک کردن رپر هستن میان با تیریپه رپ پاپ ایرانی میخونن و...........:2:بگذریم!!!!!!!من طرفدار 50cent , g g g g g g g g g ggggggunit هستم خیلی کاراشون شاخه و من خیلی باهاشون حال میکنم:40:همچنین اینو بدونید که البوم بعدیش یعنی before i self destruct تو ماه may یعنی حدودا 2 ماه دیگه میادددددددددد 50 رو میگم:5:.............من خیلی هم طرفدار رپرای west coast هستم چون از قدیم تا الان شاخترینا بودن و هستن:21: البوم dr dre بزرگ هم که god fathere رپ هست در راهه!!!!!!!!!!!!اسم البوم detox هست

hadi-3at
04-03-2009, 15:45
سلام به بچه های این تاپیک..............من تازه این تاپیکو دیدم و خوشحالم که تو کل این سایت تعداد انگشت شماری هستند که رپه usa گوش میدن!!!!!!!!!!کلا تو ایران طرفدار رپ امریکا کمه ولی تا دلتون بخواد رپه مسخره ایرانی که ازش متنفرم زیاد.........یه مشت مو سیخ مسخره که فک کردن رپر هستن میان با تیریپه رپ پاپ ایرانی میخونن و...........:2:بگذریم!!!!!!!من طرفدار 50cent , g g g g g g g g g ggggggunit هستم خیلی کاراشون شاخه و من خیلی باهاشون حال میکنم:40:همچنین اینو بدونید که البوم بعدیش یعنی before i self destruct تو ماه may یعنی حدودا 2 ماه دیگه میادددددددددد 50 رو میگم:5:.............من خیلی هم طرفدار رپرای west coast هستم چون از قدیم تا الان شاخترینا بودن و هستن:21: البوم dr dre بزرگ هم که god fathere رپ هست در راهه!!!!!!!!!!!!اسم البوم detox هست
خوش اومدی داداش
آره من هم خیلی g-unit دوست دارم
من از رپرهای خارجی به g-unit - 50cent-tupak-akon-snoop-eminem-drdre-the game گوش میدم و یقیه رپرها رو زیاد نمیشناسم و اصلا گوش نمیدم
ضمنا آلبوم جدید dr dre خدمت شما

Dr.Dre - Detoxification (2009)
Genre: Rap | MP3 | VBR | CBR 44,1kHz | 167 Mb
Tracklists :

1. The Truth Feat. Devin The Dude
2. Who's Next Feat. Clyde Carson
3. In Town Feat. Nate Dogg
4. Come On Feat. Stat Quo
5. Out Of Control Feat. Redman & Keith Murray
6. The Office Feat. Snoop
7. Shade Sheist Feat. Xzibit, Nate Dogg, Knoc Turnal
8. Talkin Big S&*t
9. F%$k All Yall Feat. Knoc Turnal, Hittman
10. Do You Know Feat. Snoop & Daz
11. Don't Sleep Feat. The D.O.C
12. The Take Over Feat. Eminem
13. The Kush Feat. King Tee
14. Baller
15. Represent Feat. 50 Cent
16. Next Level
17. Drama
18. Think About It Feat. Xzibit
19. Places To Go
20. The Rock Feat. Method Man

Download links:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدor

اینم یه آهنگ خوشکل:
Busta Rhymes Ft. Akon & T.I. - Don't Believe Them * Prod. by Cool & Dre

C. Breezy
04-03-2009, 16:18
akon ft. Krave & nelly - touch da ground
akon feat. Twista - on top (full)
kevin gates feat. Akon - my blockبنظر خودت کدوم یکیش بهتر از همه هست ؟؟
اول اونو دانلود کنم ؟

hadi-3at
04-03-2009, 16:51
بنظر خودت کدوم یکیش بهتر از همه هست ؟؟
اول اونو دانلود کنم ؟
توی اون 3 تا آهنگ به نظر من بهترینش اینه:

با نلی خونده... آهنگش هم خیلی قشنگه...

C. Breezy
04-03-2009, 19:19
اوف ... ترکوندید که ... من پست های قبلی رو ندیده بودم ... چقدر شلوغ شده اینجا ...

آشتی کردن؟!؟!؟!؟!؟

این چه کاری بود... باید اعدامش میکردن این کریس بی جنبه رو ...خیلی راحت خودشو فروخت Rihanna
دیگه دوست دارم Gf باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبرش رو توی انجمن زبان گذاشتم ... خودتم یه ذره سرچ کنی میابی ... ایرانیا که اصلا خبر دعوا کردنشون رو هم نزاشته بودن :eh:

C. Breezy
04-03-2009, 19:25
در مورد اون دوستی که گفته بود سبک Akon رو زیاد نمی پسنده ... نمی خوام کسی رو ناراحت کنم ... ولی منم از Rock و Metal اصلا خوشم نمیاد ... همیشه این و اون برام از متالیکا و لینکین پارک تعریف می کنن ... می گن خاک بر سرت و نصف عمرت بر فناس که گوش ندادی ... ولی من هر کاری کردم نتونستم از آهنگ هاشون خوشم بیاد ... دو سه تا آهنگشون رو هم دانلود کردم ... خوشم نیومد ... راستی ویندوز رو عوض کردم ، واسه همین الان هیچی آهنگ ندارم ... و تصمیم هم گرفتم که فقط تصویری بگیرم :31:
الان هم فعلا اینا رو گرفتم :
Will Smith - Party Starter
Lady GaGa - Poker Face
Nelly Furtado ft Timbaland - Say it Right
Kanye West - Heartless
که این آخری کولاکه ... واقعا خیلی من با این آهنگ های Kanye West حال می کنم ... آهنگ های تصویریش هم خیلی خاصه ... خیلی خیلی خاصه ... هم اون آهنگ LoveLock Down و هم این ... هم سبک خوندنش خیلی خاصه و هم کلیپ هاش ... خیلی ازش خوشم میاد ... راستی توی یکی از آهنگ ها Timbaland هم بود ... گفتم دیگه ارزشش رو داره ازش یادی کنیم ... از اون هم خیلی خوشم میاد ... توی آهنگ ها همیشه تیکه های خیلی خاصی رو می خونه ... توی این آهنگ هم خیلی باحاله .. اصلا نمی خونه ، فقط صداهای خاصی در میاره که خیلی قشنگه به نظر من ... توی آهنگ 4minutes to save the World هم اینجوری می خوند ... منتها اونجا بیشتر می خوند ... خیلی ازش خوشم میاد :31:

hadi-3at
04-03-2009, 21:41
نههههههههه :21:
تصویری که اصلا حال نمیده! فقط mp3
هر کی mp3 میخواد فقط به من بگه تا براش بذارم. من نزدیک 10 هزار تا mp3 دارم!:5:
راجب Timbaland آهنگهاش خیلی شاخه. ولی با صداش زیاد حال نمیکنم!

r4pbr4p
05-03-2009, 10:58
2pac - Dear Mama

Ghetto Gospel

r4pbr4p
05-03-2009, 11:10
من با ویدئو Massari - Real Love VIDEO خیلی حال میکنم

خیلی آسه خدایی...

اگه ندیدینش حتمآ ببینید

در مورد اون دوستی که گفته بود سبک Akon رو زیاد نمی پسنده ... نمی خوام کسی رو ناراحت کنم ... ولی منم از Rock و Metal اصلا خوشم نمیاد

خب دوست عزیز اینا سلیقه ایی هستش : دی اگه قرار بود همه با سبک و صدای یه نفر حال میکردن که دیگه هیچی

زیبایی موسیقی به متفاوت بودن سبک هاشه

hadi-3at
05-03-2009, 12:22
داداش آهنگ All Eyez On Me از توپاک رو نداری؟

C. Breezy
05-03-2009, 13:53
خب دوست عزیز اینا سلیقه ایی هستش : دی اگه قرار بود همه با سبک و صدای یه نفر حال میکردن که دیگه هیچی

زیبایی موسیقی به متفاوت بودن سبک هاشه
خوب برادر من هم داشتم همین رو می گفتم دیگه ... نگفتم که کار شما اشتباهه ... هر کی نظر خودشو داره ... خوبیش اینه که الان همه مون از رپ خوشمون میاد ... الانم به یاد قدیم ندیما آهنگ p.i.m.p رو از فیفتی سنت گرفتم ... ( البته تصویریش رو ) حیف که بازم نسخه پاکیزش هست ... وسطاش هی ساکت میشه ... آخه آهنگ همسانسور کردن داره ؟! :14:

hadi-3at
05-03-2009, 15:02
بچه ها از اونجا که فایلهای تصویری خیلی سنگین هست و دانلودش سخته! با این برنامه تصویری های خودتون رو تبدیل به mp3 کنید تا سایزش بیاد پایین و اگر دوست داشتید آپلود کنید برای همه

shahrokh_sib
05-03-2009, 15:14
داداش آهنگ All Eyez On Me از توپاک رو نداری؟

text:

All Eyez On Me
(feat. Syke)

['Pac talking]
Big Syke, Newt, Hank
Beugard, Big Sur (yeah)
Y'all know how this shit go (y'know)
{All Eyez On Me}
Motherfuckin O.G.Â
Roll up in the club and shit (is that right?)
{All Eyez On Me}
{All Eyez On Me}
But you know what?

[2Pac]
I bet you got it twisted you don't know who to trust
So many playa hating niggaz tryin to sound like us
Say they ready for the funk, but I don't think they knowin
Straight to the depths of hell is where those cowards goin
Well are you still down nigga? Holla when you see me
And let these devils be sorry for the day they finally freed me
I got a caravan of niggaz every time we ride (every time we ride)
Hittin motherfuckers up when we pass by (when we pass by)
Until I die; live the life of a boss playa
Cause even when I'm high, ---- with me and get crossed later
The futures in my eyes, cause all I want is cash and thangs
A five-double-oh - Benz flauntin flashy rings, uhh
Bitches pursue me like a dream
Been know to disappear before your eyes just like a dope fiend
It seems - my main thang was to be major paid
The game sharper than a motherfuckin razor blade
Say money bring bitches, bitches bring lies
One nigga's gettin jealous, and motherfuckers died
Depend on me like the first and fifteenth
They might hold me for a second, but these punks won't get me
We got foe niggaz, and lowriders, in ski masks
screamin Thug Life every time they pass {All Eyez On Me}

[Chorus One: 2Pac]

Live the life of a thug nigga, until the day I die
live the life of a boss playa {All Eyez On Me}
cause even gettin high.. ..{All Eyez On Me}
Live the life of a thug nigga, until the day I die
live the life of a boss playa, cause even gettin high..

[Syke]
Heeyyy, to my nigga 'Pac..
So much trouble in the world, nigga
Can't nobody feel your pain
The world's changin everyday, times moving faaast
My girl said I need a raise, how long will she last?
I'm caught between my woman, and my pistol, and my chips
Triple beam, got some smokers on, whistle as I dip
I'm lost in the land with no plan, livin life flawless
Crime boss, contraband, let me toss this
Needy hookers got a lot of nerve, let my bucket swerve
I'm takin off from the curb
The nervousness neglect make me pack a tec
Devoted to servin this, Moet and paaayyy-checks
Like Akai satellite nigga I'm forever ballin
It ain't right parasites triggers and fleas crawlin
Sucker duck and get busted, no emotion
My devotion is handlin my business nigga keep on coastin
Where you goin I been there came back as lonely homie
Steady flowin against the grain niggaz STILL don't know me
It's about the money in this rap shit, this crap shit
It ain't funny niggaz don't even know how to act - shit!
What can I do, what can I say, is there another way?
Blunts and gin all day, twenty-fo' parlay
My little homie G, can't you see, I'm busta free
Niggaz can't stand me - all eyes on me!

[Chorus Two: 2Pac]

I live the life of a thug nigga, until the day I die
Live the life as a boss playa {All Eyez On Me}
cause even gettin high {All Eyez On Me}
I live the life of a thug nigga, until the day I die
live the life as a boss playa {All Eyez On Me}
cause even gettin high

[2Pac]
The feds is watchin, niggaz plottin to get me
Will I survive, will I die? Come on let's picture the possibility
Givin me charges, lawyers makin a grip
I told the judge I was raised wrong, and that's why I blaze shit
Was hyper as a kid, cold as a teenager
On my mobile callin big shots on the scene major
Packing hundreds in my drawers; ---- the law
Bitches I ---- with a passion, I'm livin rough and raw
Catchin cases at a fast rate, ballin in the fast lane
Hustle til the mornin, never stopped until the cash came
Live my life as a thug nigga, until the day I die
Live my life as a boss playa, cause even gettin highÂ
these niggaz got me tossin shit
I put the top down, now it's time to floss my shit
Keep your head up nigga, make these motherfuckers suffer
Up in the Benz burnin rubber
The money is mandatory, the hoes is fully strapped
This criminal lifestyle, equipped with the bulletproof vest
Make sure your eyes is on the meal ticket
Get your money motherfucker let's get rich and we'll kick it
All eyes on me!

[Chorus Three: 2Pac]

I live the life as a thug nigga, until the day I die
I live the life as a thug nigga, until the day I die

['Pac talking]
Pay attention my niggaz
See how that shit go? Nigga walk up in this motherfucker
and it be like "bing!"
Cops.. bitches.. everymotherfuckinbody
[overlap]
Live my life as a boss playa, cause even gettin high
I got bustas hoes and police watchin a nigga y'know?
[overlap]
I live my life as a thug nigga, until the day I die
Livin life as a boss playa, cause even gettin high
{All Eyez On Me}
Hehehe.. it's like what they think?
I'm walkin around with some ki's in my pocket or somethin?
{All Eyez On Me}
They think I'm goin back to jail, they REALLY on that dope
[overlap]
Live my life as a boss playa
I know y'all watchin, I know y'all got me in the scopes
[overlap]
Live my life as a boss playa, cause even gettin high
I know y'all know this is Thug Life baayy-bay
Y'all got me under surveillance huh?
{All Eyez On Me}
But I'm knowin

2pac - Only God Can Judge Me

[Intro: 2Pac]

Only God can judge me, is that right?
[synth voice] Only God can judge me now
Only God baby, nobody else, nobody else
All you other motherfuckers get out my business

[Verse One: 2Pac]

Perhaps I was blind to the facts, stabbed in the back
I couldn't trust my own homies just a bunch a dirty rats
Will I, succeed, paranoid from the weed
And hocus pocus try to focus but I can't see
And in my mind I'ma blind man doin time
Look to my future cause my past, is all behind me
Is it a crime, to fight, for what is mine?
Everybody's dyin tell me what's the use of tryin
I've been Trapped since birth, cautious, cause I'm cursed
And fantasies of my family, in a hearse
And they say it's the white man I should fear
But, it's my own kind doin all the killin here
I can't lie, ain't no love for the other side
Jealousy inside, make em wish I died
Oh my Lord, tell me what I'm livin for
Everybody's droppin got me knockin on heaven's door
And all my memories, of seein brothers bleed
And everybody grieves, but still nobody sees
Recollect your thoughts don't get caught up in the mix
Cause the media is full of dirty tricks
Only God can judge me

[Chorus: 2Pac]

[synth voice] Only God can judge me
That's right baby, yeah baby
[synth voice] Only God
Hahahahahahahaha
[synth + Pac] Only God can judge me, only God can judge
[synth cont.] me, only God
Only God can judge me
[synth + Pac] Only God can judge me
And only God can
[synth voice] Only God can judge me, only God
Only God can judge me
[synth + Pac] Only God can judge me
Only God can judge me
[synth voice] Only God can judge me, only God
Only God can judge me
[synth voice] Only God can judge me now

[heart monitor: long beep]
Flatline!

[Verse Two: 2Pac]

I hear the doctor standing over me [heart monitor: beeping slowly]
screamin I can make it
Got a body full of bullet holes layin here naked
Still I, can't breathe, somethings evil in my IV
Cause everytime I breathe, I think they killin me [beeping sound stops]
I'm having nightmares, homicidal fantansies
I wake up stranglin, danglin my bed sheets
I call the nurse cause it hurts, to reminisce
How did it come to this? I wish they didn't miss
Somebody help me, tell me where to go from here
Cause even Thugs cry, but do the Lord care?
Try to remember, but it hurts
I'm walkin through the cemetary talkin to the, dirt
I'd rather die like a man, than live like a coward
There's a ghetto up in Heaven and it's ours, Black Power
is what we scream as we dream in a paranoid state
And our fate, is a lifetime of hate
Dear Mama, can you save me? And ---- peace
Cause the streets got our babies, we gotta eat
No more hesitation each and every black male's trapped
And they wonder why we suicidal runnin round strapped
Mista, Po-lice, please try to see that it's
a million motherfuckers stressin just like me
Only God can judge me

[Chorus w/ variations]

[Interlude: 2Pac]

That which does not kill me can only make me stronger
(That's for real)
and I don't see why everybody feel as though
that they gotta tell me how to live my life
(You know?)
Let me live baby, let me live

[Verse Three: Rappin 4-Tay, Tupac]

Pac I feel ya, keep servin it on the reala
For instance say a playa hatin mark is out to kill ya
Would you be wrong, for buckin a nigga to the pavement?
He gon' get me first, if I don't get him fool start prayin
Ain't no such thing as self-defense in the court of law
So judge us when we get to where we're goin wearin a cross, that's real
Got him, lurked him, crept the ---- up on him
Sold a half a million tapes now everybody want him
After talkin behind my back like a bitch would
Tellin them niggaz, "You can fade him," punk I wish you would
It be them same motherfuckers in your face that'll rush up in your place
to get your safe, knowin you on that paper chase
Grass, glass, big screen and leather couch
My new shit is so fetti already sold a key of ounce
Bitch, remember Tupac and 4-Tay
Them same two brothers dodgin bullets representin the Bay
Pac when you was locked down, that's when I'll be around
Start climbing up the charts, so sick, but they tried to clown
That's why they ride the bandwagon still be draggin sellin lies
Don't think I don't see you haters, I know you all in disguise

Guess you figure you know me cause I'm a Thug
That love to hit the late night club, drink then buzz
Been livin lavish like a player all day
Now I'm bout to floss em off, player shit with 4-Tay
Only God can judge me

[Chorus w/ variations]

[4Tay] Only God main
[2Pac] That right?
[4Tay] That's real
[2Pac] Hahahahahaha
[4Tay] ---- everybody else, yaknowhatI'msayin?
[2Pac] Man, look here man
My only fear of death is comin back to this bitch reincarnated
That's for the homey mental
We up out

[Chorus w/out 2Pac continues to fade]

shahrokh_sib
05-03-2009, 15:26
در مورد اون دوستی که گفته بود سبک Akon رو زیاد نمی پسنده ... نمی خوام کسی رو ناراحت کنم ... ولی منم از Rock و Metal اصلا خوشم نمیاد ... همیشه این و اون برام از متالیکا و لینکین پارک تعریف می کنن ... می گن خاک بر سرت و نصف عمرت بر فناس که گوش ندادی ... ولی من هر کاری کردم نتونستم از آهنگ هاشون خوشم بیاد ... دو سه تا آهنگشون رو هم دانلود کردم

akon بچه باحالیه من از تن صداش خوشم میاد...:40:

در مورد متال هم باید بگم که من با بعضی هاشون خیلی حال میکنم....:8:

linkin park کارش خیلی توپه ٰ. سبکشم رپ متاله... چستر تو این گروه صدای خیلی مشتی داره...:40:

با مرلین منسون هم حال میکنم.:11:

البته هر کی سلیقه خودشو داره و ما بهش احترام میذاریم.:10:

darklord_8
05-03-2009, 15:29
بازم سلام
راجع به اسمم پرسیده بودین : مهران [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شرمنده فاصله افتاد اینم بقیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بریم سراغ اصل رپ... برخی میگن و شاید هم راست میگند که این موسیقی قبل از اینها در افریقا وجود داشته و دلقک های قبایل افریقایی با حرکات موزون که بریک از آن نشات گرفته و سازهای ساده جملاتی خنده دار به صورت حرف زدن میگفتند تا مردم رو شاد کنند. و بعد ها با اومدن برده ها به امریکا پای این هنر و این قسمت از موسیقی به امریکا وارد شد. بگذریم. شاید اولین رپر سفید امینم بود. "مارشال مدرز" از بچگی از رپ خوشش میومد و میدونست که رپ تنها راهشه که عقده هاشو بیان کنه. مارشال بچه که بود پدرش گذاشت و رفت مادرش هم به هر دری میزد تا زندگیشو بگذرونه و به هر کار درست و نا درستی دست میزد. مارشال و مادرش دائم در سفر بودند و اون نمیتونست درست و حسابی درس بخونه و تحصیل کنه بگذریم که بعدا دوباره درس خوند. از ابتدا آرزوش این بود که روزی داکتر( دکتر ) دری " Dr.Dre " رو ببینه. تا این که آرزوش موجه شد و بالاخره تونست ببینتش و کمی باهاش آشنا بشه و کار تا جایی ادامه پیدا کرد که مارشال قصه ی ما در کنار داکتر شروع به رپ خواندن کرد. ابتدا سیاهها اونو به عنوان رپر قبول نمیکردند چون سفید بود اما با مساعدت داکتر و استعداد جالب و بی همتای این مارشال آقا اون هم رپر شد. اول ها اسمش "ام اند ام" " M&M " بود که از اول اسمش و اسم خانوادگیش برداشته میشد تا بعدها که برای سهولت امینم " EMINEM " گفته شد. که البته حرف "E" دوم ( وسط کلمه ) بر عکس نوشته میشه. امینم اکثرا از عقده های خانوادگی و مشکلات و اذیت هایی که مادرش براش داشت میخوند. ( امینم بعدها گروه دی تولو "D12" رو تاسیس کرد که خودش تنها سفید پوست اون بود ). بعد از امینم که اولین رپری بود که پای قافیه یا بهتر بگیم ادبیات رو به این موسیقی باز کرد دیگه سفید های امریکایی زیادی به این بازار تزریق شدند.
امریکا معدن فرهنگ ها و اقوام مختلف هستش. از طرفی هم عده ای غیر افریقایی و غیر سیاه و غیر امریکایی از این هنر خوششون اومد.اروپاییها!! شاید انگلیسی ها ، لهستانی ها و روسها اولین گروههای رپ سفید غیر امریکایی بودند.
موسیقی رپ که در دههٔ ۱۹۸۰ میلادی و از میان سیاه پوستان فقیر متولد شد، در واقع یک نوع موسیقی اعتراض‌آمیز خیابانی است. مانند خیلی از سبک‌های دیگر موسیقی غربی، این سبک نیز با چندین سال تاخیر، به ایران راه پیدا کرد.
این موسیقی از پیش‌پا افتاده ترین و سهل ترین و خیابانی ترین کلمات استفاده می‌کند، بدون این که از حیث ادبی بتوان این نوع استفاده را نقد کرد. یعنی در نوشتن متن رپ، هیچ الزامی برای رعایت قوانین ادبی وجود ندارد.موسیقی رپ به موضوعاتی از جمله: اختلاف طبقاتی، ریاکاری، دعواهای خیابانی، فرهنگ غالب جهانی و البته بحران‌های سیاسی می‌پردازد و ترانه‌های آن اگرچه قافیه‌هایی ضعیف دارند و در نگاه بسیاری شعر ناب به حساب نمی‌آیند، امّا با همین سادگی و بی پیرایگی خود می‌کوشند معنایی دیگر از زندگی اجتماعی را به ما یادآوری کنند.

موزیک Hip Hop سبکی محبوب در موسیقی است که عمدتا مترادف Rap نامیه میشود اما درواقع این سبک از دو عنصر تشکیل شده :
1 - Rap خوانی
2 - DJ کردن

Rap خواندن :

RAP مخفف عبارات گوناگونی از قبیل Rhythmic American Poetry"، "Rhythm and Poetry"، Rhythmically Applied Poetry"، "Rhythmically Associated Poetry"" می باشد.
در تمامی این تعابیر دو لغت Rhythm به معنای وزن و قافیه، و Poetry به معنای شعر دیده میشود. در واقع رپ خوانی عبارتست از سخنرانی سریع و آهنگین. این سخن رانی میتواند با یا بدون ضربت موسیقی
(beat) دنبال شود.

با نگاه سبک شناسانه، رپ یعنی ترکیبی تیره از گفتار، نثر، نظم و ترانه.

ریشه ها

- Rap ریشه های عمیقی دارد. این سبک به اواسط قرن هفدهم (یعنی قبل از پیدایش قاره آمریکا) باز میگردد. زمانی که شاعران آواره ای از روستاهای فراموش شدۀ غرب آفریقا (آناتولیا) با اشعار بسیار ساده ای مفاهیمی همچون عشق، اشتیاق و آرزو، و جدایی را زمزمه میکردند. این شاعران در اشعار لطیف خود تصاویری روح بخش از زندگی روستایی و تعهدات زیبای دختر و پسر به هم در زیست گاه های دورافتاده را به نمایش میگذاشتند. این سبک سروده سرایی با پیدایش جمهوری ترکیه در سال 1923 دوباره زنده شد. "سبک Folk" خیلی زود به یکی از پایه های شعر مدرن تبدیل شد.

رابطۀ عمیق رپ و Folk این روزها کاملا شناخته شده است. اما هیچ مرز مشخصی بین این دو نمی توان یافت. به هرحال چنین ارتباطی از سوی شاعران Folk مدرن، خوانندگان رپ، منابع اخبار موثق، اهل سخن و اعضای فرهنگستان ادبی آمریکا کاملا تصدیق شده است.

1970

- خوانندگان Dancehall (سبکی که در اواخر دهه 60 میلادی در جامائیکا دبده شده و ریشه در مسائل سیاسی آن دوران دارد. در این سبک فردی به نام deejay اقدام به خواندن عباراتی پی در پی روی یک موسیقی متن میکند)در کنار رپرهای دیسکو و جاز، قالب Rap برای موسیقیرا شکل دادند. در اواخر دهه 70، Hip Hop در سراسر نیویورک شدیدا گسترش یافت و حتی از رادیو نیز به گوش میرسید. شمار افرادی که اقدام به نوشتن عباراتی آهنگین بر پایه جاذبه های Pop مینمودند (و با خواندن آن خود را رپر مینامیدند) پیوسته رو به فزونی بود.

1980

- در اوایل این دهه Melle Mel شخصی بود که راه رپرهای آینده را عملا مشخص کرد : مفاهیم سیاسی-اجتماعی.
- سپس اتفاق دیگری افتاد : با انتشار "Raising Hell" از سوی گروه Run-DMC، رپ عملا با Rock گره خورد و سبک Rap/Rock متولد شد.
- در همین دوران بود که Rap جنبه تجارتی نیز یافت. خیلی زود در تک تک افراد نفوذ و به خارج از آمریکا راه پیدا کرد. موجی فراگیر و محبوبیتی عظیم در جهان حاصل شد.
- به دلیل این پیشرفت ها، بزرگان رپ این دهه را دوران طلایی HipHop نامیدند.

1990

- رپ در این دهه تغییری کاملا پایه ای را در استیل خود تجربه کرد : مادامیکه این سبک در دهه 80 ساختاری کاملا بی پرده، سرراست، آهنگین، ولی محترمانه داشت، رپرهای دهه 90 دست به انحراف از این ساختار زدند : آزادسازی واژگان از نظام قافیه و آهنگ جهت راحتی و اختیار بیشتر با استفاده از لغات بیشتر.
درواقع ساکنین شرق آمریکا فرهنگی جدید از HipHop را بنا نهادند که در نتیجه این سبک به زندگی واقعی و تاریَکی های جامعه نزدیک تر شد.

2000

Rap راه خود را پیدا کرده. ساخت این موسیقی با چاشنی تکنولوژی همراه شده و رمیکسهایزیادی از Rapهای زیبای قدیمی دیده میشود. فراگیری سبک رپ جنوب و غرب آمریکا محسوس تر است. در عین حال مشتقاتی مثل Grime و Trip Hop سبب گشته هنرمندانی نظیر Nas هیپ هاپ را مرده بدانند! درست مانند Punk "واقعی".
Hip Hop (Remix)

ادامه دارد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

C. Breezy
05-03-2009, 16:10
عالی بود آق مهران ... خیلی لطف کردی ... ولی همون طور که برنامه محبوب (!) شک عرض کرد رپ موسیقی شیطان پرست هاست ... جالبه نه ؟؟ اینم یه جور اظهار نظره ... :27:
به نظر شما بهترین آهنگ توپک که اونو دانلود کنم چیه ؟؟ من در حال حاضر دارم All Eyes On Me رو دانلود می کنم ... الان 33% شده

darklord_8
05-03-2009, 16:21
چه قدر آواتار عوض میکنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه روز Rihanna یه روز Chris [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آهنگای شاخی که من تا حالا از Tupac شنیدم و خوشم اومده یکیش Hail Mary بود که فکر کنم تو تاپیک Tupac بود یکی دیگشم Hellraiser (Sofly Remix) بود که نمیدونم لینکش اینجا هست یا نه

C. Breezy
05-03-2009, 16:24
من الان All Eyes on Me رو که دانلود کردم کفیدم ... خیلی باحاله ... خیلی ازش خوشم اومده ... بهترین آهنگ هاش رو بزارین دانلود کنم ...
در مورد اون سوالت هم عرض کنم که من عاشق تنوع هستم .... اون آواتار قبلی هم بخاطر یکی از دوستان 3-4 روز نگه داشتم :31:

راستی من الان داشتم اسم فایلش رو صاف و صوف می کردم و یه فولدر براش می زدم ... یه سوال برام پیش اومد ... Tupac درسته یا 2pac ؟؟

ferisib
05-03-2009, 16:42
من الان All Eyes on Me رو که دانلود کردم کفیدم ... خیلی باحاله ... خیلی ازش خوشم اومده ... بهترین آهنگ هاش رو بزارین دانلود کنم ...
دوست خوبم .اگه میخای بیشتر با توپاک بزرگ آشنا بشی ادرس لینکش تو امضای من هست. بیا خشحال میشیم. 2 تا ویدئو هم ازش هست changes . Dear mama
فوقالعاده ترین آهنگش All eyes on me که شاهرخ لینکشو گذاشت. Why you turn on me .
Dear mama
only god can judge me
F**K the world
F**k all you all
F**k the world
اینم یه والپیپر خوفش با Snoop Dogg عزیز

F**k ass B***H
if i die tonight
if my homie call
soon as i get hom
ONE DAY AT A TIME که این آهنگو با Eminem و outlaw خونده .معرکس
young nigga
و . . .

C. Breezy
05-03-2009, 16:44
اِ ! راست می گی ها ! من چرا به فکرم نرسید بیام تو گروهش ... ؟! من که فعلا وقت ندارم همه اینا رو دانلود کنم ... از یه کنار شروع می کنم ...

r4pbr4p
05-03-2009, 18:30
2Pac که دمش گرم... آسه رپه

دوستان کسی رپ کشور های دیگه هم گوش داده؟

من یه سری هنگای رپ روسی داشتم خیلی شاخ بودن، کلآ تو فاز Gang بودن

راستی اینم سبک های رپ واسه اطلاعات عمومی : دی دوستان خودشون استادن اینجا

کل کل : ازش مشخصه واسه شاخ بازی و گنده بودن و اینا

گنگ: درباره گروه بازی و جنگ بین گروهها

پارتی: اینم در مورد جشن و مهمانی شبانه هستش

لاو: در مورد عشق و عاشقی و Gf و اینا

دیس لاو : در مورد شکست عشقی و تنها گذاشتن عیال و اینا

اجتماعی: در مورد جامعه و درداش و مشکلاتی که واسه مردم وجود داره

Behsood
05-03-2009, 18:35
کل کل : ازش مشخصه واسه شاخ بازی و گنده بودن و اینا

گنگ: درباره گروه بازی و جنگ بین گروهها

پارتی: اینم در مورد جشن و مهمانی شبانه هستش

لاو: در مورد عشق و عاشقی و Gf و اینا

دیس لاو : در مورد شکست عشقی و تنها گذاشتن عیال و اینا

اجتماعی: در مورد جامعه و درداش و مشکلاتی که واسه مردم وجود داره سلام
دیگه Love و این حرف ها چرت و پرت هست!
البته ببخشید ها منظورم حرف شما نیست کلا گفتم.
RAP صدای اعتراض سیاهپوست هاست. توش هم فقط کینه و نفرت و خشم هست. عشق و قرتی بازی مال جای دیگه است! (نیاید بگید EMIN3M سفیده و ... سر پذیرش ماشال هم کلی سر و صدا شد که چرا یه سفید اومده Raper شده! )
Dr.Dre هم پدر رپ شناخته میشه! اگه اون آهنگ عاشقونه خونده من Love رو قبول دارم!!

hadi-3at
05-03-2009, 20:24
بیوگرافی Dr.Dre بزرگترین آهنگساز رپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Dr.Dre
Andre B Youngبزرگترین آهنگساز رپ حال حاضر دنیا در18 فوریه سال 1965 در لس آنجلس کالیفرنیا به دنیا آمد. او در Campton بزرگ شد و نام مستعارش یعنی Dr.Dre را از بازیکن بسکتبال مورد علاقه اش یعنی Dr J گرفته است. او ابتدا در کلوب Eve After Dark به عنوان DJ و خواننده فعالیت می کرد. بعد از مدتی با دوستانش Eazy E و D.O.C گروهی به نام World Class Wreckin' Cru ایجاد کردند، ولی Dre از زمانی معروف شد که به گروه N.W.A پیوست. (N.W.A یعنی Niggaz With Attitude ) آنها با آلبوم The debut album Straight Outta Campton به اوج شهرت رسیدند. این گروه متشکل از بزرگانی همچون Eazy-E , Mc Ren , Ice Cube اما دیری نپایید که این گروه در اوج شهرت در سال 1991 از هم جدا شدند.
با وجود تمامی مشکلات Dre حتی یک لحظه هم صبر نکرد و استودیویی را با نام Death Row Records را تاسیس کرد و چندی بعد اولین آلبوم رسمی خود را با همراهی Snoop Dogg با نام The chronic را در سال 1992 بیرون داد که بیش از 3 میلیون کپی فروخت و که در نوع خود بی نظیر بود. بعد از آن هم استودیوی او آلبوم Doggystyle را از Snoop Doggy Dogg بیرون داد که 4 میلیون کپی فروخت.
از دیگر آلبوم های منتشر شده توسط کمپانی او یعنی Death Row Records می توان به آلبوم پر فروش َAll Eyez On Me از 2Pac اشاره نمود که تنها در 4 ساعت توانست بهترین جایزه برای موزیک یعنی Platinum را به خود اختصاص دهد.

علاوه بر خوانندگی و آهنگسازی Dr.Dre در زمینه بازیگری نیز فعالیت می کند که در سال 1994 فیلم کوتاه Murder Was The Case را کارگردانی کرد و آهنگ آن را یعنی Natural Born Killaz را نیز خودش ساخت. در سال 1995 او آهنگ فیلم Friday را با نام Keep Their Heads Ringin' را ساخت که جایزه بهترین آهنگ رپ سال1995 را در شبکه MTV به خود اختصاص داد. سپس او استودیوی Aftermath Entertainment را ساخت که در حال حاضر بزرگترین استودیوی جهان است و بزرگانی همچون Eminem , 50Cent , The Game , Busta Rhymes در این استودیو فعالیت می کنند. بد نیست بدانید استعدادهایی همچون Eminem , Xzibit , The Game را را Dr.Dre کشف کرد که با منتشر کرد آلبومهای آنها این استعداد ها را در زمینه موسیقی به ستارهایی بی چون و چرایی تبدیل کرد
. از دیگر آلبوم های Dr.Dre می توان به آلبوم 2001 او که در سال 1999 منتشر شد اشاره کرد که بسیاری از کارشناسان در زمینه هیپ هاپ این آلبوم را هنوز جزء بهترین آلبومهای رپ می دانند
. جالبترین نکته در مورد Dr.Dre این که او جزء اولین کسانی به همراه گروه خود یعنی N.W.A گنگستا رپ را به همه معرفی کرد و در آهنگ های خود مستقیمآ به پلیس ناسزا می گفتند. او هم اکنون در استودیو خود Aftermath مشغول آهنگسازی و تهیه ی آلبوم برای دیگر رپر هاست.
عکس:

hadi-3at
05-03-2009, 20:25
بیوگرافی Sean Paul

شان پال که اکنون 26 سال دارد در سال 1982 در شهر دیتروت به دنیا امد

او از سال 1998 و در 17 سالگی شروع به رپ خواندن کرد او در 14 سالگی به جرم اقدام به دزدی مسلحانه روانه زندان شد و تا 17 سالگی در انجا بود و از همان جا هم با موسیقی رپ اشنا شد

شان پال محبوبیت خود را در البوم زیبایه THE TRINITYبه دست اورد این البوم حدوده 6 میلیون دلار فروش داشت و ناگهان شان پال را به یک چهره یه جهانی بدل کرد و همان سال (2004) اوجایزه یه بهترین رپر سال را نیز دریافت کرد

شان پال دوستی یه دیرینه ای با شگی دارد این دو از کودکی با هم همبازی بودند وبا هم همکاری در اهنگهای زیادی را نیز داشتند

پدر شان پال یک کارگر ساده بود و زیاد هم از وضعیت مالی خوبی برخوردار نبود و خرج خانه را در خانواده یه شان پال مادر خانواده در می اورد

مادر شان پال به دلیل زیبایی ظاهری که داشت در کاواره ها به خودفروشی مشغول شد تا خرج زندگی را در اورد

شان در 20 سالگی با دختری اشنا شد و با او ازدواج کرد ولی خیلی زود و بعد از 1 سال او را طلاق داد و هم اکنون مجرد است و هیچ فرزندی ندارد

شان تا به حال 7 البوم داده ( البته مثله رپرای خودمون تک اهنگهای زیادی هم داره ) که هشتمین البوم او در سال 2009 بیرون میاد

جالب است بدانید یکی از رقیب های سر سخت امینم و 50 سنت در رپ امریکا شان پال است و امینم نیز در مصاحبه های گوناگون نفرته خود را نسبت به شان پال ابراز کرده است

ولی شان هم اکنون با 50 مشکلی نداره و در سال 2007 یک اهنگ هم با او خونده ولی امینم رو نمی دونم

شان پال از معدود رپر هایی که خودش وارد این هنر شده و دکتر دری و ..... بهش کاری نداشتن ولی خوداییش ترکونده

شان پال مدرسه یه رپی نیز در سال 2005 بنا کرد و هم اکنون نیز پابرجاست و در این مدرسه اموزش خواندن و بیت ساختن و ....... را به علاقه مندان می دهد از مهمترین شاگردان شان پال در این مدرسه میتوان به ریهاندا اشاره کرد که جدیدآ خیلی کاراش خوب شده

شان پال با توجه به علاقه ای که به موسیقی پاپ و ار ان بی داره در بیشتر اهنگاش با یک خواننده ار ان بی فیت میده

شان پال در حال حاضر داره روی البوم 2009 خودش کار میکنه که فول ویدیو هستش و بزودی به بازار ارائه میشه

عکس:

r4pbr4p
05-03-2009, 21:36
سلام
دیگه love و این حرف ها چرت و پرت هست!
البته ببخشید ها منظورم حرف شما نیست کلا گفتم.
Rap صدای اعتراض سیاهپوست هاست. توش هم فقط کینه و نفرت و خشم هست. عشق و قرتی بازی مال جای دیگه است! (نیاید بگید emin3m سفیده و ... سر پذیرش ماشال هم کلی سر و صدا شد که چرا یه سفید اومده raper شده! )
dr.dre هم پدر رپ شناخته میشه! اگه اون آهنگ عاشقونه خونده من love رو قبول دارم!!

به هر حال این سبک ها وجود دارن!

چه بخوایم چه نخوایم

اما قشنگی رپ به همین معترض بودنشه

به نترس بودنش و به رک بودنش

Behsood
05-03-2009, 21:39
به هر حال این سبک ها وجود دارن!

چه بخوایم چه نخوایم

اما قشنگی رپ به همین معترض بودنشه

به نترس بودنش و به رک بودنش
سلام
متاسفانه این چیز ها تو ایران رواج داره تو مهد این موسیقی عشق بازی در اون جایی نداره ...

C. Breezy
06-03-2009, 10:27
زندگی نامه های خیلی باحالی بودن ... راستی آهنگ جدید شگی و شان پال رو دیدین ؟ Save A Life که توی تصویریش من واقعا دلم سوخت واسه اون بیچاره ها ... آخر کلیپش هم سایتشون رو معرفی می کنه که بنیاد خیریه زدن ... حیف که نمی تونیم بهشون کمک کنیم
سایتشون اینه :
Shaggyfoundation.org
البته فکر کنم :eh:

darklord_8
06-03-2009, 13:07
قسمت سوم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گذشته از جریان آهنگین و سلیس، تنها بخش مهم دیگر در Rapping عبارتست از "قافیه".

در HipHop تکیۀ واقعی به تعداد قافیه ها میباشد. هرچه تعداد قافیه ها بیشتر باشد ارزش اثر افزایش می یابد. (درست مانند نثر مسجع.)

شیوه های رپ خوانی:

همراهی دیگر رپرها با یک رپر در موسیقی اش امری معمول است. این رپرها در یک آهنگ به صور گوناگون می خوانند : یا هم آوایی، یا هریک جداگانه قسمتی از تصنیف را میخوانند، یا در قالب سوال و جواب با یگدیگر به مناظره میپردازند و یا نزاع میکنند.

اصلی ترین شیوه های رپ خوانی عبارتند از :
- رپ خوانی خلاقانه (Freestyle Rapping)
- نزاع و زد و خورد (Battle Rapping)
-رپ خوانی خلاقانه و بدون قاعده (Freestyle Rapping) :

این سبک بر سه نوع است :
- بازگو نمودن نظرات به صورت آزاد (اما بدون انحراف از موضوع)
- خلاقیت و نوآوری در خواندن
- حاضرجوابی

هرگاه قطعه رپی شنیدید که در آن خواننده شما را به داستان های دیگر ارجا داد، صدای دشمنش را تقلید کرد و یا شخصیت اورا عملا برایتان به تصویر کشید، قطعه فوق Freestyle است.

نزاع و زد و خورد (Battle Rapping) : این شیوه رپ خوانی که همچنین میتوان آنرا شاخه ای از شیوه Freestyle دانست عبارتست از مبارزه بین دو یا چند رپر در حضور شنونده.
بد و بیراه گفتن و کری خواندن از سنت های این شیوه میباشد که به گروه Dozen و همچنین عبارات کری محمدعلی کلی -اسطورۀ بوکس- باز میگردد. نکتۀ جالب اینکه تعیین برندۀ این نزاع به حضار واگذار میشود.

مطابق نظر Kool Moe Doe رپ مبارزه ای موفق آنست که بر نقاط ضعف حریف تکیه کند. سعی در تخریب نقاط قوت طرف مقابل، تنها موجب شکست رپر و قطعۀ او میشود.
ترانه های BackDown اثر 50Cent و Go To Sleep اثر Eminem نمونه های موفقی از Battle Rap هستند.

حاضرجوابی (Fully Freestyled) :

پیچیده ترین سبک Rap میباشد. خواننده برای ورود به این سبک باید کاملا حرفه ای بوده و اشراف کاملی به موضوع رپ داشته باشد. هیچ متن از پیش نوشته شده ای وجود نداشته و رپر تمام عبارات مبارزاتی خود را فی البداهه بر زبان می آورد. این شیوه تاثیرگذارترین و زنده ترین میباشد و در اجراهای زنده به کار می آید. چرا که رپر سناریویی زنده را اجرا میکند. مثلا به محض مشاهده دشمن به تمسخر نحوۀ صحبت کردن، شیوۀ راه رفتن و لباسهای او میپردازد.

جنبه های اجتماعی Rap

نفی پرستیژ و رفاه اجتماعی و نژادپرستی

پس زمینه اقتصادی همواره در رپ دیده میشود.
هر طرز تفکر عمیانه ای دربارۀ پول در اشعار رپ نیز دیده میشود. در واقع ثروت و پرستیژ اجتماعی عمده موضوعات قابل بحث در Rap میباشند.
گذشته از رپرهای محدودی که به طور غیرمستقیم به پرستیژ اجتماعی خود میبالند، غالب آنان به تقبیح سیاست و مادی گرایی میپردازند.
نفی نژادپرستی، جنبۀ اجتماعی مهم دیگری از رپ است.
%75 جمعیت آمریکا را سفیدپوستان تشکیل میدهند و تنها %12.5 آنان سیاه پوست هستند. با این وجود تقریبا تمامی رپرهای محبوب آمریکا سیاه پوست میباشند.
Vanilla Ice رپر سفیدپوستی بود که این سبک را با Pop اشتبه گرفته بود. وی خود را اهل میامی-فلوریدا (شهری مرفه نشین) معرفی کرد اما در واقع از تگزاس بود. او موفقیتی کسب نکرد. همزمان با وی گروهی متشکل از چند نوجوان یهودی به دنیای رپ پا نهادند که بدون هیچ ترسی اصالت خود را از حومۀ شهر ذکر کردند. آنها در رپ توفیق زیادی کسب کردند.
رپ سبکی مردمی است و به بیان حرف دل طبقۀ متوسط به پایین میپردازد. دروغ، مادی گری و نژادپرستی به شدت نکوهش میشوند.

یکی از بارزترین استثنائات البته در این زمینه، رپر معروف Eminem است. وی اصالتا اسکاتلندی است و در شهر دترویت بزرگ شده. شهری که عمده ساکنین آنرا سیاه پوستها تشکیل میدهند. Eminem در آهنگ "White America" علت محبوبیت و فروش بالای ترانه هایش را "سفیدپوست بودن" میداند. چرا که او هم نژاد سه چهارم آمریکایی هاست.

با وجود اینکه اکثر هنرمندان رپ سیاه پوست هستند، جالب است بدانید که بیشترین مخاطبان و خریداران این آهنگ ها (%70) مردم سفیدپوست هستند. بعضی اهالی رپ معتقدند که جدید نبودن مفاهیم و ادبیات مطرح شده در این آهنگ ها برای سیاه پوستان یکی از دلایل این امر میباشد.

جنسیت و تمایلات جنسی از دیدگاه رپ

- تقریبا تمامی رپرها به نفی شدید هم جنس بازی در آثارشان میپردازند. درواقع تمایلات منفی به هم جنس یکی از نکوهیده ترین موضوعات رپ است.
-هرچند اکثر ستارگان Rap، مرد هستند اما از زنان رپر محبوبی نیز میتوان نام برد : Laura Hill, Lil Kim, Missy Elliott و Eve.

به نظر میرسد که Rap سبکی با ظاهر خشن و نفی شده و باطن انسانی و ارزشمدار است.

این دو تا هم جالب بود گفتم بزارم

دیس ترک " Diss track " آهنگیه که بر ضد شخص خواننده یا غیر خواننده خونده میشه. گاهی این خواننده حتی رپر هم نیست اما معمولا خواننده رپره. رپر وقتی میشنوه که کسی براش دیس ترک خونده دو تا کار میتونه بکنه: یکی این که ساکت بشینه سر جاش و به قولی کلاس بذاره و دوم این که اون هم دیس بخونه. به این دیس که در واقع برگشت دیس هستش دیس بک میگن " Diss back ".

دليل پايين بودن شلوار رپرها و بيرون بود شرت‌ آن‌ها اين مي‌باشد كه زماني كه افراد به زندان مي‌روند و قبل از اين كه لباس زندان به اين افراد داده شود لباس‌ خودشان بر تنشان است اما با اين اختلاف كه زماني كه به بازداشتگاه مي‌روند بند كفش و كمربندشان را مي‌گيرند اين عمل باعث مي‌شود كه شلوارشان پايين بيايد و ما اين تيپ و اين طرز لباس را به وضوح در كليپ هاي رپر‌ها مي‌بينيم اما امروزه به علت محبوب شدن سبك رپ در جوانان و الگو برداري آن ها از رپر‌ها اين مدل شلوار‌ها ديگر در بازار يافت مي‌شود و نيازي بر اين نيست كه يك شلوار بزرگ تهيه كنيم تا هم تريپ رپر‌ها شويم.

Olis
06-03-2009, 17:51
از دوستان بابت بیوگرافی ها ممنون

اول اینکه میخوام از Dr dre که میگن پدر رپه یه چنر تا آهنگ از بهترین هاشو بزارین

مهمترین شاگردان شان پال در این مدرسه میتوان به ریهاندا اشاره کرد که جدیدآ خیلی کاراش خوب شده

شما مطمئنی؟؟؟

Rihanna که رپ نمی خونه اصلا و تا اونجایی که خونده بودم قضیه ی به این جا رسیدنش از یه طریق دیگه بود !!

بیوگرافی Sean Paul

من با این شان پال خیلی حال میکنم ... یعنی خیلی کار درسته

زندگی نامه های خیلی باحالی بودن ... راستی آهنگ جدید شگی و شان پال رو دیدین ؟ Save A Life که توی تصویریش من واقعا دلم سوخت واسه اون بیچاره ها ... آخر کلیپش هم سایتشون رو معرفی می کنه که بنیاد خیریه زدن ... حیف که نمی تونیم بهشون کمک کنیم
سایتشون اینه :
Shaggyfoundation.org
البته فکر کنم :eh:

خب بذار ببینیم رفیق

یه توصیه:

هر کی در مورد مر کسی مطلب میزاره و یا در مورد اهنگی از شخصی خواهشا همون اهنگ یا ویدیو یا عکس و یا هر چیزی که نوشته اون ها رو تکمیل میکنه رو بذارن

این جوری از پست هایی که برای درخوست مداوم زده میشه جلوگیری و هم کاره دوستان حرفه ای میشه هم تاپیک ...

حالا فکرشو بکن من مثلا خانوم Rihanna رو نمیشناسم و اقای C.Breezy بیوگرافیشونو گذاشتن و کلی تعریف کردن و یه اهنگم نذاشتن باز 4 نفر مجبورن درخواست بدن بگن ایو بذاز اونو بذار ما هم ببینیم و ... یه دفه میبینید کلا بحث عوض شد

من از ابتدای تاپیک با این مشکلات مواجه بودم:10:

C. Breezy
06-03-2009, 21:17
خوب راستش رو بخوای .. من همه آهنگ های تصویریم رو از یوتوب دانلود می کنم و آپلود کردن دوباره شون خیلی طول می کشه ... پس بهترین راه اینه که به شما بگم که من هر چی می گم رو از یوتوب گرفتم ... در مورد کیفیتش هم می گم که بعضیهاشون درسته یه ذره مشکل دارن ولی من 90 درصد آهنگ هایی که از یوتوب می گیرم کیفیتش عالی هست ، یعنی من بزرگ هم که می کنم پیکسل هاش به چشم نمیاد ...
خوب یه چیزی هم هست ... اگه همه همون اول همه کار هارو بکنن که تاپیک بعد از چند روز می خوابه ... منم هیچ وقت آدرسشون رو یادم نمی مونه ، خوب میشه از بخش " درخواست تک آهنگ خارجی " استفاده کرد :14:

r4pbr4p
07-03-2009, 10:28
سلام
متاسفانه این چیز ها تو ایران رواج داره تو مهد این موسیقی عشق بازی در اون جایی نداره ...

این یه حقیقته دوست عزیز که رپ تو ایران فقط احساسات شخصی رو بیان میکنه و خیلی کم هستن رپرهایی که بیان رپ رو به معنای واقعی بخونن

بر فرض تو ایران فلاکت نمونه بارز این جریانه

این بنده خدا یه GF داشت که فوت کرد... نزدیک 10و12 تا ترک فقط به خاطر این موضوع داد بیرون

در حالی که تو باقی کشورها که مهد رپ هم نیستن و مث ایران زیر مجموعه ی این موسیقی غنی( البته از نظر بعضی ها شیطانی) هستن خیلی شخصی خون نیستن و بیشتر به موضوعاتی حول و حوش اتفاقات موجود در جامعه ( جز پارتی خونی که بخش جدا ناپذیر موسیقی رپه : دی ) میچرخه...

موضوع دیگه ایی که باعث شده کشورمون تو رپ عقب مونده باشه نبوده آهنگساز حرفه اییه و عادت به مفت خوری و Cover کردن!

Olis
07-03-2009, 13:00
خوب راستش رو بخوای .. من همه آهنگ های تصویریم رو از یوتوب دانلود می کنم و آپلود کردن دوباره شون خیلی طول می کشه ... پس بهترین راه اینه که به شما بگم که من هر چی می گم رو از یوتوب گرفتم ... در مورد کیفیتش هم می گم که بعضیهاشون درسته یه ذره مشکل دارن ولی من 90 درصد آهنگ هایی که از یوتوب می گیرم کیفیتش عالی هست ، یعنی من بزرگ هم که می کنم پیکسل هاش به چشم نمیاد ...
خوب یه چیزی هم هست ... اگه همه همون اول همه کار هارو بکنن که تاپیک بعد از چند روز می خوابه ... منم هیچ وقت آدرسشون رو یادم نمی مونه ، خوب میشه از بخش " درخواست تک آهنگ خارجی " استفاده کرد :14:
کریس برون جان تو دیگه چرا؟

همون لینک یوتوب رو بزار
تاپیک که نباید با اسپم های من بیدار بمونه... باید با مطالب شما سرپا باشه کریس جان:31:

C. Breezy
07-03-2009, 15:37
هان ؟ خوب من قبلا دانلود کردم آدرسش رو از کجا یادم بیاد ؟ ولی از این به بعد هر آهنگی گرفتم میام آدرس یوتوبش رو اینجا میزارم ، البته زیاده ، ولی منظورم یه ویدئو با کیفیت هست :27:
بعدش هم براحتی از اینجا :
Keepvid.com
می تونین دانلود کنین

hadi-3at
07-03-2009, 17:14
چطوری میشه از یوتیوب دانلود کرد؟!

C. Breezy
08-03-2009, 15:28
آهنگش 2009 بید ؟؟

Olis
08-03-2009, 20:38
چطوری میشه از یوتیوب دانلود کرد؟!

نرم افزار که زیاده ولی شما با یوتوب دانلودر (Youtube downlaoder) کار کن خیلی خوبه...

Convertor هم داره که راحت میتونی به فرمت موبایل یا هر چی میخوای تبدیل کنی

---------------------------------------

این جدیدترین البوم dr.dre

تک آهنگ نداری هادی جان؟

اهنگ بهترینش... چون البوم نمیصرفه شاید اصلا ابمون باهاش تو یه جوب نرفت

♠ ♥ ♦ ♣
09-03-2009, 00:33
تاپیک باحال و غنی هست!!حال کردم زیاد همچین: دی

C. Breezy
09-03-2009, 17:30
تو کی هستی ؟؟ این چه یوزریه ؟ خجالت نمی کشی ؟ کافر !
خوب بگزریم ...

نرم افزار که زیاده ولی شما با یوتوب دانلودر (Youtube downlaoder) کار کن خیلی خوبه...

Convertor هم داره که راحت میتونی به فرمت موبایل یا هر چی میخوای تبدیل کنی
من همیشه از Keepvid.com دانلود می کنم ... خیلی خوبه ، با فرمت mp4 می گیرم ...

shahrokh_sib
09-03-2009, 18:03
تو کی هستی ؟؟ این چه یوزریه ؟ خجالت نمی کشی ؟ کافر !
خوب بگزریم ...

با کی هستی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من همیشه از Keepvid.com دانلود می کنم ... خیلی خوبه ، با فرمت mp4 می گیرم ...

url از کجا بیاریم که اونجا بزاریم؟؟؟/

C. Breezy
09-03-2009, 18:22
با کی هستی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با همونم که یوزرش عکس پیک و خاج و دل و خشت داره :31:

url از کجا بیاریم که اونجا بزاریم؟؟؟/
خوب ببین برادر من ... هر ویدیو سایت یک آدرس مخصوص داره ... کلا همه چی تو اینترنت آدر مخصوص داره ... وقتی ویدیو مورد نظرت رو روش کلیک کردی ، توی اون پیجی که داری می بینی ، آدرسش رو از آدرس بار کپی کن ... بعد اونجا پست کن ... نفهمیدی بگو که عکسش رو بزارم

shahrokh_sib
09-03-2009, 18:33
با همونم که یوزرش عکس پیک و خاج و دل و خشت داره :31:

:27:

خوب ببین برادر من ... هر ویدیو سایت یک آدرس مخصوص داره ... کلا همه چی تو اینترنت آدر مخصوص داره ... وقتی ویدیو مورد نظرت رو روش کلیک کردی ، توی اون پیجی که داری می بینی ، آدرسش رو از آدرس بار کپی کن ... بعد اونجا پست کن ... نفهمیدی بگو که عکسش رو بزارم

شرمنده اصلا" فکر نکردم حرف زدم....:13:از من بعید بود....

دانلود کردم ممنون.....:20:

ferisib
09-03-2009, 18:46
این یه حقیقته دوست عزیز که رپ تو ایران فقط احساسات شخصی رو بیان میکنه و خیلی کم هستن رپرهایی که بیان رپ رو به معنای واقعی بخونن

بر فرض تو ایران فلاکت نمونه بارز این جریانه

این بنده خدا یه GF داشت که فوت کرد... نزدیک 10و12 تا ترک فقط به خاطر این موضوع داد بیرون

در حالی که تو باقی کشورها که مهد رپ هم نیستن و مث ایران زیر مجموعه ی این موسیقی غنی( البته از نظر بعضی ها شیطانی) هستن خیلی شخصی خون نیستن و بیشتر به موضوعاتی حول و حوش اتفاقات موجود در جامعه ( جز پارتی خونی که بخش جدا ناپذیر موسیقی رپه : دی ) میچرخه...

موضوع دیگه ایی که باعث شده کشورمون تو رپ عقب مونده باشه نبوده آهنگساز حرفه اییه و عادت به مفت خوری و Cover کردن!

با این حرفم نمیخوام به کسی توحین کنم یا ...
فقط بدونید تا وقتی که ساسی مانکن رو رپر بدونن و یاشار رپفا واسه گذاشتن هر آهنگ تو سایت دست کم 20و30 هزار چوق نقد اول بگیره رپ فارس به هیچ جا نمیرسه. . . . اگه یه ذره دقیقتر نگاه کنین مرگ طفل نوپای رپ فارس رو میبینید.
اگر هم تا حالا میشه اسمش رو رپ گذاشت به خاطر زحمتهای رپرهایی مث هیچکس و بهرام و ابلیس و چند نفر انگشت شمار دیگس. نه به خاطر آهنگهایی که حسین تهی و . . . . با اسم مقدس رپ میدن بیرون .
متاسفم. . .
بیاید به بحث American RAP خودمون بپردازیم

C. Breezy
09-03-2009, 21:27
با این حرفم نمیخوام به کسی توحین کنم یا ...
فقط بدونید تا وقتی که ساسی مانکن رو رپر بدونن و یاشار رپفا واسه گذاشتن هر آهنگ تو سایت دست کم 20و30 هزار چوق نقد اول بگیره رپ فارس به هیچ جا نمیرسه. . . . اگه یه ذره دقیقتر نگاه کنین مرگ طفل نوپای رپ فارس رو میبینید.
اگر هم تا حالا میشه اسمش رو رپ گذاشت به خاطر زحمتهای رپرهایی مث هیچکس و بهرام و ابلیس و چند نفر انگشت شمار دیگس. نه به خاطر آهنگهایی که حسین تهی و . . . . با اسم مقدس رپ میدن بیرون .
متاسفم. . .
بیاید به بحث American RAP خودمون بپردازیم
کسی اینا رو رپ نمی دونه ... اینا بیشتر 6/8 هست ... اونم یه سبکه دیگه ... من چون شاده خوشم میاد ، توی این دوران که همش از صبح تا شب ، از مدرسه گرفته تا تلیویزیون و ... همش باید عزاداری کنیم بنظر من بد نیست ... هر چند واضحه قابل مقایسه با بحث ما نیستن ... خوب کجا بودیم ؟؟
راستی بی بی سی فارسی گفته ای میل بزنین و آهنگ مورد علاقه سالتون رو بگین ... من که خیلی تو کلم آهنگ های خوب دارم ، Disturbia , If I Were A Boy , Arab Money , Dangerous و ....

♠ ♥ ♦ ♣
10-03-2009, 16:03
فقط بدونید تا وقتی که ساسی مانکن رو رپر بدونن
ما به ساسی مانکن و اینا میگیم خالتور!شما هم بگید!:31:
پیشرو هم میگه همین خالتورا که ....دن به کل ایرانیا»: دی

C. Breezy
10-03-2009, 16:08
راستی شما ایمیل برنامه کوک رو نمی دونین چیه ؟

Olis
10-03-2009, 21:35
من که خیلی تو کلم آهنگ های خوب دارم ، Disturbia , If I Were A Boy , Arab Money , Dangerous و ....

Disturbia و If I Were A Boy و Right now اc akon بدک نیست

من که زدم تو کاره robbie williams :40:

برنامه ی کوک چیه؟

darklord_8
11-03-2009, 15:04
برنامه ی کوک چیه؟

این برنامه از کانال BBC Persian که به تازگی شروع به کار کرده پخش میشه و درباره موزیکه
مجریشم این آقاست که بغل عرفانه (اسمش یادم نیست)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]م

ایملشم یادم نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

C. Breezy
11-03-2009, 16:47
من که زدم تو کاره robbie williams [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی هست ؟؟

مجریشم این آقاست که بغل عرفانه (اسمش یادم نیست)
خیلی هم خودشیرین و الک خوشه :27:

hadi-3at
11-03-2009, 17:47
برای تماس با این برنامه به آدرس زیر ایمیل بفرستید:
kook@bbc.co.uk

C. Breezy
12-03-2009, 13:11
kook@bbc.co.uk
خوب دست شما درد نکنه ... راستی تو یاهو ... اون Cc که نوشته چیه ؟

♠ ♥ ♦ ♣
13-03-2009, 11:02
البوم اخر akon رو دان کنید!!خیلی قشنگه!

C. Breezy
13-03-2009, 17:21
البوم اخر akon رو دان کنید!!خیلی قشنگه!

اسمش چیه ؟ لینک دانلود رو بزار ، فردا دانلود می کنم ... فعلا باید واسه امتحان ریاضی بخونم ... چقدر بدبختم من ، همه فردا تعطیلن ، ما امتحان ریاضی داریم :45:

♠ ♥ ♦ ♣
13-03-2009, 17:52
فردا که تعطیل نیس که!
شایدم اخریش نباشه!نیدونم:31:
:|: Akon - Freedom - 2008 :|:

Olis
13-03-2009, 19:10
[quote=C. Breezy;3585744]کی هست ؟؟

یک آدم خوفیه ...

اینم چند تا عکس ازش:

در صد خوف بودنش خیلی بالاست... کاملا مشهوده واستون:دی:31:

Olis
14-03-2009, 17:51
ببین چندتا اهنگ ار کریس میزاری!!! باهال یاشه

C. Breezy
15-03-2009, 12:12
باشه ... الان سرم شلوغه ... چند دقیقه دیگه رسیدگی می کنم ... تصویری می تونی دانلد کنی ؟ فرمت mp4 ؟

C. Breezy
15-03-2009, 12:55
دومیش رو هنوز ندیدم ... ولی اولیش باحاله :

Chris Brown ft Jordin Sparks - No Air

مطمئن نیستم لینکش درست باشه ... من که امتحان کردم درست بود ... حالا تو هم ببین چی میشه

این هم دومیش ... خودمم الان دارم دانلودش می کنم ... یه ذره اش رو دیدم ... یه بچه هه هم هست که باهاش می خونه ... منتها اونجاش رو که کریس برون می خونه رو ندیدم ... دانلود کردم می فهمم ... به نظر باحال میاد ...
باز هم میزارم .... فعلا اینا رو دانلود کن

Chris Brown ft Scooter Smiff - Head of My Class

C. Breezy
15-03-2009, 14:27
آهنگش رو دیدم خیلی باحال بود :31:
این یکی هم خیلی توپه ، البته فکر کنم مال سال 2007 باشه ، ولی چون باحاله گفتم ازش نگذریم ...

Chris Brown ft Sean Garrett and Ludacris - What them Girls Like

♠ ♥ ♦ ♣
15-03-2009, 16:18
من که چندتا فول البوم ریهانا رو دانلود کردم!اصلا خوشم نیمد!

C. Breezy
15-03-2009, 22:37
سلیقه نداری که ... برو همون امینم رو گوش کن ...

♠ ♥ ♦ ♣
16-03-2009, 00:27
سلیقه نداری که ... برو همون امینم رو گوش کن ...
چه حرفیه که میزنی!هر کی یه سلیقه ای داره دیگه:31:
دو تاش بیشتر قشنگ نبود!:31:

C. Breezy
16-03-2009, 08:39
می دونم بابا ، یه چیزی گفتم ... کدوماش رو پسندیدی ؟
راستی Olis آهنگ Bad Girl رو گوش کردی ؟ با هم دیگه خوندن ... خیلی خیلی توپه ...لینکش رو پیدا کردم میزارم

♠ ♥ ♦ ♣
16-03-2009, 12:51
می دونم بابا ، یه چیزی گفتم ... کدوماش رو پسندیدی ؟
راستی Olis آهنگ Bad Girl رو گوش کردی ؟ با هم دیگه خوندن ... خیلی خیلی توپه ...لینکش رو پیدا کردم میزارم
یکیش فقط یادمه اونم umbrella بود!

C. Breezy
16-03-2009, 14:22
همون که با Jay-Z خونده بود ؟ اولین آهنگ هاش بود ... دومیش Don't Stop the Music نبود ؟

hadi-3at
16-03-2009, 20:50
اینم عکس:

♠ ♥ ♦ ♣
16-03-2009, 20:52
همون که با jay-z خونده بود ؟ اولین آهنگ هاش بود ... دومیش don't stop the music نبود ؟
اره همون...

C. Breezy
17-03-2009, 18:37
اره همون...
منظور از همون ، همون که با Jay-Z خونده رو می گی یا اون آهنگ دومی رو ؟

♠ ♥ ♦ ♣
17-03-2009, 22:56
منظور از همون ، همون که با jay-z خونده رو می گی یا اون آهنگ دومی رو ؟
همونی که با جی زد میخونه..
یه بار دیگه گوش دادم دیدم زیادم بدک نیس:27:

maxeemo
18-03-2009, 05:14
همگی سلام... :20:

یک نکته ی مهم، یکی از بندهای قوانین انجمن موسیقی (که البته مطمئنم خیلی از افراد حاضر در این تاپیک نخوندنش):

6-1- از قرار دادن هر نوع لینک دانلود موسیقی و کلیپ در صفحه ی اصلی انجمن خودداری کنید.

داخل هر پستی لینک دیده بشه، حذف میشه.

اوا چرا ؟! پس ما چجوری آهنگ معرفی کنیم ؟؟ بگیم برن تو در خواست موسیقی لینک بگیرن ؟!

خوب مشخصه، همونطوری که بقیه آهنگ معرفی می کنن؛ در زیرشاخه ی دانلود...

داخل تاپیک مناسب در زیرشاخه ی دانلود، آهنگ یا آلبوم یا هر چیز دیگه رو قرار میدین و لینک پست یا تاپیک مورد نظر رو اینجا میارین.

»» و اینکه؛ دوست عزیز، اینا رو لازم نیست من بگم. توی راهنمای انجمن موسیقی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مفصل توضیح داده شده.

خوب وقتی شما سپردید به آکوا که پاکش کنه کجا میره ؟ نمی دونین لینک دانلودش چی بود که توی دانلود موسیقی بزارم ؟

باید قبل از ارسال پست قوانین رو خونده باشید که این مشکل ها دیگه پیش نیاد. در هر حال اگه مایل به دریافت متن پست های حذف شده هستید، پیغام خصوصی بزنید، من در خدمتم...

آقا من دیگه ترجیح میدم پست نزنم!!
من هر مدلی لینک میدم حذف میکنن
شما بگید فول آلبوم خاننده خارجی که 150 مگ هست را کجا باید آپلود کنم؟؟ هاست خارجی آپلود میکنم ، حذف میکنید. هاست ایرانی آپلود میکنم حذف میکنید.اگر شما با آپلود سنترهای خارجی مشکل دارید پس لینک همه پشتهای بخش گیم را پاک کنید چون اکثرا لینک رایپشیر دادن!!!
عجب قوانین مسخره ای داره اینجا

قوانین شاید مسخره باشه، اما اونقدر پیچیده نیست که کسی متوجه نشه. البته شما متوجه نشدید، متاسفانه... بگذریم... الان خیلی ساده توضیح میدم:

انجمن موسیقی P30World فعلا شامل یک انجمن مادر (اصلی) و دو انجمن زیرشاخه هست. انجمن اصلی موسیقی و زیرشاخه های دانلود موسیقی و درخواست موسیقی. انجمن اصلی موسیقی بیشتر به مطالب تئوریک و ... اختصاص داره. انجمن درخواست هم که از اسمش مشخصه، انجمن دانلود هم همینطور. معنی دانلود رو هم حتما می دونید... در انجمن اصلی (علاوه بر اینکه اختصاص به اشتراک لینک ها نداره) به دلایلی گذاشتن لینک خلاف مقررات هست. این تاپیک هم تو انجمن اصلی قرار داره. حالا متوجه شدید؟!... لینک ها رو بذارید تو انجمن دانلود (باز هم با مطالعه ی قوانین)، اگه کسی حذف کرد هر چی خواستید بگید. چه ربطی به آپلودسنتر داره عزیز؟!... مشکل از اینه که شما متوجه قوانین نشدید. متاسفانه... راستی اصلا قوانین رو خوندید که متوجه نشده باشید؟ حتم دارم نخوندید، و الا اونقدر پیچیده نیست...

:10:

» دیگه پستی در رابطه با این موضوع ارسال نشه. پست های اضافی هم به زودی حذف میشن...

»» ویرایش: پست های اضافه حذف شدن، پاسخ سوال هایی که در انتها پرسیده شد تو همین پست وجود داره. بازم تاکید می کنم؛ دیگه تو تاپیک بحث رو ادامه ندین، اگه سوالی هست از طریق پیغام خصوصی.

:40::40::40::40::40:

C. Breezy
19-03-2009, 17:55
راستی من داشتم تو اینترنت می چرخیدم به این سایته رسیدم :

که توی این بخشش:

رادیوی مجانی داره و بخش هایی از موسیقی های اُشر رو پخش می کنه که خیلی جالبه همچنین سه چهار تا از موزیک ویدیو هاش رو هم بطور کامل پخش می کنه ... فایل های mp3 با سرعت خوبی میان ، یعنی با ADSL 128 راحت میان و نیازی به صبر کردن نیست ... و البته ویدیو هاش بیشتر طول می کشه تا لود بشه ... در کل جای جالبی بود ، به دیدنش می ارزه ... من الان حدود نیم ساعتی میشه که جت آدیو رو بستم و دارم به این گوش می کنم

C. Breezy
20-03-2009, 12:37
اوف ... چه سایت های باحالی تو اینترنت هست و ما خبر نداریم ... یه سایت عالی عالی عالی عالی پیدا کردم که هرچی بگم کم گفتم ... اولش که ثبت نام می کنین می گی از چه خواننده هایی خوشتون میاد ... من 10 - 20 تا نوشتم و هنوز کلیش رو یادم نبود :31:
بعدش رفتم کلی توش چرخیدم بعد قسمت رادیوش رو پیدا کردم که خیلی توپه ... خیلی آهنگ های قشنگی داره ... تو اونجا آهنگ های مورد علاقه رو به عنوان Love This Track انتخاب می کنین و توی پروفایلتون می تونین به آهنگ هایی که دوست داشتین گوش بدین ... تقریبا همش مجانی هست ، منتها یه قسمتهای پولی هم داره که من زیاد طرفش نرفتم :31:

باز هم در موردش می گم ... واقعا عالیه سایتش :

C. Breezy
23-03-2009, 14:57
خوب الان فهمیدم که بخش های بیشتریش پولی هست ... ولی توی رادیوش هم زیاد گوش بدین می فهمه آهنگ های مورد علاقه تون رو و مثل اونا رو بیشتر پخش می کنه و تازه آهنگ هایی رو هم که نمی خواین پخش بشه Block می کنین ... خیلی حال می ده ... من از اون موقع دیگه به آهنگ های کامپیوتر نمی گوشم :27:

ferisib
13-04-2009, 12:52
سلام.من برگشتم.
بچه ها یه آهنگ میخواستم میتونید لینک مستقیم واسم بزارید؟
make it clap
Artist:Sean Paul FT Busta rhymes

H.M.D
19-04-2009, 07:01
سلام.من برگشتم.
بچه ها یه آهنگ میخواستم میتونید لینک مستقیم واسم بزارید؟
make it clap
artist:sean paul ft busta rhymes

اهنگ شان پال خواستی بيا سراغ خودم! :31:

شوخی كردم! امكان آپلود هيچگونه اهنگی واسه من وجود نداره!

ولی برو اين اهنگو تو تاپيك درهخواست اهنگ خارجی درخواست بده... چون اينجا هيشكی برات نميزاره!

C. Breezy
19-04-2009, 12:20
به ! جنابعالی بالاخره ظهور کردید ؟؟ من دیگه نا امید شده بودم از این تاپیک ... آهنگ جدید انریکو رو دیدین ؟ جدید که نه ، یه ماهی میشه موزیک ویدیوش اومده بیرون ... خیلی توپه ... Taking back my love .... مخصوصا که با Ciara خونده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

H.M.D
20-04-2009, 09:35
جديدترين مصاحبه Sean Paul:

When I roll into Sean Paul’s New York City hotel suite just
before 2 p.m. on a Sunday, the Jamaican reggae and dancehall singer
walks into the room accompanied by his manager, a bodyguard and the
sweet smell of herb. Accordingly, I suggest that he spark up to take
the tension off a midafternoon celebrity interview. Even
if you don’t think of yourself as a dancehall or reggae fan, you’ve
definitely heard at least one of Sean Paul’s songs: There’s “Baby Boy”
with Beyoncé, “Gimme the Light,” “We Be Burnin” and “Temperature.”
These jams got serious play the last few years and garnered Sean Paul
nominations at the 2006 Billboard Music Awards for Male Artist of the
Year, Rap Artist of the Year, Hot 100 Single of the Year and Pop Single
of the Year. That year, Sean Paul beat Kanye West and Nick Lachey and
won an American Music Award for his collaboration with Keyshia Cole,
"Give It Up To Me.” (Yeah, that was back when Nick Lachey actually did
something.) Milliseconds into the interview, Sean Paul
whips out an expertly rolled spliff—packed with New York Diesel—from
behind his ear. Smoking weed isn’t really a big deal for the singer.
"For me it’s about a good feeling and feeling like I can get anything
achieved. I don’t get in the doldrums. I concentrate more. For me, it’s
like The Secret, the book," he says. “My father
smoked weed around me as a kid and I viewed it as something that
grownups did," Sean Paul explains. "My mother said: ‘See this thing
that we smoke? You don’t smoke it. It’s for adults. Don’t do it.’ It
was the same to me as not being able to drink or drive a car when I was
little. I was too young and had to wait my turn. I didn’t know it was
illegal. I just knew adults did certain things kids shouldn’t do. But I
always liked the way weed smelled. Like the way people like how coffee
smells,” he says. Unfortunately for the musician, most of
the world doesn’t think of pot as innocuous a drug as java. Back in
August, the singer was arrested for possession in Sweden along with 200
other people. He was performing at the Uppsala Reggae Festival and was
caught smoking weed in front of an undercover police officer. (Only the
lamest undercover cops work a reggae festival. Talk about buzzkill.) But
don’t be fooled by Sean Paul’s hip-hop lifestyle and overall
swagger—he’s probably one of the sweetest (and most incongruous) stars
I’ve ever met. The middle class Jamaican was born in the capital city
of Kingston to a family of swimmers. That’s right—long before he was
expanding his lungs and his mind in the recording studio, Sean Paul was
using his pipes for an entirely different purpose: training to be an
Olympic swimmer. “I was up at 5 a.m. for years, swimming twice a day
and weight training every day, and then smoking and drinking on the
weekends,” he says. Sean Paul also tells me that he studied hotel
management in college before dropping out, and even worked for a hot
second as a bank teller. “I was really fast at counting money,” he
laughs. In some ways, Sean Paul is every mother’s dream:
A nice, Jewish boy (“I have Jewish blood from my father, which means,
yeah, I got Jewish blood”) from a good family—he was raised in the part
of Kingston where kids grow up to be doctors, lawyers and politicians).
But he’s also got that edge that makes the ladies go wild— “I was the
black sheep. I was seen as wild and not knowing what my future will be
about. Things are set up for you where I am from. But I’m the fence
dude. I can see from both sides,” he says. And, on top of
all this talent and charisma, Sean Paul is one prolific artist. At the
end of summer 2009, his fourth album drops. “It’s a futuristic look at
dancehall,” he says taking a long drag. “Less 8-track sound and more
computer and technology. It’s not going to be [so] overproduced [that]
we are killing the hell out of the original sound either. We’re not
like Britney Spears. We left my voice alone and the other tracks are
more like surround sound. It’s less linear and more broader and wider –
better technology. It’s still reggae and dancehall but its not going to
sound like your daddy or granddaddy’s reggae or dancehall.” But
just because his sound is fresh doesn’t mean his lyrics are—Sean Paul
is pretty adamant about the fact that he doesn’t use “harsh, disgusting
language.” We both can’t help but giggle a little after he follows up
this assertion with: “So ‘Give It Up To Me’ is about, yeah, give me
some pussy. But it’s about saying it with tact,” adds the bachelor.
“It’s not wilin’ out. It can play on the radio. I’m thinking about my
son when I am writing this too, you know.” It must be
some combination of his melodic Jamaican accent, his slow, easy smile
and that plume of New York Diesel lingering between us, because the
singer’s candor has now hooked me more than his catchy choruses. While
I don’t "give it up to" him, I do leave Sean Paul’s suite buzzing—maybe
from the secondhand smoke.

تو اين مصاحبه شان پال در مورد اين كه چرا ماری جوآنا ميكشه يه توضيحات كوتاهی ميده! و اينكه قبل از اينكه خواننده بشه هر روز صبح ساعت 5 از خواب بيدار ميشده و ميرفته تمرين كنه تا قهرمان شنای المپيك بشه... من كه مطمئنم اگه شان پال خواننده نميشد و ورزش رو ادامه ميداد، حتما قهرمان المپيك ميشد.

البته خوشحالم كه خواننده شد! :31:

تو ادامه مصاحبه شان پال ميگه كه داره رو يه سبك جديد كار ميكنه تا موزيك Dancehall و Reggae رو پيشرفته تر كنه.

و تو اين مصاحبه گفته ميشه كه البوم چهارم شان پال در اواخر تابستان بيرون خواهد اومد... هر چند الان سه ساله كه هر سال گفته ميشه البوم شان پال آخر تابستون مياد بيرون و هنوز هيچ خبری نشده!

و البته متوجه ميشيم كه شان پال يهوديه بطوريكه خودش ميگه: " من خون يهودی از پدرم دارم، كه معنيش اينه كه، بله، من خون يهودی دارم! :31: "

ferisib
20-04-2009, 13:30
دستت مرسی h.m.d. خیلی کمک کرد.
یه زحمت دیگه هم دارم. یه خورده ازش توضیح بیشتر بده تا بیشتر بشناسیمش.

C . از انریکه خوشم نمیاد خیلی جلفه . اگه سنگینتر بود شاید ازش خوشم میومد.البته ممکنه اونم از من خوشش نیااین هم باعث خوشحالیه منه:5:

H.M.D
21-04-2009, 07:41
دستت مرسی h.m.d. خیلی کمک کرد.
یه زحمت دیگه هم دارم. یه خورده ازش توضیح بیشتر بده تا بیشتر بشناسیمش.

C . از انریکه خوشم نمیاد خیلی جلفه . اگه سنگینتر بود شاید ازش خوشم میومد.البته ممکنه اونم از من خوشش نیااین هم باعث خوشحالیه منه:5:

شان پال در سال 1973 تو كينگستون (پايتخت جاماييكا ) به دنيا اومده

تا اونجا كه من ميدونم اولين آهنگ رسميش در سال 1996 بيرون اومده. قبلا تو يه گروه به اسم Dutty Cup Crew كار موزيك ميكرده.

اولين البومش سال 2000 - دوميش سال 2002 و سوميش سال 2005 بيرون اومده. البته تعداد اهنگاش خيلی بيشتر از اين 3 تا البومه، من خودم الان چيزی نزديك به 300 تا اهنگ ازش دارم و البته نزديك 50 تا از اهنگاشم هنوز وقت نكردم دانلود كنم!!

تو سنين نوجوانی و جوانی هم تو تيم ملی واترپلو جاماييكا عضو بوده.

به نظر ميرسه كه برخلاف بيشتر خواننده های مطرح دنيا، شان پال از معدود كساييه كه با هيچ خواننده ای مشكل نداره. تا حالا با هر خواننده ای كه فكرشو كنيد اهنگ خونده.
فقط نميدونم چرا با امينم تا حالا نخونده... البته يكی از اهنگای امينم به نام Lose Yourself رو هم بصورت freestyle اجرا كرده.

فقط چند وقت پيش يادمه يه خبرنگاری نظرشو درباره بريتنی اسپيرز پرسيد اونم گفت:
she is crazy... she needs spanking :31:

همين ديگه... اگه چيز خاصی مدنظرته كه بدونی بگو تا اگه اطلاعاتی داشتم كمكت كنم. البته من تا شنبه يا يكشنبه هفته اينده نميام اينترنت و بايد تا اون موقع صبر كنی!!

راستی من از انريكه بدم نمياد... ولی هيچ علاقه ای هم بهش ندارم. تا الان حتی يه اهنگم كامل ازش گوش نكردم، كلا هيچ علاقه ای به سبكش ندارم!

H.M.D
27-04-2009, 06:40
سرانجام تاريخ ريليز آلبوم جديد شان پال اعلام شد

بالاخره بعد از مدتها انتظار (سالها انتظار :31: ) تاريخ رسمی ريليز آلبوم چهارم شان پال به اسم Imperial Blaze اعلام شد.

سه شنبه 18 آگوست 2009

هم اكنون هم اولين single اين آلبوم به اسم So Fine بيرون اومده.

C. Breezy
27-04-2009, 13:31
آخ جون بالاخره یکی تو این تاپیک پست داد ... من که جدیدا از انریکو خوشم اومده ، کلا من با سبک R&B و Hip Hop کم کم دارم خیلی حال می کنم :10:

ferisib
28-04-2009, 13:19
در مورد این که گفتی با هیچ کس مشکلی نداره باهات موافقم. کلا بچه باحال و خنده روییه.
از سبکش هم خوشم میاد فقط بدیش اینه که خیلی تند حرف میزنه.
تعارف که نداریم من با این همه ادعام که میگم زبان بلدم زبان بلدم هیچی از حرفاشو نمیفهمم
راستی c. چند وقته به تاپیک ما سر نزدیاااا

C. Breezy
28-04-2009, 13:34
خوبه خودتون می بینین که آخرین پست ها رو من دادم و تاپیک رو هم توی لیست اشتراک ها قرار دادم ، منتها شما ها یه چند وقتی نبودین :14:

shahrokh_sib
28-04-2009, 13:40
من هم اومدم .

البته يكی از اهنگای امينم به نام lose yourself رو هم بصورت freestyle اجرا كرده.

اگه لینک بدی ممنون میشم....

Mitamo
29-04-2009, 22:34
دوستانی که تو کار rap و hip hop اید، بگید از کجا میشه در مورد خواننده ها، آلبوم های جدیدشون، و آهنگهاشون اطلاعات بدست آورد؟

منظورم اینه که سایت جامع و کاملی واسه این موضوع هست؟

من دنبال اطلاعات آهنگ amazing از Nifty بودم. اما هرچی گشتم هیچی پیدا نکردم. آهنگ خیلی قشنگی بود. میخواستم بدونم مربوط به چه سال و ماهی هست.

راستی! freestyle چیه؟!

C. Breezy
30-04-2009, 14:02
خوب یه گشتی توی ویکی بزن ، سوالت رو تویYahoo Answers و Answers.com مطرح کن شاید یکی جوابت رو داد :14:
من هم خیلی دنبال یه سایت جامع می گردم که بروز باشه و همچنین اخبار جدید رو بده ولی اونایی که خوبه به لطف مملکت بسته شده :eh:

H.M.D
01-05-2009, 05:35
در مورد این که گفتی با هیچ کس مشکلی نداره باهات موافقم. کلا بچه باحال و خنده روییه.
از سبکش هم خوشم میاد فقط بدیش اینه که خیلی تند حرف میزنه.
تعارف که نداریم من با این همه ادعام که میگم زبان بلدم زبان بلدم هیچی از حرفاشو نمیفهمم
راستی c. چند وقته به تاپیک ما سر نزدیاااا

دليل اين كه حرفای شان پال رو نميفهمی بيشتر بخاطر اينه كه كلمات رو با لهجه جاماييكايی بيان ميكنه... من خودم خيلی از شعراش رو هم كه نگاه ميكنم كلا حتی مفهوم كلی آهنگشم نمبفهمم چيه!

بعدا مبگردم اگه لينك شالمشو پبدا كردم تو يه پيام خصوصی ميفرستم برات. البته تو يوتوب هم ويديوش هست ولی من خودم به دليل سرعت پايين اينترنت هنوزم نتونستم دانلودش كنم و ببينمش!

راستی! Freestyle چیه؟!

توضيحش يه كم سخته، چون من خودم زياد متخصص نيستم تو اين زمينه!!!

تقريبا يه حالتیه كه خواننده آهنگای مختلف خودشو روی يه ملودی بصورت در هم :31: اجرا ميكنه.

من نميتونم توضيح بدم... خودت بايد گوش بدی تا ببينی چيه!

خوب یه گشتی توی ویکی بزن ، سوالت رو تویyahoo answers و answers.com مطرح کن شاید یکی جوابت رو داد

ويكی پديا سايت خوبيه ولی مشكلش اينه كه به هيچ وجه مطالبش قابل اعتماد نيست... خيلی وقتا اطلاعات غلط توش مينويسن!!!

C. Breezy
01-05-2009, 10:01
ويكی پديا سايت خوبيه ولی مشكلش اينه كه به هيچ وجه مطالبش قابل اعتماد نيست... خيلی وقتا اطلاعات غلط توش مينويسن!!!
آره ... انقدر مطالبش زیاده که کسی بر اونا نظارت نمی کنه و فکر کنم هر کسی بتونه تغییرشون بده :eh:

Mitamo
02-05-2009, 02:25
من هم اومدم .

اگه میخوای بگو برات آپلود کنم.
Pm بده.

دوستان! آهنگ amazing از Nifty رو کسی گوش داده؟ از سبکش خیلی خوشم اومده. میخوام بدونم چه سبکی از hip-hop هست.

r4pbr4p
04-05-2009, 11:08
دوستانی که تو کار rap و hip hop اید، بگید از کجا میشه در مورد خواننده ها، آلبوم های جدیدشون، و آهنگهاشون اطلاعات بدست آورد؟

منظورم اینه که سایت جامع و کاملی واسه این موضوع هست؟

من دنبال اطلاعات آهنگ amazing از Nifty بودم. اما هرچی گشتم هیچی پیدا نکردم. آهنگ خیلی قشنگی بود. میخواستم بدونم مربوط به چه سال و ماهی هست.

راستی! freestyle چیه؟!

واسه بودن که هست... ولی بیشتر سایت های چه شخصی و چه غیر شخصی شیلتر هستن!

اگه طلبه بودی و شیلتر شکن داشتی یه ندا بهم بده تو پ.خ بهت میدم

در مورد اون آهنگ چیزی نشنیدم ولی اگه چیزه خاصی بود میگم بهت

FreeStyle هم یعنی فی البداهه گویی ; - )

r4pbr4p
04-05-2009, 11:12
لینک رو هم پیدا کردم

گذاشتن لینک تو تاپیک خلاف قوانین هست

واست پ.خ میکنم

C. Breezy
04-05-2009, 20:42
می گم اهنگ جدید Florida رو دیدین ؟ چیز باحالیه ... بیشتر R&B و hip hop هست ... باحاله ...

H.M.D
05-05-2009, 07:32
ميگم حالا كه بحث freestyle داغ شده كسی ميتونه چند تا اهنگ freestyle از امينم واسه من جور كنه؟!

قبلا يه تاپيك در اين مورد زده بودم و درخواستداده بودم ولی كسی توجهی نكرد!!

winter+girl
06-05-2009, 08:56
فکر نکنم به این سادگی ها پیدا شه:)
منم میخوام خوب:(

shahrokh_sib
06-05-2009, 12:36
راستی! freestyle چیه؟!

من که اینجور فهمیدم .... شاید هم اشتباه باشه!

خواننده ای که یکی از کاراشو بدون آهنگ ، مثلا" تو فضای آزاد اجرا کنه....

intro هم اگه درست بگم یه معرفی آلبوم هستش.... که اولین آهنگ آلبوم میزارن.

C. Breezy
06-05-2009, 15:50
intro هم اگه درست بگم یه معرفی آلبوم هستش.... که اولین آهنگ آلبوم میزارن.
شاید هم درست بگی ، ولی فکر کنم اون قسمت اول از آهنگ میشه که می خونن و مقدمه هست .

H.M.D
07-05-2009, 18:33
آره intro معمولا يه موزيك چند ثانيه ايه كه اولين ترك آلبوم ميزارن.

در مورد freestyle هم روش های مختلفی واسه اجراش وجود دراه... يه دونه كه گوش كنيد خودتون ميفهميد دقيقا چيه!

ferisib
11-05-2009, 13:19
free style اسمش روشه. استیل آزاد.
اجرای یک آهنگ فقط به منظور اینکه اجرا بشه نه اینکه رکورد بشه و میکس بشه و ... رو میگن free style
intro هم مخفف کلمه ی introduction یا introduce هست که معمولا بین یک دقیقه تا دو دقیقه رکورد میشه. البته استثنا هم داره.مثلا امینم اول و آخر یکی از آلبوماش صدای باز شدن و بسته شدن پرده ی روی سن و تشویق تماشاگر هاست.

darklord_8
14-05-2009, 17:54
سلام کسی میدونه جریان چیه؟؟؟

C. Breezy
16-05-2009, 10:54
اینا رو من هفته پیش متوجهشون شدم ، مطمئن هستم اشتباهه ، مطمئن هستم که ریحانا نیست ، اولا که از نظر اخلاقی مطمئن هستم که ریحانا از این کارا نمی کنه ، و دوم هم اینکه توی هیچکدوم از عکس ها صورت ریحانا دیده نمیشه و من کاملا بهش اطمینان دارم که از این کار ها نمی کنه ... چه نیازی داره ؟ به اندازه کافی که مشهور هست ، چرا باید این کار رو بکنه ؟ که شخصیت خودش رو بیاره پایین ؟

H.M.D
16-05-2009, 11:37
من كه اونجا هيچ عكسی نديدم!

ولیاز تيترهای اون سايته معلومه كه فقط خبرای چرت و پرت توش مينويسه و هيچ اعتمادی بهش نيست!

اگه عكسی هست بزارين اينجا ما هم بينيم!

C. Breezy
16-05-2009, 12:05
این طور که معلومه یه همچین اتفاقی واسه Cassie هم افتاده ... منتها اون تصاویر از کامپیوتر هک شده Cassie دزدیده شده و مشخصه که خودشه ، Cassie خودش هم گفته که عکس های خودشه و گفته که کار احمقانه ای بوده که از کامپیوترش اینا رو دزدیده باشن و جوری عمل نکنین که انگار تا حالا چنین چیزی ندیدین ... من هم به نظرم درست نیست لینک بزارم ولی برین تو این سایته :
blogxilla.com
( البته اینو هم اضافه کنم که سایتش اصلا سایت خوبی نیست ، غیر اخلاقیه ، اینا بجز این کارا ، دیگه کار و زندگی ندارن ؟ )
تصاویر ریحانا رو من قبول ندارم و در مورد Cassie هم باید بگم که کار مسخره و غیر اخلاقی بوده که رفتن کامپیوترش رو هک کردن و این کار رو باهاش کردن . ریحانا هم اونجور که تو اخبار خوندم هنوز نه تکذیب کرده و نه پذیرفته ، هنوز در موردش حرفی نزده . امیدوارم شایعه ای بیش نباشه :14:

H.M.D
24-05-2009, 06:36
اولین پیش نمایش لیست ترک های آلبوم جدید شان پال اعلام شد:

1. Now That I Got Your Love (prod. Stepehen “Di Genius” McGregor)
2. Birthday Suit (prod. Di Genius)
3. Press It Up (prod. Di Genius)
4. Hold My Hand (prod. Arif “Supacoop” Cooper)
5. She Want Me (prod. Di Genius & Mr. Harding)
6. Bruk Out (prod. Craig “Leftside” Parks)
7. Pepperpot (prod. Jason “Jigzag” Henriques & Mr. Shaun)
8. Lately (prod. Di Genius)
9. Straight from My Heart (prod. Delano Thomas)
10. So Fine (prod. Di Genius) *lead single*

از این 10 تا آهنگ که قبلا 4 تاش بیرون اومده بودن...

قراره کلا چیزی حدود 17 تا ترک تو آلبوم قرار داده بشه

یه چیز عجیب هم که من شنیدم اینه که گقته میشه تو این آلبوم هیچ آهنگ دوصدایی وجود نخواهد داشت!!!

H.M.D
31-05-2009, 09:04
عکس هایی از جدیدترین ویدیوی Sean Paul به اسم So Fine

ویدیوی So Fine به عنوان اولین single آلبوم بزودی بیرون میاد

به نظر میرسه این ویدیو شباهت زیادی به ویدیوی اهنگ Ever Blazin داسته باشه

H.M.D
31-05-2009, 11:30
بیوگرافی Sean Paul

شان پال که اکنون 26 سال دارد در سال 1982 در شهر دیتروت به دنیا امد

او از سال 1998 و در 17 سالگی شروع به رپ خواندن کرد او در 14 سالگی به جرم اقدام به دزدی مسلحانه روانه زندان شد و تا 17 سالگی در انجا بود و از همان جا هم با موسیقی رپ اشنا شد

شان پال محبوبیت خود را در البوم زیبایه THE TRINITYبه دست اورد این البوم حدوده 6 میلیون دلار فروش داشت و ناگهان شان پال را به یک چهره یه جهانی بدل کرد و همان سال (2004) اوجایزه یه بهترین رپر سال را نیز دریافت کرد

شان پال دوستی یه دیرینه ای با شگی دارد این دو از کودکی با هم همبازی بودند وبا هم همکاری در اهنگهای زیادی را نیز داشتند

پدر شان پال یک کارگر ساده بود و زیاد هم از وضعیت مالی خوبی برخوردار نبود و خرج خانه را در خانواده یه شان پال مادر خانواده در می اورد

مادر شان پال به دلیل زیبایی ظاهری که داشت در کاواره ها به خودفروشی مشغول شد تا خرج زندگی را در اورد

شان در 20 سالگی با دختری اشنا شد و با او ازدواج کرد ولی خیلی زود و بعد از 1 سال او را طلاق داد و هم اکنون مجرد است و هیچ فرزندی ندارد

شان تا به حال 7 البوم داده ( البته مثله رپرای خودمون تک اهنگهای زیادی هم داره ) که هشتمین البوم او در سال 2009 بیرون میاد

جالب است بدانید یکی از رقیب های سر سخت امینم و 50 سنت در رپ امریکا شان پال است و امینم نیز در مصاحبه های گوناگون نفرته خود را نسبت به شان پال ابراز کرده است

ولی شان هم اکنون با 50 مشکلی نداره و در سال 2007 یک اهنگ هم با او خونده ولی امینم رو نمی دونم

شان پال از معدود رپر هایی که خودش وارد این هنر شده و دکتر دری و ..... بهش کاری نداشتن ولی خوداییش ترکونده

شان پال مدرسه یه رپی نیز در سال 2005 بنا کرد و هم اکنون نیز پابرجاست و در این مدرسه اموزش خواندن و بیت ساختن و ....... را به علاقه مندان می دهد از مهمترین شاگردان شان پال در این مدرسه میتوان به ریهاندا اشاره کرد که جدیدآ خیلی کاراش خوب شده

شان پال با توجه به علاقه ای که به موسیقی پاپ و ار ان بی داره در بیشتر اهنگاش با یک خواننده ار ان بی فیت میده

شان پال در حال حاضر داره روی البوم 2009 خودش کار میکنه که فول ویدیو هستش و بزودی به بازار ارائه میشه

عکس:

من همین الان این مطلب به چشمم خورد...

آقا این چرت و پرتا چیه نوشتی!!
هیچ کدوم از مزخرفاتی که نوشتی صحت نداره!!

Sean Paul تو سال 1974 تو کینگستون جاماییکا به دنیا اومده و نه در سال 1982 و نه در دیتروت!!

در سن 14 سالگی اقدام به دزدی مسلحانه نکرده و تا 17 سالگی تو زندان نبوده.. یعنی شان پال اصلا هیچوقت تو زندان نبوده!!

از سال 1998 شروع به خواندن رپ نکرد... در واقع شان پال هیچوقت شروع به خواندن رپ نکرد چون که اصلا سبک موزیکش رپ نیست!!

شان پال تو بچگی با shaggy هم بازی نبوده و فقط تو دو تا از اهنگای شگی یه تیکه کوچیک باهاش همخوانی میکنه و تو اهنگای زیادی با هم همکاری نکردن

پدرش هم اونطور که جنابعالی گفتی فکر نمیکنم یه کارگر ساده و فقیر بوده چون تا اونجا که من میدونم شان پال تو دوران کودکیش زندگی فقیرانه ای نداشته.

مادر شان پال هیچگاه تو هیچ کاباره ای اقدام به خودفروشی نکرده... در واقع شان پال احترام زیادی واسه خانواده و مادرش قائله و چندین اهنگ هم در این مورد داره... حتی یه اهنگ به اسم Straight From My Heart داره که بخاطر احترام به مادرش خونده.

شان پال تا حالا 3 تا البوم بیرون داده نه 7 تا!!

شان پال تو 20 سالگی با یه دختر ازدواج نمی کنه و یک سال بعد طلاقش نمیده... اصلا شان پال هیچ وقت ازدواج نکرده!!

شان پال هیچ رقابتی با امینم و 50 سنت نداره و امینم هم هیچگاه تو هیچ مصاحبه ای هیچ نوع نفرتی به شان پال ابراز نکرده... اصلا سبک موزیک شان پال ربطی به اینا نداره!!

شان پال هیچ مدرسه موزیکی تا حالا باز نکرده و rihanna هم شاگرد شان پال نبوده!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------

یه خواننده دیگه ای به اسم sean paul of the youngbloodz وجود داره که اول فکر کردم اینارو درباره اون نوشتی

ولی دیدم که منظورت همون شان پال معروفه و عکس اون رو گذاشتی!

جون مادرت وقتی در مورد یه موضوعی اطلاعاتی نداری در موردش هم چرت و پرت ننویس!!

من خودم تو همین تاپیک یه اطلاعات مختصری در مورد شان پال نوشتم و اگه کسی خواست بره اونارو بخونه

اینم لینکاش:

C. Breezy
31-05-2009, 17:11
Sean Paul تو سال 1974 تو کینگستون جاماییکا به دنیا اومده و نه در سال 1982 و نه در دیتروت!!
اینو من شک ندارم ... من شان پال و شگی و الفنت مَن رو چون صداهای خاصی داشنتد و هر سه تاشون متولد جاماییکا بودند خوب یادم مونده ... این جامییکایی ها چه صدای باحالی دارند !

حالا تو هم لازم نبود انقدر خشن برخورد کنی ...

brad pitt
04-06-2009, 10:39
پیشنهاد میکنم این 3 آهنگ رو گوش کنید . قشنگه :

1. اسنوپ داگ : sensual seduction

2.timberlake ft nelly furtado : give it to me

3.timbaland ft keri hilson

یا حق

brad pitt
04-06-2009, 10:44
یه 180 گیگی موسیقی خارجی گیرم اومده

رپ زیاد داخلش هست . آهنگای باحال بهتون معرفی میکنم شک کنید

اسم آهنگ میذارم رمیکسای توپی هم دارم ولی چجور آپلود کنم نمیدونم

حالا بالایی ها رو گوش بدید

یا حق

C. Breezy
07-06-2009, 09:10
من کلا با اسنوپ داگ حال نمی کنم ... تیمبـَلند هم یه آهنگ با نِـلی فورتادو خونده بود ، اسمش فکر کنم Say it Right بود ... قشنگه !
ولی در کل این تیمبلند با همه اجرا می کنه ... بیشتر هم در پشت صحنه کار می کنه ، توی آهنگ ها خیلی دیده نمی شه و چیز خاصی هم نمی خونه ...

3.timbaland ft keri hilson
این اسمش The Way I are نیست ؟؟؟

brad pitt
07-06-2009, 21:16
من کلا با اسنوپ داگ حال نمی کنم ... تیمبـَلند هم یه آهنگ با نِـلی فورتادو خونده بود ، اسمش فکر کنم Say it Right بود ... قشنگه !
ولی در کل این تیمبلند با همه اجرا می کنه ... بیشتر هم در پشت صحنه کار می کنه ، توی آهنگ ها خیلی دیده نمی شه و چیز خاصی هم نمی خونه ...

این اسمش The Way I are نیست ؟؟؟

من هم خوشم نمیاد ازش از اسنوپ داگ ولی این آهنگش به نظرم قشنگه
یه آهنگ هم اسنوپ داگ با آکن و لیل وین خونده اونم بد نیست

آره منم تیمبلند جالبه برام یه زمزمه کوچکی هم در آهنگها میکنه اسمش میاد و حتی اول هم مینویسند

فکر کنم با کری هیلسون که خونده همینه عاشقانه است . کلیپشو که میزاره روبروی هم هستن

این آهنگها هم خوبه :

beyonce ft jay-z : crazy in love

chris brown ft t-pain : kiss kiss

lil wayne : winding on me انصافی سبکای لیل وین فوق العاده اس . خماره نعشه ای میخونه

C. Breezy
07-06-2009, 21:41
beyonce ft jay-z : crazy in love
خیلی قشنگه ... توپه توپه ! مخصوصا موزیک ویدیوش

chris brown ft t-pain : kiss kiss
این هم واقعا عالی هست و آدم رو به قِر وا میداره ! موزیک ویدیوش هم خیلی قشنگه ... کریس در نقش دو تا پسر بازی می کنه ، یکیشون اسکله و اون یکی از این بچه های باحال مدرسه هست که خوشتیپن و ... و در این داستان یه دختری هست که از اون اسکله خوش میاد ...
فکر کنم این بود داستانش ... موزیک ویدیوش رو خیلی وقت پیش دیده بودم یادم نمیاد ...

lil wayne : winding on me انصافی سبکای لیل وین فوق العاده اس . خماره نعشه ای میخونه
این رو رپ خونده یا راک ؟ چون اینطور که معلومه داره میره به سمت راک ... از رپ و هیپ هاپ خسته شده

darklord_8
17-06-2009, 11:43
این رو رپ خونده یا راک ؟ چون اینطور که معلومه داره میره به سمت راک ... از رپ و هیپ هاپ خسته شده

آره لیل داره میره طرف راک . آهنگ let it rock رو دیدین ؟ :31:
ولی به نظر من داره راک هم خراب میکنه . خودتون بگید وقتی یه سیاهپوست با تریپ رپری و کلاه و شلوار گشاد و ... میبینین که یه گیتار دستشه و داره هد میزنه چه حالی میشین ؟ :2: نباید از این کارا بکنه

در مورد Timbaland هم که یکی از بهترین و معروفترین Producer هاست و نیازی به خوندن نداره . اگه شما تو همه آهنگای شاخ بگردی Rap-Hip Hop-R'n'B یه ردی ازش پیدا میکنی . خیلی کارش درسته :11:

H.M.D
28-06-2009, 07:02
سرانجام ویدیو so fine از sean paul اومد بیرون...

من خودم هنوز ندیدمش ولی بزودی حتما دانلودش میکنم.... هر کی لینک دانلود خواست بگه بدم!!

امیدوارم gem tv- viva - 4fun tv - mtv arabia بزودی نشونش بدن.. من که فقط همین 4 تا کانال موزیک رو تو ماهواره میشناسم!

H.M.D
12-07-2009, 06:47
سرانجام بعد از مدتها دودل بودن، تصمیم گرفتم یه وبلاگ واسه شان پال درست کنم!!
اینم آدرسش:

Majid-6120
12-07-2009, 12:08
ایول این تاپیک تازه دیدم...خیلی باحاله......من چند نفر رو بیشتر دوست ندارم...EMIN3M....Fat Joe.......Lil Jon

بهترین آهنگ هم به نظر خودم All About Me از EMIN3M هستش.....خیلی جالبه....تویه این آهنگ آدم یه رپر واقعی رو میشناسه.

V A H í D
16-07-2009, 12:12
بچه ها قشنگ ترین البوم Tupac چیه ؟؟؟ اگه می شه 2 تاش رو بگید ! مرسی ! فقط سریع !

a.z.p.z
22-07-2009, 22:15
ممنون میشم سوال منم همین هست چون من چندین تا تک ترک دارم ازش ولی 3 تا البوم بهترین و قشنگ ترینش رو که میدونید رو معرفی کنید !!!